ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Χατζηνικολάου: Δεν δημοσιεύω καμιά δημοσκόπηση μέχρι τις εκλογές. Είναι όλες μαϊμού!


Σε μια παραδοχή των κίβδηλων και παραπλανητικών δημοσκοπήσεων που προσπαθούν μάταια να αναστρέψουν το κλίμα υπέρ του καταρρέοντος καθεστώτος προχώρησε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.
Όπως ανακοίνωσε χθες μέσω twitter: "Η Realnews,ο Real FM,το Real.gr και το enikos.gr δεν θα μεταδώσουν, ούτε θα αναμεταδώσουν μέχρι τις ευρωεκλογές καμμία δημοσκόπηση".
Σήμερα μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής δικαιολόγησε την απόφασή του, τονίζοντας αρχικά πως η πολιτική απόφαση για δημοσιοποίηση των μαϊμού δημοσκοπήσεων μέχρι την τελευταία στιγμή είναι αντιδεοντολογική αναφορικά με τον ψυχολογική πίεση που ασκείται στο εκλογικό σώμα.
Παράλληλα, επισήμανε πως όλοι οι δημοσκόποι ομολογούν ότι απεικονίζουν ένα θολό τοπίο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν 1 στους 2 ερωτώμενους αρνείται να λάβει μέρος στις έρευνες, μη θέλοντας να απαντήσει για το ποιον θα ψηφίσει.
Είναι εύλογο μετά το κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής να μην φανερώνουν την προτίμησή τους ακόμα και στους ερευνητές των δημοσκοπήσεων. Στην κάλπη όμως η ψήφος είναι μυστική...
Ο γνωστός δημοσιογράφος κατέληξε πως οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο, με τόσο μεγάλο ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου, είναι εντελώς αντιεπιστημονικές και αποσκοπούν στην παραπλάνηση του κοινού και μόνο.
Το βράδυ των εκλογών, μετά τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής και την πανωλεθρία της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, οι δημοκλόποι θα έχουν διαψευστεί πανηγυρικά και θα οδηγηθούν στην κατάρρευση μαζί με το σάπιο καθεστώς των φαύλων και των επιόρκων.  
Δημοσκόπηση γειτονικής χώρας προαναγγέλει μάχη σώμα, με σώμα Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά στις εκλογές
 
Δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα δεν παραγγέλνουν μόνο τα κόμματα, οι μεγάλες δυνάμεις, οι τράπεζες κ.λπ. Παραγγέλνουν και οι γείτονές μας, για να δουν με ποιον θα έχουν να κάνουν στο άμεσο μέλλον και να προσαρμόσουν αναλόγως την στρατηγική τους.

Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα μεγάλης πανελλαδικής δημοσκόπησης (σε δείγμα 2.000 ατόμων) που έγινε για λογαριασμό πρεσβείας γειτονικής μας χώρας και παραδόθηκε στους «πελάτες» την Τετάρτη.

Φυσικά, τα αποτελέσματα που.....προέκυψαν δεν έχουν καμία σχέση με τις δημοσκοπήσεις-πατσαβούρες που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ των ολιγαρχών, με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Ιδού τα αποτελέσματα (τα οποία τους προκάλεσαν… ισχυρό σοκ), στα οποία έχει γίνει αναγωγή επί των εγκύρων:

ΣΥΡΙΖΑ 26%
Χρυσή Αυγή 25%
ΝΔ 14%
Ποτάμι 5%
ΑΝΕΛ 4%
ΚΚΕ 4%
Ελιά (ΠΑΣΟΚ) 3%
ΔΗΜΑΡ 1,5%
Λοιπά Κόμματα 7,5%
Αναποφάσιστοι 10%

Όπως πληροφορούμεθα, παρόμοια αποτελέσματα έλαβε την προηγούμενη Δευτέρα (από την ίδια εταιρεία) και η πιάτσα Συγγρού και μετά την ανάγνωσή τους ακολούθησε μεγάλη παραγγελία… ηρεμιστικών για τη μεγάλη νύχτα της 25ης Μαΐου…

Υπομονή, 19 και σήμερα μείνανε!



