ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Οι Γερμανοί φοβούνται συντριβή ΠΑΣΟΚ - ΝΔ τον Μάϊο. "Ξεχάστε τις εθνικές εκλογές".

"ΕΘΕΣΑΝ" ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ 20% ΜΕΣΩ Γ.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ


Μετά την δήλωση Χατζημαρκάκη που βλέπει κάτω από 20% να παίρνουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αθροιστικά στις ευρωεκλογές και να οδηγούμαστε σε εθνικές εκλογές, οι Γερμανοί (των οποίων ο Ελληνογερμανός ευρωβουλευτής εκφράζει τις ανησυχίες τους) αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις διαρροές, ότι δεν θα επιτρέψουν την διεξαγωγή εθνικών εκλογών στην Ελλάδα, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Οι ίδιοι αντιλαμβάνονται ότι επέρχεται συντριβή των κομμάτων της συγκυβέρνησης, εξέφρασαν τον φοβο τους μέσω του Γ.Χατζημαρκάκη, και επειδή έχουν γνώση ότι έιναι σφόδρα πιθανό τα δύο κόμματα να πετύχουν αθροιστικά ποσοστά κάτω του 25 % προσπάθησαν να θέσουν μέσω του ευρωβουλευτή τους ένα όριο της τάξεως του 20% με το οποίο θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα μπορέι να σταθεί στα πόδια της!
Υπενθυμίζουμε ότι ακόμα και εάν τελικώς πετύχουν ένά άθροισμα 25% ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα υπολείπεται 17,5% από το 42.5% που τα δύο κόμματα είχαν επιτύχει στις εθνικές εκλογές (την δεύτερη φορά μετά από προπαγάνδα και εκφοβισμό των ψηφοφόρων).
Η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες δημιουργεί ανησυχία στο Βερολίνο σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος», με τους Γερμανούς να διαμηνύουν, άτυπα, προς τη χώρα να «ξεχάσει» τις πρόωρες εθνικές εκλογές. «Για τον Αντώνη Σαμαρά μπορεί να είναι έξυπνη κίνηση, αλλά για εμάς είναι πρόσθετος μπελάς», είπε υψηλόβαθμο στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών στην εφημερίδα.
«Δεν παίρνουμε θέση σε θέματα που αφορούν την ημερομηνία των εκλογών στην Ελλάδα», είναι η επίσημη θέση του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, όμως αξιωματούχους παρέπεμπε στην κριτική που είχε ασκήσει παλιότερα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στις πρόωρες εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012, τονίζοντας ότι αυτές πάγωσαν για πολλούς μήνες το πρόγραμμα βοήθειας. «Κάτι παρόμοιο θα συμβεί και τώρα», τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος.
Συνεπώς είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να κυβερνούν την χώρα ακόμα και με εξευτελιστικά χαμηλά ποσοστά! Εάν μπορούσαν οι Γερμανοί θα ανέβαλαν τις εκλογές επ'αόριστον (για καμμιά 50ρια χρόνια). Φοβούνται πολύ για το αποτέλεσμα που θα προκύψει στις εκλογές του Μαϊου, και ότι τα θύματα-ψηφοφόροι θα αντιδράσουν με τον μόνο τρόπο που μπορούν, την ψήφο.
Πάντως έχουν ως εναλλακτική στα σχέδιά τους την δημιουργία άλλης κυβέρνησης τύπου "Παπαδήμου" και να αποφύγουν τις εκλογές. Πιστεύουν ότι διαθέτουν αρκετές εφεδρείες για να το καταφέρουν.
Αυτό που προκαλεί επιπλέον ανησυχία στο Βερολίνο είναι ότι ενδεχόμενες εθνικές εκλογές θα προκαλέσουν φραστικές επιθέσεις του Αντώνη Σαμαρά προς την Τρόικα και στόχους του Μνημονίου στην προσπάθειά του να βγει νικητής από τις κάλπες.
Κάτι που οι Γερμανοί φοβούνται πως μπορεί να ωφελήσει εκλογικά τη Εναλλακτική Λύση για τη Γερμανία AfD, καθώς και τα άλλα εθνικιστικά κόμματα στην Ευρώπη.Εν ολίγοις έχουν και αυτοί ευρωεκλογές και γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα και οι πρακτικές από άλλες χώρες θα παίξουν ρόλο και στη γερμανικη΄πολιτική σκηνή.
Τα εθνικιστικά κόμματα αναμένεται να συγκεντρώσουν 100-130 έδρες και μαζί με τους ευρωσκεπτικιστές τύπου Νάϊτζελ Φάρατζ που ήδη έχουν 85 βουλευτές και θα φτάσουν σίγουρα τους 130, θα δημιουργήσουν έναν πανίσχυρο πολιορκητικό κριό στο κατεστημένο των Βρυξελλών, αλλά και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας και σίγουρα θα σταθούν απέναντι στην ασυδοσία του ΔΝΤ.
Οι ευρωεκλογές αυτές είναι πιο κρισιμες από ποτέ, και θα εξαρτηθεί η μορφή που θα έχει η ΕΕ στο άμεσο μέλλον. Θα έχουμε Ευρώπη των ανεξάρτητων λαών, ή μια ανασύσταση της παλιάς ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, με απολυταρχικές δομές και ολετήρα των εθνών;
 defencenet.gr

Ούτε μία ψήφος στη Νέα Δημοκρατία : Ν. Γ. Μιχαλολιάκος



Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου ονομάζεται Σωτηρέλης Γεώργιος, και υπήρξε στενός  
συνεργάτης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος ευρίσκεται με το ένα πόδι στην φυλακή...

Σήμερα είναι συνεργάτης του Βενιζέλου και κατ’ επέκτασιν της κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Ο καθηγητής Σωτηρέλης, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό κέρδισε το κατά Άντυ Γουόρχολ δεκαπεντάλεπτο της δημοσιότητος, δηλώνοντας δεξιά και αριστερά ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου με προεδρικό διάταγμα, ανάλογο αυτού του 1974...

Τι σύμπτωση και ο «γαλάζιος» δημοσιογράφος Μανόλης Κοττάκης έγραφε ότι ένα «καλό φίνις» για τον Κάρολο Παπούλια θα ήταν με ένα διάταγμα να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. 

Ταύτιση απόψεων ή μήπως κραυγές απελπισίας απέναντι στην άνοδο της Χρυσής Αυγής και την συνεχιζόμενη πτώση της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ;

Ο καθηγητής Σωτηρέλης συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου «ΕΝΙΚΟΣ». Στην διάρκεια αυτής της εκπομπής επανέλαβε τα ίδια, με τα οποία δεν συμφώνησε κανείς, εκτός φυσικά από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Όταν μάλιστα σε μία στιγμή αναφέρθηκε σε όπλα ο Ν. Χατζηνικολάου τον ρώτησε πού είναι επιτέλους το οπλοστάσιο και αυτός σιώπησε.

Βλέποντας, λοιπόν, ο πρώην συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου, Σωτηρέλης, ότι τα περί «εγκληματικής οργανώσεως» και παραπομπής δεν είναι αρκετά για να εμποδίσουν την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, είπε ότι κατηγορούμεθα για προπαρασκευαστικές ενέργειες για ανατροπή του πολιτεύματος. Μόνο που τέτοια κατηγορία δεν υπάρχει ακόμη...

Εκτός εάν ο «πράσινος» καθηγητής Σωτηρέλης ξέρει περισσότερα από τους εισαγγελείς. Πιθανόν, αφού αυτό δεν θα συμβεί για πρώτη φορά. 
Στην διάρκεια της εκπομπής τόσο οεπίτιμος εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου, κ. Παπανικολάου, όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής Μητρόπουλος, δήλωσαν ότι εάν δεν αποδειχθεί κατευθείαν σχέση με την δολοφονία Φύσσα της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, τότε δεν στέκει η κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως».

Ιδού, λοιπόν, ο ΛΟΓΟΣ για τον οποίον πρέπει να ευρίσκομαι φυλακή, ιδού ο λόγος για τον οποίο φυλακίσθηκα τόσο εγώ, όσο και οι άλλοι βουλευτές. 

Μόνο που σχέση της ηγεσίας με την δολοφονία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, παρά μόνο στα μισόλογα ενός κουκουλοφόρου «προστατευόμενου» ανώνυμου ψευδομάρτυρα.

Ας επανέλθουμε, όμως, στα περί «ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ». Γιατί αλήθεια με τόσο πάθος «πράσινοι» και «γαλάζιοι» (ο Θεός να τους κάνει γαλάζιους...) θέλουν την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών; 

Μήπως είναι τόσο βλάκες, που να πιστεύουν ότι άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, εάν αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή, τότε θα ψηφίσουν το κόμμα του Σαμαρά και της παρέας του;

Θα ψηφίσουν δηλαδή αντί της Χρυσής Αυγής, το κόμμα που έβαλε φυλακή και κατεδίωξε την Χρυσή Αυγή; 

Ο πανικός της επερχόμενης ήττας, που θα σημάνει και το τέλος της παρέας Σαμαρά από την Ν.Δ. φαίνεται πως τους έχει οδηγήσει στην παραφροσύνη. 

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, ότι είτε εντός, είτε εκτός νόμου, δεν πρόκειται να λάβουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ οι δολεροί διώκτες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τα αρπακτικά της Μνημονιακής Δ.Σ. του Σαμαρά.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