ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Απάντηση στους ρουφιάνους των μυστικών υπηρεσιών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Oι φυλλάδες, η δήθεν διάσπαση στη Χρυσή Αυγή και οι αγωνιστές της


Εκτενές δημοσίευμα υπήρχε τόσο στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής όσο και στη Realnews όσο κατά καιρούς και σε άλλες φυλλάδες, ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε διάσπαση. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα βρώμικο σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών, όλη αυτή η φημολογία περί διασπάσεως, φημολογία η οποία είναι γνωστή σε μένα από τον Οκτώβριο του 2012.

Μία από τις αρχές του ψυχολογικού πολέμου είναι να δημιουργείς με ανυπόστατες φήμες και διαδόσεις σύγχυση στον αντίπαλο. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν και οι ρουφιάνοι των μυστικών υπηρεσιών μέσα από τις φυλλάδες τους.

Από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου ευρίσκομαι διαβεβαιώνω τους αλήτες του «συνταγματικού τόξου» ότι παραμένω στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής και τιμώ ξεχωριστά όλους τους Συναγωνιστές μου οι οποίοι δίνουν τον Αγώνα τον καλό για Πατρίδα και Ελευθερία και φυσικά τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, τα οποία βρίσκονται εκτός φυλακών, τους Συναγωνιστές κατ’ αλφαβητική σειρά Ηλία Κασιδιάρη, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Ηλία Παναγιώταρο, Μιχάλη Τσακίρη και Νικόλαο Χρυσομάλλη.

Ας γνωρίζουν ότι τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν γιατί η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα διεφθαρμένο αστικό κόμμα με πισώπλατα μαχαιρώματα για την καρέκλα αλλά ένα υγιές ιδεολογικό και πολιτικό Κίνημα. Γνωρίζουμε που οφείλεται ο πανικός τους, οφείλεται στις δημοσκοπήσεις που δεν δημοσιεύονται, στις οποίες η Χρυσή Αυγή είναι ήδη δεύτερο κόμμα και έχε περάσει τη ΝΔ.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μην πιστεύετε όσα γράφουν οι ρουφιάνοι στις φυλλάδες τους. Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη και έχει σταθερή πορεία προς τη Νίκη.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος


Δήμος Αθήνας: Φαβορί ο Η.Κασιδιάρης για να πάει β'γύρο - Μία θέση για ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ


Η μεγάλη δυστοκία που υπήρχε από πλευράς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας για το Δήμο της Αθήνας έχει αιτία και ακούει στο όνομα Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο βουλευτής του Λαϊκύ Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Αυγής θεωρείται το φαβορί για να εισέλθει στον β' γύρο και υπό προϋποθέσεις να φτάσει μέχρι τον δημαρχιακό θώκο από όλους τους σοβαρούς αναλυτές των δημοσκοπικών ευρημάτων.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακ, αλλά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή αγωνίζονται απλά για να μπούν στον β' γύρο!
Με τον Η.Κασιδιάρη να εμφανίζει ποσοστά περί το 25% στον α' γύρο είναι ερώτημα ποιος από τους υποψηφίους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσουν ή κι θα ξεπεράσουν αυτό το ποσοστό στον α' γύρο.
Αν περάσει ο υποψήφιος της ΝΔ στο δεύτερο γύρο έχει κάποιες πιθανότητες να είναι νικητής καθώς ο Α.Σπηλιωτόπουλος θα συγκεντρώσει αρκετούς ψήφους αριστερών, αφού η υποψηφιότητά του κάνει "γκελ" σε αυτό τον χώρο.
Αντίθετα αν ο υποψήφιος είναι από το ΣΥΡΙΖΑ τότε πολύ δύσκολα θα βρεθούν νεοδημοκράτες που θα ψηφίσουν υποψήφιο ΣΥΡΙΖΑ και όχι Κασιδιάρη ή θα προτιμήσουν την αποχή.
Ειδικά για στο Δήμο Αθηναίων, το ρεύμα προς τη Χρυσή Αυγή έχει ενισχύσει ο νυν Δήμαρχος Γ. Καμίνης με την εμμονή του στο χτίσιμο των τζαμιών και την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών, όταν έχει πνιγεί η Αθήνα από Πακιστανούς, Αφγανούς και κάθε καρυδιάς καρύδι και παραβατική συμπεριφορά και εγκληματική δράση.
Η ΝΔ μετά από πολλές διαβουλεύσεις και δεκάδες "άκυρα" που "έφαγε" από υποψήφιους βουλευτές της, όπως οι Δένδιας, Βορίδης, Κεφαλογιάννη, κατέληξε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο ως υποψήφιο για το Δήμο της Αθήνας.
Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του και ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Πρόκειται για έναν βουλευτή που έχει πάει κόντρα σε κάποια νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αλλά δεν το έχει αποκηρύξει ο Α. Σαμαράς.
Το αντίθετο μάλιστα. Κι αυτό γιατί στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν πώς με τη βεβαιότητα ότι ο Η. Κασιδιάρης εξασφάλισε από τα… αποδυτήρια μία θέση (πρώτη ή δεύτερη) για την δεύτερη Κυριακή στον πρώτο γύρο, ο κ. Κακλαμάνης μπορεί να εισπράξει ψήφους από τους δυσαρεστημένους Νεοδημοκράτες οι οποίοι θα πήγαιναν στη Χρυσή Αυγή.
Επίσης, θεωρούν πώς οι δύο υποψηφιότητες Σπηλωτόπουλου και Κακλαμάνη μπορεί να λειτουργήσουν αθροιστικά και η ΝΔ να δείξει πώς εξακολουθεί  να κρατά "γερά" στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών που προσδιορίζεται από τον δήμο της Αθήνας.
Αυτό βέβαια σε περίπτωση που κερδίσει το Δήμο. Γιατί διαφορετικά θα πρόκειται για την απόλυτη πανωλεθρία. Από το 1986 η ΝΔ έχασει το Δήμο της Αθήνας, μόνο το 2010, ενώ στην Α'Αθηνών ποτέ δεν έχασε την πτώτη θέση από τις εκλογές του 1989 και μετά.
Η υποψηφιότητα Κασιδιάρη έχει προκαλέσει «βραχυκύκλωμα» και στο ΣΥΡΙΖΑ. Με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη ποντάρει στο νέο άφθαρτο πρόσωπο. Είναι ικανό όμως το στοιχείο αυτό από μόνο του να κερδίσει μία εκλογική «μονομαχία» ή θα βγάλει το ΣΥΡΙΖΑ εκτός δεύτερου γύρου των εκλογών στην Αθήνα;
Το ερώτημα αυτό είναι καίριο για ένα κόμμα που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση. Η επιλογή των προσώπων δηλαδή. Πας να κερδίσεις ή να βγεις απλά δεύτερος.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατεβάζουν ως υποψήφιο το Βασίλη Καπερνάρο, που έχει υποστεί ένα «τσαλάκωμα» στην εικόνα του το τελευταίο διάστημα, από το ΚΚΕ υποψήφιος είναι ο Νίκος Σοφιανός, ενώ το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ εξακολουθούν να στηρίζουν το νυν Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη.
Το θλιβερό «πουλέν» του Γιώργου Παπανδρέου που ήθελε να μετατρέψει την Αθήνα σε «Μέκκα» και στέκονταν εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια βοήθειας προς τους πολίτες που διοργάνωνε η Χρυσή Αυγή.
Αυτό είναι το έργο του. Α, και η αποδοχή προσφοράς μερικών τόνων πετρελαίου από τον έμπορο «ψυχών» Τζόρτζ Σόρος. Το πρόσωπο του κ. Καμίνη και το τέλος του στο Δήμο της Αθήνας ταυτίζεται πλήρως με αυτό του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
defencenet.gr

ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΑΙ.

Η εθνική αφύπνιση των Ελλήνων έχει συντελεστεί και η γνώση τους για τα τεκταινόμενα είναι υπαρκτή σε μεγάλο και ικανοποιητικό βαθμό. Τα μηνύματα των εσχατολογικών καιρών από το Θεό, δίνουν το έναυσμα για την έγερση και την ανάκτηση των ιερών και των οσίων τής Φυλής μας. Το Ήθος, η Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα, παρά τις παρεμβάσεις και τις διώξεις των μισελλήνων και τού σιωνιστικού νεοταξισμού, έχουν παραμείνει Αξίες Αλώβητες. 

Οι τελευταίοι σεισμοί στον ελλαδικό χώρο, όπως στην Κεφαλλονιά, δίδουν μια περίεργη αίσθηση για την «φυσικότητά» τους. Ωστόσο οι έρευνες που διεξάγονται υπό το πέπλο τής μυστικότητας για τον γεωφυσικό μας πλούτο, μαζί με τις νέες αδειοδοτήσεις, δεν μπορούν να μάς δώσουν ασφαλή συμπεράσματα. 

Δεν δαιμονοποιούμε καταστάσεις, αλλά γνωρίζουμε επαρκώς πως οι σεισμικές έρευνες και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα τού γνωστού μας HAARP, μπορούν αν ενεργοποιηθούν, να δώσουν πλαστά «θαύματα», σαν κι αυτά που θα χρησιμοποιήσει ο Άνομος. 

Ο Θεός μαζί με τούς πληγέντες τις προάλλες για μια ακόμη φορά Κεφαλλονίτες και με όλους τούς Έλληνες. Το ψευτορωμέϊκο επιπλέον έχει καταντήσει πολύ επικίνδυνο σε όλα τα επίπεδα, με ιδιαίτερα αναβαπτισμένο το επίπεδο τού δωσιλογισμού του. Από την προχειρότητα και την ανασφάλεια που δίδει στους πολίτες έως τις σκοπιμότητες, την προδοσία και την λεηλασία τού Ελληνισμού κατά τις νεοταξικές εντολές. 

Η συνύπαρξη ψευτοκράτους, παρακράτους και των εισαγόμενων συνεργών τους από χώρες που κατακρατούν ελληνικά εδάφη και ζητούν νέα, έχει αναδειχτεί πέραν πάσης αμφιβολίας. Από τον Αλβανό που συνελήφθη στην Αλβανία ομολογώντας συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες και δολοφονίες Ελλήνων, φτάσαμε στη συμμετοχή Τούρκων στις ενέργειες αποκλεισμού Ελλήνων από την προσέλευση στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που έκανε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για τούς Ήρωες των Ιμίων. Αποκλεισμοί που δεν είχαν την επιβεβλημένη, πλήρη και έγκαιρη αντιμετώπιση τής Αστυνομίας δυστυχώς. 

Η ανεύρεση ενός αυτοκινήτου που είχε κλαπεί από την Κερατέα στο Παλαιό Φάληρο, γεμάτο βαρύ οπλισμό και η ανεύρεση στοιχείων δύο Ελλήνων και ενός Αλβανού για συμμετοχή στη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη, συνδράμουν στην ενδεχόμενη προσπάθεια δημιουργίας μιας ψεύτικης επανάστασης ενάντια στην αληθινή επανάσταση των Αληθινών Ελλήνων. Κι όλα αυτά όταν τα κουρέματα των εναπομεινάντων καταθέσεων, όσοι έχουν ακόμη πλην των βαστάζων τού Συστήματος που ζουν και βασιλεύουν, έρχονται να προστεθούν στις εκλογικές μεθοδεύσεις τού ντόπιου νεοταξισμού. 

Θα πάνε λένε οι Εφιάλτες τις ευρωεκλογές μαζί με την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών και θα θέσουν τούς ετεροδημότες σε δίλημμα να ψηφίσουν για την Ευρώπη στους τόπους διαμονής, για δε τις αυτοδιοικητικές υποχρεωτικά στους τόπους καταγωγής. 

Έχοντας φτάσει την φτώχια των Ελλήνων στο απώτατο σημείο, ευελπιστούν πως ο λαός μας θα κλειδωθεί στα σπίτια του. 

Παράλληλα συνεχίζουν το νοσηρό, παράνομο και αντισυνταγματικό κυνήγι μαγισσών σε βάρος των Εθνικιστών για να βγάλουν το Εθνικό Φρόνημα από τις εκλογές. 

