ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ιστορική στιγμή για το Κίνημα: Νίκος Μιχαλολιάκος στη ΒΟΥΛΗ: "Είμαι αμετανόητος Εθνικιστής και Χρυσαυγίτης...Θα σας Νικήσουμε" - BINTEO




ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ... ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: «ΣΚΑΣΕ ΡΕ»...!!!



Χρήστος Παππάς: 
φυλακή, γιατί δεν προσκυνήσαμε!



Γιάννης Λαγός: 
Η Χρυσή Αυγή 
δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ!


Ντοκουμέντα φωτιά: 
Με χαλκευμένα στοιχεία 
φυλάκισαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: 
Είστε μια κυβέρνηση θλιβερής μειοψηφίας



Έρχονται αποκαλύψεις για υπουργούς και στελέχη της ΝΔ. 
77 βουλευτές δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας

Τα κανάλια της διαπλοκής “έβαλαν μπροστά” τις μονταζιέρες  

Σάστισαν από τις ομιλίες του Αρχηγού και των βουλευτών μας.

Κύριοι τα ψέματά σας τελείωσαν. 

Η ελληνική κοινωνία έχει καταλάβει πλέον τον ρόλο σας!



Ενωμένη σαν γροθιά η Χρυσή Αυγή: Εγκάρδια υποδοχή 
των πολιτικών κρατουμένων 
της Χρυσής Αυγής στην Βουλή 


Οι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή στους πολιτικούς κρατούμενους, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως τα σενάρια περί εσωκομματικών τριβών είναι επιστημονικής φαντασίας και πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προχωράει πάντα εμπρός ενωμένο σαν γροθιά!























Πανηγυρική υποδοχή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Ολομέλεια της βουλής 


Αποθεωτική ήταν η είσοδος του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην Ολομέλεια της βουλής από τις φυλακές Κορυδαλλού που η κυβέρνηση των σκευωρών εδώ και 8 μήνες κρατάει παράνομα.  


Την ώρα μάλιστα που η φρουρά της βουλής πήγε κοντά του ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος φώναξε: «Μόνος μου θα πάω... Μην τολμήσει κανείς να με ακουμπήσει» αφού μέσα στη Βουλή κανείς δεν έχει δικαίωμα να αγγίζει έναν Βουλευτή, πόσο μάλλον τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας με ποσοστά που αγγίζουν το 10%.


Κατά την είσοδο του Αρχηγού και των βουλευτών μας Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά στην Ολομέλεια της βουλής, συγκεντρωμένοι Συναγωνιστές τους υποδέχθηκαν με συνθήματα: «Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά»«Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή».



Σε άτακτη φυγή το καθεστώς: 
Έκλεισαν άρον - άρον την Βουλή!




Η παρουσία και οι ομιλίες - καταπέλτης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιάννη Λαγού τάραξε συθέμελα το σάπιο καθεστώς των επιόρκων και το έτρεψε σε άτακτη φυγή.

Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν σε δημόσια θεά και από το βήμα της Βουλής από τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο τρεμάμενος Σαμαράς πήρε την απόφαση να κλείσει άρον - άρον την Βουλή.

Έτσι εντελώς αιφνιδιαστικά θυροκολλήθηκε πριν λίγο το Προεδρικό Διάταγμα για τη λήξη της παρούσας συνόδου της Βουλής και την έναρξη των θερινών τμημάτων. Ως εκ τούτου αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής και οι εργασίες των θερινών τμημάτων της Βουλής αναμένεται να αρχίσουν σε περίπου δύο εβδομάδες.

Με αυτόν τον τρόπο παραπέμπεται στις "ελληνικές καλένδες" η συζήτηση για την ομολογία Μπαλτάκου που το σάπιο καθεστώς προτιμά να μην γίνει ποτέ, ενώ και ο Σύριζα υπόπτως αποφεύγει.


ΔΕ ΖΥΓΙΑΖΩ, ΔΕ ΜΕΤΡΩ, ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!



Οι εκλογές τελείωσαν και ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε. Αποφάσισε να παραμείνει προσκυνημένος ραγιάς, υποταγμένος, φοβισμένος και να περιμένει με υπομονή και σκυμμένο το κεφάλι τα νέα μέτρα. 

Μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, χαράτσια, φόρους. Αποφάσισε να παραμείνει στην μίζερη, ανιαρή και βολεμένη ζωή του και να τους παραχωρήσει το δικαίωμα να ξεπουλήσουν την Εθνική μας κυριαρχία, τον πλούτο της πατρώας γης, την Ιστορία μας, τον πολιτισμό μας. 

Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς, τους.....δοσίλογους πολιτικούς, υπάρχουμε κι εμείς. 536442 Έλληνες Εθνικιστές, που ορθώσαμε το ανάστημά μας απέναντι στα ξενόδουλα, ανθελληνικά σχέδια τους. Εμείς που δεν λυγίσαμε στον εκφοβισμό κράτους-παρακράτους, στις συλλήψεις του Αρχηγού και άλλων εξαίρετων Συναγωνιστών μας. Εμείς που δεν πιστέψαμε ούτε για μια στιγμή στις συκοφαντίες, λασπολογίες και στις πραγματικά γελοίες κατηγορίες που χρέωναν καθημερινά τα αμερόληπτα και αξιόπιστα ΜΜΕ στο Κίνημά μας. 

Καθένας από εμάς, βροντοφώναξε: 

ΔΕ ΖΥΓΙΑΖΩ, ΔΕ ΜΕΤΡΩ, ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ. Αντιστέκομαι, πολεμάω για όλα όσα μου ανήκουν. Δώσαμε μια γροθιά στο καθεστώς τους, βάλαμε μια βόμβα στα σάπια θεμέλια του συστήματος τους. Όλοι εμείς, δεν γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε απλώς σαν Έλληνες, θα ζήσουμε ως Έλληνες. Ελεύθεροι, περήφανοι, γενναίοι. 

Δεν θα κάνουμε ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, μια Ελλάδα Ελληνική. Θ’ αγωνιστούμε με κάθε τίμημα, με Πίστη στον Αρχηγό μας και στις Ιδέες μας, στην Πατρίδα. Θα απαιτήσουμε την τιμωρία όλων αυτών που ενεργούν εναντίον του Ελληνικού Λαού, που καταργούν την Εθνική μας κυριαρχία, που ευθύνονται για την οικονομική εξαθλίωση και την κατάντια του Έθνους μας, που δολοφονούν καθημερινά Έλληνες συμπατριώτες μας. Και θα τα καταφέρουμε, θα δικαιωθούμε! 

Σύντομα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ξεπροβάλλει και μια ΝΙΚΗ λαμπρή!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!.


Μαρία Χλωρίδου (από την Τ.Ο. Πέλλας)