Τα Ιδανικά και οι Αξίες είναι υπεράνω κάθε πλούτου


Στην σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης, σε μια χώρα χωρίς ιδανικά και αξίες, όπου κυριαρχούν οι προδότες, οι ανθέλληνες, τα προσκυνημένα κομματόσκυλα και κάθε λογής μικροαστός Νεοέλληνας που θέλει μόνο την βόλεψή του και κοιτάει πως θα κάνει λαμογιές, να φάει λεφτά και πως θα φάει τον συνάνθρωπο του... Άτομα που πρόδωσαν την πατρίδα με τις πράξεις και τις επιλογές τους... Αυτοί που θέλουν την ηρεμία τους μέσα στο σπίτι και έξω από την πόρτα τους, και χαλασμός να γίνεται, δεν τους καίγεται καρφί...

Υπάρχουμε και εμείς όμως μέσα στην σημερινή μίζερη κατάντια τις χώρας, εμείς που συνειδητά σηκώνουμε ανάστημα, κρατώντας ψηλά της σημαίες και τα λάβαρα του Εθνικισμού και αντιστεκόμαστε στα σχέδιά τους. Εμείς οι Εθνικιστές αγωνιζόμασταν πάντοτε για αξίες και ιδανικά, και αυτό όχι για πλούτη. Εμείς οι τελευταίοι πιστοί στα ιδανικά και τις αξίες τις ιδεολογίας τις Πατρίδος και τις Ορθοδοξίας μας, αγωνιζόμασταν, αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε μέχρι να καθαρίσει η χώρα.
Είναι μοιραίο να ανατείλει ένας νέος κόσμος μέσα από τα ερείπια μιας θλιβερής εποχής που τελειώνει, της εποχής των τοκογλύφων. Σε αυτόν τον νέο αυτό κόσμο πρέπει να υπάρχει μια δυνατή και ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ. Αυτό για μας ευρίσκεται υπεράνω όλων, αποτελεί Δόγμα και πρωταρχικό μας καθήκον, ενάντια στην κάθε λογιστική οπτική του κάθε υπηρέτη των παγκόσμιων τοκογλύφων, του κάθε δειλού, που δεν τολμά να αναμετρηθεί με την Ιστορία.
Αγωνιζόμαστε μέχρι να αφυπνιστεί και ο τελευταίος Έλλην, για το Έθνος και την Φυλή. Το υπέρτατο χρέος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας είναι να διατηρήσουμε την αγνότητά μας και να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας ως Έλληνες, ως συνεχιστές τις μεγάλης Ιδέας, με πρότυπα μας τους ήρωες των Ελλήνων που είναι χιλιάδες, αυτοί που έχυσαν το αίμα τους για τα ιδανικά τις Πατρίδος, για να είμαστε ελεύθεροι εμείς.
Με ακλόνητη πίστη στην Ιδεολογία μας, απόλυτα αφοσιωμένοι στα δίκαια του Έθνους μας δίνουμε τον Αγώνα μας για μια νέα Ελλάδα.
Αυτήν την Πατρίδα που πολλοί την μισούν και την προδίδουν, πρέπει να την υπερασπιστούμε, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να την ξεπουλήσουν! Έχουμε χρέος απέναντι στην Ιστορία χιλιάδων ετών να ξαναγίνουμε ένα Μεγάλο Έθνος αντάξιο του μεγάλου χθες, προορισμένο για ένα μεγάλο αύριο!
Πορευόμαστε στο μέλλον με τον αγώνα μας για τα ιδανικά αυτού του τόπο και για την αξιοπρέπεια κάθε Έλληνα, μέχρι την τελική Νίκη, μέχρι να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. 
Κικίδης Ιωάννης – Τ.Ο. Πέλλας