ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Πρετεντέρης, «Δύο στους 3 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είναι λαουτζίκος»!

Ο λεφτάς Πρετεντέρης, 
ο... “λαουτζίκος της Χρυσής Αυγής” 
και 
οι συριζαίοι της JP Morgan


Σαφές δείγμα του πανικού που έχει καταλάβει τους επαγγελματίες συκοφάντες και υβριστές της Χρυσής Αυγής υπήρξε η περίφημη πια εκπομπή του χοντρά κονομημένου δημοσιογράφου καναλιού του Καθεστώτος, Πρετεντέρη. 

Εκεί όπου μια κάστα εκλεκτών της μπουρζουαζίας, δεξιών και αριστερών, βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να παραδέχονται πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό Λαϊκό Κίνημα, πραγματικότητα την οποία οι λακέδες του συστήματος προσπάθησαν να απαξιώσουν.

«Η Χρυσή Αυγή απευθύνεται στο λαουτζίκο», σχολίασε ο λεφτάς Πρετεντέρης, «δύο στους 3 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είναι λαουτζίκος»! Η σχετική έρευνα την οποία παρουσίασε ο «έγκριτος» και πάνω απ' όλα «αντικειμενικός» δημοσιογράφος, κατέδειξε πως το 63% των ψηφοφόρων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι χαμηλά εισοδηματικά στρώματα. 

Όπερ σημαίνει ακριβώς, πως η κομματική βάση του Κινήματος είναι ο απλός Λαός, οι σκληρά δοκιμαζόμενοι Έλληνες του καθημερινού μόχθου, εργάτες και άνεργοι.

Η πικρή αυτή για το Καθεστώς και τα τσιράκια του αλήθεια ενόχλησε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους (πολιτικούς απατεώνες) της αριστεράς. Οι οποίοι είχαν συνηθίσει να παριστάνουν τους «προστάτες των φτωχών», ενώ στην ουσία αποτελούν την ακριβή εικόνα των νεόπλουτων με γεμάτες τσέπες, που πουλούν στο πόπολο μαρξισμό κι επαναστάσεις.

Καθ' ότι λοιπόν η Χρυσή Αυγή τους χάλασε τη σούπα της εξαπάτησης, ήταν φυσικό κι επόμενο τα στελέχη των αριστερών κομμάτων όχι μόνο να βγάζουν χολή κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά και να ικετεύουν τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να θέσει το Κίνημα εκτός νόμου.

Τόσο εντός της βουλής, όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές των καναλιών της διαπλοκής, οι αριστεροί απατεώνες κατέχουν περίοπτη και προνομιακή θέση για να υβρίζουν τη Χρυσή Αυγή και φυσικά τον «λαουτζίκο». Άλλωστε ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο δύναται ο κάθε Παπαδημούλης (πόθεν έσχες: 1.329.600 ευρώ!) και ο κάθε Τσουκαλάς (1.071.000 ευρώ!) να κατανοήσει τον πόνο, την δυστυχία και τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης εκείνων που είναι άνεργοι δίχως προοπτικές, καθώς κι εκείνων που καλούνται να ζήσουν τις οικογένειές τους με 600 ευρώ μισθό.

Ο κατά Πρετεντέρη κι αριστερούς τσαρλατάνους «λαουτζίκος» ως εκ τούτου, έχει αντιληφθεί πλήρως το παιχνίδι που έπαιζαν στις πλάτες του οι υπεύθυνοι της σημερινής του εξαθλίωσης. 

Συνεπώς, η τιμωρία τους καθίσταται αναπόφευκτη: 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Η αναμονή κάνει την ευχαρίστηση πιο έντονη 
και την εκδίκηση πιο αποτελεσματική...
"Να φοβάσαι την οργή του υπομονετικού ανθρώπου"

John Dryden, 1631-1700

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Ή ΥΠΟΤΑΓΗ Ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Μετά το αίτημα για άρση ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με πρωτοφανείς στα ελληνικά πολιτικά χρονικά κατηγορίες, είναι πλέον ολοφάνερο, ότι η χουντάρα των Σαμαροβενιζέλων παίζει το τελευταίο της χαρτί πριν το προδιαγεγραμμένο της τέλος.

Εγκλωβισμένος ο Σαμαράς με την υπόθεση «εξόντωση της Χρυσής Αυγής» που του ανέθεσαν τα υπερατλαντικά αφεντικά του, σαν τον ποντικό στη φάκα, μετά από πολλές ταλαντεύσεις έκανε ένα βήμα μπρος. 

Τώρα το πάει το πράμα σε....προφυλάκιση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας ελεύθερος στις εκλογές του Μαΐου! Ταυτόχρονα, τα εξωνημένα παπαγαλάκια του καθεστώτος στα ΜΜΕ, μπουκωμένα στο μαύρο χρήμα, κινδυνολογούν ασύστολα ότι πριν από τις εκλογές, ο Άρειος Πάγος θα απαγορεύσει με το έτσι θέλω και την Χρυσή Αυγή και οποιοδήποτε άλλο κόμμα εμφανιστεί στη θέση της!

Να μην ορέγονται τα λαμόγια ότι θα λεηλατήσουν τον κόσμο της Χρυσής Αυγής! Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο θα υπάρχει ο κόσμος να χαλάσει στις προσεχείς εκλογές! Και να το καταλάβουν καλά τα κοράκια των διεθνών τοκογλύφων: όσοι έφυγαν από τα λησταρχεία τους, πίσω δε γυρίζουνε ούτε με σφαίρες! Και… όρθια κούτσουρα –που λέει ο λόγος- να βάλει η Χρυσή Αυγή για υποψηφίους, οι ψηφοφόροι του Κινήματος θα κάνουν το καθήκον τους. Και μαζί μ’ αυτούς, κι άλλοι πολλοί Έλληνες που βλέπουν αηδιασμένοι τις μεθοδεύσεις τους και καταλαβαίνουν πλέον ότι δεν έχουν άλλη επιλογή: 

Ή υποταγή ή Χρυσή Αυγή!

Αντίοχος