ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 100 ΕΤΏΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ.



Γεώργιος Σουρής (1853-1919)

Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ” όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά “χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Νά “χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Όλα σ” αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.

Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού
συγχρόνως μπούφος και αλεπού.

Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
να παριστάνει τον ευρωπαίο.
Στα δυό φορώντας τα πόδια που “χει
στο “να λουστρίνι, στ” άλλο τσαρούχι.

Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

Και ψωμοτύρι και για καφέ
το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.

Δυστυχία σου, Ελλάς,
με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;
-----
Όταν τελειώσει η υπομονή 
αρχίζει το πάρτυ.


ANTINEWS: ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ «ΣΕΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

NOOR-1
Μια περίεργη σιωπή έχει πέσει γενικώς για την υπόθεση της αποκάλυψης του πλοίο με την τεράστια ποσότητα της ηρωίνης. Είναι φανερό, πως κάτι τρέχει και οι «αρχές» βιάζονται να κλείσουν άρον-άρον την υπόθεση, κι όσοι συνελήφθησαν, συνελήφθησαν. Να μην πάει πάρα πέρα το πράμα. Βεβαίως, την ίδια σιωπή τηρούν και τα λαλίστατα –σε άλλες περιπτώσεις- ΜΜΕ. Ωστόσο, τα αμφιβόλου σαμαρικότητας blogantinews (το οποίο, όσο να’ ναι, την έχει την εσωτερική του πληροφόρηση…), λέει στα ίσα ότι το κατεστημένο καλύπτει την εμπλοκή μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης πολιτικών και «επιχειρηματιών», γιατί αν η υπόθεση πάει μέχρι τέλους, θα γίνει «σεισμός» και προφανώς θα τρίξουν τα θεμέλια του σάπιου καθεστώτος. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Ποιό τρανταχτό όνομα εμπλέκεται στην ηρωίνη του Noor One;

Και ξαφνικά, εκεί που είχαμε καταιγισμό από ειδήσεις σχετικά με το τεράστιο κύκλωμα που μετέφερε ηρωίνη στην Ελλάδα και ήδη έχει κατασχεθεί η μεγαλύτερη ποσότητα παγκοσμίως, σήμανε σιγή ασυρμάτου.

Πιάστηκε ο εφοπλιστής Γιαννουσάκης η οικογένειά του, μερικοί Τούρκοι και το πλήρωμα ενός πλοίου – φάντασμα που άλλαζε συνεχώς ονόματα, του Noor One το οποίο κατασχέθηκε στην Ελευσίνα. Ξαφνικά τα μέσα ενημέρωσης δεν ασχολούνται και τόσο ζεστά με το θέμα, παρ’ ότι είναι τεράστιο και πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονιά να κατάσχεται μια ποσότητα ηρωίνης η αξία της οποίας ξεπερνά τα 400 εκατ. ευρώ.


Όμως, αποκρύβεται και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Ότι εκτός από το εμπόριο ηρωίνης υπάρχει και μεγάλο λαθρεμπόριο καυσίμων καθώς τόνοι πετρελαίου δεν έχουν δηλωθεί πουθενά. Οι πληροφορίες λένε ότι λειτουργούσε ένα παράλληλο δίκτυο που όμως είχε μια κοινή διεύθυνση. Μια εγκληματική οργάνωση η οποία αν «ανοίξει» θα γίνει πολιτικός και επιχειρηματικός σεισμός στην Ελλάδα…».



Η ιδεολογία ως τεκμήριο ενοχής.



Η Πολιτική Δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και η κατάλυση του κράτους Δικαίου

Όσο περνά ο χρόνος, όλο και περισσότερο αναδεικνύεται το γεγονός ότι η δίωξη κατά των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν εμπλέκονται στην οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, δεν είναι μια δίωξη ποινική, αλλά μία δίωξη πολιτική, η οποία όχι μόνον δεν προβλέπεται από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, αλλά είναι κατάφωρα παράνομη. 

