ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ…)



Μπορεί η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας να εκμεταλλεύεται τη θερινή ραστώνη και τα -κατά Α. Παπανδρέου- «μπάνια του λαού» και να μας δουλεύει κανονικότατα με το περιβόητο… success story,αλλά από τον Σεπτέμβρη έρχονται θύελλες και καταιγίδες!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους (δηλαδή από τα πιο επίσημα «χείλη» κι όχι τίποτα… «εραστών της δραχμής», «καταστροφολόγων» κ.τ.λ.), το επικρατέστερο σενάριο για τη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας κατά τα επόμενα χρόνια, είναι η σύναψη νέου δανείου με τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης (ESM) που θα συνοδεύεται βεβαίως από ένα νέο Μνημόνιο. 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας μέχρι το τέλος του 2016 ανέρχεται (σύμφωνα με προβλέψεις της Ε.Ε) στα 14,9 δισ. ευρώ και του ΔΝΤ στα 12,5 δις. ευρώ. 

Και βέβαια, δεν είναι δυνατόν η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων να πάει υπό τέτοιες συνθήκες σε εκλογές (νέο Μνημόνιο κ.τ.λ.), γι’ αυτό –το ξαναλέμε- θα πάει αναγκαστικά σε πρόωρες εκλογές πριν το νέο Μνημόνιο, με απατηλά συνθήματα. 

Δηλαδή, το ερχόμενο φθινόπωρο, με επικρατέστερο μήνα τον Οκτώβρη!

Αντίοχος

ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ – ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ


Μέτριοι και απαίδευτοι πολιτικάντηδες, ανελλήνιστοι και βαλτοί γραφιάδες σχολικών βιβλίων, ενημερωτάδες και δικαιοκριτές φκιασιδωμένης «πραγματικότητας», όλοι τους βαλτοί, έχουν κουλουριαστεί μες στον Ελληνισμό μας. Προσποιούνται τούς φρουρούς τής νομιμότητας, τής αλήθειας και τής Πολιτείας. Αλλά στην πραγματικότητα είναι οι βιαστές τού νόμου, οι επαγγελματίες ψεύτες και οι εντεταλμένοι διαλυτές τής Ελληνικής Φυλής. 

Ο Ελληνισμός έχει να αντιπαλέψει απέναντί του τούς βαστάζους τής παγκοσμιοποίησης. Έχουμε να αντιπαλέψουμε τούς σταυρωτήδες τού Χριστού και τούς αλαζόνες επιβήτορες τής ελευθερίας των εθνών και των λαών. Αλλά κανείς σιωνιστικός νεοταξισμός και κανείς βάρβαρος δεν μπορεί να μάς νικήσει, παρά μονάχα αν βρει ανοικτή την θύρα τού Ελληνικού Έθνους από εκείνους που θα έπρεπε να φυλάγουν τις Πύλες τής Φυλής μας. 

Ας ενωθούμε επιτέλους Έλληνες κάτω από την μία και μόνη Ιδέα, την Ελληνική Ιδέα, από την Ιδέα τής βιολογικής και πολιτισμικής μας συνέχειας. Να ενωθούμε με τα ιερά δεσμά τής Αποστολής μας. Να μείνουμε το Γένος τού Θεού και των Ηρώων. Να μείνουμε ελεύθεροι, αυθύπαρκτοι, πλάστες υγιών και δημιουργικών έργων. Σμιλευτές μιας νέας τρανής κοσμοκρατορίας με το ατσάλι και την φωτιά αντάμα, όχι για να βιάσουμε άλλους λαούς. Αυτό το κάμουν οι νεοταξίτες. Αλλά να λυγίσουμε τα εμπόδια τού εφήμερου τυράννου και να φωτίσουμε τον δρόμο τής ανθρωπότητας. 

Απευθύνω ένα δριμύ κατηγορώ στους λασπολόγους τού Ελληνισμού, τής Ορθοδοξίας και τού Λαϊκού Εθνικισμού. Ένα τεράστιο κατηγορώ σε εκείνα τα τέρατα που αποτελούν λάθος τής ανθρώπινης φύσης και διαγράφουν το Έπος τής 28ης Οκτωβρίου από τα ελληνικά σχολικά βιβλία, για να μην μάθουν τα ελληνόπουλα πως το Εθνικό Φρόνημα και η Ελληνική Σημαία κάμουν θαύματα. Να μην μάθουν τα ελληνόπουλα ότι υπήρξαν Έλληνες Εθνικιστές, Έλληνες που πιστεύουν στην φυλετική συνέχεια από τα βάθη των Αιώνων, Μεταξάδες που είπαν Όχι στους βαρβάρους που είπαν Ναι οι ψευτοδημοκράτες. 

Απευθύνω ένα δριμύ κατηγορώ σε εκείνα τα ελληνόφωνα ασπόνδυλα που βάζουν παιδάκια τού δημοτικού μέσα σε σχολεία που έχουν γεμίσει ξένες παραστάσεις και λαθραίους εισβολείς, να φτιάξουν ιστορίες με την κοκκινοσκουφίτσα και τον καραγκιόζη πλάι στον Μέγιστο των Ελλήνων Μεγαλέξανδρο. Το κάνουν για να υποβαθμίσουν τον Μέγα Στρατηλάτη, τον Απροσκύνητο Έλληνα που τάχα προσκύνησε τον σιωνιστή. Και ακόμη για να απομυθοποιήσουν τον Μεγαλέξανδρο, ώστε να δώσουν την διάσταση τής δήθεν ανύπαρκτης μα βαθιά αληθινής στην πραγματικότητα Ελληνικής Κοσμοκρατορίας. 

Κατηγορώ τούς μικρόνοες, άπιστους και γραικύλους σκώληκες που σέρνονται από τις ποικίλες στοές τής αθεΐας που είναι στην πραγματικότητα μασκαρεμένη η πανθρησκεία έως τα διευθυντήρια τής «γνώσης» και τής ειρηνικής τάχα συνύπαρξης των λαών. Κατηγορώ τούς παρίες και ενοχλητικούς, τα βαρίδια τής ελληνικής ζωής, για την αναφορά στον Επιτάφιο και το πέρασμα των Πιστών κάτω από την επιθανάτια κλίνη τού Θεανθρώπου, παρομοιάζοντάς το με το παιδικό παιχνίδι «περνάει – περνάει η μέλισσα»!!! Τούς κατηγορώ για σκόπιμη ασέβεια, προσβολή και απόρριψη τού Λόγου τού Θεού από τη ζωή τού Αποστολικού Ελληνικού Έθνους. 

Κατηγορώ τούς αισχρούς διαστροφείς και αρνητές τής Ελληνικής Φυλής και Αλήθειας για τις απεικονίσεις στα σχολικά βιβλία των ελληνικών μοναστηριών δίχως το Ιερό Σύμβολο τού Σταυρού. Είναι αυτοί οι δόλιοι διαστροφείς που αρνιούνται την ύπαρξη τού Κρυφού Σχολείου στα χρόνια τής Εθνεγερσίας τού Εικοσιένα και την θυσία τής Ελληνίδας στο Ζάλογγο. Θέλουν να βγάλουν τον Σταυρό από τις ελληνικές καρδιές, από την ελληνική σημαία, από το βιβλίο των εθνικών και θρησκευτικών μας αγώνων. Για να συνεχίσουν την σταύρωση των Ελλήνων και το σβήσιμο τής γενεάς μας. 

Κατηγορώ τούς γελοίους που διακωμωδούν το πνεύμα τής Εθνικής Επαναστάσεως τού Εικοσιένα μέσα από καρικατούρες παιδικών εκδηλώσεων στα σχολεία μας, όπου ο Μπότσαρης εμφανίζεται συγκρινόμενος με δυτικές καρικατούρες! Μα είναι η απεικόνιση τής νέας οθωμανοκρατίας των τηλεοπτικών σειρών, τής αρνήσεως των εναέριων και θαλασσίων συνόρων μας, τού ξεπουλήματος Ελληνικού Βορρά και των Νησιών μας, όλη αυτή η σαβούρα, όλη αυτή η μπόχα που μάς πνίγει. 

Κατηγορώ τούς λιβελογράφους τού Ελληνισμού μας ότι μάς κονταίνουν ψυχολογικά, κοινωνικά, δημιουργικά και οικονομικά για να μην έχουμε την διάθεση να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας. Μάς αλλοιώνουν την εθνογνωσία μας για να μάς καταντήσουν άκαρπο δέντρο, αποκομμένο από τις ρίζες του και ως εκ τούτου νεκρή φύση. Εθελόδουλους στην αρχή και ύστερα βιολογικά μηδενικά. Να μάς πάρουν την γη που μάς θρέφει. Να μάς καταστήσουν νοικάρηδες μες στην ίδια την Πατρίδα μας. Να αποβάλλουμε τον Αλύτρωτο Ελληνισμό και την Μεγάλη Ιδέα για την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα. 

Μάς γεμίζουν νεοφερμένους αλλόθρησκους και αλλόφυλους ψευδοέλληνες στην κοινωνία με την λαθρομετανάστευση και τούς ψεύτικους ναούς της. Στην οικονομία με τούς εντολοδότες και εξουσιαστές, τούς γυρολόγους εμποράκους και δανειστές των εθνών που προσημειώνουν μνήμες, τάφους, δάκρυα και αίματα, κοστολογημένα με τα γρόσια τού νεοταξίτη κατακτητή. Μάς σκυλεύουν τα μνημούρια για να διαβούν στα κλειδιά και τον πλούτο τής ελληνικής εξουσίας και τής ελληνικής γης. Και τροχίζουν τα χατζάρια τού στρατού των γειτονικών σκλάβων τής παγκοσμιοποίησης για να ολοκληρώσουν το μισητό έργο τους. 

Κατηγορώ τούς μέτριους και έρχομαι να τούς πετσοκόψω, να τούς βάλω για πάντα στα σκοτάδια τής λήθης. Ο Ελληνισμός μου είναι ο Υψιπετής και Υψηλόφρων Κατακτητής και Νικητής τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού. Ο δικός μου Αληθινός Έλλην είναι εκείνος που απαιτεί και παίρνει στον δρόμο τής δημιουργίας και τού πολέμου τα πάντα, φτάνοντας στο ψηλότερο βάθρο τού κόσμου ή ηττάται με το κεφάλι ψηλά. Όλα ή τίποτα. Αλλά ο Εθνικιστικός μας Αγών ανοίγει τον δρόμο στην Νέα Γέννα, ακόμη και μές στα αίματα. ,

Κάτω οι Μέτριοι και οι Βάρβαροι. Ψηλά στο Μέτωπο οι Γενναίοι και οι Μαχητές τής Μεγάλης και Αιωνίου Ελλάδος. Με τα Λάβαρα τα Αυτοκρατορικά, τα Λάβαρα Χριστού και Ελλάδος, στην πρώτη γραμμή τής μάχης. Εργάτες τής Ιερής Γης μας. Ενωμένοι με τον Αιμάτινο Δεσμό τής Φυλής. Πιστοί στα Νάματα των Άγιων Πατέρων μας. Σε μια Ελλάδα που φτάνει ίσαμε τον Πόντο Μας.

Σπυρίδων Καραχάλιος