ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ << ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ >> ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.







ΑΜΟΙΒΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ...


Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της παρωδίας που βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα απο τα Μέσα Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσης και τους χρυσοπληρωμένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Εκτός απο τα χαιρέκακα κομματόσκυλα που οι πανηγυρισμοί τους έπαψαν ξαφνικά μετα τις τελευταίες δημοσκοπήσεις -αφού δεν απέδωσαν τους επιθυμητούς "καρπούς" παρά το σήριαλ των τηλεοπτικών διώξεων - στους χαλεπούς καιρούς της κρίσης δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα δελεάζονταν απο τα προνόμια που διαφημίζονται για μια ανώνυμη συγκλονιστική ψευδομαρτυρία ...

"Θέλουν καινούρια σπίτια και νέα ζωή" οι μάρτυρες που επικοινωνούν με τις αρχές για "να καταθέσουν κατά της Χρυσής Αυγής" έχουμε αρκετές φορές ακούσει τους δημοσιογράφους και σχολιαστές των τηλεπαραθύρων μεταφέροντας το μήνυμα πως ... για να "λαλήσουν στόματα" πρέπει να διαφημιστούν και... κίνητρα.

Απλό το σκεπτικό , δελεαστικό το κίνητρο... και ποιος δεν θα'θελε (σου λέει) μια νέα ζωή και σπίτι στους χαλεπούς καιρούς της κρίσης. Το καθαρό επικοινωνιακό τέχνασμα του καθεστώτος με τα "διαφημιζόμενα" προνόμια των ανώνυμων ψευδομαρτύρων προς δημιουργία εντυπώσεων ασφαλώς και δεν σημαίνει οτι επειδή κάποιος καταγγέλλει κάτι, το κατηγορητήριο του αποτελεί και δικαστική ετυμηγορία. 

Απ'την άλλη πλευρά ουδείς εγγυάται στον κάθε ψευδομάρτυρα τα προνόμια που του υπόσχεται ιδιαίτερα όταν η "μαρτυρία" μπορεί να ακούγεται τηλεοπτικά συγκλονιστική μα καθόλου πειστική , πόσο μάλλον όταν η δήθεν "μαρτυρική κατάθεση" καταρρεύσει στο δικαστήριο.

Προφανώς και ουδόλως απασχολεί το καθεστώτος και τους εντεταλμένους υβριστές μας πόσοι απ'αυτούς τους ψευδομάρτυρες τους θα ισχυριστούν τα λεγόμενα τους- εκτός απ'τις τηλεοπτικές κάμερες - και ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς και εάν θα σταθούν τελικά στο δικαστήριο αυτά που καταθέτουν οι φερόμενοι ως μάρτυρες κατηγορίας. 

Σημασία για το σύστημα έχει η συνεχείς παράταση του καταδιωκτικού σήριαλ στα δελτία ειδήσεων με κομπάρσους αναλώσιμους ψευδομάρτυρες οι οποίοι στο τέλος θα ψάχνουν να βρούν τα ... προνόμια που τους υποσχέθηκαν. Ελλείψει πραγματικών στοιχείων προσπαθούν να στηρίξουν το ανυπόστατο κατηγορητήριο με ψευδομάρτυρες και φαιδρά μυθεύματα στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να καλύψουν την ενορχηστρωμένη πολιτική δίωξη κατ'εντολή των ξένων συμφερόντων οπου πιστά εκπροσωπούν.

Η πολυτιμότητα των... "μαρτύρων"

Χωρίς την εντατική προσθήκη φρέσκων "μαρτύρων" και... "βαθιών λαρυγγιών" δεν θα υπήρχε τροφοδοσία στην καθημερινή θεματολογία συντήρησης του ανήθικου πολέμου κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Πως αλλιώς το σύστημα θα έβρισκε την ευκαιρία να παροτρύνει δια της "πλύσης εγκεφάλου" σε κοινωνική αποδοχή των ανθελληνικών του σχεδίων, να επαναφέρει το περίφημο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και παράλληλα να θέση σε εφαρμογή την καταδιωκτική του μανία με στόχο ο κρατισμός να σπείρει "νόμιμη" τρομοκρατία στο λαό για την πάταξη του Εθνικισμού.

Τα συστημικά απο-κόμματα προασπιστές του σαθρού παλαιοκομματισμού και της διαπλοκής που κατάστρεψε την Ελλάδα δεν θα είχαν την ευκαιρία να μιλούν πλέον ανοικτά για τις συμμαχίες τους εάν δεν υπήρχε η πρόφαση της αλληλεγγύης στα πλαίσια του κοινού μετώπου για την πολιτική τους επιβίωση στο βωμό της κατ'επίφαση "δημοκρατίας" τους.

Ο εκκεντρικός γίγας του πολιτικαντισμού Θεόδωρος Πάγκαλος, ηγετικό στέλεχος του κλεφτοπασόκ (Μαζί τα φάγαμε) που "παρήγγειλε" την προδοτική εκείνη νύχτα να πάρει ο άνεμος την Ελληνική σημαία απο τα Ίμια , δεν θα είχε ποτέ την ευκαιρία να απείλησε ανοικτά τους Έλληνες Εθνικιστές παροτρύνοντας δημόσια την συγκυβέρνηση για μαζικές συλλήψεις και φυλακίσεις προς καταστολή του Εθνικισμού στην Ελλάδα. 


Το σαθρό καθεστώς της μεταπολίτευσης πνέει τα λοίσθια , εξου και οι βίαιες σπασμωδικές κινήσεις του. 

Κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή του δράματος οπου εξελίσσεται σ'ενα ολοκληρωτικό καθεστώς συμμαχικών συμφερόντων διαπλοκής οπου με πρόσχημα την κατ'επίφαση "δημοκρατία" τους προσπαθούν να συντηρηθούν στην εξουσία καταστρατηγώντας το σύνταγμα και χρησιμοποιώντας νόμους και θεσμούς κατα το δοκούν, ως "κορδέλα νομιμοποίησης" στις ασυδοσίες τους.

Έναν κρατισμό που στηρίζεται στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για να προβάλλει κοινωνική δήθεν αποδοχή, ενώ έχει ανάγει την λασπολογία σε επιστήμη , χρησιμοποιεί τη στοχοποίηση για να "διαιρεί και να βασιλεύει" κι επιβάλλεται στο λαό δια της κινδυνολογίας του φόβου και της καταστολής. 
Στοχεύοντας ξεκάθαρα στην απόγνωση και στην απελπισία των εξαθλιωμένων πολιτών που αντιμετωπίζει ως συνειδησιακά γεννημένους ραγιάδες, που μες την αδυναμία τους και υπο το καθεστώτος του φόβου δεν θα τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι στον φαινομενικά πανίσχυρο κρατισμό.

Μες τη σιγουριά της αλαζονείας τους ξεχνούν όμως πως οι καιροί έχουν αλλάξει , το σαθρό καθεστώς της μεταπολίτευσης πνέει τα λοίσθια , εξου και οι βίαιες σπασμωδικές κινήσεις του. Καθημερινά όλο και πιο περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν τιποτα πια να χάσουν και σίγουρα οι δοσολάγνοι "ευρω-σωτήρες" δεν θα καταφέρουν να μας διώξουν όλους μετανάστες -στα πλαίσια ανταλλαγής πληθυσμών - που ονειρεύονται οι νεο-ταξιστές.

Ο βρωμερός και ανήθικος πόλεμος εναντίον μας απέδειξε και στους πιο αφελής, ποιοι είναι οι πραγματικά αντισυστημικοί που πολέμα σύσσωμο το σαθρό πολιτικό κατεστημένο της παρακμής.

Οι συκοφάντες μας διαψεύστηκαν οικτρά, όταν μας κατηγορούσαν πως μπαίνοντας στη βουλή θα συμβιβαστούμε με τους γκλαμουράτους πολιτικάντηδες και τα ειδικά προνόμια που έχουν μάθει και απαιτούν απο το λαό να απολαμβάνουν εις βάρος του. Μιλήσαμε τη γλώσσα της Αλήθειας στον Ελληνικό λαό προβάλαμε τα πραγματικά γεγονότα και γκρεμίσαμε το μύθο του καθεστώτος.

Τώρα το σύστημα μας πολέμα... Εμείς όμως νιώθουν υπερήφανοι όταν μας πολεμούν οι διεφθαρμένοι.

Οι Έλληνες πλέον γνωρίζουν ποιοί πραγματικά είμαστε και συσπειρώνονται καθημερινά στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου, συμπαραστεκόμενοι στον δίκαιο Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για μια Ελλάδα υπερήφανη, όπως της αξίζει, σ'ένα κράτος με καθαρά  
Εθνικά χαρακτηριστικά, κι οχι ζήτουλα και δουλικό των διεθνών τοκογλύφων με πολιτική ηγεσία εξαρτημένων εκπροσώπων τους.

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει μέσα απ'το σκότος της μαύρης προπαγάνδας τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 



ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!




Δεν ξέρω άμα το πήρατε χαμπάρι, αλλά η χθεσινή ημέρα ήταν… ιστορική. Ίσως μάλιστα, θα ’ρθει η στιγμή που θα τη γιορτάζουμε σαν… νέα εθνική επέτειο (αφού μετά την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» θα καταργηθούν οι υπάρχουσες, γιατί προκαλούν… εχθροπάθεια προς του άλλους λαούς…). Όξω φτώχεια! Βγήκαμε στις αγορές! Εδώ θα δείτε χρήμα με… ουρά! Σε λίγο όλοι θα τρώμε με… χρυσά κουτάλια!

Δείτε κάποιους χτεσινούς χαρακτηριστικούς τίτλους δημοσιογραφικών παπαγάλων της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας:

«Μια ιστορική ημέρα για την οικονομία. Η Ελλάδα βγήκε ξανά στις αγορές».

«Ιστορική στιγμή: Ξεκίνησε η...
διαδικασία του πρώτου 5ετούς ομολόγου μετά τον Φεβρουάριο του 2010».

«Κάτω από 6% βούτηξε το 10ετές μετά από 4 χρόνια».

«Τα δώρα της Μέρκελ».

«Μούγγα τα γατάκια: Σχεδόν τριπλάσιο, στα 3,5 δις ευρώ, το πρωτογενές πλεόνασμα το πρώτο δίμηνο του 2014»

Παρότι το βιβλίο προσφορών δεν έχει ακόμα ανοίξει επισήμως καταγράφονται ήδη προεγγραφές ύψους 11 δισ.!!!».

«Οι αγορές ξεσαλώνουν για την Ελλάδα – Ζητήσαμε 2,5 και προσφέρουν 11 δις. ευρώ με 4,9% έως 5,2%».

«Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές φαίνεται πως αντιμετωπίζεται από τις διεθνείς αγορές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται ανώνυμη πηγή υπάρχουν ενδείξεις ότι οι προσφορές των ξένων επενδυτών ξεπερνούν τα 11 δισεκατομμύρια ευρώ».

*** Αυτά μέχρι αργά το απόγευμα. Όσο νύχτωνε, τόσο αυγάταιναν τα δισεκατομμύρια. Από 11 έγιναν… 16! Ούτε… στραγάλια να ήτανε Δώσε μου και μένα μπάρμπα:

«Θριαμβευτική η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές – Ξένοι επενδυτές προσφέρουν έως 16 δις. για μόλις 2,5 που ζήτησε η χώρα».

Κι εκεί που μέχρι που μέχρι κι εγώ πείστηκα ότι… αλλάζει η ζωή μας κι ήμουν έτοιμος να βγω έξω και να φάω το τελευταίο κατοστάρικο που μου είχε μείνει για να περάσω το μήνα (αφού από αύριο θα τρέχει χρήμα και από τα… μπατζάκια μας, είδα κάτι και… κρατήθηκα. 

Είπε ο παπαγάλος:

«Το ξανάπαμε: Πρώτα θα βελτιωθούν τα νούμερα του κράτους και μετά των πολιτών… Αυτά που ξέρατε, γεμάτες τσέπες οι πολίτες και χωρίς σάλιο το κράτος, ξεχάστε τα, οπότε μην αρχίσετε ότι κόσμος πεινάει κ.λπ. αρλούμπες… Θα πάρει χρόνο μέχρι να αλλάξει η ζωή του κόσμου».

Μην τσιμπάτε! Αυτοί παίζουνε το τελευταίο τους χαρτί! Όλα είναι εικονικά, με την άδεια των διεθνών τοκογλύφων, προκειμένου να δημιουργήσουν πανηγυρικό κλίμα και να ηττηθούν αξιοπρεπώς τον Μάιο. Μετά τις 25 Μαΐου –αν αντέξουν- θα μας σερβίρουν και τη… λυπητερή. Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια εμείς θα τα χρυσοπληρώσουμε!

Σήμερα έχουμε 10 Απριλίου. Επειδή τα γραπτά μένουν, θα διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη: σε πέντε μήνες από τώρα (τον Σεπτέμβριο) έρχεται το νέο Μνημόνιο!

Σας παρακαλώ θερμά: αποθηκεύστε αυτό το κείμενο κι αν βγω ψεύτης θα γράφω κάθε μέρα για έναν ολόκληρο μήνα: «Ζήτω οι Σαμαροβενιζέλοι σωτήρες μας»!

Αντίοχος



FOREIGNAFFAIRS (CIA): Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε.




Το… μυστικό του επικείμενου θριάμβου των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης στις ευρωεκλογές, αποκαλύπτει με… βαρυσήμαντο άρθρο του στο ξακουστό ForeignAffairs(της CIA…) κάποιος Mitchell A. Orenstein (πιθανότατα εβραίος…), καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Northeastern University και συνεργάτης του Harvard. 





Το… μυστικό είναι ότι έχουν την υποστήριξη του προέδρου Πούτιν, για να διαλύσουν εκ των έσω την Ε.Ε.!!!

Στο δημοσίευμα (που μοιάζει περισσότερο με… πληροφοριακό δελτίο μυστικού πράκτορα), αναφέρονται και τα κόμματα που υποστηρίζει ο Πούτιν, ήτοι κατά κύριο λόγο: το ουγγρικό Γιόμπικ, το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία, την Χρυσή Αυγή και το Ατάκα της Βουλγαρίας. Ιδού και το σχετικό απόσπασμα για την Χρυσή Αυγή: 

«Ο κατάλογος των κομμάτων συνεχίζεται. Θυμάστε τη Χρυσή Αυγή, το ελληνικό φασιστικό κόμμα που κέρδισε 18 έδρες στο κοινοβούλιο στην Ελλάδα το 2012; 

Μέλη του χρησιμοποιούν ναζιστικά σύμβολα σε συλλαλητήρια, προωθούν τις οδομαχίες και τραγουδούν την ελληνική έκδοση του ύμνου του Ναζιστικού Κόμματος. 

Η ελληνική κυβέρνηση φυλάκισε τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον αρχηγό της, και αφαίρεσε από τους βουλευτές την ασυλία, προτού τους κατηγορήσει για οργανωμένη βία. 

Αλλά το κόμμα συνεχίζει να βγαίνει στους δρόμους. Η Χρυσή Αυγή δεν έκρυψε ποτέ τις στενές σχέσεις της με την ακροδεξιά της Ρωσίας και πιστεύεται ότι λαμβάνει κεφάλαια από τη Ρωσία. Μια ιστοσελίδα που συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι ο Μιχαλολιάκος έλαβε ακόμη και μια επιστολή στη φυλακή, από τον καθηγητή στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας και πρώην σύμβουλο του Κρεμλίνου Αλεξάντερ Ντούγκιν, έναν από τους συντάκτες της ιδεολογίας περί «Ευρασίας» του Πούτιν. 

Ο Ντούγκιν φιλοξένησε επίσης τον ηγέτη του Jobbik Βόνα όταν επισκέφθηκε τη Μόσχα. Στην επιστολή του, ο Ντούγκιν εξέφρασε την υποστήριξή του στις γεωπολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής και ζήτησε να ανοίξει μια γραμμή επικοινωνίας μεταξύ της Χρυσής Αυγής και της δεξαμενής σκέψης του στη Μόσχα. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής της Νέας Υόρκης αναφέρει ότι ο Μιχαλολιάκος «έχει ταχθεί σαφώς υπέρ μιας συμμαχίας και συνεργασίας με τη Ρωσία και έχει απομακρυνθεί από τις ‘ναυτικές δυνάμεις’ του Ατλαντικού».

Ασφαλώς και η Χρυσή Αυγή τάσσεται φανερά υπέρ μιας συμμαχίας με την Ρωσσία, για συγκεκριμένους εθνικούς λόγους που εξηγούνται λεπτομερώς στο πρόγραμμα του Κινήματος. Που είναι το περίεργο; 

Με ποιους πρέπει να πάμε; Με τους υπευθύνους της δυστυχίας μας και αιωνίους εχθρούς του Ελληνισμού; Ασφαλώς και όχι

Με τη συμμαχία με τη Ρωσσία εξυπηρετούνται τα εθνικά (και όχι μόνον…) συμφέροντά μας και αυτό θα κάνουμε, κι ας σκούζουν όσο θέλουν οι Αμερικανοσιωνιστές! 

Όσον αφορά τα «κεφάλαια» που δήθεν λαμβάνουμε από τη Ρωσσία (όπως λέει τώρα η VoiceofAmerica), από τους εφοπλιστές (όπως έλεγαν οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού…), ή από άλλες πηγές, μη ειδικώς κατονομαζόμενες, έψαξε να τα βρει και το ΣΔΟΕ (και μάλιστα δύο φορές…), αλλά απεδείχθη άνθρακας ο… θησαυρός. 

Το λοιπόν, αλλού αυτά!