Το μέγα ψεύδος ότι δεν αποτέλεσε απόφαση πολιτική, αλλά απόφαση της δικαιοσύνης, η δίωξή μας καταφανέστατα αποκαλύπτεται από αυτές τις ίδιες τις δηλώσεις των στελεχών της συγκυβερνήσεως του Μνημονίου, τα οποία στελέχη αφ’ ενός μεν επαίρονται για την πρωτοβουλία τους να διατάξουν την φυλάκισή μας, αφ’ ετέρου από μόνα τους δίνουν χαρακτήρα πολιτικό στην παράνομη και αντισυνταγματική φυλάκισή μας.

Ακόμη, όμως, και εάν ......υπήρχε η οποιαδήποτε αντίρρηση για τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ χαρακτήρα των διώξεών μας, έρχονται αυτές οι ίδιες οι αποφάσεις των ανακριτριών και του εισαγγελέως για να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο. 

Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη, επεβλήθη ο περιοριστικός όρος να μην έχει το δικαίωμα ομιλίας σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής! 

Αντίθετα στον βουλευτή Αλεξόπουλο, ο οποίος απεχώρησε από την Χρυσή Αυγή, δεν ετέθη ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ με το σκεπτικό ότι αφού δεν ανήκει πλέον στην Χρυσή Αυγή, τότε δεν υπάρχει λόγος να φυλακισθεί, ούτε να του αφαιρεθεί το δικαίωμα λόγου. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, φιλοσοφία για να αντιληφθεί και ο πλέον αφελής ότι η δίωξη εναντίον μας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και τέτοια δίωξη δεν προβλέπεται σε μία δημοκρατία.

Η «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή και η Ιδεολογία

Σε πλήθος εγγράφων των δικαστικών αρχών, οι οποίες εργολαβικώς έχουν αναλάβει την υπόθεση «Χρυσή Αυγή», χωρίς αιδώ και με πλήρη περιφρόνηση της αρχής του τεκμηρίου αθωότητας κάθε κατηγορούμενου, υπάρχει ο χαρακτηρισμός της Χρυσής Αυγής ως… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ! Δεν χρησιμοποιείται ο όρος της «φερόμενης ή κατηγορουμένης ως εγκληματικής οργανώσεως». Και ο χαρακτηρισμός αυτός γίνεται χωρίς δίκη και καταδίκη και παρ’ όλο το γεγονός ότι μόλις πριν έναν μήνα ο Άρειος Πάγος ενέκρινε την συμμετοχή μας στις εκλογές ως νομίμου πολιτικού κόμματος. Μια συμμετοχή, μάλιστα, η οποία έτυχε της αποδοχής, με την ψήφο τους, 536.442 Ελλήνων και Ελληνίδων. Αυτά, όμως, δεν έχουν σημασία για τα κομματόσκυλα, τα οποία μας έχουν καταδικάσει πριν καν δικαστούμε.

Φτάσαμε στο σημείο να αποφυλακίζεται κατηγορούμενος για συμμετοχή στην δολοφονία του Κερατσινίου με δικαστικό έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται ότι αφού «οι αρχηγοί της εγκληματικής οργανώσεως είναι στην φυλακή, τότε δεν υπάρχει κίνδυνος διαπράξεως νέων εγκλημάτων».

Βασικό στοιχείο του κατηγορητηρίου εναντίον μας η Ιδεολογία μας, η οποία για τους διώκτες μας είναι η… ναζιστική! Τεκμήριο γι’ αυτό; Κάποια κείμενα, τα οποία δημοσιεύθηκαν πριν από τριάντα χρόνια. Το ότι είναι σκοπός τους να στήσουν εντελώς αντίθετα προς τον νόμο μια ενοχή με βάση την Ιδεολογία, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι

Δημοκρατία και κομμουνισμός .
ως «εγκληματικές οργανώσεις» 

Το σκεπτικό τους ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ! Καταλύει κάθε αρχή ενός Κράτους Δικαίου. Ισχυρίζονται ότι επειδή η Ιδεολογία μας είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός και επειδή ο εθνικοσοσιαλισμός έκανε (ΠΡΑΓΜΑΤΙ!) εγκλήματα πολέμου, τότε και εμείς ως κόμμα με ποσοστό σχεδόν 10% είμαστε μια… «εγκληματική οργάνωση»!!! 

Απαραίτητη διευκρίνιση: Εμείς δηλώνουμε ως Ιδεολογία μας τον Λαϊκό Εθνικισμό και όχι τον Εθνικοσοσιαλισμό. Ας δεχθούμε, όμως, το τερατώδες σκεπτικό τους και με βάση αυτό ας διατυπώσουμε τα παρακάτω κρίσιμα ερωτήματα:

Α) Εάν εμείς είμαστε «εγκληματική οργάνωση» επειδή πιστεύουμε σε μία Ιδεολογία, η οποία στην ιστορική της διαδρομή διέπραξε εγκλήματα, τότε γιατί αυτό να μην ισχύει και για όσους πιστεύουν στον καπιταλισμό-«δημοκρατία» και στον μπολσεβικισμό;

Β) Οι ΗΠΑ, όντας δημοκρατική χώρα, έριξε τις ατομικές βόμβες σε Ναγκασάκι και Χιροσίμα, δολοφονώντας εν ψυχρώ εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους. Η κοινοβουλευτική Αγγλία κρεμούσε Ελληνόπουλα στην Κύπρο μας, τον καιρό της ΕΟΚΑ. Στην Μέση Ανατολή, στις ημέρες μας, από τις ενέργειες δημοκρατικών κυβερνήσεων έχει ξεσπάσει μια πρωτοφανής αλληλοσφαγή. Με βάση τα παραπάνω, γιατί δεν είναι «εγκληματική οργάνωση»

Γ) Η Σοβιετία του «πατερούλη» Στάλιν άφησε να πεθάνουν από την πείνα 8 εκατομμύρια Ουκρανούς και εξόντωσε εκατομμύρια πολιτικών της αντιπάλων στα Γκούλαγκ της Σιβηρίας. Ανάμεσά τους και 38.000 Έλληνες. Πάνω στην βάση του τερατώδους σκεπτικού, που θέλει την Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση», γιατί δεν είναι εγκληματική οργάνωση και κάθε κόμμα και πολιτικός σχηματισμός, που πιστεύει στον κομμουνισμό;

Δηλώσεις Μετανοίας δεν διαθέτουμε 

Προς ανακριτές και εισαγγελείς το μήνυμα:

Δηλώσεις μετανοίας δεν διαθέτουμε! Δηλωσίες, όπως αυτούς που αφήνετε «ελεύθερους χωρίς όρους», δεν είμαστε. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό σας. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Τα γεμάτα «σασπένς» τηλεοπτικά «σόου» στα κανάλια των «νταβατζήδων» για ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ και ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΑ (απαραίτητα για κάθε εγκληματική οργάνωση του άρθρου 187) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Και σας έμεινε η… «Ιδεολογία»!

Η Δίωξή μας θα αναδείξει μια νέα γενεά αγωνιστών, οι νεκροί μας οι νέοι ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ενός αγώνα Ιερού. Και εσείς οι θλιβεροί διώκτες φρονήματος, οι οποίοι να γνωρίζετε ότι κάποτε θα γίνει (ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ…) μία δημόσια δίκη

Εάν θριαμβεύσει η Δικαιοσύνη με την βοήθεια του Θεού, ας γνωρίζετε ότι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ μας θα είναι κυριολεκτικά μία βόμβα, η οποία θα συντρίψει το αμαρτωλό καθεστώς της μίζας και της ρεμούλας, της διαφθοράς και της προδοσίας.

Τελειώνω με τα λόγια «εάν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να υποστεί θυσίες για τις Ιδέες του ή ο ίδιος δεν αξίζει ή οι Ιδέες του».

Ο Χρόνος τελικά θα μας κρίνει ΟΛΟΥΣ!

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος