ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!! ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ.

«Μόνο ο κύριος Κεδίκογλου μπορεί να κάνει πολιτική με γραφικούς τύπους σαν τον κ. Γουδή. Πέρα, όμως, από την πολιτική χυδαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου η στάση του είναι επικίνδυνη για το τόπο διότι δημιουργεί την εντύπωση ότι η ναζιστική Χρυσή Αυγή έχει και άλλους συνομιλητές εκτός του κυρίου Μπαλτάκου».

Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ως απάντηση στα σχόλια Κεδίκογλου, ότι δηλαδή φλερτάρει με ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, προς άγρα ψήφων, όσον αφορά τον υποψήφιο του για τον δήμο Αθηναίων κύριο Σακελλαρίδη.

Αφορμή είναι η επιστολή που έστειλε ο καθηγητής κύριος Γούδης (και όχι Γουδής) στον κύριο Σακελλαρίδη καθαρά θεωρητικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι με αφορμή αυτό το συμβάν και οι μεν και οι δε εξάντλησαν για μια ακόμη φορά, αφού άλλωστε πρόκειται για την Χρυσή Αυγή την προεκλογική και πολιτική αθλιότητά τους.

Οι μεν της κυβέρνησης ομιλώντας για «γλυψίματα» του ΣΥΡΙΖΑ προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και προβάλλοντας κατόπιν της επιστολής Γούδη την αναμφισβήτητη κατ αυτούς σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους «νεοναζί».

Οι δε της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας με περιφρονητικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον καθηγητή κύριο Γούδη και συνεχίζοντας γενικότερα να μας κατονομάζουν «ναζί» και εγκληματίες.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο….., ο τρόμος. Ο πανικός για την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και η αναμφισβήτητη άνοδός στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Άπαντες και δεξιοί και αριστεροί, έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι παρά τις αναίτιες και παράνομες διώξεις, παρά την περιθωριοποίηση του λόγου και του αντίλογου μας, μέσω του αποκλεισμού μας από τα ΜΜΕ (μέχρι και εχθές η διακαναλική συνέντευξη της Χρυσής Αυγής, προβλήθηκε στις 2.15 τα ξημερώματα), παρά τους οχετούς λασπολογίας και συκοφαντιών, παρά την καταχρηστική απαγόρευση της κρατικής επιδότησης, παρά την ακροαριστερή τρομοκρατία και τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο, η άνοδος είναι καταιγιστική και ακατάσταλτη.

Και φυσικά ο πανικός τους εντείνεται ακόμη περισσότερο συνειδητοποιώντας, ότι κάποτε, ίσως και πολύ σύντομα, κάποιοι από αυτούς θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής δικαιοσύνης για τα έργα και τις ανομίες τους.

Πάντως ο κύριος Κεδίκογλου δεν έχει και απόλυτο άδικο.

Όντως οι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι του ΣΥΡΙΖΑ από την μια μας απειλούν δια στόματος κυρίου Τσίπρα, ο οποίος διατυπώνει ευθέως απειλή κατά ενός επίσημου κοινοβουλευτικού κόμματος, δηλώνοντας ότι όταν θα γίνει πρωθυπουργός (κούφια η ώρα!!!) θα δείξει μηδενική ανοχή απέναντί μας, ενώ για τους Ξηροχλωρούς, Μαζιώτηδες, Πυρήνες και όλες γενικότερα τις ακροαριστερές συμμορίες, που βαρύνονται από πραγματική εγκληματική δράση και όχι για αερολογίες, δεν κάνει την παραμικρή νύξη και από την άλλη από την επομένη κιόλας του πρώτου γύρου των εκλογών (υπάρχουν ανάλογα σχόλια σε προηγούμενο κείμενο μας), κάποια στελέχη όπως η κυρία Παπαδόγιαννη, ο κύριος Σκουρλέτης, η κυρία Δούρου έχουν αρχίσει να μιλούν για παραπλανημένους λόγω αγανάκτησης ψηφοφόρους, οι οποίοι στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από την κολυμπήθρα του Σιλωάμ ψηφίζοντας τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αυτό όμως που τους εμφανίζει στα όμματα μας πιο φαιδρούς και κωμικούς είναι το γεγονός του ότι ενώ κάνουν σαν την… άντε να μην πούμε, που θέλει να συνουσιαστεί, προσποιούνται και τους αδιάφθορους διαχωρίζοντας την θέση τους και διαψεύδοντας κάθε μορφή εκλογικής επικοινωνίας με τον χώρο μας.

Ναι, αλλά δεν είναι δυνατόν από την μια να καθυβρίζεις και να προσβάλεις αυτόν τον ιδεολογικό χώρο και από την άλλη να φλερτάρεις με τους ψηφοφόρους του. Αλλά είπαμε παραπλανημένοι και βρέθηκαν οι πνευματικοί καθοδηγητές και αφυπνιστές του ΣΥΡΙΖΑ για να διδάξουν ταξική συνείδηση. Αυτή των Βορείων προαστίων, της οικονομικής ευμάρειας, της τριφηλής διαβίωσης και της εκ του ασφαλούς επαναστατικότητας.

Ας μην κάνουν όμως όρεξη οι μεν και οι δε.

Ο Ελληνικός Λαός έχει πλέον συνειδητοποιήσει απόλυτα ότι και οι δυο αποτελούν τις διαφορετικές όψεις του αυτού νομίσματος, ανθέλληνες και δοσίλογοι όντες υπηρετώντας τα συμφέροντα μιας διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας. Όπως επίσης έχει συνειδητοποιήσει, ότι η Πατρίδα και ο Ελληνισμός μπορούν να αναγεννηθούν και να ακμάζουν ξανά, μόνο μέσω του Εθνικιστικού ιδεώδους. 

Με όλους αυτούς, οψόμεθα εις Φιλίππους (την Κυριακή).

Νικόλαος Παπαδιονυσίου









ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ



Μάς βιάζουν την ψυχή και το σώμα. Μάς υποβάλλουν στο μαρτύριο τής αναζήτησης ψεύτικων και εφήμερων λύσεων. Τάζουν επιδόματα και μερίσματα που εξαϋλώνονται από τις δαγκάνες των τοκογλύφων και τού ψευτορωμέϊκου. Ακούνε για τις αυτοκτονίες Ελλήνων και περιπαίζουν ή αγνοούν επιδεικτικά τούς χαμένους αδελφούς μας. Είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που έχουν το θράσος να απαιτούν νέες εξουσίες.

Σχηματίζουμε λοιπόν τοπικές αυτοδιοικήσεις, αλλά δεν έχουμε ελληνικό κράτος. Στέλνουμε τούς ευρωβουλευτές μας για να εκπροσωπήσουν μια κατεκτημένη χώρα σε μια εξίσου αλλοτριωμένη Ευρώπη που θέλει να γίνει κράτος με πολιτείες απλές, βουβές και υπάκουες τα πρώην εθνικά κράτη. Δομούμε τάχα θεσμούς σε ένα πλέγμα που έχουν διαμορφώσει εντός και εκτός συνόρων οι τοκογλύφοι, οι πολιτικάντηδες, οι χρηματάνθρωποι τού σιωνιστικού νεοταξισμού. 

Πριν λίγες ημέρες μάθαμε για τον βιασμό μιας ηλικιωμένης Ελληνίδας στην Εύβοια από κάποιον λαθρομετανάστη. Όμως η είδηση, όπως και άλλες παρόμοιες, έγινε γνωστή πολλές μέρες μετά, για να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες και για να μην δημιουργηθεί «ρατσιστικό μίσος»! Η αντιμετώπιση τού εγκλήματος και το δικαίωμα στην Ελλάδα που ανήκει μονάχα στους Έλληνες έχουν γίνει «ρατσιστικό μίσος» από εκείνους που προβαίνουν στον πολιτικό βιασμό μας, αντιποιούμενοι εξουσίες που δεν τούς ανήκουν. 

Ο δε απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε τις προάλλες σε κρατικό κανάλι πως προτιμά να λέει επισήμως την κατεχόμενη πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη Ισταμπούλ και πως είναι υπέρ τής διανομής ηρωίνης από τις δημοτικές υπηρεσίες! Όμως καμία από τις πραγματικές εγκληματικές συμμορίες τού δήθεν συνταγματικού τόξου και κανείς ψευτοενημερωτής τής καθεστωτικής προπαγάνδας, από αυτούς που ζητούν τη δίωξη τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και μιλούν για την δήθεν επερχόμενη ανάπτυξη, ούτε οι λάτρεις τού εθνοκτόνου πολυφυλετισμού δεν στηλίτευσαν τις απαράδεκτες δηλώσεις. 

Θέλω να πω λοιπόν μέσα από τις ανωτέρω αναφορές στις επαναλαμβανόμενες ασχήμιες που βιώνουμε από ολόκληρο το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής απολυταρχίας, πως το μέγα ζητούμενο για την Πατρίδα μας είναι η ενότητα των Ελλήνων που πιστεύουμε σε Θεό και Ελλάδα και η Νίκη ενάντια στους βιαστές τής Ελληνικής Φυλής. Μονάχα με το μόνοιασμα και με τη διαμόρφωση ενός αληθινού Εθνικού και Λαϊκού Κράτους μέσα από τα σπλάχνα τού Ελληνισμού θα βρούμε λύσεις και θα δώσουμε προοπτικές για εμάς και τα παιδιά μας. 

Οι αντίχριστοι θέλουν να σβήσουν την Πίστη μας και γι’ αυτό δεν διστάζουν να μάς λένε σε κάθε ευκαιρία ότι η Ορθοδοξία είναι κίνδυνος για τον δήθεν πολιτισμό τής Εσπερίας. Είναι και ανθέλληνες, γι’ αυτό δεν διστάζουν να συνδυάζουν τα στημένα χρέη με την απώλεια εθνικής μας γης και με την αρπαγή ελληνικών επιχειρήσεων και σπιτιών. Και επειδή έχουν απέναντί τους ψευτορωμιούς και ψευτοευρωπαίους, δεν διστάζουν οι Τούρκοι να βγάζουν παλιόχαρτα για να κάμουν την Αγία Σοφία Τέμενος. 

Όμως οι ευθύνες και οι σωστές αντιδράσεις δεν βρίσκονται στα χέρια των μισελλήνων με τις σκοτεινές, πουλημένες στο διάβολο ψυχές. Η Ελλάς δεν ανήκει καν στους ψευτορωμιούς. Η Ελλάς ανήκει σε κείνους που έχουν ελληνική καρδιά, ελληνικό αίμα και ελληνική συνείδηση. Η Ελλάς ανήκει σε κείνους που έχουν ψηλά το κεφάλι και έχουν μάθει να χτίζουν κοινωνίες και πολιτισμούς με τον δικέφαλο αετό και την γαλανόλευκη στην πρώτη γραμμή τής μάχης. Γιατί η ίδια η ζωή τού Έλληνα είναι μια διαρκής μάχη δημιουργίας και υπερισχύσεως τής Ελληνικής Φυλής. 

Ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός δεν είναι ιδεοληψίες που χωράνε στην λογική τής πολιτικής αντιπαράθεσης ξένων ιδεών και πολιτικών συστημάτων. Ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός είναι η ίδια η Ελληνική Φυλή και ο Οδικός Χάρτης τού Έθνους μας. Η πολιτική για τούς Έλληνες είναι το βουλευτήριο όλων των κοινωνικών δυνάμεων κάτω από την σκέπη τού ενιαίου και αδιαίρετου Ελληνισμού, για την λήψη και την εκτέλεση των συλλογικών αποφάσεων. Αποφάσεων που έχουν να κάνουν με την Ηθική και Δίκαιη Κοινωνία μαζί με την Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα. 

Το Κράτος και η Πολιτεία διαμορφώνονται σύμφωνα με την βιολογική πραγματικότητα τής Ελληνικής Φυλής και τη διαμόρφωση των αναγκαίων συνθηκών για τη διασφάλιση τής ακεραιότητας τής Πατρίδος και τής ευημερίας των Ελλήνων. Ευημερία υπάρχει όταν εξασφαλίζονται η αξιοπρέπεια, η δημιουργικότητα και η τήρηση των χρηστών ηθών. Όταν η γη και η εργασία ανήκουν στους Έλληνες και όταν η τιμιότητα και ο σεβασμός τής ανθρώπινης φύσης εξαφανίζουν τούς άρπαγες και τούς ανήθικους. 

Η δε ακεραιότητα τής Πατρίδος εξασφαλίζεται με την ισομερή ανάπτυξη τού Ελληνισμού μας σε ολάκερη την επικράτεια, με την ύπαρξη κρατικών υποδομών για τις παροχές και τη στήριξη των πολιτών, με την ισχυρή στρατιωτική θωράκιση στις πύλες τής Πατρίδος μας. 

Η ακεραιότητα τής Ελλάδος θέλει δηλαδή περισσότερους Έλληνες, γεμάτες πόλεις και χωριά, παροχή έργου και στο πιο απομακρυσμένο σημείο τής χώρας. Θέλει ακόμη αποφασισμένους Έλληνες να απαντήσουν στις προκλήσεις των καιρών με την απελευθέρωση ελληνικών χωμάτων και προσκυνημάτων στην Μεγάλη και Εθνικά Ολοκληρωμένη, στην Κραταιά Ελλάδα, από Βόρειο Ήπειρο έως Κωνσταντινούπολη και Πόντο. 

Δεν ενδιαφέρομαι να λάβω δημοκρατικά τάχα διαπιστευτήρια. Θέλω να δω εμάς τούς Έλληνες να γίνουμε μια σιδερένια γροθιά. Να γίνουμε σκαπανείς πολιτισμού και πολεμικής αρετής. Να μην γκρινιάζουμε για τις γνωστές ασχήμιες, αλλά να τις συντρίψουμε με την επικράτηση τής ελληνικής ωραιότητας και δυνάμεως. Με Πίστη στο Θεό και την Ελλάδα.

Σπυρίδων Καραχάλιος


Καθώς πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου για το ραντεβού αυτής της γενιάς με την Ιστορία οφείλουμε όλοι να προετοιμαστούμε ψυχικά και σωματικά για την μεγάλη αυτή στιγμή. Καλούμαστε όλοι να απαντήσουμε άμεσα σε κάποια ερωτήματα:

-Θα θυσιάσουμε εμάς ή τα Παιδιά μας για ένα καλύτερο αύριo;
-Θα σιωπήσουμε καταδικάζοντας το Έθνος μας σε εξαφάνιση ή θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος;
-Θα παραδώσουμε την Κληρονομιά των Παιδιών μας στους τοκογλύφους ή θα παλέψουμε για να την αποδώσουμε στους νόμιμους κληρονόμους της;
-Θα δώσουμε ασυλία στους απατεώνες που μας έφεραν σε αυτό το σημείο ή θα τους βάλουμε πίσω από τα σίδερα;
-Θα αφήσουμε τα σχολεία να παράγουν πολιτιστικά αμόρφωτους και ομοιογενείς “πολίτες” ή θα τα δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή για να καλλιεργούν πνευματικά τους Έλληνες;
-Θα αφήσουμε τις πολιτικές ηγεσίες και τον συνδικαλισμό να ευνουχίζει τον Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας ή θα τα καθαρίσουμε από όποια ξένα στοιχεία ως προσ την Εθνική αποστολή τους;
-Θα χωρίσουμε τον Λαό σε κομματικά στρατόπεδα ή θα του δείξουμε τον δρόμο της Αξιοπρέπειας και της Τιμής με τις πράξεις μας;
-Θα τιμήσουμε τους Αγώνες των πρόγονών μας στα πεδία των μαχών ή θα αρκεστούμε σε μια ειρήνη άρρωστη που μας σκοτώνει μέσα στα σπίτια μας?

Τα πολιτικά "διλήμματα" εξαρτώνται από αυτούς που τα θέτουν, οι αποφάσεις Ζωής μόνο από εμάς: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ._