ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ζητείται λαός για εξαπάτηση.....Η ΝΔ Δεξιά!......Ας γελάσουμε....ΣΥΡΙΖΑ: "Υπερασπιστής της Δημοκρατίας"...Ας γελάσουμε........







Διαβάσαμε ένα αρθρο στην εφήμερίδα ΤΑ (ελεύθερα) ΝΕΑ, με τον πιασάρικο τίτλο: “Οταν η Δεξιά ξηλώνει το πουλόβερ της Ακρας Δεξιάς” κάποιου κύριου Δημήτρη Μητρόπουλου. Ο κύριος αυτός σαν γνήσιος εκπρόσωπος του νεοταξίτικου Αγκιτ-Προπ ακολουθεί κατά γράμμα τον σταλινικό Γκλέτκιν:“Ο,τι παρουσιάζεται ως σωστό, πρέπει να λάμπη σαν το χρυσάφι. Ό,τι παρουσιάζεται ως λάθος πρέπει να είναι μαύρο σαν πίσα” (Αρτουρ Καίσλερ, “Το Μηδέν και το Απειρον” μετάφραση Αλ. Κοτζιά σελ. 204, 1970). 


Είναι χαμένος στον λαβύρινθο των υπολογισμένων ψευδών και των διαλεκτικών προφάσεων, στο λυκόφως μεταξύ αλήθειας και χίμαιρας.

Συμπαγής και ξερόλας είναι η κτηνώδης προσωποποίηση της Μεταπολίτευσης στην οποία της οφείλει την υπαρξή του. 

Παραφράζοντας τον Άκη Πάνου:”Το θολωμένο του μυαλό τον έχει προδώσει προ πολού του λέει αλλού και τρέχει αλλού τον κάνει και παραμιλά”. Είναι κουρασμένος απο τα χρόνια του “μεγάλου φαγοπότι”, τσακισμένος απο το σκύψιμο και το γλείψιμο των κέντρων και παράκεντρων της εξουσίας. Πνευματικά αφυδατωμένος απο την αδιάκοπη νευρική υπερένταση να κατανικεί συνεχώς τον φυσικό του φόβο ότι κάποτε οι τυραγνισμένοι Έλληνες θα σηκώσουν κεφάλη και θα αγκαλιάσουν την Χρυσή Αυγή που δίνει φωνή στους τυραγνισμένους Έλληνες.

Στην αξιοθαύμαστη αναίδεια της υπαλληλικής δημοσιογραφίας του“ανθρώπου” αυτού που βυσσοδομεί ασύστολα η Χρυσή Αυγή απαντάει με ένα μεγάλο γέλιο και συνεχίζει την αγωνιστική της πορεία για την απελευθέρωση και αναγέννηση του Ελληνισμού…

Ο τίτλος του άρθρου και μόνο “Οταν η Δεξιά ξηλώνει το πουλόβερ της Ακρας Δεξιάς” προκαλεί ένα μεγάλο γέλιο.

Η Ν.Δ  δεν είναι δεξιά. Είναι πολιτικά ανύπαρκτο γιατί το κόμμα του αγνοεί ολοφάνερα την σχέση πολιτικής με την ιστορία. Η ΝΔ δεν είχε ούτε θα αποκτήσει πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική άποψη, άλλη εκδοχή.

Η Νέα Δημοκρατία έχει φθάσει στο σημείο κάθε φορά που ψελλίζει πολιτικές θέσεις να αισθάνεται την ανάγκη να απολογείται για να μη δυσαρεστήσει το εμποτισμένο απο τις εκχυδαϊσμένες αριστερες αρλουμπολογίες καρατικοδίαιτο ακροατήριο της. Τρομάζει με την ιδέα ότι μπορεί τα Botox των ειδήσεων των 8, οι ομοτράπεζοι του Χριστοφοράκου,ή οι οριστερόστοφες προοδευτικάντζες του Φίλιον και του Μπαλταζάρ την κατηγορήσουν για δεξιά στροφή.

Η ΝΔ είναι κόμμα χωρίς ιδεολογική ταυτότητα, χωρίς κοινωνική πρόταση, δεν είναι παρά ένα μεταλλαγμένο πολιτικό μόρφωμα, μία σχεδία πάνω στην οποία ξάπλώνουν οι άνθρωποι της και αφήνονται να τους πηγαίνουν τα κύματα των προοδευτικών ιδεών της διεθνιστικής θολο-κουλτούρας του αναχρονιστικού μαρξισμού της δεκαετίας του 20. 

