ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Bankingnews: “Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι υπερήφανοι Έλληνες πατριώτες”





Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα Bankingnews.gr αναλύει το "προφίλ" των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή.


"Να σταματήσει η υποτίμηση του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής…
Αφορμή και αιτία του κειμένου αυτού αποτέλεσε η πλειάδα δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα που ανέφεραν ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που άλλοτε χαρακτηρίζονταν  εξαπατημένοι και αγανακτισμένοι και άλλοτε συνειδητοποιημένοι.
Είναι αλήθεια ότι η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη των λασπολόγων συκοφαντών της, αλλά αυτονόητη εξέλιξη στους συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους της.  Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι δημοκράτες και πατριώτες που αγαπούν την Ελλάδα.  Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι περισσότερο δημοκράτες από αυτούς που εμφανίζονται με τον μανδύα της δημοκρατίας ή υποδύονται τους δημοκράτες τσαρλατάνους. 
Η Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε με μια ρητορεία και μια ιδεολογία που έπεισε αφενός γιατί ήταν καθαρή διαυγής αφετέρου γιατί δεν υπέπεσε στο λάθος των υπολοίπων κομμάτων πλην του ΚΚΕ. Όλα τα κόμματα στην Ελλάδα με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν κάνεις απίστευτες, υπερβολικές υπερβάσεις ξεπερνώντας τους εαυτούς τους… στην τεχνική της κωλοτούμπας. 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι 'Ελληνες πατριώτες που αγαπούν την Ελλάδα, που επιθυμούν μια ελεύθερη από οικονομικά δεσμά χώρα είναι συνειδητοποιημένοι λάτρεις της δημοκρατίας που τιμούν. 
Κατηγορείται π.χ. η Χρυσή Αυγή ως νεοναζιστικό και φασιστικό κόμμα αλλά τα μέσα ενημέρωσης για να την αντιμετωπίσουν φιμώνοντας της έχουν υιοθετήσει ακραίες στρατηγικές σταλινικού τύπου. Είναι πρωτοφανές πως ενώ η Χρυσή Αυγή βάλλεται πανταχόθεν, ουδείς δεν τις έδωσε το βήμα να αμυνθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η δημοκρατία σέβεται τις αντιθέσεις, ισχυροποιείται μέσα από τις αντιθέσεις. 
Η Χρυσή Αυγή στην πλειοψηφία των πολιτών άδικα βάλλεται, άδικα κατηγορείται, το διάτρητο κατηγορητήριο δεν πείθει και προφανώς όταν η δικαιοσύνη θα αποφανθεί μετά από καιρό θα αποκαλυφθεί ότι η επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής ήταν μια πολιτική σκευωρία. 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής κατά βάση προέρχονται από τον χώρο της Δεξιάς της υπερήφανης πατριωτικής δεξιάς. Αυτούς που κατηγορούν φασίστες ήταν αυτοί που έδωσαν τους πιο ένδοξους και ιστορικούς αγώνες για την δημοκρατία ενώ οι ψευτοδημοκράτες του καναπέ άτολμοι, μίζεροι, αριστερίζουσας αντίληψης και νοοτροπίας δεν μπορούν να δεχθούν ότι στην Ελλάδα η Δεξιά νίκησε και η αριστερά του ΕΑΜ Ελλάς έχασε.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι νομοταγείς πολίτες που πληρώνουν τους φόρους τους στο κράτος αλλά δεν δέχονται ότι είναι μονόδρομος η ασκούμενη οικονομική πολιτική, περήφανοι έλληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι. 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι ψηφοφόροι, αποδεχόμενοι τις ιδέες του κόμματος απεχθάνονται τον φασισμό, πιστεύουν στην δημοκρατία, υπερασπίζονται την δημοκρατία. 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν πίστεψαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Δεν πίστεψαν την προπαγάνδα περί κρυφού οπλισμού που στο τέλος αποκαλύφθηκε ότι είναι 1 -2 καραμπίνες και μεταξύ αυτών και ένα Saiga 410 και για όσους δεν γνωρίζουν χρησιμοποιείται για κυνήγι μικρών πτερωτών και συνήθως χρησιμοποιούνται από μικρά παιδιά που εξασκούνται στην ύπαιθρο στο κυνήγι. Ο βαρύς οπλισμός δεν αποκαλύφθηκε γιατί δεν υπήρξε, κατασκευάστηκε για λόγους προπαγάνδας από νοσηρά μυαλά.
Η κοινωνία δεν πείστηκε όταν κάποιοι με δόλο πήγαν να ενοχοποιήσουν την κατοχή βιβλίων του Χίτλερ π.χ. Στο ebay το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως είναι ο Αγών μου του Χίτλερ. Από πότε ένα βιβλίο είναι αποδεικτικό στοιχείο ή είναι στοιχείο ενοχής; Στον μεσαίωνα έκαιγαν βιβλία όχι το 2014. Η κοινωνία έχει ξυπνήσει και περίμενε όταν έμαθε για εγκληματική οργάνωση ότι…αυτή οι στυγνοί εγκληματίες διαθέτουν ένα βιβλίο και ένα Saiga  ούτε καν….ένα Browning. 
Δηλαδή η υπόθεση είναι για γέλια και για κλάματα. 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής τάχθηκαν συνειδητά με το μέρος της Χρυσής Αυγής όταν συνειδητοποίησαν ότι χτυπούν το πατριωτικό κίνημα με σκοπό να την κάμψουν εκλογικά.  Όταν συνειδητοποίησαν τον πολιτικό δόλο, οι πολίτες της κοινωνίας αντέδρασαν ψηφίζοντας συνειδητά την Χρυσή Αυγή. 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ορθά ψήφισαν την Χρυσή Αυγή όπως οι 1.518.608 ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, οι 1.298.713 ψηφοφόροι της ΝΔ ή οι 458.403 ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ - Ελιά. Είναι Έλληνες πολίτες που έχουν ίσα δικαιώματα με όλους τους 'Ελληνες και αποφάσισαν κατά την κρίση τους να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή. 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι διαμαρτυρόμενοι είναι συνειδητοποιημένοι ψηφοφόροι που επέλεξαν συνειδητά να ταχθούν με το μέρος της Χρυσής Αυγής. 
Η Χρυσή Αυγή δεν χρειάζεται να αλλάξει, αλλά σίγουρα 

χρειάζεται να αλλάξει το πολιτικό σύστημα 

που παραπλάνησε την κοινωνία με ψέματα. 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι εξαπατημένοι ψηφοφόροι είναι συνειδητοποιημένοι δημοκράτες έλληνες πατριώτες που δεν μπορούν να δεχθούν την οικονομική σκλαβιά της Ελλάδος, που θέλουν την χώρα οικονομικά ελεύθερη, που δεν μπορούν να δεχθούν πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που χρεοκόπησαν την Ελλάδα ενώθηκαν για να διασώσουν την χώρα που χρεοκόπησαν. 


Το κείμενο αυτό γράφτηκε για να εξηγήσει ότι οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι υπερήφανοι Έλληνες δημοκράτες, πατριώτες που αγαπούν την Ελλάδα, που τιμούν τα εθνικά σύμβολα, που πιστεύουν στις αρχές, στις παραδόσεις και στις αξίες του ελληνισμού. 
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής 

είναι υπερήφανοι Έλληνες" 


www.bankingnews.gr






















Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ανένδοτος Αγώνας ενάντια στο Σύστημα του Μνημονίου

Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος (19/4/2013)




Άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Η μεγάλη απορία του Ρασκόλνικωφ"

Εκλογές 2014: Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, η τηλεχούντα και η περίφημη «σταθερότητα» του ραγιαδισμού.


«Όσα βουνά κι αν ανεβείτε,
απ’ τις κορφές τους θ’ αγναντεύετε άλλες κορφές
ψηλότερες, μιαν άλλη πλάση ξελογιάστρα.
Και την κορφή σα φτάστε την κατάψηλη,
πάλε θα καταλάβετε πως βρίσκεστε
σαν πρώτα κάτω απ’ όλα τα άστρα».

