ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΕ ΠΡΟΒΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


agio_pantelimonas-stiky__article

Η πολύπαθη περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα έστειλε σήμερα ξεκάθαρο μήνυμα Νίκης για την Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.
Χιλιάδες κάτοικοι του κέντρου βροντοφώναξαν πως θέλουν μια δραστική και ριζική αλλαγή στην διοίκηση της πόλης και της περιφέρειας.


Και αυτήν την αλλαγή θα την φέρει η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” και η “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” με την ταυτόχρονη κατάρρευση του φαύλου καθεστώτος.

Στον ιερό χώρο της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα οι Αθηναίοι σήμερα έδωσαν το χρίσμα στην Χρυσή Αυγή να διοικήσει την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας και την πρωτεύουσα των Ελλήνων.

Στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” μίλησαν:
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Λέντζος


Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Περικλής Δημητρίου


Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πολύτιμη Κοσμετάτου, η οποία και ανέγνωσε το μήνυμα της Συναγωνίστριας και πολιτικής κρατούμενης Θεμίδος Σκορδέλη


Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού τομέα, Θοδωρής Κουδούνας


Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού τομέα, Παύλος Κτιστάκης


Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος


Ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε πως η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” θα σταθεί δίπλα στους Έλληνες όπως πάντα.
Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα κερδίσει την πολιτική μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους.


Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν υπερήφανα τον εθνικό ύμνο. Ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης υπό τις επευφημίες των περαστικών.



BINTEO - ΠΟΡΕΙΑ: ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΕ ΠΡΟΒΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...

ΕΡΧΕΤΑΙ... ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...