ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Καθηγητής Γ. Κοντογιώργης: Πολεμούν την Χρυσή Αυγή για να υποτάξουν τον λαό στα μνημόνια - ΒΙΝΤΕΟ




Ο καθηγητής πολιτικής επιστήμης, πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου και πρώην υφυπουργός Τύπου κ. Γιώργος Κοντογιώργης, με αφορμή το νέο του βιβλίο μίλησε στην εκπομπή του Kontra Channel "Αντι-ρήσεις" και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Βέλιο. Από την ωραία συνέντευξή του ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του για την Χρυσή Αυγή και τον πόλεμο που δέχεται από την μνημονιακή χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.

Ο κ. Κοντογιώργης είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η έκφραση της κοινωνίας, η οποία αντιδρά στις εγκληματικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ. Κυνηγούν και φιμώνουν την Χρυσή Αυγή με απώτερο σκοπό να περιορίσουν την αγανάκτηση της κοινωνίας που αντιδρά αντισυμβατικά. 

Μάλιστα ο κ. Βέλιος πρόσθεσε ότι ο τρόπος των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής είναι αντισυνταγματικός, αντιδημοκρατικός με τον κ. καθηγητή να κατηγορεί την στάση αριστερών και δεξιών απέναντι στην κοινωνία οι οποίοι δεν δείχνουν καμιά ευαισθησία και κρατούν τα προνόμιά του,  ενώ παράλληλα να κατηγορούν όλους όσους τους επικρίνουν ως «Χρυσαυγίτες».

Σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει την κοινωνική και συνταγματική ευαισθησία και μιλάνε για "συνταγματικό τόξο" αυτοί που έχουν καταρρακώσει ολόκληρο το σύνταγμα διαχρονικά και την εθνική ανεξαρτησία. Παράλληλα, οι ίδιοι προσπαθούν να οικοδομήσουν μια ιδεολογία αποκλεισμού και απαγόρευσης του λόγου δημιουργώντας ενοχές σε όσους δείχνουν τους υπαίτιους της δεινής κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος κλείνοντας την συζήτηση είπε ότι όλα αυτά είναι βαθιά επικίνδυνα για την δημοκρατία και θα τα βρούμε μπροστά μας. «Αυτή η σπορά που γίνεται εν ονόματι δήθεν της... αντιναζιστικής εκστρατείας είναι αντιδημοκρατική σπορά που θα την πληρώσει ο τόπος» είπε χαρακτηριστικά.




Ένα διεφθαρμένο καθεστώς και μία βολική “δικαιοσύνη” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Κατ' αρχάς να σταματήσει το παραμύθι ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και δεν είναι ανεξάρτητη γιατί πολύ απλά η ηγεσία της διορίζεται από την εκτελεστική εξουσία. Αυτή η εξουσία λοιπόν που διορίζεται από την εκτελεστική εξουσία καθορίζει και τις μεταθέσεις των δικαστικών. Πολλές είναι οι περιπτώσεις "απείθαρχων" εισαγγελέων και δικαστικών οι οποίοι επειδή δεν χειρίστηκαν όπως ήθελε κατά καιρούς η εκάστοτε κυβέρνηση χάθηκαν κάπου στην επαρχεία ή παραλείφθηκαν από τις προαγωγές.
Αλλά και από την πλευρά της η "δικαιοσύνη" και θέτω τα εισαγωγικά γιατί άλλο η δικαιοσύνη άλλο οι άνθρωποι που την υπηρετούν, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα! Η μεγαλύτερη απόδειξη γι αυτό είναι η πρόσφατη απόφασή της με την οποία την ίδια στιγμή που ο Ελληνικός λαός εξαθλιώνεται, αυτοί έβγαλαν απόφαση να πάρουν αναδρομικά που αντιστοιχούν στον καθέναν τους σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αύξηση του μισθού τους! Είναι η ίδια "δικαιοσύνη" που θεωρεί νόμιμη την απόλυση των καθαριστριών για λόγους "εθνικού συμφέροντος", αλλά δεν θεωρεί αντίθετο προς το εθνικό συμφέρον το να πάρουν αυτοί αύξηση στον μισθό τους. 
Τι έκανε η "δικαιοσύνη" για την πασίδηλη ενοχή Βενιζέλου στο σκάνδαλο των υποβρυχίων όταν με απόφαση του Βενιζέλου δόθηκαν στους εργολάβους των υποβρυχίων επιπλέον 350.000.000 ευρώ και αυτοί δεν παρέδωσαν τίποτε; Όχι μόνον δεν έκανε τίποτε, αλλά και στους εισαγγελείς που θέλησαν να παραπέμψουν το ζήτημα στη Βουλή ζητήθηκαν εξηγήσεις!!! 
Τι να πει κανείς για τα εξοπλιστικά γενικά; Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο κουκουλώνονται και οι εμπλεκόμενοι αφήνονται ελεύθεροι; Τι να πει κανείς για την λίστα Λαγκάρντ και για τόσα άλλα; Πρόσφατα μάθαμε ότι η "δικαιοσύνη" πάλι είχε κουκουλώσει το σκάνδαλο με τις ελληνοποιήσεις των εκλογών του 2000, όπως κουκούλωσε και το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. 
Ας μη μιλούμε λοιπόν για ανεξάρτητη δικαιοσύνη, η οποία εφαρμόζει τους νόμους και εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα του λαού. Αυτή η δικαιοσύνη δεν υπάρχει στην Ελλάδα, υπάρχει μία δικαιοσύνη α λα καρτ η οποία αποφασίζει σύμφωνα με τις επιδιώξεις για προαγωγές, παραγοντιλίκι ακόμη και πολιτική καριέρα των ανθρώπων που δυστυχώς την κρατούν στα χέρια τους.
Μοναδική ελπίδα για να υπάρξει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι οι περισσότεροι πράγματι έντιμοι δικαστές να ξεπεράσουν τον φόβο της εκτελεστικής εξουσίας και να αποκαλύψουν τα παραδικαστικά κυκλώματα που έχουν απλωθεί σαν γάγγραινα μέσα στους κόλπους της
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


ΚΡΥΦΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ MISTER TSIPRA ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ


Υπάρχουν αρκετοί που “τσιμπάνε” στην φάκα των δελτίων ειδήσεων που προβάλλουν τους “εκλεκτούς” – σαν τον Τσίπρα – των νταβατζήδων – εργολάβων του δημοσίου, που κατά περίεργη σύμπτωση, είναι καναλάρχες…

Όλοι αυτοί δεν αντιλαμβάνονται, δεν ενημερώνονται, όχι από εμάς ή το site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά από το ίδιο το site του Σύριζα, όπου περιγράφονται οι “σύγχρονες θέσεις” του Σύριζα για την Ελλάδα, ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ καταφέρει να αναλάβει την διακυβέρνησή της. Έλα που όμως οι ίδιοι οι “σύντροφοί” του, αυτοί που ξέρουν καλά, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ!

Και το να διαφωνώ εγώ με τον Σύριζα είναι άλλο. Αλλά το να διαφωνεί μαζί του ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ μεθοδεύεις, αλλαγές στις θέσεις του Σύριζα για το Μνημόνιο, ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ με επώνυμα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ συμφέροντα και άλλα πολλά, κάποιος που έχει παλέψει γιαυτόν, όπως είναι ο  Αναπληρωτής Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ενός ολόκληρου νομού, είναι σημαντικό!

Την παραίτησή του από όλα τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει γνωστή με ανακοίνωσή του ο Αναπληρωτής Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Ιωαννίνων Σωτήρης Σιαμανδούρας (αριστερά στη φωτό). Ο κ. Σιαμανδούρας κάνει λόγο για αλλοίωση αποφάσεων του Συνεδρίου και για καταστροφικές επιλογές, προειδοποιώντας και με παραίτηση από μέλος του κόμματος σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές χωρίς να έχει προηγηθεί συνέδριο «για να αποκατασταθούν η εσωκομματική δημοκρατία και οι αφετηριακές μας κοινωνικές συμμαχίες, για να αποκατασταθεί το καθημαγμένο νόημα των λέξεων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Η απόφαση της πρόσφατης Κεντρικής Επιτροπής καθώς και η –διαφοροποιημένη!- δημόσια παρέμβαση του προέδρου του κόμματος που ακολούθησε, τροποποιούν τις αποφάσεις του συνεδρίου σε μια σειρά ουσιώδη ζητήματα. Ας αναφερθούμε επιγραμματικά σε ορισμένα.

Πρώτον, γίνεται λόγος για απλή «απεμπλοκή» από τα Μνημόνια, ενώ η συλλογική μας απόφαση είναι για «κατάργηση» ή «ακύρωση» (παράγραφος 2 και 13.1).

Δεύτερον, γίνεται αφηρημένα λόγος για «διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του χρέους». Ξεκινήσαμε δηλαδή από το «διαγραφή του χρέους», πήγαμε σε «διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους» του χρέους, και τώρα έγινε απλώς «μεγάλο μέρος».

Τρίτον, γίνεται λόγος για «δημόσιο έλεγχο» στο τραπεζικό σύστημα, χωρίς να τίθεται πια το ζήτημα της ιδιοκτησίας (ενώ η συνεδριακή απόφαση το διασαφηνίζει στην παράγραφο 13.8). Και τέταρτον, αναφέρεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν κρατάει πολιτικό μητρώο για το παρελθόν», ενώ η απόφαση του ιδρυτικού συνεδρίου είναι καθαρή και σ’ αυτό το θέμα (παράγραφος 15).

Αυτά έρχονται ως συνέχεια της αυταρχικής εσωκομματικής συμπεριφοράς που προηγήθηκε και που οδήγησε σε καταστροφικές επιλογές (Καρυπίδης-Σαμπιχά) αλλά και σε ευθεία απαξίωση των οργάνων και των μελών του κόμματος (αδιαφορία για τις αποφάσεις των ΝΕ Πελοποννήσου στην περίπτωση Βουδούρη, πλείστα άλλα τοπικά περιστατικά). Να σημειώσω ότι για τα ζητήματα αυτά η απόφαση της ΚΕ δεν κάνει καμιά αυτοκριτική αλλά επιρρίπτει τις ευθύνες στις Οργανώσεις Μελών, που διαχωρίζονται μάλιστα ρητά από το «κόμμα».

Επιπλέον, τα παραπάνω έρχονται να συμπληρώσουν μια ζοφερή εικόνα συνδιαλλαγής με επιχειρηματικά συμφέροντα (Μελισσανίδης-Μαρινάκης).

Η εξωθεσμική συνδιαλλαγή με επιχειρηματικά συμφέροντα, το στρογγύλεμα σε σημείο εξαφάνισης των θέσεων σε όλα τα ζητήματα και, κυρίως, η αυτονόμηση της ηγετικής ομάδας, η ανοχή σε τάσεις «βοναπαρτισμού» του προέδρου του κόμματος και η αποκοπή της κομματικής βάσης από τη συμμετοχή στις πολιτικές αποφάσεις, σηματοδοτούν μια βαθιά μετάλλαξη του κόμματος το οποίο –στον βαθμό ιδιαίτερα που παραδεχόμαστε μια σχέση μεταξύ δομής και λειτουργίας- μετατρέπεται έτσι σε εν δυνάμει φορέα σοσιαλφιλελεύθερης συνδιαχείρισης της κρίσης. Η τακτική αυτή δεν μπορεί να αποδώσει. Η διακυβέρνηση με τέτοια χαρακτηριστικά θα οδηγήσει σε ταχεία αποσύνθεση του κόμματος και σε απαξίωση της Αριστεράς συνολικά, ανοίγοντας τον δρόμο για τον μπερλουσκονισμό αλά ελληνικά και, ακόμη χειρότερα, για την αναγωγή των δυνάμεων του φασισμού σε ρυθμιστικό παράγοντα των πολιτικών πραγμάτων του τόπου. Οι ευθύνες είναι τεράστιες.

Υπενθυμίζω ότι, σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δικαιούνται να αλλοιώσουν τις αποφάσεις του Συνεδρίου ούτε ο πρόεδρος του κόμματος ούτε η κεντρική επιτροπή. Αυτό δικαιούται να το κάνει μόνο επόμενο συνεδριακό σώμα. Δυστυχώς όμως, μια βδομάδα μετά, η εσωκομματική αντιπολίτευση δεν έχει τολμήσει να θέσει ζήτημα συνεδρίου. Και όσο δεν το κάνει επικυρώνει με την ανοχή της αυτό το εσωκομματικό πραξικόπημα.

Δεν προτίθεμαι να νομιμοποιήσω με την παρουσία μου τις καταστροφικές αυτές επιλογές και πολύ περισσότερο την de facto μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ από μαζικό δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς σε πανσυλλεκτικό, ημικρατικό, σοσιαλφιλελεύθερο κόμμα καρτέλ. Δεν προτίθεμαι να αναγνωρίσω ως «Αριστερά του 21ου αιώνα» ένα κόμμα αρχηγικό και πυραμιδοειδές. Δεν περιμένω τίποτε το αξιόλογο από μια δομή ιστορικά ξεπερασμένη. Και δεν προτίθεμαι να υλοποιήσω αποφάσεις που δεν έχουν ληφθεί συλλογικά. Άλλωστε, για να στηρίζει κανείς ή απλώς για να χειροκροτεί τις αποφάσεις της όποιας ηγεσίας, δεν χρειάζεται καν να είναι μέλος του όποιου κόμματος», τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του αιτιολογώντας την απόφασή του.

Καταλαβαίνετε, όλοι εσείς οι “αναποφάσιστοι” ή οι έχοντες πάρει την απόφαση να στηρίξετε ένα ακόμη συστημικό κόμμα, που θα συμπράξει με όλα τα άλλα συστημικά και ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ κόμματα, για να ακολουθήσει κι αυτό ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ με την ίδια ακριβώς τακτική;

Καταλαβαίνετε πως θα αλλάξουν απλά τα πρόσωπα πρώτης γραμμής, αλλά η δυστυχία μας θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, ή ακόμη χειρότερα, θα χειροτερεύσει;

Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. του ΜΟΝΟΥ κόμματος που το χτυπούν από παντού. ΓΙΑΤΙ; Μα γιατί δεν τους έχει προσκυνήσει, δεν έχει λάβει μέρος στην διαπλοκή τους και τους χαλάει τα σχέδια..

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΩΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!


Η τρίτη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις πρόσφατες ευρωεκλογές πονοκεφαλιάζει τους διαφόρους φορείς του «συνταγματικού τόξου», καθώς βλέπουν ότι η ασφυξία γύρω τους μεγαλώνει. Το ιστολόγιο Newsbomb, αναφερόμενο στην τοποθέτηση Αβραμόπουλου για συνεργασία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και υπό τον τίτλο «Μεγάλος Συνασπισμός και στο βάθος… εκλογές», λέει μεταξύ άλλων και τα εξής:
Κινούμενη άμμος το πολιτικό σκηνικό – Οι διεργασίες στο εσωτερικό της ΝΔ και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται, καθώς και πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται» συνήθιζε να λέει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής κι όπως όλα δείχνουν στο πολιτικό παρασκήνιο – τις τελευταίες ημέρες - γίνονται πολλά πράγματα που δεν λέγονται εύκολα. Ή τουλάχιστον δεν ανακοινώνονται απότομα.
Το πολιτικό σκηνικό είναι ιδιαιτέρως ρευστό και αναμένεται να γίνει ακόμα πιο ρευστό αφού η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει μια σειρά από επώδυνα μέτρα, ενώ δεν φαίνεται να πετυχαίνει κάποια αξιόλογη διαπραγμάτευση στο κούρεμα χρέους.
Το εκρηκτικό αυτό μείγμα έχει δημιουργήσει συνθήκες πολιτικού αδιεξόδου στους δύο κυβερνητικούς ετέρους που αναζητούν τρόπους προκειμένου να διασφαλιστεί η κυβερνητική σταθερότητα και η ομαλή μετάβαση της χώρας στις αγορές.
Στο πλαίσιο αυτό αρκετά γαλάζια στελέχη, «βλέποντας μακριά στο μέλλον», προσπαθούν να... ρίξουν την πόλωση με τις δυνάμεις της αριστεράς στο πλαίσιο μιας εθνικής συνεννόησης. Πρώτος από όλους έβαλε τον λίθο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με συνέντευξή του στον κυριακάτικο Τύπο με την οποία δεν αποκλείει ένα μεγάλο συνασπισμό μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.
Προς ενίσχυση της άποψης του υπουργού Άμυνας έσπευσαν αρκετά στελέχη της ΝΔ με πρώτη τη Φωτεινή Πιπιλή και το Θεόδωρο Καράογλου να συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Τη σφραγίδα του Μεγάρου Μαξίμου στη συζήτηση ήρθε να βάλει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, άφησε ορθάνοιχτο ένα τέτοιο ενδεχόμενο στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας και με δεδομένο πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκτήσει ενιαία, συνεπή φωνή.
«Έτσι όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, θέλοντας να ρίξει τους τόνους και να τοποθετήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε μελλοντικό χρόνο.
Η τοποθέτηση ουσιαστικά του Δημήτρη Αβραμόπουλου, πως «εφόσον ο λαός δεν θα έδινε αυτοδυναμία σε ένα κόμμα, όλες οι επιλογές είναι θεμιτές, κάτω από όρους ειλικρινούς συνεργασίας και κατανόησης με κοινό παρανομαστή το συμφέρον της Ελλάδας» έρχεται να προλάβει τις εξελίξεις καθώς ο έμπειρος πολιτικός δείχνει να διαβάζει τις μελλοντικές εξελίξεις.
Στη Νέα Δημοκρατία γνωρίζουν άλλωστε, πως σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα με υψηλά ποσοστά, ο μεγάλος συνασπισμός ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αναπόφευκτος προκειμένου να κυβερνηθεί η χώρα, ανεξαρτήτως από το ποιο κόμμα θα κόψει τελικά πρώτο το νήμα. Άπαντες γνωρίζουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αν οι διερευνητικές εντολές φύγουν από τα δύο πρώτα κόμματα».
«Το ζουμί» στο παραπάνω κείμενο είναι η ουσιαστική παραδοχή ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο θα είναι τρίτο Κόμμα, αλλά θα έχει και υψηλά ποσοστά. Κάτι το οποίο θα υποχρεώσει εκ των πραγμάτων την ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν για να μην δοθεί η διερευνητική εντολή στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και μόνο το γεγονός ότι η «εγκληματική οργάνωση» υπάρχει περίπτωση να λάβει την συγκεκριμένη εντολή λούζει με κρύο ιδρώτα τους κάθε λογής υπεύθυνους του καθεστώτος. Μια ακόμη πιο ενισχυμένη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές που θα έρθουν θα αποδομήσει διπλά τον ανήθικο και παράνομο πόλεμο της νυν κυβέρνησης.
Με φυλακισμένους τον Αρχηγό και μια πλειάδα Βουλευτών σκεφτείτε την εικόνα αυτή, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει, βάσει πρωτοκόλλου, να δεχθεί τον επικεφαλή του τρίτου Κόμματος, από την στιγμή που τα δύο πρώτα κόμματα δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την διερευνητική εντολή που δόθηκε σ΄αυτά. Μια τέτοια εικόνα θα αποτελούσε ένα ηχηρό χαστούκι στα μούτρα όλων των ψευτοδημοκρατών, οι οποίοι ενοχοποιούν μη αρεστές σε αυτούς ιδέες και πολιτικούς φορείς.
Ταυτόχρονα, θα ήταν και μια ανοιχτή παραδοχή ότι απέτυχε πλήρως η ανέντιμη στοχοποίηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με μεθόδους που αποτελούν ντροπή για τον νομικό μας πολιτισμό και προσβάλλουν κάθε έννοια ελευθερίας, πλουραλισμού και ισονομίας.
Ακόμη κι αν η διερευνητική εντολή σταματούσε στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν προχωρούσε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως σαφέστατα ορίζεται από τους νόμους, θα αποδεικνυόταν η επιλεκτική δομή του «συνταγματικού τόξου», το οποίο θα εξευτελιζόταν πλήρως


Η συγκυβέρνηση, όμως, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά τις επόμενες εκλογές θα σημάνει και την αρχή του τέλους για τους αντιδημοκρατικούς στην ουσία συγκεκριμένους κομματικούς φορείς, αφού θα απογυμνωθούν από κάθε αυτοτελή πολιτική ιδιότητα και θα αποκαλυφθεί ο αληθινός τους ρόλος.

Θα συνεργαστούν «για τον φόβο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» και θα συναποφασίζουν από κοινού για 
την συνέχιση του μνημονίου και της αντεθνικής πολιτικής του στην Χώρα.

Γιώργος Μάστορας