ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οικογενειοκρατία και κομματοκρατία: Η γάγγραινα του Ελληνισμού

 

Του Δρ. της Νομικής και Δικηγόρου Ηλία Ν. Ηλιακόπουλου, υποψήφιου ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Τυχαία δεν έφτασε η χώρα μας σ’ αυτό το χάλι της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτικής αλλά και πολιτειακής εξαθλίωσης.
Τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά σε όλους. Οι αυτοκτονίες Ελλήνων συμπολιτών μας αυξάνουν. Τα μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού είναι φτωχοποιημένα, η ανεργία καλπάζει, την ανάπτυξη την ψάχνουμε στην άκρη του ορίζοντα, ενώ η εγκληματικότητα έχει κτυπήσει κόκκινο σε κάθε γωνιά της Ελληνικής γης. Τα εθνικά θέματα μας βαλτώνουν, οι υποχωρήσεις από την θλιβερή συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ θλιβερή είναι η εικόνα μας στην εξωτερική Διεθνή σκηνή.
Σε λίγο ο λαός μας θα κληθεί να ψηφίσει στις αυτοδιοικητικές (Δημοτικές και Περιφερειακές) εκλογές αλλά και στις Ευρωεκλογές διαδοχικά στις 18 και 25 Μαΐου. Οι σειρήνες της διαπλοκής άρχισαν και πάλι να παρουσιάζουν ωραιοποιημένα τα πράγματα. Πως υπάρχει πλεόνασμα, πως δανειζόμαστε πιο φτηνά από τις αγορές, πως η ανάπτυξη μας περιμένει όλους στην γωνία…
Όμως ούτε οι Σειρήνες, ούτε η Μάγισσα Κίρκη των πολιτικάντηδων δεν θα μπορέσουν να «μαγέψουν» πια τον ταλαίπωρο Ελληνικό Λαό, που μέσα του βαθειά κοιτά και σκέπτεται με το βλέμμα του Οδυσσέα. Από υπάρξεως του Ελληνικού κράτους, το φαινόμενο άρχισε να αναπτύσσεται, χιλιάδες τα κρούσματα! Έγινε όμως εντονότερο στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Το φαινόμενο αυτό είναι η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ και συμπυκνώνεται στην πρόταση «Πολιτική νοοτροπία και συμπεριφορά που προτάσσει το συμφέρον του κόμματος από το κοινωνικό όφελος και έχει καταστεί κρατούσα άποψη στην «πολιτική πρακτική». Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η μήτρα κάθε κακού της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας. 
Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ όμως είναι το κέλυφος που επωάζει το τέρας της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, κατ’ άλλους η πρωτότοκη κόρη της. Το φαινόμενο της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ μαζί με την ΗΜΕΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑ, το βλέπουμε να έχει φυτρώσει και να ανθεί στην Ελληνική Κοινωνία.   Πρόκειται για μια γενεαλογική «αριστοκρατία»της πολιτικής εξουσίας και του πλούτου που νέμεται ασύστολα και κατά το δοκούν τον δημόσιο πλούτο και το περιβάλλον. Η οικογενειοκρατία έχει καταντήσει την Ελλάδα (τα τελευταία 40 χρόνια ιδιαίτερα) οικογενειακό φέουδο των δυο–τριών γνωστών σε όλους πρωθυπουργικών οικογενειών(!) αλλά και των κληρονομούντων με δύναμη κληρονομικού δικαίου τον κοινοβουλευτικό ή υπουργικό θώκο τους.  
Ας αναλογισθούν οι Έλληνες αν αυτό το μόρφωμα, της οικογενειοκρατίας- κομματοκρατίας που δημιουργήθηκε από την μεταπολίτευση και μετά, δεν είναι παρά μια ολιγαρχία- έννοια που βρίσκεται απέναντι στην δημοκρατία- εξαιρετικά προσβλητική για κάθε Έλληνα και ΕλληνίδαΈγραφα σε παλιότερο άρθρο μου με τίτλο «Είπε κανείς πως δεν υπάρχει οικογενειοκρατία στην Ελλάδα;» , Πανθρακικό Βήμα, Δευτέρα  31 Μαρτίου 1997, δημοσιευμένο στο βιβλίο μου «Προσεγγίσεις στα κοινωνικά προβλήματα του τόπου μας» σελ. 140 επ, πως η οικογενειοκρατία είναι τροχοπέδη στην πρόοδο και την ανεξαρτησία.
Είναι η άρνηση της ίδιας της Δημοκρατίας. Αφού έτσι ο λαός δεν κυβερνά. Απλά τον κυβερνούν οι «κληρονόμοι». Πρέπει μάλιστα το ιδιαίτερο αυτό φαινόμενο να ερευνηθεί και προς την κατεύθυνση αν όλοι αυτοί οι πολιτικοί που τυχαία(;!) φέρουν ένα «μεγάλο» όνομα, γεννήθηκαν ξαφνικά χαρισματικοί, έτσι ώστε να έχουν εξασφαλισμένη και μια θέση στο κοινοβούλιο!   Δηλαδή με άλλα λόγια ο Ελληνικός λαός θα ευρίσκεται προ του σπάνιου(;!) φαινομένου, τα γονίδια των προγόνων των πολιτικών να μεταβιβάζονται στους απόγονους με κληρονομική διαιώνιση. Τότε αυτό το φαινόμενο θα έπρεπε να ερευνηθεί και ιατρικά! 
Επειδή όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου παράδοξα, αλλά μεθοδευμένα από τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες που ταλάνιζαν και ταλανίζουν τον τόπο, αρκεί να φωτιστούν οι πιο κάτω αποκρουστικές μορφές οικογενειοκρατίας. Για να μπορεί να ευημερεί και να μακροημερεύει η οικογενειοκρατία, χρειάζεται την ημετεροκρατία που δρα σαν ασπίδα απέναντι σε κάθε επίβουλο εχθρό του αφεντικού της. Η ημετεροκρατία αποτελεί τον απόλυτα καταστρεπτικό μηχανισμό κατά της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι απαραίτητη για την οποιαδήποτε ανάπτυξη και πρόοδο της κοινωνίας. Βλέπουμε λοιπόν, πως η οικογενειοκρατία για να διατηρηθεί χρειάζεται το ντόμινο της κομματοκρατίας και της ημετεροκρατίας. 
Δυστυχώς, αυτές οι «οικογένειες» των επιβητόρων της εξουσίας, προαλείφονται να κυβερνήσουν τον τόπο και τα επόμενα 50 χρόνια. Εκτός και αν κάποια δύναμη μπορεί να διακόψει αυτή την διαδοχή. Η δύναμη αυτή δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή, που αντιτάχθηκε από την πρώτη στιγμή στο νοσηρό αυτό σύστημα εξουσίας. Ιδιαίτερα όταν εμφανίστηκε στο κοινοβουλευτικό στερέωμα, τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα του ανυπόφορου κοινοβουλευτικού τέλματος. Συνεχής και δριμύς ο κοινοβουλευτικός έλεγχος της Χρυσής Αυγής προς την κατεύθυνση αυτή. 
Συνεχείς οι προτάσεις για Βουλή των 200, για περιορισμένο χρόνο επανεκλογής βουλευτών -που ανήγαγαν την πολιτική σε επάγγελμα!- περικοπή των παχυλών βουλευτικών αποδοχών και άλλα πολλά. 

Φυσικά ο ορθός αυτός πολιτικός λόγος δεν άρεσε στους μανδαρίνους-δυνάστες της πολιτικής εξουσίας. Γι’ αυτό και όλοι συσπειρώθηκαν εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γιατί η Χρυσή Αυγή βγαλμένη μέσα από τα σπλάχνα του λαού, μιλούσε στην καρδιά του λαού. Γι’ αυτό στην συνέχεια οι κατηγορίες, γι’ αυτό στην συνέχεια οι πολιτικές διώξεις και προφυλακίσεις Αρχηγού, βουλευτών και μελών του Κινήματος. 
