ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πρωτοφανής μέθοδος αγώνα για «αριστερό» κόμμα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

Ως απόλυτα συστημικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση δεν θέλει στην πραγματικότητα την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος. Κάτι που φυσικά θα εξαφάνιζε και τον ίδιο. Δεν ξεπερνά ούτε για λίγο τα συστημικά «εσκαμμένα» και εκείνο που κάνει είναι να φθείρει προπαγανδιστικά την κυβέρνηση, με την πρακτική του «ώριμου φρούτου», χωρίς μάλιστα να έχει εναλλακτική πρόταση ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη.


Έχει αρκεστεί μόνο στα τυπικά κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, ακολουθώντας μια συστημική κοινοβουλευτική νομιμοφροσύνη, χωρίς καμία απολύτως δυναμική ενέργεια μέσα στην κοινωνία. Ούτε μια απεργία, ούτε μία διαδήλωση, διευκολύνοντας έτσι απόλυτα την κυβέρνηση στο ξεθεμέλιωμα όλων των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, πλην των δικαιωμάτων των δικαστικών, των ένστολων και γενικά του συστημικού προσωπικού.

Ούτε φυσικά θέλει να προκαλέσει εκλογές. Γενικά δεν επιλέγει την κατάρρευση της κυβέρνησης με δυναμικό τρόπο.

Στην ουσία ο ΣΥΡΙΖΑ «κλαίει» προσχηματικά για όσα υφίσταται ο λαός και το μόνο που κάνει είναι να εκδίδει άσφαιρες ανακοινώσεις και να υπόσχεται ότι όλα θα επανέλθουν στην προτέρα κατάσταση, κλείνοντας το μάτι στην εκλογική του πελατεία παρούσα και μέλλουσα, ενώ γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει. Πρωτοφανής μέθοδος αγώνα για «αριστερό» κόμμα.

Δημιουργεί την εντύπωση ότι εκείνο που θέλει να κάνει είναι να στήσει το δικό του καθεστώς, σε αντικατάσταση του «συστήματος ΠΑΣΟΚ». Άλλωστε γι’ αυτό προφανώς καλεί στις τάξεις του, το έμπειρο παλαιό στελεχιακό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ. Αν καταφέρει να τα βρει μάλιστα και με την παρασιτική οικονομική ολιγαρχία, τότε το εγχείρημα κλείδωσε.

Μπορεί φυσικά αυτό να αρέσει στα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία ονειρεύονται αξιώματα και δημόσιο χρήμα και τα οποία δίνουν ανέξοδες «μάχες» μέσα από το διαδίκτυο, με μίζερα άρθρα και σχόλια, αλλά δεν είναι καθόλου προς το συμφέρον του υπόλοιπου λαού το στήσιμο ενός νέου καθεστώτος.


ΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.



Το απίστευτο στην Ελληνική πραγματικότητα είναι ο αυτοχαρακτηρισμός των κυβερνώντων ως «δημοκράτες». 

Προσπαθούν (όπως τόσα χρόνια και οι κομμουνιστές) με το πολύ πες-πες… κάτι να μείνει και κάποιος να το πιστέψει!. Ας κάνουμε λοιπόν κάποιες ερωτήσεις και ας δώσουμε και τις προφανείς απαντήσεις ώστε να διαπιστώσουμε την «δημοκρατικότητα» τους.

Ποιο καθεστώς υποστηρίζει ένα κατηγορητήριο, χωρίς την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, ως τετελεσμένο καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητας; ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ .

Πως ονομάζεται αυτός που στηρίζει ένα καθεστώς που καταργεί αυτό το τεκμήριο και διαλαλεί την συγκεκριμένη προπαγάνδα; ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Ποιό καθεστώς χρησιμοποιεί πολιτική επιρροή στην δικαιοσύνη για να εκδιώξει τον ΤΡΙΤΟ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, συγκεντρώνοντας άσχετες ποινικές υποθέσεις, που ήδη τις διερευνούν εισαγγελείς και μάλιστα με ομολογία υψηλού πολιτικού στελέχους (Μπαλτάκος) ότι αυτό γίνεται διότι «κλέβει ψήφους»; 
ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ 

Πως ονομάζεται αυτός που στηρίζει τέτοιες «προσπάθειες» και τις προωθεί; ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Ποιο καθεστώς απαγορεύει σε εκπροσώπους της τρίτης πολιτικής δύναμης να έχουν βήμα στα ΜΜΕ και να αντιπαρατεθούν , να υποστηρίξουν τον εαυτό τους η να προβάλλουν τις θέσεις τους; ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ

Ποιο καθεστώς χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ μόνον για να περνάει τις δικές του θέσεις και την δική του προπαγάνδα; ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ

Πως ονομάζεται ένα καθεστώς το οποίο χαρακτηρίζει ένα πολιτικό κίνημα με την δυναμική του τρίτου κόμματος, χωρίς προβολή, και με ανοικτό πόλεμο από την «φατρία των κομμάτων», ως «εγκληματική οργάνωση» και υιοθετεί την φιλοσοφία της «συλλογικής ευθύνης», στοχοποιώντας ακόμα και τους ψηφοφόρους, επειδή συμμετέχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες, τρομοκρατώντας τους με συλλήψεις και φυλακίσεις; ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.

Ποιο καθεστώς χαρακτηρίζει ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ το 9,5% των ψηφοφόρων «ψυχοπαθείς», επειδή δεν ψηφίζει «αυτούς», αλλά ψηφίζει ένα συγκεκριμένο ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κίνημα; ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ 

Πως ονομάζεται αυτός που το διαδίδει αυτό ως «αληθινό πρόβλημα» στην κοινωνία ; ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Ποιο καθεστώς διαγράφει από το κόμμα έναν δικηγόρο, επειδή κατά την άσκηση του λειτουργήματος του, υπερασπίζεται έναν πολιτικό αντίπαλο, ως επαγγελματικά όφειλε; ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ

Ποιο καθεστώς ποινικοποιεί τις ιδέες και τις απόψεις ενός κινήματος 550.000 ψηφοφόρων; ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ

Ποιο καθεστώς αποκρύβει συστηματικά αισχρά και τερατώδη εγκλήματα των «δικών του» και αφήνει τους ενόχους στο απυρόβλητο; ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ

Ποιο καθεστώς στερεί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ την νόμιμη χρηματοδότηση από ένα κόμμα του 9,5%; 
ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.

Με λίγα λόγια, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, αυτά που χρεώνουν στην Χρυσή Αυγή ότι «θα έκανε αν έβγαινε», το κάνει η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου σε υπερθετικό βαθμό , με τα υπόλοιπα κόμματα-συνεργάτες, «στο όνομα της Δημοκρατίας».

Ας το σκεφτούν αυτό οι ψηφοφόροι τους, που δεν μπορούν πια να δικαιολογούνται ως «πλανεμένοι». ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Θεόδωρος Ιωαννίδης