Εσιώπησε και σιωπά στην απογύμνωση της Ελλάδας από κάθε περιεχόμενο πολιτιστικής ιδιαιτερότητας, γόνιμης ετερότητας ιστορικών εθισμών και συλλογικών αναγκών και περιορίζεται σε κουφια κενά περιεχομένου φληναφήματα χωρίς την μεγάλη σύνθεση που θα φέρει την Ελλάδα σε μία δημιουργική επαφή με την κληροδοτημένη πείρα της παράδοσης. 

Την παράδοση που δεν είναι αντίθετη με τον νεωτερισμό , αλλά το πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να γίνονται οι νεωτερισμοί, ώστε να έχουν σημασία και διάρκεια. Όχι αυτό που είναι «πίσω μας», αλλά αυτό που είναι μόνιμο, αυτό που είναι «μέσα μας».



Η ΝΔ δεν είναι δεξιά. Θυμίζει το γνωστό γαϊδούρι του Μπουριντάν που δεμένο σε ίση απόσταση μεταξύ σανού και κριθαριού δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιο να φάει πρώτο και πέθανε από την πείνα. Είναι ανίκανη να εκφράσει πολιτικό λόγο γιατί ακόμη είναι εγκλωβισμένη στην κληρονομιά του ούτε δεξιά ούτε αριστερά στο ιδεολόγημα του “μεσαίου χώρου” ή με άλλα λόγια του “να τα έχουμε καλά με όλους”. Προς Θεού να μη δυσαρεστήσουμε το αριστερό ακροατήριο. 



Περισσότερο την ενδιαφέρουν τα τσογλάνια, οι τεντιμπόηδες της ροζέ αριστερά παρά οι Έλληνες που ζούνε μέσα στην ένδεια και τον φόβο. Η Παιδεία αφελληνίζεται. Η Ιστορία έχει πέσει στα νύχια εμπαθών ιστοριοδηφών που με τα λεφτά του ΝΑΤΟ (Παρασκευή+13, 15/4/11), επιδιώκουν την αλλαγή της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων.



Σκοτεινές και περίεργες ΜΚΟ, φωνακλάδικες και τσαμπουκαλούδες προσπαθούν να επιβάλουν στους Ελληνες τις σχηματοποιήσεις του Χάντιγκτον και να τους μετατρέψουν από Ιστορικό Έθνος σε ουδέτερο πολτό, έναν πολυπολιτισμικό Φρανκεστάιν. Επιδιώκεται η αλλαγή της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων όπως κυνικά έγραψε ο πρωτεργάτης της σειράς 1821 του ΣΚΑΙ κύριος Βερέμης ότι η εκπομπή “προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία υπερβάσεως της καθηλωμένης συνειδήσεως μας” (Καθημερινή 27/2/2011). Η απάντηση της ΝΔ σε αυτήν την επέλαση που θέλει να μετατρέψει τους Έλληνες από Έθνος σε πληθυσμό είναι η σιωπή.

Έχει στερήσει από τον εαυτό της την δυνατότητα να οδηγήσει την χώρα. Παίζει ρόλο διακοσμητικό του πολιτικού σκηνικού, άκρως παθητικό. Κυριαρχείται από ανθρώπους με αποξεραμένους τους γεννητικούς αδένες της δράσης χωρίς ιδεολογία και πιστεύω. Όσα χρόνια κυβέρνησε δεν είχε κατορθώσει να ψελλίσει ούτε απόπειρα κριτικού λόγου και έγκυρης αντίστασης στην ιδεολογική τρομοκρατία της Νεοταξίτικης αριστεράς. 

Σήμερα, κυριαρχούμενη από βαθιά συμπλέγματα μειονεξίας περιφέρεται στην πολιτική σκηνή σαν ηττοπαθής Λευκορώσος χωρίς πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική εκδοχή, άλλη οπτική

Το κόμμα της ΝΔ είναι πολιτικά και κοινωνικά ανύπαρκτο, γιατί έχει κυριολεκτικά απορροφηθεί από την κυρίαρχη μόδα του αριστερισμού. Πανικοβάλλεται, κυριολεκτικά τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "ελληνοκεντρική", "εθνικιστική", "αντιδραστική". Τα στελέχη της τρέχουν να υιοθετήσουν τη γλώσσα, τα κριτήρια, τις αξιολογήσεις της νεοταξίτικης αριστεράς. Όλο αυτό το συνονθύλευμα που ακούει στο όνομα ΝΔ δεν έχει τίποτα δικό της να αντιτάξει στον ιδεολογικό μονόδρομο της κατεστημένης "προοδευτικής" ασυδοσίας γιατί δεν πιστεύει σε τίποτα, το πνευματικό της κενό είναι ολοφάνερο.