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ


Οι εκλογές τέλειωσαν και ανέδειξαν, παρ’ όλη την εναντίον της πολύπλευρη πολεμική, την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Η Χρυσή Αυγή επίσης ήταν το κόμμα με την μεγαλύτερη άνοδο τόσο σε ποσοστά, όσο και σε απόλυτο αριθμό ψήφων. Δεν ήταν, όμως, αυτή η μοναδική της πρωτιά. Ήταν συντριπτικά πρώτη με αρκετές δεκάδες χιλιάδες ψήφων στα ΑΚΥΡΑ ψηφοδέλτια. Τα οποία άκυρα ψηφοδέλτια στις εκλογές αυτές ήταν… 158.622 (!) όταν στις προηγούμενες ευρωεκλογές ήταν μόλις 35.961. Για το τι συνέβη τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχετικά με το εν γένει αποτέλεσμα των εκλογών τελικώς το «μπλοκ εξουσίας» Σαμαρά, Βενιζέλου και τηλεχούντας θα μπορούσε να πει κανείς ότι......επέτυχε μια κυριολεκτικά «Πύρρειο νίκη», αφού κρατήθηκε στην εξουσία, χρησιμοποιώντας εκβιασμούς, τρομοκρατία και την περίφημη «σταθερότητα», μια σταθερότητα βαλτώδη, παρακμιακή, μια σταθερότητα, η οποία θυμίζει επιθανάτιο ρόγχο.

«ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ»

Παρά ταύτα, απορία προκαλεί το 23% της ΝΔ και το 8% του ΠΑΣΟΚ, των μεγάλων ενόχων της εξαθλιώσεως του Ελληνικού Λαού. Πώς επέτυχαν αυτό το ποσοστό, το οποίο αντικειμενικά αποτελεί ήττα, αλλά γι’ αυτούς είναι θρίαμβος; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό μέσα από το πνεύμα του μεγάλου Ρώσου συγγραφέως Ντοστογιέφσκι.

Στο κορυφαίο κατ’ εμέ έργο του «Έγκλημα και τιμωρία» υπάρχει μια συγκλονιστική στιγμή, η οποία και ερμηνεύει αυτό το παράδοξα πολιτικό φαινόμενο της «νίκης» ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τηλεχούντας. Δίνει απάντηση στο γιατί και ποιοι τους ψήφισαν.

Είναι το σημείο εκείνο του μυθιστορήματος, στο οποίο ο πρωταγωνιστής του έργου Ρασκόλνικωφ δολοφονεί, χτυπώντας θανάσιμα, την γριά τοκογλύφο, την οποία ήθελε να ληστέψει. Η γριά, η οποία παρ’ όλο τον πλούτο της ζούσε μια άθλια ζωή με παξιμάδια και στερήσεις, αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να γλιτώσει τον θάνατο από τα χέρια του Ρασκόλνικωφ και αυτός απορεί. Απορεί για ποιον λόγο προσπαθεί η γριά να αποφύγει τον θάνατο, αφού η ζωή της είναι τόσο μίζερη. 

Στην απορία του απαντά ο Ντοστογιέφσκι, σχολιάζοντας ότι αυτό που δεν είχε αντιληφθεί ο ήρωας του μυθιστορήματός του, ο Ρασκόλνικωφ, είναι ότι όσο περισσότερο άθλια είναι η ζωή κάποιου, τόσο πιο πολύ γαντζώνεται σε αυτή. Αυτό ακριβώς συνέβη και στις εκλογές της 25ης Μαΐου του 2014. Οι «άθλιοι» του ψευτορωμαίικου γαντζώθηκαν στο ξερό παξιμάδι των 500 ευρώ, της συντάξεως των 300 ή 400 ευρώ, γαντζώθηκαν στην μιζέρια και στην «σταθερότητα» της δυστυχίας τους. 

Όλα αυτά βεβαίως συνέβησαν μετά από μια εκστρατεία τρόμου από τα κανάλια, τα οποία με μια συνεχή «πλύση εγκεφάλου» τους οδήγησαν στην επιλογή τους στην κάλπη. 

Η πολιτική αυτή στάση δεν ήταν τίποτε άλλο από μια ακόμη έκφραση του ραγιαδισμού ενός Μεγάλου Έθνους, το οποίο έχουν καταντήσει οι εξουσιαστές έναν γεμάτο φόβο παρία. Δεν υπήρχαν, όμως, μόνον αυτοί στις 25 Μαΐου του 2014. Υπήρχαν και άλλοι…

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

Ανάμεσα σε όλους αυτούς, οι οποίοι ψήφισαν για την ελεημοσύνη του «κοινωνικού βοηθήματος», το οποίο μοιράστηκε προεκλογικά από το φανταστικό και ανύπαρκτο «πρωτογενές πλεόνασμα», ανάμεσα σε αυτούς, που αρκέστηκαν στον οίκτο μιας αδίστακτης διεφθαρμένης πλουτοκρατίας, δίπλα σε αυτούς και ενάντια σε αυτούς υπήρχαν και κάποιοι «άλλοι». Ήταν οι πεντακόσιες τριάντα έξι χιλιάδες των ανυπότακτων Ελλήνων και Ελληνίδων, οι οποίοι στήριξαν με φανατισμό, φτύνοντας στα μούτρα το σάπιο κατεστημένο, την Χρυσή Αυγή.

Είναι οι 53 και πλέον μυριάδες των υπερήφανων Ανδρών και Γυναικών αυτής της χώρας, οι οποίοι έδωσαν την ψήφο τους ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ στο Κίνημα του Λαϊκού Εθνικισμού, το οποίο η κυρίαρχη προπαγάνδα της διεφθαρμένης εξουσίας αυτού του τόπου θεωρούν… «εγκληματική συμμορία». 

Ναι, ενάντια σε όλα τα κόμματα, ενάντια σε όλους τους πληρωμένους κονδυλοφόρους, ενάντια στους χρυσοκανθάρους των τηλεπαραθύρων, υπάρχουν ακόμη ΖΩΝΤΑΝΟΙ, κατά Ίωνα Δραγούμη, 536.442 Έλληνες και Ελληνίδες, που δεν παραδίδουν ψυχή, αγωνίζονται, μάχονται, νικούν.


Λόγια του αέρα τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των συκοφαντών μας περί παραπλανημένων, οργισμένων, αμορφώτων, εγκληματιών κτλ. Η Χρυσή Αυγή έχει πλέον πακτωθεί στην ψυχή του Λαού και αυτό δείχνουν τα παρακάτω αποτελέσματα στις μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας: Κεντρική Μακεδονία– 11,34%, Πελοπόννησος– 11,26%, Στερεά Ελλάς– 10,25%, Αττική– 9,75%, Θεσσαλία– 9,19%. Και όλα αυτά με λάσπη, συκοφαντίες, καλπονοθεία, φυλακίσεις, δολοφονίες, συλλήψεις, πολιτικές διώξεις. 

η Νίκη αυτή είναι μόνο η αρχή…

ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μην εφησυχάζετε! Κερδίσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο. Το 9,4% δεν μας φτάνει, δεν μας φτάνει κανένα ποσοστό, αφού αυτό που θέλουμε είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδος μας, μια Αληθινή Ελευθερία και όχι η ψεύτρα ελευθερία των δήθεν δικαιωμάτων εις βάρος αυτής της ίδιας της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Είναι ορατή πλέον η πτώση της τυραννίας των διεφθαρμένων, που εγκληματούν εις βάρος του Έθνους εν ονόματι μιας ψευτοδημοκρατίας. Μην περιμένετε να φέρουν την ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ οι «δημόσιοι υπάλληλοι» του μαρξισμού, οι οποίοι παριστάνουν τους επαναστάτες. Οι μόνοι, οι οποίοι μπορούν να επιτύχουν μια αληθινή αναγέννηση του Ελληνισμού είναι οι Εθνικιστές.

Προπαντός μην εφησυχάζετε, κερδίσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Μας περιμένει ένας υπέροχος αγώνας, μην δειλιάζετε, είναι Αγώνας για την Αρετή, για την Ιστορία, για την Ελλάδα των ονείρων μας.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος


ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Ο Αγών τού Ελληνικού Έθνους είναι διμέτωπος, εθνικός και ενωτικός. Εναντίον τού ψευτορωμέϊκου κράτους που δίδει γη και ύδωρ σε Νεοταξίτες, Τούρκους και λοιπούς δορυφόρους, συντηρώντας τα συστημικά κόμματα ως διασπαστές των Ελλήνων. Και εναντίον ψευτοσυμμάχων και βαρβάρων.

Δεν υπάρχουν πλέον διλήμματα. Έχουμε ένα κράτος ανύπαρκτο που ωθείται ως εχθρός ενάντια στο Έθνος. Ένα κράτος φάντασμα που δολοφονεί τον λαό, την Τιμή και την Γη του. Με μια προσποιητή αντιπολίτευση που ζητάει τάχα εκλογές και λαϊκή βούληση σε μια προσυμφωνημένα νοθευμένη Πολιτεία, σαν τις ψήφους που αφαιρέθηκαν στις τελευταίες εκλογές από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να δοθούν σε ανύπαρκτα πολιτικά σχήματα. 

Όμως υπάρχουν και άλλες, χειρότερες νοθείες. Υπάρχει η παρερμηνεία τής βουλήσεως των Ελλήνων. Υπάρχει η διαπιστωμένη πολιτογράφηση αλλοδαπών και η ισλαμική λαθρομετανάστευση που οδεύει σε ενσωμάτωση. Υπάρχει η νέα τουρκοκρατία που εποικίζει και ψηφίζει ενίοτε στην Ελεύθερη Θράκη Μας.


Είδαμε στις τελευταίες εκλογές πως προκειμένου να μην πάνε ψήφοι στην Χρυσή Αυγή, μετακόμισαν 156 στον αριθμό στο ψηφοδέλτιο τής Εθνικής Αυγής που είχε αποσυρθεί. Όλα είναι πιθανά και όλα είναι σχετικά σ’ ένα κράτος παρακράτος τού σιωνιστικού νεοταξισμού. 

Δεν υπάρχει το μη χείρον σ’ ένα κράτος που ουδέν βέλτιστον υφίσταται και που δεν αποτελεί οργανωμένη Πολιτεία, παρά κομιστή οικονομικής τυραννίας και επαπειλούμενης στρατιωτικής κατοχής στους εχθρούς τού Ελληνικού Έθνους. 

Βρισκόμουν τις προάλλες σ’ ένα σημείο τής κατεχόμενης από τούς διεθνείς τοκογλύφους πρωτεύουσας Αθήνας. Έχουμε συνηθίσει δυστυχώς έως σήμερα στις κατοχές τής Πρωτεύουσας, όπως τής Αιώνιας Πρωτεύουσας Κωνσταντινούπολης που προσωρινά κατέχουν οι Τούρκοι. 

Ξάφνου βλέπω στους αιθέρες ένα ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο να υπερίπταται σε χαμηλό σχετικά ύψος και επίμονα, σχεδόν νευρώδη, σε κατάσταση ετοιμότητας και τρόπο διερευνητικό. Όταν η Τουρκία σπρώχνεται από τούς Νεοταξίτες στο Αιγαίο και διεκδικεί τη Θράκη, όταν αναρχορέμπελοι και λαθρομετανάστες συνωθούνται και η κατάσταση στην ρημαγμένη Πολιτεία συντείνει στην αποσύνθεση, τότε τα αντανακλαστικά τού Έθνους βρίσκονται δικαιολογημένα στο κόκκινο, σ’ ένα πανελλήνιο συναγερμό. 

Το ίδιο βράδυ μάθαινα πως πέντε τουρκικά πολεμικά σκάφη προερχόμενα από άσχετη τάχα στρατιωτική άσκηση, εισήρθαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Εύβοιας και Σαντορίνης. Συνοδεύονταν από δεκάδες τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη που παραβίασαν φυσικά τον ελληνικό εναέριο χώρο. Τα τέρατα τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας διέταξαν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να δείξουν ψυχραιμία! 

Κάτω το κράτος, Ζήτω το Έθνος και πάλι, όπως είχε αναφωνήσει ο Ίων Δραγούμης. Κάθαρση τής Πολιτείας και τού Έθνους από το ίδιο το Μαχόμενο Ελληνικό Έθνος. Από τον Εθνικισμό μας, από τον Στρατό μας, από τον Έλληνα που κοχλάζει το Αίμα του, από τούς Αριστείς τής Ελληνικής Φυλής. 

Όταν η εισβολή τού εχθρού κρατείται κρυφή από τον ελληνικό λαό με τα καθεστωτικά παπαγαλάκια να βγάζουν τον σκασμό, τότε πρέπει να φερθούμε ως Έλληνες, συντρίβοντας τον μισελληνισμό άμεσα, σκληρά κι όχι κομψευόμενα. Όταν η βεβήλωση τής Αυτοκρατορικής Μας Εκκλησίας, τής Αγίας Σοφίας στην Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη τίθεται στην σφοδρή αντίδραση τής Ρωσίας κι όχι τής διαδόχου τής Αγίας Ρωμανίας Ελλάδος, τότε οι Φρουρές τού Έθνους σε κοινωνία και συνοριακές πύλες ενεργοποιούνται άμεσα. 

Αφού λοιπόν οι ψευτοδημοκράτες ασχολούνται εμβριθέστατα μονάχα με την άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τις εκλογές που τάχα θέλουν οι αμερικανοκομμουνιστές, τότε αυτό σημαίνει πως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν αποδεχτεί μετά τον οικονομικό και τον εδαφικό μας ακρωτηριασμό. Ανοίγουν τις κερκόπορτες στην Παγκοσμιοποίηση και την Τουρκοκρατία διακομματικά, «δημοκρατικά» και συντόμως συγκυβερνητικά στον μεγάλο συνασπισμό τους. 

Όταν πολεμάς, καθαρίζεις τα μετόπισθεν. Εκχερσώνεις το στρατόπεδο τής Προδοσίας και ξεριζώνεις και τον τελευταίο σπόρο της. Αυτό θα κάνουμε. Έχουμε πόλεμο και βαδίζουμε εμπρός στην Ελληνική Νίκη. Πολίτες – Οπλίτες σε μια Καστροπολιτεία, Πιστοί στον Όρκο σε Θεό, Φυλή, Προγονικό Αίμα και Τιμή. 

Ηχήστε και πάλι οι Σάλπιγγες οι Βροντερές. Ξεδιπλωθείτε κι εσείς οι Σημαίες οι Αυτοκρατορικές και Πολεμικές. Έλληνες στη Σκέψη. Έλληνες στην Διοίκηση. Έλληνες στο Κάστρο τής Φυλής. Έλληνες και στις Προαιώνιες Ελληνικές Εστίες σε Αιγαίο, Μεσόγειο, σε ανατολή και δύση. 

Ψηλά το κεφάλι. Ψηλά οι Σημαίες. Τέρμα τα ψεύτικα ενοχικά σύνδρομα και διλήμματα. Όσοι δεν έχουν τις αντοχές να φέρουν τον βαρύ τίτλο τιμής να λέγονται Έλληνες κι όσοι εχθρεύονται το Ελληνικό Έθνος, ας χαθούν από προσώπου γης. 

Πρώτα η Πατρίδα κι ύστερα το πολίτευμα. Πρώτα οι Έλληνες κι ύστερα ο ανθρωπισμός. Κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή που σημαίνει εθνοφυλετική συνοχή και αριστοκρατία σε κοινωνία και πολιτεία. Πρώτα απ’ όλα Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα κι ύστερα συμμαχίες με κείνους που αποδέχονται αυτήν την Φυσική Ελλάδα. 

Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα επανδρώνεται και χτίζεται από Καθαρούς Έλληνες στο Αίμα, στον Νου και την Πυγμή. Ο ανασχηματισμός που χρειαζόμαστε δεν σχετίζεται με την εκάστοτε ψευτοδημοκρατική κυβέρνηση. Οι ψευτοδημοκράτες επιδέχονται μονάχα κατακρήμνιση. 

Ο ανασχηματισμός τής Ελληνικής Φυλής θέλει καρδιά και προσήλωση στην υλοποίηση των υψηλών πεπρωμένων τού Ελληνισμού, στην Νέα Ρωμανία. Θέλει Ελληνικό Ήθος και Σθένος μαζί. Είσαι άνθρωπος μονάχα όταν νοιάζεσαι για τον εθνοφυλετικό σου αδερφό. Και είσαι Έλληνας ελεύθερος μονάχα όταν δημιουργείς πολιτισμό και κάνεις το Ελληνικό Έθνος Ηγεμονικό Έθνος.

Σπυρίδων Καραχάλιος