ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μήνυμα Νίκου Μιχαλολιάκου: Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής - Είμαστε οι ρυθμιστές των πολιτικών εξελίξεων ΒΙΝΤΕΟ




Αγαπητοί μου Έλληνες και Ελληνίδες

Χαιρετώ και τιμώ ξεχωριστά κάθε έναν από εσάς, τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, φίλους και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Σας τιμώ γιατί αντισταθήκατε στην τρομοκρατία και τις συκοφαντίες σε βάρος όλων μας. Γιατί δεν πιστέψατε τα ψέματα της διεφθαρμένης εξουσίας, που μόνο στόχο έχει να υπηρετεί την ανθελληνική πολιτική των ξένων τοκογλύφων.

Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η τρίτη πολιτική δύναμη και η άνοδός μας είναι ραγδαία.Νικήσαμε το ανθελληνικό καθεστώς του μνημονίου μέσα σε ένα ανελέητο κύμα διώξεων, φυλακίσεων, δολοφονιών νεαρών Ελλήνων, που τόλμησαν στα χρόνια της προδοσίας να αγωνιστούν για την Πατρίδα.

Η πολεμική του κατεστημένου απέδειξε στον ελληνικό λαό πως είμαστε η μοναδική δύναμη που αντιστέκεται στην ξενοκρατία. Μας φυλακίζουν, μας φιμώνουν και μας συκοφαντούν, γιατί μας φοβούνται. Γιατί όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου...τα έχουν βρει μια χαρά μεταξύ τους και έχουν ενωθεί ενάντια στο μοναδικό αντισυστημικό κίνημα, που διεκδικεί μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.

Η ΝΔ του Σαμαρά πλήρωσε εκτός από την αντιλαϊκή της πολιτική, τα ψέματα και την άθλια πολιτική σκευωρία εις βάρος μας. Ο Σύριζα, που έγινε ουρά του Σαμαρά σε αυτή την παράνομη δίωξη και που τα στελέχη του έχουν ουρές καταθέσεων στην Goldman Sachs και την JP Morgan, απέτυχε παταγωδώς να εκφράσει το ρεύμα της οργής των Ελλήνων. Η φιλελεύθερη συγκυβέρνηση καταστρέφει την Ελλάδα μέσω του εθνοκτόνου μνημονίου και η αντεθνική αριστερά μέσω της προώθησης της λαθρομετανάστευσης και της απεμπόλησης των εθνικών μας δικαίων. Η Χρυσή Αυγή από σήμερα είναι ο τρίτος πόλος στην πολιτική ζωή της χώρας και το μοναδικό μέσο έκφρασης του αδιαπραγμάτευτου πατριωτισμού των Ελλήνων.

Πριν από δύο χρόνια εισήλθαμε στο κοινοβούλιο με κύριο σύνθημά μας το: «Οι κλέφτες στη φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στον ελληνικό λαό». Οι κλέφτες, βλέποντας πως η άνοδος της Χρυσής Αυγής αποτελεί πληγή για την διεφθαρμένη εξουσία τους, πρόλαβαν πρόσκαιρα και μας έκλεισαν αυτοί στη φυλακή. 

Όπως όμως λέει ο σοφός λαός μας: "έσκαψαν τον λάκκο μας και έπεσαν οι ίδιοι μέσα", είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι εκεί που αναζητούσαν να βρουν σκοτεινούς χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής (όπως ψευδώς ωρυόταν ο Σαμαράς στα κανάλια) τελικά ήρθαν στο φως σκάνδαλα με μαύρο χρήμα από εφοπλιστές προς την ΝΔ. Ομιλώ ασφαλώς για την δικογραφία παρανόμου χρηματισμού του υπουργού του Σαμαρά Μιχελάκη, από τον εφοπλιστή Πάλλη. 

Μία δικογραφία που θάφτηκε από το ελεεινό κύκλωμα του υπουργού δικαιοσύνης Αθανασίου και δεν ήρθε ποτέ στη βουλή. Σε αντίθεση με τις δικές μας άρσεις ασυλίας που έχουν δημιουργήσει παγκόσμιο ρεκόρ, αποδεικνύοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της κλεπτοκρατίας.

Ο λαός σήμερα μίλησε και η απαίτησή του είναι ξεκάθαρη: Πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα η νομιμότητα και η συνταγματική τάξη. Να αποκατασταθεί η λαϊκή κυριαρχία και οι εκπρόσωποι του έθνους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να επιστρέψουν ελεύθεροι στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. Να πάψει επιτέλους η εκτροπή και οι σκευωροί, που κατέλυσαν το Σύνταγμα, να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Πάνω απ’ όλα όμως απαιτείται να εφαρμοστούν επιτέλους οι προγραμματικές μας θέσεις:

-Να καταγγελθεί η αντεθνική και αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική.

-Να γίνει άμεσος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και να πάψουμε να πληρώνουμε το παράνομο και επαχθές χρέος.

-Να εγγραφεί το κατοχικό δάνειο στον κρατικό προϋπολογισμό και να μη δώσουμε ούτε ευρώ παραπάνω στους γερμανούς τοκογλύφους.

-Να επέλθει πολιτική κάθαρση: οι κλέφτες να πάνε στην φυλακή και τα κλεμμένα να επιστραφούν στον ελληνικό λαό.

-Να δοθεί ένα τέλος στην λαθρομετανάστευση και να παταχθεί η εγκληματικότητα, που αποτελεί ανοιχτή πληγή για την κοινωνία μας.

-Να στραφούμε στην πρωτογενή παραγωγή, όλοι οι Έλληνες να εργαστούν παραγωγικά με στόχο την αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού μας.

-Να ανακηρύξουμε την Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και να εκμεταλλευθούμε επιτέλους τον ορυκτό μας πλούτο, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της ελληνικής θάλασσας.

-Να επανεξετάσουμε τον γεωπολιτικό μας προσανατολισμό και να συνάψουμε νέες συμμαχίες. Να προχωρήσουμε σε ένα εμπορικό και ενεργειακό άνοιγμα προς την Ορθόδοξη Ρωσία.

Αγωνιζόμαστε για την Ευρώπη των Εθνών ενάντια στην τοκογλυφική πολιτική των ξένων τραπεζιτών.

Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής των σημερινών ευρωεκλογών. Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είμαστε το μοναδικό κόμμα με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά. Είμαστε πλέον βασικός ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων. Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται.

Ο Αγώνας μας για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία συνεχίζεται.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Φυλακές Κορυδαλλού
25 Μαΐου 2014


Άρχισαν τα όργανα της νοθείας και μέσω του ΥΠΕΣ: Κόβουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή και τους προσθέτουν στη ΝΔ

Άρχισαν τα όργανα της νοθείας και μέσω του ΥΠΕΣ: Κόβουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή και τους προσθέτουν στη ΝΔ


Οι καθεστωτικοί όντας εν πλήρη πανικό άρχισαν να επεμβαίνουν στα αποτελέσματα και μέσω του ΥΠΕΣ. Δυστυχώς για αυτούς το επιτελείο μας είναι ξάγρυπνο και εντοπίζει τη νοθεία. Θα επακολουθήσουν ενστάσεις και μηνύσεις στους υπευθύνους για αυτή τη σαφή παραβίαση της Λαϊκής Βουλήσεως.
Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μερικά από τα χαλκευμένα αποτελέσματα:
959 Ε.Τ. στην Α’ Θεσσαλονίκης «χάθηκαν» 10 ψήφοι της Χρυσής Αυγής

132 Ε.Τ. στην Χαλκιδική «χάθηκαν» 20 ψήφοι της Χρυσής Αυγής

403 Ε.Τ. στην Μαγνησία προστέθηκε 1 ψήφος στη ΝΔ
183 Ε.Τ. στην Αργολίδα προστέθηκαν 2 ψήφοι στον ΣΥΡΙΖΑ
141 Ε.Τ. στην Αργολίδα προστέθηκαν 7 ψήφοι στον ΣΥΡΙΖΑ
103 Ε.Τ. στη Φλώρινα προστέθηκαν 6 ψήφοι στον ΣΥΡΙΖΑ και 2 ψήφοι στη ΝΔ
1420 E.T. στην Β' Αθηνών προστέθηκαν 4 ψήφοι στο Ποτάμι

Ας γνωρίζουν ότι επαγρυπνούμε! Κάτω τα χέρια από τους ψήφους της Χρυσής Αυγής!

"ΒΗΜΑ": Ο μοναδικός αντίπαλος του συστήματος είναι η Χρυσή Αυγή


Ξεφυλλίζοντας τη φυλλάδα του "ΒΗΜΑΤΟΣ", μια ημέρα πριν από τον άνοιγμα της κάλπης για τις Ευρωεκλογές, διακρίνουμε μια απόγνωση του καθεστώτος για την... "αντισυστημική" ψήφο των Ελλήνων.

Και φυσικά δεν εννοούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, που όπως αποκαλύπτει και το ΒΗΜΑ, οι πρέσβείες και δη η Αμερικάνικη θα μπορούσαν να.... χωνέψουν ένα καλό αποτέλεσμα και μια ενδεχόμενη μεγάλη νίκη!

Στη Χρυσή Αυγή αναφερόμαστε φυσικά, που κάθε σελίδα της φυλλάδας της κατοχής ("Ελεύθερο ΒΗΜΑ για να μην ξεχνιόμαστε) της αφιερώνει και ένα εξόχως.... κολακευτικό σχόλιο.

Στην σελίδα - αφιέρωμα στη ΝΔ ο αρθρογράφος τη θεωρεί...."καρκίνωμα" που διαλύει το σώμα της Νέας Δημοκρατίας κατατρώγοντάς το δημοσκοπικά.

Σε σελίδα - αφιέρωμα στα σχόλια των ξένων (Πρεσβείες - Αγορές) η Χρυσή Αυγή είναι "οι Νεοναζί με τις εντυπωσιακές επιδόσεις πάνω από το 10%".

Για να συνεχίσουμε λίγο παρακάτω με τον Βενιζέλο και τον Σούλτς που καλούσαν όχι σε ψήφο.... "σταθερότητας στην Κυβέρνηση" αλλά σε αγώνα εναντίον των "νεοναζιστών".

Το πακέτο ολοκληρώνεται φυσικά με την επικάλυψη των γελοιογραφιών που συνιστούν στους Έλληνες να προσέξουν που θα ρίξουν την ψήφο τους - και φυσικά όχι στη Χρυσή Αυγή -.

Μέσα σε όλα αυτά τα χολερικά κείμενα των άθλιων προπαγανδιστών βρίσκεται η μεγαλύτερη αλήθεια που θα βιώσει αύριο η Ελλάδα.

Ανατέλλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και η Ευρώπη των Εθνών η μόνη ελπίδα του λαού εναντία στους τοκογλύφους