Χρυσαυγήτες είναι η γενιά που άρχισε να σκέφτεται μετά τον κατακλυσμό, το μεταπολιτευτικό τσουνάμι.Είναι οι άνθρωποι που είπαν φτάνει. Εφτασε η ώρα να πάψουμε να είμαστε σκυφτοί. Έφτασε η ώρα να πάψουμε να κρύβουμε τις ιδέες μας για το έθνος και την πατρίδα. Για 40 χρόνια το μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού παρακολούθησε την επέλαση της αριστερόστροφης προοδευτικάντζας που διέλυσε την κοινωνία, διαστρέβλωσε τις έννοιες. “Την φιλοπατρία” την αποκάλεσε “φασισμό”, την “καταστροφή”, “διαμαρτυρία”, τις “δολοφονίες”, “εκτελέσεις”. …

Είναι η γενιά που παρά τις προσπάθειες των σεσημασμένων διακομιστάδων του Ελληνισμού να της κόψουν τον ομφάλιο λώρο με το παρελθόν, την ιστορία, τις παραδόσεις ξεκίνησε τον αγώνα, της τιμής και της αξιοπρέπειας. Τιμή είναι να υπηρετείς την Ελλάδα χωρίς ματαιοδοξία, χωρίς να λυπάσαι τον εαυτό σου, και μέχρι την τελευταία συνέπεια.

Οι Χρυσαγήτες βγήκαν απο τα σπλάχνα του λαού. Πήγαν στα δημόσια σχολεία και όχι στα Αρσάκεια, τα Κολέγια, του Κωστέα-Γείτονα (ξέρουν αυτές), ούτε στην Εσπερία. Δουλέυουν την γή και την έχουν ποτίσει με ιδρώτα. Είναι παιδιά δικά μας. Είναι παιδιά της Ελλάδας. Είναι οι άριστοι, οι μοναδικοί, οι ευγενείς, οι τυρρανοκτόνοι. Στους αρίστους, στους μοναδικούς, στους ευγενείς ανθρώπους οι φιλοδοξίες, όσο και αν είναι μεγάλες, είναι πάντοτε υψηλές, όχι βέβαια, επειδή “χτυπούν” ψηλά, αλλά επειδή αναφερονται σε στόχους που δεν έχουν επίκεντρο το άτομο που τις τρέφει. 

Από την μία πλευρά έχουμε την φιλοδοξία της αριστεράς που σημαίνει απλά κοινωνικό ανελκυστήρα, ένα σπίτι η μία έπαυλη…και απο την άλλη την φιλοδοξία της Χρυσής Αυγής, αυτή που σημαίνει ετοιμότητα θυσίας, προσφοράς και αγάπης για την αιώνια Ελλάδα.

Στην Ελλάδα σήμερα, σε μία εποχή που όλος ο κόσμος αυτοδιακηρύσσεται στ' αριστερά, ή σχεδόν, το να είναι κανείς Χρυσαυγήτης, είναι ακόμη ο καλύτερος τρόπος να είναι αλλού...Οι Χρυσαυγήτες είναι σήμερα η βαθύτερη συνείδηση μιάς πάσχουσας κοινωνίας. 

Είναι οι άριστοι, οι μοναδικοί, οι ευγενείς που δεν επιτρέπουν στους ημιμαθείς, του τύπου Μητρόπουλου, με τα πασσαλείματα γνώσεων, τις συλλογές τσιτάτων και τα πιασάρικα, κατα παρεγγελία, άρθρα τους να υποθηκεύουν το μέλλον της Ελλάδας. Προχωρούν ίσα μπροστά δεν στέκονται στην άκρη με ρεβεράντζες και τσιριμόνιες στην απολυταρχία των οπαδών του δόγματος του αίματος.

Η Χρυσή Αυγή, με τις καθαρές ιδέες της, έχει δικαίωμα και υποχρέωση να αρνηθεί τις "αλήθειες" της μεταπρατικής αριστεράς, των νεοφιλελεύθερων άσχετων, των μεταλλαγμένων εθνικονεοφιλευθερων και να τις αντιπαρατάξει με τις πιο δυνατές δικές της αλήθειες. 

Εκεί που υπάρχει θέληση υπάρχει ένας δρόμος. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Η Χρυσή Αυγή διακηρύσσει αυτό που είναι. Αναγνωρίζει τον κυριότερο εχθρό της Ελλάδας, τον ισοπεδωτισμό, αρνητή και μειωτή της διαφοροποιήσεως του κόσμο και το κυριότερο, ότι τίποτα δεν είναι ουδέτερο στην ύπαρξη και ότι σε κάθε θέμα πρέπει να έχει τον λόγο της.

maximos



ΣΥΡΙΖΑ: "Υπερασπιστής της Δημοκρατίας"...Ας Γελάσω



"Ο ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι η παρουσία στελεχών μας στο ίδιο «τραπέζι» τηλεοπτικού διαλόγου με μέλη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής δεν είναι δική μας επιλογή, αλλά απόρροια του εκλογικού νόμου και των διατάξεων του ΕΣΡ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε πολιτικό διάλογο με την Χρυσή Αυγή . Δεν τους αναγνωρίζουμε ως πολιτικό κόμμα ούτε καν ως πολιτικό αντίπαλο. Οι καταδίκες στελεχών τους για εγκληματικές ενέργειες, οι δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών, αριστερών αγωνιστών και συνδικαλιστών...αποδεικνύουν – για άλλη μια φορά – ότι τα χιτλερικά σύμβολα και οι ακραία ρατσιστικές ιδέες, καλύπτουν συμμορίτικες πρακτικές βίας και απειλής κατά και των πιο στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και πολιτικών ελευθεριών απέναντι στην ακροδεξιά απειλή". 

Το ΣΥΡΙΖΑ ή χαβιαροαριστερά με αυτή την πολυκαιρισμένη διευκρίνιση υβρίζει την νοημοσύνη των Ελλήνων. Τα φουσάτα του καταστρέφουν Πανεπιστήμια, ξυλοφορτώνουν καθηγητές γιατί ξεβράκωσαν την πράκτορα του Soros Ρεπούση και έχουν το θράσος να μιλάνε. 

Οι συνιστώσες του της βίας και της κουκούλας έχουν επιβάλει στην Ελλάδα ένα νέο τριακονταετή εμφύλιο πόλεμο. Από τα πειθήνια 45άρια της 17Ν μέχρι τους ληστές τραπεζών και από τους κατασκευαστές μολότοφ μέχρι του δολοφόνους της MarfinBank βιάζουν την συλλογική μας ύπαρξη και ο ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν τους υπερασπίζεται σφυρίζει αδιάφορα.

Ο Αγαπημένος τον ΜΜΕ(ξαπάτησης) και του διαδυκτιακού “χάπενινγκ” του Χ’Νικολάου Τσίπρας παρέα με την καρικατούρα του αριστερού βοναπαρτισμού Αλαβάνο έκαψαν την Αθήνα τον Δεκέμβρη 2008 σε μία κατευθυνόμενη “πορτοκαλί επανάσταση”. Με επιστημονικό τρόπο η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ με κουκούλες και τις πλάτες γερά καλλυμένες βοηθούμενος από τον Τζέρι Καραμεσίνη, εγγονό του Τομ Καραμεσίνη ιστορικού σταθμάρχη της CIA, έκαψε την Αθήνα και 20 πόλεις της Ελλάδας για να τιμωρηθεί ο άτακτος Καραμανλής που δεν ήταν όσο ενδοτικός θα ήθελαν τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας. Τους είχε καθίσει στο μάτι το βέτο στα Σκόπια, οι αγωγοί πετρελαίου, το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. 

Με εργαλείο τον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να του βγάλουν το δικό του μάτι και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας περνάνε από το ταμείο να εξοφλήσουν το γραμμάτιο. 

Τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) των ντόπιων και υπερεθνικών νταβατζήδων τον Δεκέμβρη 2008 κατεύθυναν τα γεγόνοτα. Από το Αlpha , το τώρα νεκρά Alter μέχρι το CNN και την Liberation ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κουκουλοφόροι του όλοι δούλευαν σε αγαστή συνεργασία για την επιστροφή της Ελλάδας στο μαντρί. Είναι τα ίδια κέντρα που σήμερα στηρίζουν μέχρι αηδίας τον Τσίπρα και τους συμμορίτες του. Τυχαίο; Δεν νομίζω! 

Οι Έλληνες θα καταλάβουν, μετά τις εκλογές, ότι δεν είναι τυχαίο. Όταν η μυστική ατζέντα του Τσίπρα (Σκόπια, Θράκη, Αιγαίο), θέματα για τα οποία δεν τον ρωτάει κανείς, βγεί στην επιφάνεια θα καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αλλά τότε θα είναι αργά. Από κοψοχέρηδες είναι γεμάτη η Ελλάδα. 

Μόνη αντίσταση στα σχέδια των νταβατζήδων είναι ψήφος στην Χρυσή Αυγή. Ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι το νέο ΟΧΙ που θα ξαναγράψει το νέο έπος. Όπως το 1940 το ΟΧΙ του Μεταξά ήταν καρφί στα πλευρά της Αγγλίας που προτιμούσε μία Ελλάδα υπό Ιταλική κατοχή.

Σήμερα ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η απάντηση στα υπερεθνικά κέντρα αποφάσεων που μας θέλουν ραγιάδες. Είναι απάντηση σε αυτούς που τρέφουν αταβιστικό μίσος κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Ψήφος στην Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει για να το ακούσουν όλοι:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ...


maximos



Οι ρίζες 
της σημερινής μας οικονομικής χρεοκοπίας βρίσκονται στο μαύρο καλοκαίρι της Κυπριακής Τραγωδίας του 1974






Έλληνες, μην πτοείσθε!



Με έκπληξη πληροφορήθηκα τις προσπάθειες κατατρομοκράτησης της ομάδας του Καθηγητή Πανεπιστημίου Επαμεινώνδα Πανά, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησής του για τον Δήμο της Αθήνας. 

Θεωρώ τα διαδραματισθέντα ως αυτόβουλες ενέργειες που εκπηγάζουν από βασιλικότερα του βασιλέως αστυνομικά όργανα και αναμένω την διαβεβαίωση της αρμόδιας πολιτικής ηγεσίας του τόπου ότι θα διασφαλίσει τις ακαδημαϊκές ελευθερίες των επιστημόνων δημοσκόπων, οι οποίοι είναι οι μόνοι φερέγγυοι για την αντικειμενική ενημέρωση του κοινού περί των πραγματικών προθέσεων των ψηφοφόρων στο θολό τοπίο των ιδιωτικών εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Η φίμωση της επιστήμης, όπου και όπως κι αν επιχειρήθηκε, είχε τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα για όλους όσους ονειρεύονται την χειραγώγηση και ποδηγέτηση των μαζών

Ειδικώς στην Ελλάδα, η εφαρμογή μεθόδων που επιχειρούν να ελέγξουν τα πρόσωπα και να πλοηγήσουν τις μάζες είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, λόγω της αντιδραστικής ιδιοπροσωπίας του ελληνικού λαού και της έμφυτης ευφυΐας του η οποία τον διαφοροποιεί από τα νωθρά αγελαία χαρακτηριστικά των ευρωπαϊκών και αμερικανικών ανθρώπινων κοπαδιών επί των οποίων χτίζουν τις θεωρίες τους οι διαχειριστές μαζών και συμφερόντων.

Οι οχετοί των τηλεοπτικών λυμάτων, τα θολά ποτάμια με τα χημικά απόβλητα, οι ελιές με τα ανθυγιεινά τεχνητά λιπάσματα, οι συκιές με τα υπερώριμα και τα αποξηραμένα σύκα, και η μικροβιακή χλωρίδα και πανίδα ενός ρυπογόνου, οδωδότος και τυμπανιαίου πτώματος δεν είναι δυνατόν να επικαλύψουν την ελληνική ψυχή. 

Μέσα στον ζόφο και το έρεβος του σήμερα ο φοίνικας αναγεννάται. Έλληνες μην πτοείσθε. «Όσο κι αν είμαστε πικρά τώρα στερημένοι, κάπου υπάρχει μια χαρά και μας περιμένει».

Χρήστος Γούδης
Καθηγητής Πανεπιστημίου