Οι συνθήκες είναι ιστορικές και κρίσιμες για το μέλλον τού Ελληνικού Έθνους. Η Πίστη στο Θεό και την Πατρίδα και ο βαθμός επιστρατεύσεως αυτής τής Πίστης, θα κρίνουν αν θα βυθιστούμε στο χάος τής παγκοσμιοποιημένης κατοχής και θα σβήσουμε ή αν θα φερθούμε ως Κραταιό Αποστολικό Έθνος και θα θριαμβεύσουμε, συντρίβοντας τον εχθρό και μεγαλύνοντας την Ελληνική Φυλή και την Εθνική μας Κυριαρχία. 

Και μάλιστα γρήγορα, διότι στα γαλανά νερά μας ο Τούρκος εκτός από τούς αποκλεισμούς μας, έχει στρώσει στο κυνήγι ερευνητικά σκάφη, όπως έκαμε με το Νορβηγικό στην Κυπριακή ΑΟΖ προσφάτως, με τη χρήση φρεγάτας που συνοδεύει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος. 

Το γαλανόλευκο ποτάμι λοιπόν δεν ανακόπτεται πλέον με τίποτα. Έχει κινήσει την καθάρια ροή του για να ξεπλύνει τα σκουπίδια τής ντροπής και να καθαρίσει τις οδούς τής Πατρίδος τού Φωτός. Η Αυγή τού Έθνους έχει σηκωθεί. Οι κατοχές ποτέ δεν επιζούν σε τούτο τον ευλογημένο τόπο των Αγίων, των Ηρώων, τής Λευτεριάς, τής Πίστης και τής Μεγαλοσύνης. 

Το Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής δεν θα μάς το δώσουν οι κουβέντες τού καθωσπρεπισμού της ψευτοδημοκρατίας και οι «Ευρωπαίοι Σύμμαχοι» που μάς δίδουν βορά σε βαρβάρους και αιματηρά μέτρα. Τούς Λύκους που ασελγούν και ιεροσυλούν σε βάρος μας θα τούς πετάξουμε έξω εμείς οι Έλληνες Αετοί με τον πηγαίο Εθνικισμό μας, σε εφαρμογή των εντολών των Νεκρών μας και των αναγκών τού Ελληνικού Έθνους και των Δικαίων του. Μπροστάρης ήδη έχει τεθεί ο Άγιος Θεός. 

Τα μέτρα που χρειαζόμαστε τα παίρνουμε μόνοι μας. Στο Γουδί οι προδότες και στο Εθνικό Ταμείο και τον Ελληνικό Λαό ο μόχθος που κλάπηκε. Η Εθνική Γη και το Εθνικό Χρήμα στα χέρια των Ελλήνων, μαζί με την ελληνική κοινωνία, δίχως ξενοκρατία και διεθνισμό τού κατοχικού καθεστώτος. Και η Τιμή προς τούς Ήρωες τής Φυλής μας θα γίνει ολοκληρωμένη με την απελευθέρωση των Σκλάβων Πατρίδων μας. 

Ζήτω η Ελλάς! 

Ζήτω η Νίκη!

Σπυρίδων Καραχάλιος.


ΠΡΟΣΟΧΗ! 
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 
ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ!


Τελικά, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και προκειμένου να μην εξευτελιστεί τελείως με τα τερτίπια της, η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας δεν τόλμησε να καταργήσει το δικαίωμα των ετεροδημοτών να ψηφίζουν στον τόπο κατοικίας των, όπως είχε «προφητεύσει» η φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα, προ εβδομάδος.

Έτσι, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, αναφορικά με τον τρόπο που θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες, καθώς επίσης και οι ένστολοι και ναυτικοί, σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 95 της Εκλογικής Νομοθεσίας οι ετεροδημότες μπορούν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές στον τόπο διαμονής τους.
Οι αιτήσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για εγγραφή ή διαγραφή τους από τους ειδικούς καταλόγους υποβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Επισημαίνεται, όμως, ότι για τις εκλογές Μαΐου 2014, οι εκλογείς που επιθυμούν να ψηφίσουν ως ετεροδημότες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 14 Μαρτίου.


Συναγωνιστές, όσοι είστε ετεροδημότες και δε θα πάτε στις 25 Μαΐου στους τόπους καταγωγής σας, (εκεί που έχετε τα εκλογικά σας δικαιώματα) πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε αίτηση μέχρι και την παραπάνω ημερομηνία, για να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα. Επίσης, τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς σας που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, προσπαθήστε να τους πείσετε να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσουν. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ!