ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο «ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ» ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ



Η μέχρι τώρα προπαγάνδα του συστήματος των απανταχού «διεθνιστών», είτε νεοφιλελευθέρων, είτε αριστερών είναι ότι ο Εθνικισμός είναι μια «κατάπτυστη ιδεολογία» που απομονώνει τους Λαούς κάτω από την έννοια του Έθνους και τους εξαναγκάζει να κοιτούν μόνον «την πάρτη» τους, χωρίς να ενδιαφέρονται τι γίνεται στον υπόλοιπο πλανήτη.

Ότι δήθεν με τον Εθνικισμό , τα Έθνη αποκτούν μια διαχωριστική θέση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η αντιπαλότητα τους και η τάση τους για «Ιμπεριαλισμό».

Αποκλείουν δηλαδή ΟΛΕΣ τις κοινωνικές ομάδες που μπορεί να ανήκει ένας άνθρωπος ως βλαβερές, πλην της ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ (γιατί έτσι τους συμφέρει).

Ο άνθρωπος που γεννιέται, από την Φύση του ανήκει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε κάποιες ομάδες ,οι οποίες μάλιστα ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ παγκοσμίως, ως χρήσιμες κοινωνικά.

Η πρώτη ομάδα είναι η οικογένεια. Η οποία είναι υπεύθυνη για την παράγωγη , διαπαιδαγώγηση και κοινωνικοποίηση των νέων μελών.(Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι οι Κομμουνιστές επιθυμούν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της οικογένειας.)

Η επόμενη ομάδα είναι ο Τόπος καταγωγής και διαμονής. Είναι ο Θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (που σήμερα τείνει να απαξιωθεί, μέσα στα πλαίσια της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ), που το κάθε μέλος αυτής της ομάδας προσπαθεί και δρα για το καλό του Τόπου του.

Η αμέσως επόμενη ομάδα είναι το Έθνος, που ένα κομμάτι του στεγάζεται στα όρια του Κράτους, αλλά ένα άλλο του είναι διασκορπισμένο στον πλανήτη. Σε αυτήν την ομάδα το κάθε μέλος δρα Ιδεολογικά και Τεχνοκρατικά για την βελτίωση και ανάπτυξη των συνθηκών ζωής , των υποδομών , της πολιτισμικής ανάπτυξης και της διατήρησης της Ιστορικής μνήμης και των παραδόσεων του Εθνικού Συνόλου. 


Αυτή η ομάδα έχει σαν διαχειριστή την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η οποία ΠΡΕΠΕΙ να περιφρουρεί και να διασφαλίζει τους στόχους που αναφέρθηκαν παραπάνω.


Κλιμακωτά λοιπόν και το Έθνος υπερβαίνει την Εθνική Ομάδα και ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΑ ανήκει σε μια ομάδα Εθνών, που είναι ήδη ώριμη Πολιτισμικά και Αξιακά, να συμπράξει ΙΣΟΤΙΜΑ για το καλό των Εθνών που το αποτελούν, χωρίς φυσικά να τους στερήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, ούτε και την Αυτοτέλεια τους..


Στην περίπτωση της Ελλάδος, η υπερεθνική αυτή ομάδα που είναι, εν δυνάμει ,ώριμη να συμπράξει ισότιμα με όλα τα Έθνη που την αποτελούν , είναι η Ευρώπη.

Ο Εθνικισμός δηλαδή σαν Ιδεολογία δεν καταργεί, σε καμία περίπτωση, την ΙΣΟΤΙΜΗ συνεργασία μεταξύ Εθνών, εφόσον συμβαδίζουν πολιτισμικά, ακριβώς όπως οι τοπικές οικογένειες ενός Τόπου (π.χ. ενός Νομού της Ελλάδος) συνεργάζονται ισότιμα για το κοινό καλό του Τόπου αυτού, χωρίς να καταργείται ο Θεσμός της οικογένειας.

Κάθε Έλληνας δηλαδή που γεννιέται, είναι, ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ αυτόνομη οντότητα με ατομικά δικαιώματα και υποχρεώσεις ΚΑΙ μέλος μιας οικογένειας που δρα για την ευημερία της ΚΑΙ κάτοικος ενός Τόπου που επιδιώκει την ανάπτυξη του ΚΑΙ μέλος του Ελληνικού Έθνους που επιθυμεί την άνθηση την ευζωία και την διατήρηση του πολιτισμού του.

Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα γιατί μέχρι και την Εθνική ομαδοποίηση υπάρχει η κοινή καταγωγή των ανθρώπων που αποτελούν τις ομάδες.

Στην επόμενη ομάδα που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ είναι Υπερεθνική, οι όροι που μπαίνουν για να μπορέσουν να συνυπάρξουν τα μέλη της, είναι η Πολιτισμική και Αξιακή ταύτιση που στην Ευρώπη ήδη υπάρχει ως προέκταση του Ελληνικού πολιτισμού και των Ελληνικών Αξιών σε Αυτήν.

Αν λοιπόν η Χρυσή Αυγή, με την παρουσία της στην Ευρώπη, ως Γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα, ενώσει την φωνή της με άλλες Εθνικιστικές δυνάμεις προς μια Εθνικά ισότιμη Ευρώπη, διώχνοντας το δηλητήριο της κερδοσκοπίας μεταξύ των μελών της και την διείσδυσης Ξένων δυνάμεων που την αλλοτριώνουν , τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για μια ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ που θα είμαστε και ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για αυτήν, όπως είμαστε περήφανοι για την οικογένεια μας, τον Τόπο μας και το Έθνος μας.


Αυτό αποδεικνύει ότι οι Εθνικιστές δεν είναι οι «στενόμυαλοι» που θέλουν να παρουσιάζουν οι «διεθνιστές». Άπλα ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ που ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ανήκουν και που οι διεθνιστές τις ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ «εκ του πονηρού».

Επιδιώκουν να ανήκουν σε υπερεθνικές ομάδες, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις:

-Του Πολιτισμικού και Αξιακού υποβάθρου, της διατήρησης των ιδιαίτερων Εθνικών χαρακτηριστικών ΚΑΙ 

-ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ του κάθε μέλους της ομάδας.

Θεόδωρος Ιωαννίδης




Βαριά η σκιά της ημισέληνου πάνω από τη Θράκη - Το κόμμα των τουρκοπρακτόρων κερδίζει μεγάλα ποσοστά

Eνα πολύ σοβαρό πρόβλημα έρχεται σαν ... "τρένο" από την Θράκη και δυστυχώς όλοι έχουν "βουλώσει" τα αυτιά τους στην Αθήνα. Το μειονοτικό εξτρεμιστικό κόμμα DEB/ΚΙΕΚΦ με τεράστια οικονομική στήριξη από Κατάρ και Τουρκία καταφέρνει να κερδίζει μεγάλα ποσοστά στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.

Βαριά η σκιά της ημισέληνου πάνω από τη Θράκη - Το κόμμα των τουρκοπρακτόρων κερδίζει μεγάλα ποσοστά

Συγκεκριμένα λαμβάνει το 42,2% των ψήφων στο νομό Ροδόπης και το 27% στο νομό Ξάνθης. Ευτυχώς στην "νησίδα" του Έβρου, ανάμεσα στην ισλαμική "θάλασσα" της Τουρκίας, της νότιας Βουλγαρίας και των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, λαμβάνει μόνο το 1,65% των ψήφων.

Το defencenet.gr έχει προειδοποιήσει για αυτό που έρχεται. Στην Αθήνα η μνημονιακή κυβέρνηση "χαϊδεύει" τον Ρ.Τ.Ερντογάν και τον ασπάζεται "σταυρωτά", ενώ αφήνει τη ΜΙΤ και "αλωνίζει".
Αυτό δεν είναι τίποτα: Στις εθνικές εκλογές με ψήφο στους πρώην λαθρομετανάστες να δείτε τι ποσοστό θα πάρουν οι ισλαμιστές. Να ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα τα οποία με μαθηματική ακρίβεια έρχονται.
Η μάχη για την Θράκη ξεκίνησε και τυπικά σήμερα...
Νομός Ροδόπης
Νομός Ξάνθης
Νομός Έβρου
defencenet.gr