Ο Ελληνικός λαός πρέπει λοιπόν να αφυπνισθεί στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές αλλά και Ευρωπαϊκές εκλογές. Πρέπει να γνωρίζει τα επιχειρήματα-παγίδες του φαύλου συστήματος. Ισχυρίζονται λοιπόν, πως εφ’ όσον τα πρόσωπα εκλέγονται με σταυρό προτίμησης κατά τις εκλογές που διεξάγονται με «νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες» δεν μπορεί να γίνεται λόγος για οικογενειοκρατία. Η συνταγή όμως με την οποία η οικογενειοκρατία έχει θεριέψει τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή. Είναι καταμετρημένες οι ώρες που ένα πρόσωπο πρέπει να εμφανισθεί κατά τις τελευταίες 50-60 ημέρες προς των εκλογών, στα τηλεπαράθυρα της TV και στις περίοπτες σελίδες των πανελλήνιας κυκλοφορίας -ιδιαίτερα αθηναϊκών- εφημερίδων, ώστε με τον τρόπο αυτό να εξασφαλιστεί «η εκλογή» των. 
Η διαδικασία μάλιστα αυτή αρχίζει πολύ πριν γίνει η έναρξη της «προεκλογικής περιόδου» για να μπει έτσι στο υποσυνείδητο του δύσμοιρου νεοέλληνα η αξιοσύνη του «γόνου» της πολιτικής οικογένειας! Τα πρόσωπα που θα επιλεγούν ως υποψήφιοι, αποφασίζονται από την καθεστώσα οικογενειοκρατία του κόμματος. Τυχόν συγκεκριμένη καταμέτρηση θα γέμιζε πολλές σελίδες, ανούσια όμως!  Έτσι λοιπόν «παίζουν » αρχικά τα ονόματα των βουλευτών που κατά τεκμήριο είναι αναγνωρίσιμα. Άρα, τα παιδιά τους έχουν την λογική προτεραιότητα. Το προσόν αυτό αξιοποιείται περαιτέρω, αφού ο κομματικός μηχανισμός θα φροντίσει ώστε η κομματική προπαγάνδα να αναλάβει τα περαιτέρω, ώστε να εκλεγούν στις εκλογές πρωτίστως οι «των οικογενειών» και οι ημέτεροι της «οικογενειακής αυλής». 
Από εκεί και πέρα το λόγο έχει η φροντίδα των αριθμών για την εκλογή του προσώπου που έχει προκριθεί. Τόσες απαιτούμενες ώρες και σελίδες, επί τόσο την ώρα και τόσο η σελίδα. Το γινόμενο θα επενδυθεί από τους «σπόνσορες»- χρηματοδότες του κόμματος με την άγραφη υπόσχεση ότι θα επιστραφεί μαζί με το προσδοκώμενο κέρδος του επενδυτή, όταν το κόμμα θα πάρει τα κλειδιά του εθνικού ταμείου!!! 
Ιδού λοιπόν, η δόλια πρακτική της οικογενειοκρατίας, δηλαδή η «αμοιβαιότητα των ανταλλαξίμων» και μάλιστα κάτω από το τραπέζι. Μήπως η οικογενειοκρατία δεν φροντίζει οι «γόνοι» της να παίρνουν λούστρο βαρύγδουπων πανεπιστημίων; (βλ Χάρβαρντ που είναι ειδικό στην δημιουργία βιτρίνας). Τα πανεπιστήμια αυτά (Γέϊλ-Χάρβαρντ) εκτός από κοφτερά μυαλά από τον λαό, παράγουν τους μεγαλύτερους βλάκες που γνώρισε ποτέ η ιστορία του συστήματος εξουσίας. Δηλαδή, με άλλα λόγια τους «τενεκέδες» της εξουσίας. Και όμως με αυτούς μέχρι τώρα μέσω του μηχανισμού της οικογενειοκρατίας καταδυναστεύουν τον Ελληνικό λαό.  
Ο Ελληνικός λαός καλείται να ψηφίσει αυτή την φορά καταξιωμένους Έλληνες από τα σπλάχνα του μέσα από το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Να μην πέσει ξανά στην παγίδα να επιλέξει ως αντιπροσώπους του τους σπουδάρχες και του σπουδαρχίδες της αέναης οικογενειοκρατίας. Ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει πολλούς λόγους να αποδομήσει το άθλιο πολιτικό σύστημα της οικογενειοκρατίας και κομματοκρατίας. Οι γνωστές οικογένειες των πολιτικών καταρράκωσαν  τους θεσμούς, εξαφάνισαν την αξιοκρατία, οδήγησαν σε ατιμώρητη λεηλασία του δημοσίου πλούτου, στην στενή διαπλοκή της πολιτικής με την οικονομική ολιγαρχία.
Ο Έλληνας ψηφοφόρος πρέπει να γνωρίζει ότι ανεχόμενος το υπάρχον πολιτικό σύστημα εξασφαλίζει την ατιμωρησία των καταχραστών που διευκολύνει την κατάχρηση της εξουσίας και την κατάλυση της Λαϊκής κυριαρχίας (αρθ. 1 παρ. 2 και 3 του Συντάγματος). Ο Έλληνας ψηφοφόρος πρέπει να γνωρίζει πως η κομματοκρατία - οικογενειοκρατία αποψιλώνει συνεχώς την δημοκρατία από τις θεμελιώδεις αρχές που στηρίζουν τους θεσμούς της.
Και τέτοιες είναι η δικαιοσύνη που πρέπει να είναι τυφλή και άτεγκτη. Δυστυχώς, οι προφυλακίσεις των βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής άλλα δείχνουν. Η ισονομία που αξιώνει την ισότητα όλων των πολιτών απέναντι στον Νόμο. Η αλληλεγγύη που προσφέρει την χαρά της βοήθειας στον συνάνθρωπο. Η ισηγορία που αξιώνει την ισότητα όλων των πολιτών ή των αντιπροσώπων τους στην εκδήλωση των πεποιθήσεων τους. Η ισοτιμία όλων των πολιτών απέναντι στα κοινωνικά δικαιώματα της παιδείας, υγείας, ασφάλειας και εργασίας.  Η δημιουργία και προσφορά ίσων ευκαιριών προόδου στον κάθε πολίτη. Και μόνον αυτό δεν κάνει δεκαετίες ολόκληρες η οικογενειοκρατία και η περιβάλλουσα αυτή κομματοκρατία. Μόνον με την κομματική διαπίστευση προχωρούσε κάποιος παντού. Σε πανεπιστήμια, σε θέσεις διοίκησης κ.λπ. Ο σεβασμός των ορίων της ελευθερίας του άλλου αλλά και η πειθαρχία στις κοινωνικές αξίες και στην ιεράρχησή τους είναι επίσης θεμελιώδη συστατικά μιας ευνομούμενης πολιτείας που τα πιο πάνω καρκινώματα έχουν πνίξει.
Η κομματοκρατία δεν έχει μολύνει μόνον τα κόμματα εξουσίας. Έχει εισχωρήσει και στα άλλα κόμματα, το πολιτικό προσωπικό των οποίων έχει βολευτεί σε ένα πολυτελή επαγγελματισμό. Ο τελευταίος προσφέρει την πολυτελή διαβίωση και ζηλευτή θέση στο δημόσιο βήμα. Τα μέχρι τώρα κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) που τώρα συνεταιρίστηκαν(!) κατηγορούσε το ένα το άλλο όταν κάποιο από αυτά ήταν στην εξουσία. Όταν όμως ερχόταν στην εξουσία το άλλο εφάρμοζε την ίδια αν όχι χειρότερη πολιτική. Αιτία, η επαγγελματική κομματοκρατία. Φυσικά δεν πήγαιναν παρά πέρα το ΚΚΕ και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ -ο πρόγονος του ΣΥΡΙΖΑ- αρκούμενοι σε μια κομμουνιστική φρασεολογία πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούν την χώρα στο χειρότερο!
Έτσι φτάσαμε στα μνημόνια, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, στην κατάρρευση της υγείας και των ασφαλιστικών ταμείων, στην ισοπέδωση της παιδείας, στην φτωχοποίηση και εξαθλίωση των Ελλήνων. Τα πλοκάμια του πολυπρόσωπου τέρατος της οικογενειοκρατίας-κομματοκρατίας έχουν εναγκαλίσει θανάσιμα τον Ελληνικό λαό. Νομιμοποιήθηκε η παρανομία και απορυθμίσθηκε η λογική, ενώ η προπαγάνδα κεντραθηναϊκών ΜΜΕ - που κάνουν το άσπρο μαύρο (τόνοι λάσπης και τρομοκρατία κατά της Χρυσής Αυγής) προσπαθεί να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχεια της κομματοκρατίας και σε τελική κατάληξη της οικογενειοκρατίας!  
Μοναδικό αντίπαλο δέος ο απλός αληθινός και καθαρός λόγος της Χρυσής Αυγής! Αυτός που έχει εξοργίσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα, γι’ αυτό και οι διώξεις!  Αυτόν πρέπει να έχει ο Έλληνας ψηφοφόρος κατά νου όταν ψηφίζει στις κρίσιμες αυτές στιγμές για την χώρα. Για να ανατείλει πράγματι μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. 




Δέκα λόγοι για να ψηφίσει ένας νέος τη Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές


Μονοπώλια και τοκογλύφοι απομυζούν το αίμα και την ικμάδα του λαού μας. Όλοι οι Έλληνες συμφωνούν ότι η πατρίδα μας περνάει μια από τις πιο μαύρες και ζοφερές περιόδους της ιστορίας της. Με τα μνημόνια και τη συνεργασία των υποταγμένων δοσιλογικών κυβερνήσεων μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία χρέους. Κι άλλες φορές στο παρελθόν υπέφερε η πατρίδα μας. Κι άλλες φορές βρέθηκαν πρόθυμοι προδότες. Κι άλλες φορές έπεσαν πάνω μας να μας «φάνε». 
Πάντα όμως έμενε και η μαγιά απ’ την οποία ξεκινούσε η αναγέννηση του έθνους. Σήμερα όλο και πιο πολλοί Έλληνες ξυπνούν και συνειδητοποιούν ότι το καθήκον τους είναι στην αντίσταση. Το καθεστώς αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών του. Μία είναι η απειλή γι’ αυτούς, γι’ αυτό και μόνο αυτή πολεμάνε. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Δεν ενδιαφέρονται για τα υπόλοιπα κόμματα, γιατί όλα τους είναι μέρος του συστήματος. Όταν όμως η πατρίδα σου βρίσκεται υπό κατοχή, η συμμετοχή στην εθνική αντίσταση  γίνεται καθήκον. 
Οι νέοι είναι παραδοσιακά η δύναμη που εντάσσεται μαζικά στην εθνική αντίσταση. Είναι η φύση της νεολαίας τέτοια που την καλεί να είναι πρωτοπόρος στους αγώνες. Ο νέος έχει ορμή, φλόγα, επαναστατικότητα και μέλλον για να αγωνιστεί γι’ αυτό. Ο νέος δε συμβιβάζεται, ούτε συνθηκολογεί. Αυτός και μόνο θα μπορούσε να είναι ένας λόγος επαρκής για τους νέους ώστε να πυκνώσουν τις τάξεις της εθνικής αντίστασης, τις τάξεις της Χρυσής Αυγής.
Εκτός από την επαναστατικότητα και τον αντισυμβατισμό που ωθούν τους νέους στη Χρυσή Αυγή, υπάρχουν και πιο συγκεκριμένοι λόγοι που συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση. Ειδικά σήμερα που ο αγώνας έχει φτάσει στο πιο κρίσιμο σημείο. Με μια ακόμη ώθηση το καθεστώς θα αρχίσει να καταρρέει, το σκοτάδι θα αρχίσει να διαλύεται, ο ήλιος της νέας αυγής θα αρχίσει να ζεσταίνει τις καρδιές των Ελλήνων. Οι εκλογές που έρχονται θα κρίνουν όχι μόνο το δικό μας μέλλον, αλλά και το μέλλον των επόμενων γενιών.  Θα αποδείξουν εάν οι νέοι έσκυψαν το κεφάλι και υποτάχτηκαν στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης ή εάν αρνούνται να ζήσουν σαν σύγχρονοι δουλοπάροικοι και αποφάσισαν να αντισταθούν. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή η νεολαία δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη. Στις επερχόμενες εκλογές είναι «υπέρ πάντων ο αγών». 
Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αδιαφορήσει, σε κανέναν να ολιγωρήσει. Ο καθένας πρέπει να διαλέξει: Ή με την εθνική αντίσταση ή με τους υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης. Δεν χωρούν πλέον δισταγμοί, ούτε δικαιολογίες. Δε βλέπει, μόνο αυτός που δε θέλει να δει! Στις επερχόμενες εκλογές οι νέοι πρέπει μαζικά να υποστηρίξουμε το Λαϊκό κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.
Θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή γιατί:
1)Θέλουμε ο λαός μας να αποφασίζει μόνος του για την τύχη της πατρίδας μας, χωρίς τρόικες και εντολές ξένων.
2)Θέλουμε οι νέοι να έχουν μέλλον σε αυτόν τον τόπο, στον τόπο των προγόνων μας.
3)Θέλουμε η οικονομία της χώρας μας να λειτουργεί υπέρ του λαού και όχι υπέρ των μονοπωλίων. Ότι και αν λένε οι αριθμοί, καμία οικονομία δεν πηγαίνει καλά, εάν δε ευημερεί ο λαός.
4)Θέλουμε το κράτος να εξασφαλίζει υγεία, παιδεία και αξιοπρεπή εργασία για όλους
5)Θέλουμε όλοι αυτοί που καταλήστεψαν τον ιδρώτα του λαού μας, να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και να τιμωρηθούν.
6)Θέλουμε το κράτος να λειτουργεί προς όφελος του λαού και του έθνους και όχι υπέρ των ντόπιων και ξένων ολιγαρχιών.
7)Θέλουμε να επικρατήσει αξιοκρατία και δικαιοσύνη στο κράτος, ώστε όλοι οι Έλληνες να έχουν ίσες  ευκαιρίες. Λέμε όχι στην κληρονομική κοινοβουλευτική ολιγαρχία.
8)Θέλουμε τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την Ελλάδα μας πίσω.
9)Θέλουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς στην πατρίδα μας, ώστε να μπορούμε να κτίσουμε ελεύθερα τις ζωές μας.
10)Θέλουμε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες!
Πάνω απ’ όλα όμως, στις εκλογές που έρχονται, υποστηρίζουμε τη Χρυσή Αυγή γιατί απέδειξε ότι μόνο αυτή δε συμβιβάζεται. Ότι μόνο αυτή δεν εξαγοράζεται, ούτε υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς. Ποιοι  εκτός των εθνικιστών δε θα έκαναν ούτε βήμα πίσω, παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες; Μόνο όσοι πιστεύουν σε ιδέες έχουν τη δύναμη να αγωνίζονται μέχρι τέλους. Και εμείς έχουμε πίστη και θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη. Πιστοί στις ιδέες. Πιστοί στον αρχηγό.