ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΕΘΝΟΣ (άρα Μπόμπολας): "Θα βγούμε ηττημένοι από τη δικαστική διαμάχη με τη Χρυσή Αυγή... Δεν είναι εγκληματική οργάνωση και ούτε υπάρχουν στοιχεία"



Άρθρο στη ναυαρχίδα της 'Χρυσαυγιάδας', "ΕΘΝΟΣ", έγραψε σήμερα ο Δικηγόρος - Συγγραφέας, Βασίλης Γκουρογιάννης για την τροπή που θα πάρει μελλοντικά η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Αναλύοντας τα ολισθήματα της Δικαιοσύνης ο δικηγόρος θεωρεί δεδομένη τη δικαστική ήττα του καθεστώτος και συγκεκριμένα της δικαστικής εξουσίας απέναντι στο Εθνικιστικό Κίνημα θεωρώντας ότι η οδός που ακολουθήθηκε είναι άνομη και αντισυνταγματική.

Η Χρυσή Αυγή θα ισχυροποιηθεί μέσα από αυτή τη διαδικασία θεωρεί ο δικηγόρος Γκουρογιάννης και πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής της είναι να..... ποινικοποιηθεί η ιδεολογία της ("δημοκρατικότατος" τρόπος αλλά να μην ξεχνιόμαστε ότι γράφει στην εφημερίδα του Μπόμπολα) καθώς τα υπόλοιπα περί "εγκληματικής οργάνωσης" είναι έωλα και θα εκπέσουν στο δικαστήριο και στη συνέχεια στη συνείδηση του κόσμου.

Διαβάστε αναλυτικά το σημείωμα - άρθρο:

Παρακολουθώντας ο μέσος νηφάλιος κοινωνικός άνθρωπος, της μέσης εμπειρίας και νοημοσύνης, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, αυτή τη μάχη που για καιρό τώρα διεξάγεται μεταξύ Δικαιοσύνης που καλείται να δαμάσει τον Μινώταυρο της Χρυσής Αυγής, και ο Μινώταυρος αμύνεται πότε με.....τα κέρατα και πότε κρυμμένος στον πολυδαίδαλο λαβύρινθο της ιδεολογίας, φωνάζοντας ότι αδικείται, κάνει κάποιους συλλογισμούς και εκφράζει ανησυχία και προβληματισμό, όχι για το πού μπορεί να φτάσει η Χρυσή Αυγή σε ποσότητα ψήφων και θηριωδία (αυτό είναι γνωστό αν και... ανομολόγητο;) θέλει να φτιάξει κρεματόρια και θα το κάνει όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη με τις απανταχού αδελφούλες της «ιδεολογίες».

Η ανησυχία μας είναι για την Δικαιοσύνη, που δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί τα ίδια όπλα και επειδή δεν δικαιούται, αναγκάζεται να φτάνει σε υπερβολές και σε καταχρηστικές ενέργειες φορώντας τα λευκά γάντια των ξιφομάχων. 

Η Δικαιοσύνη έχει φτάσει σε σημείο να υποχρεώνεται να κόβει τους δηλητηριώδεις καρπούς ενός δηλητηριώδους δέντρου αλλά να μην μπορεί (εκ του Συντάγματος και των καθιερωμένων αρχών της ελεύθερης έκφρασης των ιδεολογιών) να κόψει το δέντρο και να ξεριζώσει τις ρίζες του.

Νομίζω ότι έχει παγιδευτεί σε αυτό που λέγεται εγκληματική οργάνωση και θα πρέπει να το αιτιολογεί με τις αποφάσεις της... ότι μια τροποποιημένη καραμπίνα που βρέθηκε εδώ ή εκεί, ένα αεροβόλο, μια σφεντόνα, ένας κάλυκας, είναι τα όπλα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή που με αυτά θα προμηθεύσει τον στρατό των 500.000 ψηφοφόρων και θα ανατρέψει το δημοκρατικό πολίτευμα!

Επίσης θα υποχρεώνεται να εφαρμόζει χωρίς πειθώ και φειδώ αυτά τα περίφημα προκρούστεια και ανυπόληπτα τσιτάτα «ύποπτος φυγής», «ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων», επομένως... προφυλακιστέος! Δυστυχώς η Δικαιοσύνη, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τα φυσικά πρόσωπα, θα βγει βαριά τραυματισμένη από αυτή τη σύγκρουση ενώ η Χρυσή Αυγή θα ζει και θα βασιλεύει, ακόμα και ακέφαλη!

Το ήδη πληγωμένο κύρος της Δικαιοσύνης από τους χειρισμούς τόσων άλλων σημαντικών υποθέσεων δεν θα αντέξει αυτή τη σύγκρουση αν η εκτελεστική εξουσία δεν πάρει τη θαρραλέα αλλά αναγκαία απόφαση να κηρύξει παράνομους όχι τους δηλητηριώδεις καρπούς της Χρυσής Αυγής αλλά το ίδιο το δέντρο και να το κόψει. Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ιδεολογία.


ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ




Όσον αφορά το θέμα των υπογραφών για την σύγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής για την περεταίρω διενέργεια δημοψηφίσματος για την πώληση της ΔΕΗ, η δημοσιογράφος κυρία Μαρίνα Μάνη σ΄ ένα σημείο του άρθρου της στο capital.gr αναφέρει.

«Για ευνόητους πολιτικούς λόγους τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν επιθυμούν να συνυπολογισθούν οι υπογράφοντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής». Και συνεχίζει λέγοντας ότι αυτό πρακτικά δεν μπορεί να συμβεί, καθώς το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής που θα γνωμοδοτήσει (και το Προεδρείο της Βουλής που θα αποφασίσει) δεν μπορεί να αγνοήσει ένα αίτημα… επειδή δεν το θέλουν οι υπόλοιποι.

Εμείς θα μείνουμε στην φράση της για ευνόητους πολιτικούς λόγους και θα ρωτήσουμε.

Ποιοι είναι άραγε αυτοί οι πολιτικοί λόγοι που τυγχάνουν και ευνόητοι;

Μήπως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν εξελέγησαν με την συνήθη και νόμιμη διαδικασία και εισήλθαν εντός του κοινοβουλίου, από τον φεγγίτη;

Μήπως δεν έχουν το πολιτικό δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι;

Μήπως εμφανίζονται εντός της αιθούσης συνεδρίασης ντυμένοι απρεπώς;

Μήπως απουσιάζουν από τις διαδικασίες και τις συνεδρίες κωλυσιεργώντας, περιφερόμενοι άνευ αντικειμένου εντός του κτηρίου;

Μην ψάχνετε απάντηση, δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά.

Τότε ποιοι είναι οι πολιτικοί λόγοι;

Μήπως οι ιδέες και οι θέσεις τους; Με βάση το σύνταγμα, ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει και να πρεσβεύει ότι θέλει, όσο αποτρόπαιο και αν είναι. Αυτός άλλωστε είναι και ο χρυσούς κανών της δημοκρατίας.

Μήπως η διαλεκτική και η επιχειρηματολογία τους; Μα επίσης βάσει του συντάγματος ο καθένας έχει το δικαίωμα να διατυπώνει την άποψη και την γνώμη του όποια και αν είναι αυτή. Αυτός είναι ο χρυσούς κανόνας της πολυφωνίας.

Το αν κάποιοι επιλέγουν να μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και να εξαντλούν μέχρις εσχάτων τη δυναμική και την καυστικότητα της κριτικής τους, χωρίς να συκοφαντούν ή να ψεύδονται, αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους.

Αν κάποιοι επιλέγουν να καταγγείλουν την ανομία και τον ανθελληνισμό που συνθλίβουν την κοινωνία, ωμά και άνευ στείρου και ανούσιου καθωσπρεπισμού, είναι επίσης αναφαίρετο δικαίωμά τους.

Τέλος αν κάποιοι μπήκαν στην βουλή με σκοπό να υπηρετήσουν την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό και όχι να πλουτίσουν εις βάρος του, σπάζοντας τα επί δεκαετίες διαδικαστικά στεγανά και να αποκαλύψουν και να καταγγείλουν από το βήμα της τα δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα, την πολιτική Εθνικής μειοδοσίας και τον δοσιλογισμό, σίγουρα αυτό αποτελεί κίνδυνο και απειλή για όλο το σαθρό και βδελυρό σύστημα καθώς και για την προστατευτική ομπρέλα και την δεοντολογία ασφαλείας που είχε θεσπίσει και επιβάλλει, προκειμένου να καλύψει την ανομία του.

Αυτοί είναι οι «πολιτικοί λόγοι» που αναφέρει η κυρία Μάνη.



Και αυτό φυσικά φάνηκε και αποδείχθηκε με τις διώξεις εναντίον των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Όταν οι εγκάθετες ανακρίτριες και ο εισαγγελέας φθάνουν στο σημείο να προφυλακίσουν Έλληνα βουλευτή λόγω του «βιαίου» χαρακτήρα του, βάσει του οποίου θα (!!!!) υποπέσει σε αδικήματα και όλο το πολιτικό σύστημα καθαρά για πολιτικούς λόγους (εδώ πάει) σιωπά και συνηγορεί εμπρός στον ευτελισμό και την απαξίωση της δικαιοσύνης, στην κατάλυση της δημοκρατίας και του συντάγματος και στην εκτροπή του πολιτεύματος, όταν αποκαλύπτεται με οπτικοακουστικό υλικό ότι όλη η σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διώξεις, οι προφυλακίσεις και η προσπάθεια εκφοβισμού των φίλων και ψηφοφόρων συνέβησαν βάσει ξένων εντολών για ιδεολογικούς λόγους, καθώς και λόγους ψηφοθηρίας και δεν ξεσπά θύελλα που θα κλονίσει εκ θεμελίων την κυβέρνηση και οι σαλτιμπάγκοι του κοινοβουλίου για πολιτικούς λόγους (εδώ πάει) εξακολουθούν να υπερψηφίζουν την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις καταψήφισαν την άρση για καταχραστές, φοροφυγάδες, κλέπτες και απατεώνες, αυτό πλέον σημαίνει ότι αυτή η Χώρα βαδίζει προς τον απόλυτο όλεθρο καθοδηγούμενη από ένα ανθελληνικό και δοσίλογο κατεστημένο.

Γιατί λοιπόν η κυβέρνηση Σαμαρά να μην καταστρατηγήσει τα πάντα και να μην χρησιμοποιήσει στον πόλεμο που κήρυξε εις βάρος της Χρυσής Αυγής μεθόδους που παραπέμπουν σε απολυταρχικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα, καθώς και διαδικασίες που εφαρμόζονται σε τριτοκοσμικές χώρες αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης τα δήθεν δημοκρατικά και φιλελεύθερα θα αντιδράσει. Αντιθέτως άπαντα για πολιτικούς λόγους (εδώ πάει), θα συνεργήσει απόλυτα στην παρανομία και στην εκτροπή.

Αν αυτά που συνέβησαν στην Ελλάδα, συνέβαιναν σε μια πολιτισμένη Ευρωπαϊκή χώρα, όπου στο κοινοβούλιο της βρίσκονται άνθρωποι ευσυνείδητοι και έντιμοι, η κυβέρνηση κατ απαίτησή τους, θα είχε πέσει από την κατακραυγή, εντός ολίγων μόλις ωρών μετά τις αποκαλύψεις.

Στην Ελλάδα όμως των κυρίων Σαμαρά Βενιζέλου με αξιωματική αντιπολίτευση τον κύριο Τσίπρα η αλήθεια φιμώνεται και η δικαιοσύνη μετατρέπεται σε εκδικητικό εργαλείο στα χέρια της εκτελεστικής εξουσίας, προκειμένου να εξουδετερώσει τους πραγματικούς πολιτικούς της αντίπαλους. Αυτούς που καταγγέλλουν ενώπιον του Ελληνικού Λαού την αθλιότητα, την ανομία και τον ανθελληνικό της χαρακτήρα.