ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Προφυλακίσεις βουλευτών και απαγόρευση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές απεργάζεται η χούντα Σαμαρά!


Τρέμουν την εκρηκτική μας άνοδο 
και την επερχόμενη κάθαρση.

Οι προδότες τρέμουν την εκρηκτική μας άνοδο και την επερχόμενη κάθαρση
Η προδοτική χούντα του μνημονίου βρίσκεται σε πανικό. Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που σε πολλές περιφέρειες μας φέρνουν στην πρώτη θέση, έχουν τρομοκρατήσει το καθεστώς της διαφθοράς.
Τα δύο πολιτικά πτώματα της ξενοκρατίας, Σαμαράς και Βενιζέλος, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί: σχεδιάζουν μαζικές προφυλακίσεις των βουλευτών μας και απαγόρευση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές.
Η εγκληματική συμμορία τους χρησιμοποιεί ως εκτελεστικά όργανα κάποιους επίορκους, κάποια ανδρείκελα που αμαυρώνουν την εικόνα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Η εκτροπή αυτή δεν θα περάσει.
Στο πλευρό μας βρίσκεται το Δίκαιο, η Αλήθεια και η απόλυτη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Τα ανθελληνικά σχέδια της μνημονιακής χούντας θα αποτύχουν. Η Χρυσή Αυγή θα αντιμετωπίσει με επιτυχία τον βρώμικο πόλεμο και θα είναι πολύ σύντομα ο φορέας της πολυπόθητης κάθαρσης για την Πατρίδα μας.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

* Σε 23 μέρες από σήμερα θα αλλάξει άρδην ο πολιτικός χάρτης της ΕλλάδαςΟ μεγάλος εθνικός και πατριωτικός χώρος των Ελλήνων θα εκφράζεται από την Χρυσή Αυγή, όπου δεν θα υπάρχει πια χώρος για την ψοφοδεξιά.

Στον αντίποδα ο λεγόμενος αριστερός πόλος θα εκφράζεται από τον Σύριζα. Η διαλυμένη Νέα δημοκρατία θα προσπαθήσει να τοποθετηθεί στο κέντρο και να συνεχίσει να φυτοζωεί, καθώς δεν υπάρχει πουθενά αλλού μέρος να σταθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι σκευωροί θα αντιμετωπίσουν σύντομα την αμείλικτη λαϊκή ετυμηγορία και η Χρυσή Αυγή θα είναι πρωτοπόρος στην προσπάθεια αναγέννησης της Πατρίδας μας.


23 και σήμερα...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ευρωεκλογές 2014 - ΒΙΝΤΕΟ





J.P. MORGAN: ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ, ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ


Εκθέσεις για την πολιτική κατάσταση στην πρώην Ελλάδα -και νυν προτεκτοράτο Σαμαριστάν- και προβλέψεις για το μέλλον δεν κάνουν μόνο οι ξένες πρεσβείες και οι μυστικές υπηρεσίες. Κάνουν και οι διεθνείς «χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί» (διάβαζε οι «διεθνείς τοκογλύφοι»), για πρωφανείς λόγους.

Έτσι, σύμφωνα με έκθεση της διαβόητης J.P. Morgan, θεωρείται πιθανότατο να γίνουν πρόωρες εκλογές μέσα στο 2014, γιατί όπως αναφέρει υπάρχει «διαρκής κίνδυνος νέων εκλογών καθώς η κυβερνητική πλειοψηφία είναι εξαιρετικά εύθραυστη» και να προκύψει απ’ αυτές συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-Ελιάς και Ποταμιού.

Ιδού και ο ρόλος που ελπίζουν οι δημιουργοί του να παίξει το… σιγαλό ποταμάκι του «λαγού» του συστήματος Σταύρακα Θεοδωράκη:

«Υπάρχει η πιθανότητα τα νέα κόμματα να πάρουν ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ στα Αριστερά, αλλά και να προσφέρουν δυνητικά στη Ν.Δ. νέους εταίρους σε κυβέρνηση συνεργασίας στο μετεκλογικό τοπίο κερδίζοντας μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων που είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ το 2012».

Εδώ βέβαια δεν έχουμε να κάνουμε με πρόβλεψη, αλλά με… ευσεβή πόθο. Που θα γίνει κουρέλι στις 25 Μαΐου, με τη συντριβή των δύο εταίρων της συγκυβέρνησης και του ποταμίσιου συστημικού μορφώματος!

Πηγη: http://greeknation.blogspot.gr/2014/04/2014_23.html



Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.


ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ 
ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩ


Είναι ντροπή στην πιο ευλογημένη χώρα του κόσμου, όπου ακόμη και οι αγριελιές καρπίζουν, η γη μας παράγει σχεδόν τα πάντα, η κτηνοτροφία, η αλιεία και η ναυτιλία ήταν βασικός πυλώνας της οικονομίας, αλλά και τα εργοστάσια που υπήρχαν, απασχολούσαν χιλιάδες εργαζόμενους, να θρηνούμε αυτόχειρες και να μας εμπαίζουν με την ανεργία και τις δήθεν επιδοτούμενες εργασίες που όμως αφορούν ελάχιστους!
Ξέρετε, κύριοι, που μας κάνετε την χάρη να δίνετε ένα επίδομα ανεργίας για έναν χρόνο, το οποίο πληρώνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, μέσω κρατήσεων τους από την πενιχρή μισθοδοσία, τι σημαίνει να σε απολύουν σε ηλικία πάνω από πενήντα και, ενώ έχεις προϋποθέσεις (γνώσεις), να σε απορρίπτουν, για να επιλέξουν νέους, ειδικά κάτω των 25;

Στην οικογένειά μου υπάρχουν δύο άνεργοι, μια κόρη πτυχιούχος ΑΕΙ, με πτυχία δύο ξένων γλωσσών και άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ο σύζυγος με απολυτήριο εξαταξίου γυμνασίου, που είχε την ατυχία να χάσει την εργασία του πριν ένα χρόνο, κάτω από αντίξοες συνθήκες, του οφείλονται ακόμη δεδουλευμένα του 2012 και η αποζημίωση η σωστή, αλλά δυστυχώς…είναι πολύ λίγος, για να εργαστεί έστω και ως φύλακας!!! Όμως, για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις ήταν καλός και αυτός και ο στρατιωτικός πατέρας του, που γύρισε όλη την Ελλάδα, λόγω μεταθέσεων και με μισθό τότε πείνας!

Τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς που ζούμε με τα 547 ευρώ τα δικά μου; Τριμελής οικογένεια; Να φύγουμε για το εξωτερικό; Να ζούμε περιμένοντας πότε θα κοπεί η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ και πότε θα πάρω εγώ σύνταξη, για να συνεχίσουμε τη ζωή μας στο χωριό;

Έρχονται οι ξένοι να σπουδάσουν εδώ και τα παιδιά μας πηγαίνουν ενοικιασμένοι σκλάβοι στις γειτονικές χώρες.

Για τους άνεργους πτυχιούχους, ακόμη και με μεταπτυχιακό, ζήτηση δεν υπάρχει, ενώ εχθές ακούσαμε στον ΑΝΤ 1 ότι οι ξένοι ποντάρουν στην Ελλάδα, γιατί έχει χαμηλά δίδακτρα στο πανεπιστήμιο, το Διεθνές που υπάρχει στην Ελλάδα!!


ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΝ ΠΟΥ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.


Προσωπικά, κουράστηκα να ακούω για νεοναζί και νεοναζί να μη βλέπω. Αντί αυτού, βλέπω μόνο ακούραστους πατριώτες που μάχονται για την σωτηρία της πατρίδας.

Τι θυμάμαι από την χούντα του Παπαδόπουλου, αν και μικρή; Ότι ο πατέρας μου είχε δουλειά. Ζούσαμε στην Αθήνα και όλα χάθηκαν όταν το ΠΑΣΟΚ “κρατικοποίησε” για να πτωχεύσει εντέλει τα εργοστάσια και άρχισε ο διαχωρισμός σε πράσινους, γαλάζιους, κόκκινους.

Η πιο αποτυχημένη και προδοτική κυβέρνηση είναι αυτή που ζούμε τώρα, οι τελευταίοι είναι πρώτοι και οι πρώτοι τελευταίοι. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ διώκονται και είναι φυλακή, οι μετέχοντες σε “νόμιμες” μίζες ζουν βασιλικά. Οι αγράμματοι κατέχουν θέσεις παντού και οι μορφωμένοι που δεν παρακαλούν ούτε προσκυνούν τους ανθέλληνες ζουν φτωχικά αλλά περήφανα.

Όμως έχουμε γενιές νέων που πρέπει να ζήσουν και θα ζήσουν, όχι όπως θέλουν οι μειοδότες, αλλά όπως αξίζει στα Ελληνόπουλα.

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη


ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!



Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Βήματος» έδωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρκογιαννάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο έγγραφο των… βιαστικών «κόκκινων» ανακριτριών για επίσπευση της διαδικασίας ομαδικής άρσης ασυλιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ώστε να τους παραλάβουν και να τους κλείσουν όλους μέσα πριν από τις εκλογές. 

Και μασώντας τα λόγια του είπε τα εξής «περίεργα»:

«Η άρση ασυλίας των βουλευτών που βρίσκονται στη φυλακή έχουν μια ιδιαιτερότητα… Η Επιτροπή πήγε και στις φυλακές, αλλά υπάρχουν θέματα όπως...αν θα μεταχθούν οι προφυλακισμένοι στη Βουλή ή αν δεν γίνει αυτό, τι προβλήματα μπορεί να υπάρξουν. 

Δεν είναι απλά ζητήματα που δεν λύνονται από τη μία στιγμή στην άλλη και από έναν άνθρωπο. 

Υπάρχουν επιστημονικοί συνεργάτες της Βουλής και συνταγματολόγοι για να λυθούν και η προσπάθειά μας είναι να μη βρεθούμε κι εμείς εκτεθειμένοι.».

Τι θέλει να πει ο… ποιητής; 

Είναι προφανές: η όλη διαδικασία καθυστερεί λόγω του ότι το Σύνταγμα και ο κανονισμός της βουλής προβλέπουν το δικαίωμα του βουλευτή του οποίου η ασυλία είναι υπό αίρεση, να μιλήσει ενώπιον της ολομέλειας. Αν δεν του δοθεί αυτό το δικαίωμα, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η διαδικασία! 

Έτσι, ο «εισαγγελέας των φυλακών Κορυδαλλού» (δηλαδή ο  Σαμαράς…), ψάχνει –αλλά δε βρίσκει, γιατί ο νόμος είναι σαφής- παραθυράκια στο νόμο για να αποφύγει τη μεταγωγή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου στη βουλή και την 5λεπτη ομιλία του στην ολομέλεια. 

Η οποία ομιλία, θα φέρει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ, που θα γκρεμίσει την έτσι κι αλλιώς ετοιμόρροπη συγκυβέρνηση των δωσιλόγων!

Αντίοχος