ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ - ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ - ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .


Άρχισαν οι εκθέσεις και τα γνωστά που συμβαίνουν τα τελευταία 4-5 χρόνια… Μετά τις εκθέσεις περί χρεοκοπίας, έρχονται οι εκθέσεις περί του πόσα δις μας λείπουν, μετά οι εκθέσεις πως αν υιοθετήσουμε τα τάδε μέτρα του μνημονίου όλα θαναι μέλι γάλα, και μετά το μνημόνιο – ταφόπλακα

BlackRock: Η Ελλάδα η πιο επικίνδυνη χώρα για χρεοκοπία…

Η Ελλάδα είναι η χώρα που διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο χρεοκοπίας σύμφωνα με τον δείκτη “Sovereign Risk” της BlackRock.

Ο δείκτης συγκροτείται μέσω της ανάλυσης ποσοτικών μετρήσεων σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Το δημοσιονομικό περιθώριο (40%), την προθυμία αποπληρωμής (30%), την εξωτερική δημοσιονομική θέση (20%) και την κατάσταση του χρηματοπιστωτικού τομέα (10%).

Όπως σημειώνεται σε έκθεση που δημοσίευσε ο διεθνής οίκος τον Ιούλιο, το δεύτερο τρίμηνο του 2014 η χώρα με την υψηλότερη πιθανότητα χρεοκοπίας είναι η Ελλάδα. Αμέσως μετά ακολουθούν η Βενεζουέλα, η Αίγυπτος, η Ουκρανία, η Πορτογαλία, η Αργεντινή, η Ιταλία, η Σλοβενία, η Ουγγαρία και η Ιρλανδία.


Θέλουν δίκη χωρίς ακροατήριο! .....Για νά μήν ξεφτιλιστεί η ορχήστρα της πολιτικής δίωξης.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει 

στην εφημερίδα «Ακρόπολις» 

τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά: 



Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος φιλοξενεί αύριο στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" αποκλειστικές δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου σχετικά με τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά για να διεξαχθεί η δίκη για την "εγκληματική οργάνωση" κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να μην ξεφτιλιστεί το καθεστώς των σκευωρών.

.
"Η εφημερίδα Ακρόπολις από την πρώτη στιγμή που διαδραματίστηκαν τα φαιδρά ως προς τη μεθόδευσή τους αλλά και ιδιαιτέρως σοβαρά ως προς το πολιτικό τους περιεχόμενο, γεγονότα που οδήγησαν στην καταγραφή μιας «μαύρης σελίδας» στη νεότερη πολιτική Ιστορία και αφορούν τηn σύλληψη εκλεγμένων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας, ξεκαθάρισε τη θέση της με κρυστάλλινο τρόπο απέναντι στα «μασημένα λόγια» των υπολοίπων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» έγραψε από την αρχή για μια καταφανέστατη πολιτική δίωξη που είχε ως σκοπό την αφαίμαξη ψήφων από τη Χρυσή Αυγή προς τη Νέα Δημοκρατία. Η δικαίωσή μας με περίτρανο τρόπο δεν άργησε να διαφανεί από την ομολογία με ήχο και εικόνα του Νο 2 της ελληνικής κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου.

Η απλούστευση της περιγραφής του, όχι μόνο επισφράγισε τα επανειλημμένα και επίμονα ρεπορτάζ που αφορούν τις πολιτικές διώξεις με αστήριχτες και αίολες κατηγορίες σε βάρος βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν έλαβαν καμιά απάντηση από τους θιγόμενους, εάν ήταν ψέματα αυτά που ισχυρίζονταν!"


Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!


Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!
Η παράνομη και αντισυνταγματική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από τη Χούντα Σαμαρά, η οποία εξαπολύθηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, είχε διττό στόχο:
Αφενός να φιμώσει δια των προφυλακίσεων τη Φωνή του Ελληνικού Λαού, τη Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών και αφετέρου με τη χρήση αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων, να στραγγαλίσει οικονομικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η αντισυνταγματική απόφαση μιας παράνομης -μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής- Βουλής, δια της οποίας αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος, αποσκοπεί ακριβώς στην παρεμπόδιση του νόμιμου Πολιτικού Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Με τέτοιου είδους αθλιότητες, η Χούντα Σαμαρά επιδιώκει να νοθεύσει τη σαφή και ρητή εντολή 540.000 Ελλήνων κι Ελληνίδων προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Συνεπώς οι μεθοδεύσεις της Χούντας εις βάρος του Κινήματος, είναι μεθοδεύσεις που στρέφονται ευθέως κατά της ελεύθερης πολιτικής βούλησης του Ελληνικού Λαού!
Η Δύναμη του Ελληνικού Λαού είναι η Χρυσή Αυγή και η Δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι ο Ελληνικός Λαός!
Μέσα στη σκοτεινότερη Τυραννία που σκεπάζει το Λαό και την Πατρίδα μας, κρατάμε άσβεστη τη Δάδα της Εθνικής Αντίστασης: Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά - Στηρίζω Οικονομικά το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0315.83.0200590942
IBAN: GR 04026 03150 00083 02005 90942

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ – ΑΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!


Στις αρχές Νοεμβρίου (το αργότερο…) θα αρχίσει η Μεγάλη Δίκη με κατήγορο το σάπιο καθεστώς των αθλίων και κατηγορούμενους τον Αρχηγό, τους βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με δημοσίευμα της καθεστωτικής «Καθημερινής της Κυριακής», βασιζόμενο προφανώς σε «εσωτερική καθεστωτική πληροφόρηση».

Μάλιστα, η καθεστωτική φυλλάδα του μεγαλοεφοπλιστή Αλαφούζου, αναφέρει ότι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» (εδώ γελάνε…) το «τρέχει» το θέμα, φοβούμενη αποφυλακίσεις λόγω παρελεύσεως του 18μήνου…

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών τον Οκτώβριο, είναι πλέον μονόδρομος για το καθεστώς των δούλων των παγκοσμίων τυράννων. Διότι, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει αργότερα προεκλογική περίοδος διαρκούσης της Δίκης και να διακινδυνεύσει το καθεστώς την πλήρη διαπόμπευσή του, η οποία σαφώς και θα έχει μεγάλη επίδραση στο εκλογικό αποτέλεσμα!

Άρα, ο κύβος ερρίφθη, ετοιμαστείτε να τους συντρίψουμε! 

Αντίοχος

Antinews: "Συρρικνώνεται και διαλύεται η ΝΔ.. Οι ψηφοφόροι της πάνε στη Χρυσή Αυγή"

Όλο και με πιο θορυβώδη τρόπο μέσα από την αρθρογραφία τους οι σαμαροφρουροί του Antinews κρούουν τον κώδωνα του..."κινδύνου" για την εκλογική και κοινωνική συρρίκνωση της... "ψοφοδεξιάς" του Αντώνη Σαμαρά.


Αυτή τη φορά επέλεξαν να φέρουν παραδείγματα διάλυσης των..."κεντροδεξιών" κομμάτων ανά την Ευρώπη όταν αποκόπτονταν από τις...παραδοσιακές αξίες του Έθνους (Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια) και δένονταν στο άρμα του..."οικονομικού πατριωτισμού"!



Από τη Βρετανία μέχρι την Ουγγαρία και την Ισπανία μέχρι την.... Ελλάδα τα "κεντροδεξιά" κόμματα... τελειώνουν και αν στην περίπτωση των υπόλοιπων χωρών οι ψηφοφόροι ακολουθούν συστημικά κόμματα (στυλ Φάρατζ κτλ) στην Ελλάδα συμβαίνει το... εφιαλτικό!



Οι ψηφοφόροι πάνε ΟΛΟΙ στη Χρυσή Αυγή.



Διαβάστε αναλυτικά:



Όλα τα χρόνια προ της οικονομικής κρίσης, οι κανόνες της πολιτικής γεωγραφίας που ξεχώριζαν τα κόμματα σε δεξιά, κεντρώα και αριστερά, οδήγησαν και σε....
μορφοποίηση συγκεκριμένων πολιτικών χαρακτηριστικών τόσο των ηγεσιών των κομμάτων, όσο και του κόσμου που τα ακολουθούσε. 
Τα δεξιά και κεντροδεξιά κόμματα, ανεξαρτήτως της πολιτικής που ασκούσαν, που πολλές φορές δεν ήταν πάντα συνεπής με τα ιδεολογικά προτάγματα του οικονομικού φιλελευθερισμού, διαμόρφωσαν μια πολιτική/ιδεολογική ταυτότητα που ήταν ανεξίτηλα χαραγμένη ως προς τα χαρακτηριστικά της στους ψηφοφόρους και τα μέλη αυτών. 

Τα κόμματα αυτά υποστηρίζονταν κατά βάση από ανθρώπους που αποτελούσαν την ραχοκοκαλιά της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες μικρού και μεσαίου μεγέθους, επιστήμονες δικηγόρους, γιατρούς, φαρμακοποιούς, όπως και στελέχη της δημόσιας διοίκησης, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Οι κοινοί ιδεολογικοί παρονομαστές τους ήταν αφενός η οικονομική δραστηριότητα σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς και ανταγωνισμού, και αφετέρου ο λαϊκός τους χαρακτήρας και η ταύτιση με πατριωτικές και εθνικές ιδέες, όπου το ευρύτερο καλό του έθνους αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα έναντι όλων. 

Με την επέλευση της κρίσης όμως, αποδεικνύεται ότι τα κεντροδεξιά κόμματα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Δημοκρατίας, απομακρύνθηκαν από τις αρχές των ψηφοφόρων τους, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό αναζητούν νέες διεξόδους ιδεολογικής και πολιτικής εκπροσώπησης. 

Χάθηκε ο λαϊκός χαρακτήρας της ακολουθούμενης πολιτικής, και το πατριωτικό της πρόταγμα, υπέρ μιας υποτιθέμενης ευρωπαϊκής ιδέας, που οδηγεί σε μια άχρωμη και άοσμη Ευρώπη της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, η οποία με την σειρά της αδιαφορεί για τα εθνικά αιτήματα και τις πατριωτικές ανησυχίες. 

Χάθηκε επίσης και ο φιλελεύθερος χαρακτήρας της οικονομικής πολιτικής, προς όφελος μιας τυφλής μονεταριστικής εμμονής στην δημοσιονομική λιτότητα και την προστασία του τραπεζικού συστήματος. Τα σημερινά κεντροδεξιά κόμματα αδιαφορούν για την αστική τάξη που τα υποστήριζε και ενδιαφέρονται μόνον για τα συμφέροντα των κολοσσών πολυεθνικών επιχειρήσεων και της τραπεζοκρατίας. 

Αποτέλεσμα αυτού είναι να καταρρέουν πολιτικά όλοι οι σχηματισμοί της κεντροδεξιάς στις μεγάλες χώρες της Ευρώπης, πλην της Γερμανίας, όπου η Μέρκελ ηγεμονεύει όλων των υπολοίπων. Στην Μεγάλη Βρετανία οι Συντηρητικοί είναι πλέον 3ο κόμμα, στην Γαλλία η Κεντροδεξιά υπολείπεται των ακροδεξιών, στην Ιταλία λόγω και της βιολογικής παρακμής του Μπερλουσκόνι το κόμμα του είναι επίσης 3ο, στην Ισπανία το Λαϊκό Κόμμα έλαβε στις ευρωεκλογές το χαμηλότερο ποσοστό στην ιστορία του, ενώ και στην Ελλάδα το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας μόνον θλίψη προκαλεί. Μεγαλύτερη θλίψη προκαλεί βέβαια η ακολουθούμενη πολιτική της. 

Την ίδια στιγμή, οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων που πλήττονται, στρέφονται προς άλλους φορείς πολιτικής εκπροσώπησης, αφού οι παραδοσιακοί τους εκπρόσωποι καταρρέουν. Άλλοι προς ευρωσκεπτικιστικά σχήματα φιλελεύθερης οικονομικής κατεύθυνσης, όπως ο Φάρατζ και ο Γκρίλο, άλλοι προς ακροδεξιά/ αυτοαποκαλούμενα πατριωτικά κινήματα όπως αυτό της Μαρίν Λεπέν, άλλοι προς τοπικιστικά/αντι-ευρώ κινήματα όπως η ιταλική Λέγκα του Βορρα, ή όσοι εμφορούνται από αισθήματα οργής λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης σε σκληρά εθνικιστικά σχήματα όπως η Χρυσή Αυγή, ή το ουγγρικό Γιόμπικ. 

Τέλος, οι περισσότεροι παραμένουμε πολιτικά ανέστιοι, και περιμένουμε να αναδειχθούν δυνάμεις που θα εκπροσωπήσουν τον επιστήμονα, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον σκληρά εργαζόμενο, τον πατριώτη που χαίρεται την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου, και όχι όταν έχει eurogroup. 

Το βέβαιον είναι ότι στις χώρες που πλήττονται από την κρίση τα κεντροδεξιά κόμματα αδυνατούν πλέον να εκφράσουν τον παραδοσιακό κόσμο τους, υποστηρίζονται μόνον από πολίτες που έχουν ως γνώμονα τον φόβο, και έχουν μπει πλέον σε πορεία αργής αλλά αναπόφευκτης συρρίκνωσης και παρακμής, λόγω της γενετικής μετάλλαξης του πολιτικού τους DNA. 

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ: "ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"



Να το παίξετε σύντροφοι! Έτσι κι αλλιώς, είναι εντελώς ανώδυνο! Ούτε εκτός… αντισυνταγματικού τόξου θα σας θέσουν, ούτε την κρατική χρηματοδότηση θα σας κόψουν, ούτε τον αρχηγό και τους βουλευτές σας θα πάνε με χειροπέδες στον Κορυδαλλό. Τα παγκόσμια αφεντικά σας, γνωρίζουν πολύ καλά ότι είσαστε δούλοι ταπεινοί τους και δεν πρόκειται να σας… παρεξηγήσουν, ότι κι αν κάνετε κι ότι κι αν πείτε. Αλλά, το λαό δεν πρόκειται να τον ξεγελάσετε. Γιατί και μάτια έχει και αισθητήριο. Και η συστημικότητά σας φαίνεται από χιλιόμετρα!