ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: «Η Ελλάδα των ονείρων μας και η Ευρώπη των τοκογλύφων»


ΣΆΒΒΑΤΟ, 26 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2014

Την 25η Μαΐου 2014 πρόκειται να διεξαχθούν στην Πατρίδα μας οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο. Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών κρίνεται σημαντικό τόσο από εθνικής, όσο και από Ευρωπαϊκής απόψεως.


Από πλευράς Ευρώπης είναι σημαντικό γιατί σε αυτές θα κριθεί κατά πόσον οι δυνάμεις, ο οποίες αντιτάσσονται στο καπιταλιστικό τέρας των Βρυξελλών, θα ενισχυθούν, έχοντας σαν βασικό τους ...αίτημα μία άλλη Ευρώπη, την Ευρώπη των Εθνών, των Λαών, των Πατρίδων. Από πλευράς εθνικής οι Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 έχουν πράγματι την σημασία δημοψηφίσματος και σε αυτές θα κριθεί από τον λαό η αντεθνική πολιτική των Μνημονίων, η οποία έχει οδηγήσει την χώρα στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο, παρ' όλες τις μεγαλόστομες και κυνικά ψευδείς δηλώσεις της συγκυβέρνησης ότι όλα βαίνουν καλώς και η χώρα ευρίσκεται σε... ανάπτυξη! 

Μιλούν για ανάπτυξη όταν όλα δείχνουν ότι η κοινωνία διέρχεται μία πρωτοφανή κρίση και η εθνική οικονομία καταρρέει, όταν όχι μόνον οι άνθρωποι, αλλά και οι αριθμοί δυστυχούν. Όμως, αυτοί, με περισσό θράσος επιμένουν ότι πάμε... καλά!


Στις εκλογές της 25ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος με σύνθημά της "Ναι στην Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων, Όχι στην Ευρώπη των τοκογλύφων". Επειδή όμως, το πλέον σημαντικό είναι να δίνουμε περιεχόμενο στις λέξεις πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι για εμάς η Ευρώπη, τι εννοούμε με την λέξη Ευρώπη.,
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ


Η Ευρώπη για εμάς είναι μία οντότητα με περιεχόμενο Ιστορικό, πολιτιστικό φυλετικό. Είναι ένα σύνολο κρατών τα οποία συνέχει μία κοινή ιστορία, ένας κοινός εν πολλοίς πολιτισμός και μία ενότητα έναντι των έξω της Ευρώπης ευρισκομένων γεωπολιτικών δυνάμεων. Εάν Ευρώπη είναι ένα συνονθύλευμα οικονομικών συμφερόντων, ένα "κονσόρτσιουμ" τραπεζικών, χρηματοπιστωτικών, τοκογλυφικών παραγόντων, τότε στην περίπτωση αυτή δεν θέλουμε και δεν μας συμφέρει εις ουδεμία των περιπτώσεων να ανήκουμε σε μία τέτοια Ευρώπη. 

Εάν Ευρώπη είναι μία ομάδα κρατών, η οποία με τρόπο δουλικό υπηρετεί τα συμφέροντα μίας έξω της Ευρώπης ευρισκομένης υπερδυνάμεως, τότε αυτή η Ευρώπη δεν είναι η δική μας Ευρώπη, είναι απλά μία απάτη, ένα ακόμη ολέθριο τέχνασμα της παγκοσμιοποίησης, η οποία επιθυμεί με τον τρόπο αυτό την καταστροφή των εθνικών κρατών, την καταστροφή της Ιστορικής Μνήμης χιλιάδων ετών, προκειμένου να μεταβάλλει τους λαούς της Ηπείρου μας σε έναν καταναλωτικό πολτό των παγκόσμιων τοκογλύφων. 

Αυτήν την Ευρώπη όχι μόνον δεν την θέλουμε, αλλά πρέπει και να την πολεμήσουμε. Ας μιλήσουμε, όμως, και με όρους γεωγραφικούς. 

Η δική μας Ευρώπη δεν είναι δυνατόν να ομιλεί και να επιδιώκει την ένταξη στην Ευρώπη μίας Ασιατικής χώρας, όπως είναι η Τουρκία και την ίδια στιγμή όχι μόνον να αποκλείει, αλλά και να διάκειται εχθρικά απέναντι στην Ρωσία, αποκλείοντας από την Ευρώπη σχεδόν διακόσια εκατομμύρια Ορθοδόξων. 

Η δικιά μας Ευρώπη λέει ναι στην Ελληνική Ευρώπη της Αναγεννήσεως των κρατών της Δύσεως, μια Ευρώπη, η οποία προέκυψε από τις ιερές πηγές του Κλασσικού μας Πολιτισμού, αλλά λέει ΝΑΙ και στην Ευρώπη της Ανατολής, στην Ευρώπη η οποία προέκυψε από την παράδοση της χιλιόχρονης "Βυζαντινής" μας Αυτοκρατορίας και αυτή η Ευρώπη δεν είναι άλλη από την Ρωσία. 

Από την Ρωσία την οποία με τρόπο σκαιό αποκλείουν από την Ευρώπη οι έμποροι του χρήματος, οι πουριτανοί και οι τοκογλύφοι της Δύσεως και όλα αυτά με την καθοδήγηση μίας δυνάμεως εξωευρωπαϊκής! Αυτό το οποίο αναφέρω διαφαίνεται ευκρινώς με τρόπο δραματικό στην περίπτωση της Ουκρανίας.


Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ 

ΚΑΙ Η ΚΡΙΜΑΙΑ


Όπως και στην περίπτωση των τυχοδιωκτικών και κερδοσκοπικών εκστρατειών των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, έτσι και στην περίπτωση της Κριμαίας και της Ουκρανίας, η Ευρώπη των Βρυξελλών, σύρεται άβουλη πίσω από το άρμα της Ουάσιγκτον ενάντια σε αυτά τα ίδια τα συμφέροντά της. Πρωταγωνιστές σε αυτήν την ολέθρια πολιτική η Αγγλία, η οποία ουδέποτε αρνήθηκε τον αντιευρωπαϊκό της ρόλο, και η Γερμανία της Μέρκελ, η Γερμανία των τοκογλύφων και της απόλυτης υποταγής στον μεγάλο αφέντη. 

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές , υπάρχει όμως και ένας θλιβερός ουραγός, το ψευτορωμέικο των Βενιζέλου και Σαμαρά, το οποίο ακολουθεί πιστά τις εντολές του υπερατλαντικού αφέντη ενάντια στο εθνικό συμφέρον των Ελλήνων και απειλεί με κυρώσεις την Ρωσία. Η Ιστορία διδάσκει, όμως οι κρατούντες στην χώρα αυτή δεν την λαμβάνουν υπόψιν τους, Δεν λαμβάνουν υπόψιν τους ότι πριν 150 περίπου χρόνια για την Κριμαία έγινε ένας πόλεμος και από την μία πλευρά ήταν Τούρκοι και Αγγλογάλλοι και από την άλλη οι Ρώσοι, μαζί με Έλληνες εθελοντές. 

Πέρα από την Ιστορία δεν βλέπουν το προφανές, ότι δηλαδή στην περίπτωση της Ουκρανίας τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ γεωπολιτικά συμφέροντα ευρίσκονται σε ευθεία σύγκρουση με τα συμφέροντα της Ευρώπης των τοκογλύφων και της υπερατλαντικής υπερδυνάμεως.


ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ: ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ


Δεν είναι όμως, μόνον η περίπτωση της Κριμαίας, κατά την οποία η ένοχη και μοιραία εξουσία αυτής της χώρας λειτούργησε ενάντια στο εθνικό συμφέρον. Η περίφημη ελπίδα της εντάξεως της Πατρίδας μας σε αυτήν την "Ευρώπη", από το 1981 μέχρι σήμερα, έχει πλέον πάρει την μορφή ενός εφιάλτη, ο οποίος απειλεί αυτήν την ίδια την εθνική μας ύπαρξη. Φυσικά και δεν φταίνε μόνον οι πουριτανοί τοκογλύφοι, οι οποίοι εξουσιάζουν την Ευρώπη των Βρυξελλών. Ασφαλώς ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ είναι και όσοι εξουσίασαν αυτήν την χώρα.


Είναι αλήθεια ότι μας υποσχέθηκαν πολλά. Μας υποσχέθηκαν οικονομική ευημερία και αντ' αυτού με τρόπο και μέθοδο χειρουργική κατέστρεψαν την εθνική μας οικονομία, κατέστρεψαν την βιομηχανία μας, την βιοτεχνία, την γεωργία μας. Μας έδωσαν άφθονο χρήμα, το οποίο, όμως πήραν εύκολα πίσω, με έργα σκανδαλωδώς πολυδάπανα και με τρόπους πολλούς, πάντα μοιράζοντας βέβαια τις απαραίτητες ΜΙΖΕΣ στους ενταύθα εκλεκτούς τους. Μας υποσχέθηκαν ασφάλεια έναντι στην τουρκική επιθετικότητα και δεν έκαναν τίποτε.


Με αυτές τις σκέψεις σήμερα στην εποχή του Μνημονίου, που κάθε τόσο καταργούν οι επαγγελματίες ψεύτες, περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ. 

Και αυτό ακριβώς θα είναι η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές της 25ης Μαΐου. Μία ψήφος για την Ευρώπη του Ελληνικού Πολιτισμού, μια ψήφος ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού



ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!19 Μαΐ 2013: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.




  Γενοκτονία 



Η γενοκτονία και οι συνέπειές της


Η κρίσιμη καμπή για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας ήταν η γερμανο – τουρκική συμμαχία που προέκυψε
μετά από την υπογραφή της Συνθήκης του Βερολίνου (1878).
Η Γερμανία θεώρησε την αγγλογαλλική προστασία των χριστιανικών λαών της αυτοκρατορίας ως εμπόδιο στα ενδιαφέροντά της.
Χρησιμοποιώντας την πρόφαση της μεταρρύθμισης του οθωμανικού στρατού, η Γερμανία άνοιξε τις πόρτες της ακαδημίας του Βερολίνου στους τούρκους αξιωματούχους (μεταξύ τους και οι πασάδες Mustapha Kemal Ataturk και Enver, αρχιτέκτονες του ολοκαυτώματος).
“Οι φυλακισμένοι δεν κρατιούνται. Τα χωριά αποτεφρώνονται.
και έκλεισε το ραντεβού του γενικού επιτελείου στρατού για να αναδομήσουν τις οθωμανικές οπλισμένες δυνάμεις σύμφωνα με τις γερμανικές γραμμές.


Γερμανο – Τουρκική συμμαχία προδοσίας 

Η Γερμανία έπεισε τις τουρκικές αρχές ότι οι Έλληνες λειτουργούσαν για την κατάρρευση της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
(Τη στιγμή που η οικονομική και πολιτική ζωή της αυτοκρατορίας εξουσιαζόταν από Έλληνες, Αρμενίους και τους Εβραίους.)

Οι επιτυχείς εθνικές μετακινήσεις σε όλη τη χερσόνησο του Αίμου (Βαλκάνια) έθεσαν τη δυνατότητα ότι οι παρόμοιες μετακινήσεις θα εμφανίζονταν μεταξύ των γηγενών πληθυσμών της Μικράς Ασίας (Έλληνες, Αρμένιοι, Λαζοί, Ασσύριοι, Χαλδαίοι).

Ως εκ τούτου, μετά από τη βαριά ήττα της οθωμανικής αυτοκρατορίας στους βαλκανικούς πολέμους  (1912-13), οι νεότουρκοι (μια στρατιωτική χούντα που πήρε τον έλεγχο της αυτοκρατορίας το 1908), αποφάσισαν ότι η ΜικράΑσία θα ήταν μια πατρίδα για τους Τούρκους μόνο.


Όλοι οι άλλοι επρόκειτο να αποβληθούν.

Ο Α’ παγκόσμιος πόλεμος έδωσε στους νεότουρκους την ευκαιρία να εφαρμόσουν το σχέδιό τους. 

Η Γερμανία θυσίασε πρόθυμα τους γηγενείς χριστιανικούς λαούς της Μικράς Ασίας για να επιτύχει
τους στόχους άμεσης πρόσβασής της στις πετρελαιοφόρες περιοχές της Μέσης Ανατολής.

Είναι ειρωνικό, επομένως, ότι οι εκθέσεις των γερμανών και αυστροούγγρων διπλωματών ότι παρείχαν την καταδίκη των στοιχείων.
 

Ότι ήταν να πραγματοποιηθεί ήταν ένα σχολαστικά-εκτελεσμένο σχέδιο ερήμωσης και αποπληθυσμού της Μικράς Ασίας των Χριστιανών: με άλλα λόγια, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
Γεγονότα

Ο Γερμανός πρεσβευτής Wangenheim αναφέρει στο γερμανό καγκελάριο von Bulow, στις 24 Ιουλίου, 1909.
“Οι Τούρκοι έχουν αποφασίσει για έναν πόλεμο της εξολόθρευσης ενάντια στα χριστιανικά θέματά τους.”

Father U. Lepsius, γερμανικό περιοδικό clergyman, 31 Ιουλίου, 1915 
“Οι αντι-ελληνικές και αντι-αρμενικές διώξεις είναι δύο φάσεις ενός προγράμματος.
Η εξολόθρευση του χριστιανικού στοιχείου από την Τουρκία.”

Ο Kuchhoff, γερμανός πρόξενος στην Αμμισό σε μια αποστολή στο Βερολίνο, 16 Ιουλίου, 1916. 
“…ολόκληρος ο ελληνικός πληθυσμός της Σινώπης και της παράκτιας περιοχής του νομού έχει εξοριστεί.
Η εξορία και η εξολόθρευση για τον Τούρκο είναι ίδια,
γιατί όποιοι δεν δολοφονούνται, θα πεθάνουν από την πείνα ή την ασθένεια.”

Στις 26 Νοεμβρίου 1916, ο μπέης Rafet είπε:
”Πρέπει να τελειώσουμε με τους Έλληνες όπως κάναμε με τους Αρμένιους.”
Στις 28 Νοεμβρίου 1916, ο μπέης Rafet είπε: 
”Σήμερα, έστειλα τις ομάδες στο εσωτερικό για να σκοτώσω κάθε τι Ελληνικό.”

Ο Kwiatkowski, αυστροούγγρος πρόξενος στην Αμισσό στον Baron von Burian, υπουργό εξωτερικών της  αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας, στις 30 Νοεμβρίου 1916.
“Φοβάμαι για την αποβολή ολόκληρου του Ελληνικού πληθυσμού και μια επανάληψη αυτό που εμφανίστηκε πέρυσι.” (αναφερόμενος στην αρμενική γενοκτονία)

O Γερμανός πρεσβευτής Kuhlman στο Γερμανό καγκελάριο Hollweg, στις 13 Δεκεμβρίου, 1916.
Οι Πρόξενοι Σαμψούντας Bergfeld και Schede στην μου αναφέρουν στην έκθεσή τους στην Κερασούντα για τη μετατόπιση του τοπικού πληθυσμού και των δολοφονιών.
Είναι Ελληνικές οικογένειες προσφύγων που αποτελούνται συνήθως από καραβάνια γυναικών και παιδιών από τις ακτές της Σεβάστειας. Η ανάγκη είναι μεγάλη.”

Ο κ. Pallavicini, πρεσβευτής της Αυστροουγγαρίας στην Τουρκία που επόπτευε τα χωριά στην περιοχή της Αμισσού που καίγονταν αναφέρει ότι οι κάτοικοί τους είτε  βιάστηκαν, είτε δολοφονήθηκαν είτε εξορίστηκαν.

Αναφέρει επίσης ότι:
“Η κατάσταση για μετατόπιση του πληθυσμού είναι απελπιστική. Ο θάνατος, τους αναμένει όλους. Μίλησα στο μεγάλο επόπτη και του είπα ότι θα ήταν λυπηρό εάν η δίωξη του Ελληνικού στοιχείου πήρε το ίδιο μέγεθος και τη διάσταση με την αρμενική δίωξη.








Το μεγάλο επόπτη που υπόσχονταν ότι θα επηρέαζε τον μπέη Talaat και τον πασά Enver.”

Αυστροούγγρος πρεσβευτής Pallavicini στη Βιέννη, 20 Ιανουαρίου 1917.
“Ο χρόνος είναι πλησίον για την Τουρκία που τελειώνει με τους Έλληνες δεδομένου ότι ήμασταν με τις Αρμενίους το 1915.”

Ο Μπέης Talaat -όπως αναφέρει ένας αυστροούγγρος πράκτορας- στις 31 Ιανουαρίου 1917 

“… οι ενδείξεις είναι ότι οι Τούρκοι προγραμματίζουν να αποβάλουν το Ελληνικό στοιχείο ως εχθρούς του κράτους, όπως έκαναν νωρίτερα με τις Αρμενίους.

Η στρατηγική που εφαρμόζεται από τους Τούρκους είναι αυτή της μετατόπισης των ανθρώπων στο εσωτερικό, χωρίς λήψη μέτρων για την επιβίωσή τους και με την έκθεση τους στο θάνατο, την πείνα και την ασθένεια.

Τα εγκαταλειμμένα σπίτια λεηλατούνται κι έπειτα καίγονται ή καταστρέφονται. Οτιδήποτε έγινε στους Αρμενίους επαναλαμβάνεται με τους Έλληνες.”


Η Γενοκτονία

Καγκελάριος Hollweg της Γερμανίας, 9 Φεβρουαρίου, 1917.
“Κατά συνέπεια, από το επίσημο κυβερνητικό διάταγμα, ήταν 353.000 Πόντιοι Έλληνες που εθανατώθησαν.

Άλλοι 500.000 που εξορίστηκαν (60% σε Ελλάδα, 40% στη Σοβιετική Ένωση). 

Τα χριστιανικά έθνη του κόσμου ήταν μάρτυρες σε αυτό το έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα, αλλά για λόγους πολιτικής ευκολίας και οικονομικού συμφέροντος, σιώπησαν οι εγκληματίες.

Οι Τούρκοι Οθωμανοί και Κεμαλιστές αρνήθηκαν τους Έλληνες του Πόντου, της Καππαδοκίας, της Ιωνίας και της ανατολικής Θράκης. 

Οι Τούρκοι Κεμαλιστές σκέφτηκαν ότι είχαν απελευθερωθεί απ’ όλους τους Έλληνες της Μικράς Ασίας.








Η Αναγέννηση
Για δεκαετίες, θεωρήθηκε ότι ο Ελληνισμός είχε πεθάνει στη Μικρά Ασία.


Η αλήθεια είναι ότι ο ανατολικός Ελληνισμός ΖΕΙ !.
Ο Πόντος ΖΕΙ !

Η Ποντιακή Ελληνική διάλεκτος συνεχίζει να μιλιέται στον Πόντο ακόμα και από τους μουσουλμάνους κατοίκους της περιοχής.

Η Ελληνική επίσης συνεχίζει να μιλιέται στην περιοχή Αϊβαλί (Κυδωνιές.)

Οι προσκυνητές συρρέουν τακτικά στο μοναστήρι Παναγία Σουμελά και περιλαμβάνουν πολλούς επώνυμους μουσουλμάνους κατοίκους του Πόντου. 

Συναντούν τους προσκυνητές από Ελλάδα, Αυστραλία και απ’ όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Συζητούν στην Ποντιακή Ελληνική διάλεκτο, χορεύουν λαϊκούς χορούς στους ήχους των ίδιων μουσικών οργάνων, λατρεύουν στο ίδιο Ιερό ψαλτήριο, στην καρδιά των καταστροφών του μοναστηριού.

Στις 20 Ιουλίου, κάθε έτος, χιλιάδες μουσουλμάνοι Πόντιοι συρρέουν στην κοιλάδα Touyia για να γιορτάσουν την ημέρα γιορτής του προφήτη Ηλία. 

Ο Ποντιακός Ελληνισμός αναπτύσσεται σήμερα σε όλο τον κόσμο και επιζεί στον τόπο του: τον ΠΟΝΤΟ.

Ο ξεριζωμός και η γενοκτονία των Ποντίων




Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης 

για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου


Ημερομηνία: Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014 - 19:30
Περιοχή: Αχαρνές
Διοργανωτής: Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακομακεδόνων
Το 1919, στις 19 Μαΐου, οι διωγμοί, η τρομοκρατία, οι εξορίες, η κρεμάλα, οι πυρπολήσεις των χωριών και οι δολοφονίες των Ελλήνων του Πόντου,  από τους τούρκους του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ανάγκασαν τους  Έλληνες να ξεριζωθούν γράφοντας με το αίμα χιλιάδων μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας. Από τότε, 353.000 ψυχές Ελλήνων ζητούν δικαίωση!
19 Μαΐου, Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ! ΤΙΜΑ και διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της τουρκικής θηριωδίας.
ΟμιλητέςΓιάννης Κωνσταντινίδης, Νίκος Λεμοντζής, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης

Πλατεία Ακριτών Πόντου - Αχαρναί
Δευτέρα 19 Μαΐου - 7:30 μμ.
Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακομακεδόνων











Χρίστος Γούδης: Η εκτόξευση της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Περιφέρειες αποτελεί απάντηση στις παράνομες διώξεις


Χρίστος Γούδης: υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα"

Η εκτόξευση των εθνικιστών της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα και η αλματώδης άνοδός της στις περιφέρειες, με προεξάρχουσα την Περιφέρεια Αττικής, υποδηλώνει την εδραίωση της παρουσίας της στο πολιτικό σκηνικό, σε βαθμό καθοριστικό για την λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος στη χώρα.

Αποτελεί «καμπανάκι» για όλους όσους προσπάθησαν να την εξοντώσουν είτε με βίαιο τρόπο, είτε με πραξικοπηματικές αντικοινοβουλευτικές πράξεις, παραβάσεις και μεθοδεύσεις, είτε με το πέπλο της σιωπής που απλώνουν τα ΜΜΕ – όταν δεν την υβρίζουν και δεν την συκοφαντούν – τα χειραγωγούμενα από παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου.

Όμως ο λαός είναι εκείνος που επιβάλλει την θέλησή του, επιβάλλει ως πολιτική παρουσία την Χρυσή Αυγή, και απαιτεί αυτό να γίνει σεβαστό από όλους.