ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κομμένη διακαναλική της Χρυσής Αυγής - Από τις θέσεις της για την Ρωσία μέχρι το χιούμορ του Κασιδιάρη για την Δούρου

Παρακολουθήστε ολόκληρη την διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής από τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την ελληνορωσική συνεργασία μέχρι το χιούμορ Κασιδιάρη για την υποψηφιότητα Δούρου....


Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου εδώ.



Η γραμμή της Χρυσής Αυγής: Μαύρο σε όσους πολεμούν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα (Νεοδημοκράτες, Συριζαίους Πασόκους κτλ.)




Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από την διακαναλική συνέντευξη απάντησε σε όσους πολεμούν και υβρίζουν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα και τώρα επιζητούν στήριξη.

Η γραμμή μας είναι ξεκάθαρη: Μαύρο σε όλους τους υβριστές και τους πολέμιους της Χρυσής Αυγής.





Όπως ήταν αναμενόμενο τα δεκανίκια του Σαμαρά,τα διεφθαρμένα τουρκοκάναλα της διαπλοκής θα μεταδώσουν την διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής, όταν δεν θα την βλέπει κανένας, δηλαδή στις 02:15 το βράδυ.

Όπως πολύ εύστοχα σημείωσε ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης που κατήγγειλε τους νταβατζήδες των ΜΜΕ Μπόμπολα, Αλαφούζο και Κοντομηνά: "Γνωρίζουμε πως αυτή η συνέντευξη θα παίξει στις τρεις τα ξημερώματα, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να καταγγείλουμε τα μεγάλα συμφέροντα, αυτό δεν θα φιμώσει την φωνή της Αλήθειας".

Την απάντηση στα δεκανίκια του απερχόμενου πρωθυπουργού θα την δώσει σε τρεις ημέρες ο ελληνικός λαός!

Όσο για σήμερα, οι φίλοι του Κινήματος μπορούν να παραπονεθούν για αυτήν την μεταμεσονύχτια "επίδειξη δημοκρατικότητας" στα τηλεφωνικά κέντρα των καναλιών:

Mega 210 6903000, Alpha 212 2124000, ΣΚΑΪ 210 4800000





ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!..





Ούτε στην Βόρεια Κορέα δεν υπάρχει τέτοια μπολσεβίκικη Χούντα: Με ανακοίνωση που ανήρτησε πρίν λίγο στην Ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών» απαγορεύει στους δημοσιογράφους να παρίστανται στις συνεντεύξεις που δίνουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και να θέτουν ερωτήσεις!..


Όπως θα διαβάσετε στην ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ που παραθέτει στην συνέχεια ο «Στόχος», οι αμετανόητοι μπολσεβίκοι που κουμαντάρουν το Συνδικαλιστικό Σωματείο των Δημοσιογράφων (Δ. Τρίμης, Μαριλένα Κατσίμη κλπ.) συνιστούν στους δημοσιογράφους (αν τυχόν βρεθούν τυχαία κοντά στον Κασιδιάρη, στον Παναγιώταρο και στα άλλα παιδιά) να καταγγέλλουν τον Ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, για να ξυπνήσουν οι Έλληνες πολίτες που τους συμπαθούν και να πάψουν να τους στηρίζουν! Επίσης, αφήνουν και έμμεσες απειλές κατά των δημοσιογράφων που θα παρακούσουν την εντολή της ΕΣΗΕΑ και θα παρευρεθούν σε κάποια προσεχή συνέντευξη της Χρυσής Αυγής, ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της παραπομπής τους στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ!..

Ιδού το πλήρες κείμενο της ανακοινώσεως που εξέδωσε πρίν από λίγο (7 το βράδυ της Τετάρτης 21 Μαΐου 2014) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ...



«ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"


21 Μαΐου 2014


Με αφορμή τη μετάδοση της διακαναλικής συνέντευξης της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση την ανυποχώρητη στάση μας απέναντι στο μόρφωμα των ναζιστών, η οποία ουδέποτε κάμφθηκε, παρά τις απειλές και τις ύβρεις που κατά καιρούς δέχθηκαν πολλοί συνάδελφοί μας.


Δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα σταθούμε με κάθε τρόπο στο πλευρό των δημοσιογράφων, οι οποίοι αρνούνται να συμμετέχουν σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». Καλούμε όσους συναδέλφους μας βρεθούν στο μέλλον στη δυσάρεστη θέση να απευθύνουν ερωτήσεις στους εκπροσώπους του αυταρχισμού και της ξενοφοβίας, να πράξουν για άλλη μια φορά αυτό που επιβάλλει το καθήκον τους: Να ξεσκεπάσουν τους εχθρούς της Δημοκρατίας. Δεν πρέπει να παραμείνει η παραμικρή αμφιβολία στους πολίτες για την πραγματική φύση και τις επιδιώξεις του συγκεκριμένου «κόμματος».


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»






Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στον Κολωνό



Λίγο πριν την μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών που θα σηματοδοτήσει τον θρίαμβο των Ελλήνων Εθνικιστών και την οριστική κατάρρευση της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο προπύργιο του, στον Κολωνό όπως καταγράφηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.


Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στην πλατεία Μεταξά (Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, Λένορμαν 130).

Κεντρικοί ομιλητές: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος


Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ



Σε λίγες μέρες έρχονται οι Ευρωεκλογές, ίσως οι σημαντικότερες για όλη την Ευρώπη. Όχι μόνο για τις άσχημες καταστάσεις (οικονομία, λαθρομετανάστευση, ισλαμοποίηση, περιορισμός ελευθεριών κλπ) που ζουν οι λαοί της, αλλά και γιατί για πρώτη φορά ανεβαίνουν τόσο πολύ σε δύναμη τα εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη. Δημοσκόποι και αναλυτές των ευρωπαϊκών χωρών, εκτιμούν ότι οι εθνικιστές της Ευρώπη θα καταλάβουν το 35% περίπου των εδρών.

Ήδη η Μαρί Λεπέν του εθνικιστικού κόμματος της Γαλλίας είναι το φαβορί για την προεδρία στις επικείμενες εκλογές.

Στην Ελλάδα πάλι, οι ευρωεκλογές ήταν ανέκαθεν απαξιωμένες (οι “Έλληνες” ευρωβουλευτές ήταν απλά σα να μην υπήρχαν, μόνιμες διακοπές πολυτελείας στις Βρυξέλες), ενώ κανονικά είναι πιο σημαντικές και από τις αυτοδιοικητικές, σχεδόν όσο και οι εθνικές για τους εξής λόγους:

Πρώτον: Επειδή στις ευρωεκλογές οι υποψήφιοι κατεβαίνουν κομματικά, είναι στην ουσία σα μίνι εθνικές εκλογές, κι έτσι ο ελληνικός λαός μπορεί να δείξει την απαξίωση και απέχθειά του στην σημερινή εθνοκαταστροφική συγκυβέρνηση. Από αυτές μπορεί να πέσει και η κυβέρνηση σε περίπτωση καταποντισμού αυτής στις κάλπες. Άρα είναι μια ευκαιρία για τον πολύπαθο ελληνικό λαό να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα με τους δοσίλογους-προδότες που μας κυβερνούν.

Δεύτερον: Στην ευρωβουλή με ευρωβουλευτές που βάζουν πάνω απ΄όλα το εθνικό συμφέρον, μπορούν να κοινοποιηθούν τα προβλήματα της Ελλάδας και να γίνουν πιέσεις προς επίλυση από κοινού όλης της ευρωπαικής ένωσης. 

Πριν λίγο καιρό έγινε στην Ιταλία το πανευρωπαικό συνέδριο των εθνικιστών, στο οποίο όλοι οι εθνικιστές της Ευρώπης αποθέωσαν τους εκπροσώπους των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, τους οποίους έχουν και σαν πρότυπο για τον αγώνα που δίνουν για μια ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα, πάρα τις πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις που υφίστανται. 

Φανταστείτε τώρα μια Χρυσή Αυγή μέσα στην ευρωβουλή να κοινοποιεί τα προβλήματα της Ελλάδας (εκεί που δεν αναφέρονταν ούτε καν στα ψιλά γράμματα από τους τουρίστες “Έλληνες” ευρωβουλευτές ως τώρα), όπως την προκλητικότητα και ανθελληνικότητα της Τουρκίας, το Κυπριακό, το όνομα της Μακεδονίας και τα Σκόπια, το Βορειοηπειρώτικο, την ανακήρυξη της ΑΟΖ και εξόρυξης των υδρογονανθράκων, τις επιπτώσεις στον εξαθλιωμένο ελληνικό λαό από την οικονομική πολιτική της Ε.Ε. απέναντι στην Ελλάδα, το λαθρομεταναστευτικό, τις ποσοστώσεις οι οποίες έχουν καταστρέψει τον πρωτογενή παραγωγικό μας ιστό και ειδικά την ελληνική γεωργία κλπ.

Και να ασκεί πιέσεις στην Ε.Ε. να αναλάβει το ρόλο της και να μας βοηθήσει προς επίλυση αυτών (μη ξεχνάμε ότι η Ελλάδα αποτελεί το ακρότατο σύνορο της Ευρώπης απέναντι στο ισλαμικό στοιχείο, και ότι αν τώρα υπάρχει η Ευρώπη όπως την ξέρουμε, είναι γιατί κάποτε υπήρχε κι ένα Βυζάντιο που για χίλια χρόνια ως κυματοθραύστης σταμάταγε τις ορδές των βαρβάρων προς αυτήν). Και μάλιστα όχι μόνη της με τους εθνικιστές ευρωβουλευτές της, αλλά με την στήριξη του 35% των ευρωβουλευτών της Ευρώπης που μας έχουν ως πρότυπο. Επίσης φανταστείτε μια ολόκληρη Ευρώπη να μαθαίνει για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα, και συνεπαγόμενα το τι πιέσεις μπορούν να ασκήσουν τότε οι ίδιοι οι λαοί στις κυβερνήσεις τους προς όφελός μας!

Η ίδια η Λεπέν ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα επιθυμούσε μια συνεργασία με μια ισχυρή Χρυσή Αυγή. Ο αρχηγός του ισχυρού εθνικιστικού κόμματος της Αγγλίας, ο Νικ Γκρίφιν, έχει ήδη υπερασπιστεί την Ελλάδα αλλά και την Χρυσή Αυγή μέσα από το ευρωκοινοβούλιο. Και η ίδια η ρωσική κυβέρνηση επιθυμεί μια δυνατή Χρυσή Αυγή και μια ισχυρή Ελλάδα (δείτε και την υποστηρικτική επιστολή στον άδικα προφυλακισμένο Αρχηγό, αλλά και την πρόσκληση και συνάντηση της Χρυσής Αυγής από τον Αλεξάντερ Ντούγκιν, τον σημαντικότερο σύμβουλο του Πούτιν και σχεδιαστή όλης της πολιτικής που εφαρμόζει ως τώρα στην ομόδοξη Ρωσία).

Για τους παραπάνω λόγους δε θα πρέπει να λείψει κανένας Έλληνας από τις κάλπες αυτή την Κυριακή. Αλλιώς δε θα έχουν δικαίωμα να μιλούν μετά, όταν θα του καταστρέψουν ολοκληρωτικά τη ζωή και την πατρίδα οι δοσίλογοι κυβερνώντες μας, γιατί την δύναμη που είχε να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση την απαξίωσε και την πέταξε!

Θα κλείσω με μια φράση του Αβραάμ Λίνκολν που τα λέει όλα ¨Με την σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου, με την ψήφο σου μπορείς να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου¨..!

Για όσους προτιμήσουν να πάνε στις παραλίες για μπανάκι αυτή την Κυριακή αντί να ασκήσουν το εκλογικό τους καθήκον, να τους πω ότι η εθνοκαταστροφική μνημονιακή συγκυβέρνηση, μόλις πέρασε στο ΤΑΙΠΕΔ και ξεπουλάει όλες τις ελεύθερες παραλίες της Ελλάδας, και ότι πολύ σύντομα για κάθε βουτιά θα πρέπει να ¨σκάνε¨ 20αρικο…

Πρόδρομος Παπαργυρίου.




Η ώρα της Ελπίδας.



Απο την αποφράδα 24 Ιουλίου 1974 η Αριστερά στην Ελλάδα έγινε η εξουσία στήριξε και σε πολλές περιπτώσεις εξέθρεψε κάθε μορφή βίας, ανομίας. 

Αναφερόμαστε στις κατάστροφές σχολείων, ξυλοδαρμούς καθηγητών, δολοφονίες, Δεκέμβρη 2008. Δεν υπάρχει ούτε κάθαρση ούτε συγχώρεση για την Αριστερά μετά τον τρόμο που επέβαλαν τα στίφη της στην Ελλάδα απο το 1974 και μετά. 

Εκατοντάδες χιλιάδες καταστροφές, δολοφονίες, θάνατοι σημειώθηκαν σε αυτά τα 40 χρόνια μεταπολίτευσης. Συνέβησαν στα αλήθεια; 

Και για όλους αυτούς ευθύνεται η Αριστερά; Η απάντηση είναι ναι. Αλλά πώς θα μπορούσατε να το γνωρίζετε; 

Αυτά δεν συνέβησαν ποτέ. Τίποτε ποτέ δεν συνέβη. 

Ακόμα και τότε που συνέβαινε δεν συνέβη. Δεν είχε καμία σημασία. Και κανένα ενδιαφέρον. Τα εγκλήματα της Αριστεράς υπήρξαν συστηματικά, διαρκή, διεφθαρμένα, ανήθικα, αμείλικτα αλλά ελάχιστοι άνθρωποι μίλησαν γι' αυτά. Πρέπει να παραδεχτούμε την Αριστερά για το εξής. Εξάσκησε μια κλινική βάρβαρη χειραγώγηση κατά την άσκηση της εξουσίας της πάνω στην Ελλάδα, ενώ την ίδια στιγμή υποδυόταν τη δύναμη του καλού. Είναι μια λαμπρή, ευφυής, επιτυχής πράξη ύπνωσης. 

Μετα 40 χρόνια ήλθε ώρα της Χρυσή Αυγής, της Χρυσής Ελπίδας, της Χρυσής Αναγέννησης που υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο. 

Σήμερα ήλθε η ώρα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή έχει πρόταση και εκπροσωπεί τους μεροκαματιάρηδες, την φτωχολογιά, την Ελλάδα του αγώνα που οι οργανωμένες ομάδες των εγκαθέτων των βορείων προαστείων της κλινικά νεκρής αριστεράς, που την κρατάνε στην ζωή με τεχνική υποστήριξη τα ΜΜΣ(κοταδισμού), κατέστρεψαν και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών τους. 

Η Χρυσή Αυγή υπηρετεί τον Ελλήνα γιατί προέρχεται απο τον λαό, αγωνίζεται για τον λαό, είναι ο λαός. Σιγά μη εκπροσωπούν τον λαό οι αρσακειάδες, τα κολεγιόπαιδα, οι απόφοιτες του Κωστέα-Γείτονα με τις τσιρίδες τους.
 
Που τον έμαθε τον λαό ο schooligan Τσίπρας; καταστρέφοντας τα σχολεία του λαού η στο Ιασω που γέννησε το παιδί του! Που τον έμαθε τον λαό η Ζωή Κωνσταντοπούλου; παρακολουθώντας τον πατέρα της να χορεύει την "Δραπετσώνα"! Που τον έμαθε τον λαό ο ανεπάγγελτος Κουτσούμπας; Ούτε τα παιδιά τους δεν στελνουν σε δημόσιο σχολείο.

Οι χρησαυγήτες είναι ο λαός που επιτέλους δεν φοβάται, είναι ελευθερος..

maximos










ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ !



Μέσα από ύβρεις, συκοφαντίες, φίμωση, πολιτικές διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες, αναδεικνύεται μια νέα συμπαγής εθνικιστική δύναμη στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Ιστορικό προηγούμενο δεν υπάρχει, τουλάχιστον από το 1950 μέχρι σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που το εθνικιστικό κίνημα συμμετέχει αυτόνομα, χωρίς συμμαχίες και προσμίξεις, πανελλαδικά σε αυτοδιοικητικές εκλογές και καταγράφει τόσο υψηλά ποσοστά. 

Με πολιορκητικούς κριούς από την μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδος, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (Κασιδιάρης, Παναγιώταρος), εμβολίζει το χώρο της αυτοδιοίκησης που τον λυμαίνονται εδώ και 65 χρόνια η ψοφοδεξιά και το αριστερό συνονθύλευμα με τις παραφυάδες του. 

Μέχρι σήμερα όλο αυτό το σύμφυρμα βυσσοδομεί και σκυλεύει τον εθνικό κορμό μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμους -Περιφέρειες), όπου έχει εγκατασταθεί, κατατρώγοντας τα υγιεί κύτταρα των τοπικών κοινωνιών, δημιουργώντας ένα βρώμικο αλισβερίσι εξουσίας, μέσα σε ένα νοσηρό κλίμα σήψης παρακμής και διαφθοράς.

Τώρα αυτό το απόστημα θα σπάσει με τη δυναμική είσοδο των εθνικιστών στα συμβούλια της αυτοδιοίκησης.Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε με την εκλογή ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ συμβούλου στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, υπό την καθοδήγηση του οποίου μετά από λίγο χρονικό διάστημα, εισήλθε για πρώτη φορά μεταπολεμικά εθνικιστικό κόμμα στην ελληνική βουλή, με το εντυπωσιακό ποσοστό 7% και έκτοτε άρχισαν να τρίζουν τα θεμέλια του σάπιου συστήματος. 

Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε τί πρόκειται να συμβεί με την δυναμική παρουσία των εθνικιστών στις τοπικές κοινωνίες όλης της χώρας. Αυτή η πρώτη μεγάλη νίκη στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη προίκα για τη μεγάλη πορεία μέχρι τη ΝΙΚΗ. Όπως διαμήνυσε και ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς από τα κελιά της τιμής (όπου δεν θα είναι για πολύ ακόμα), ήρθε η ώρα να τους πάρουμε φαλάγγι.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!