ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

“Αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο: Αδικήματα γνώμης και στην Ελλάδα - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου



Εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το αποκαλούμενο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ποινικοποιείται η έκφραση γνώμης με αυτό το νομοσχέδιο τέρας, το οποίο θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα ενδεχομένως λύσει. Είναι ένα νομοσχέδιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της "παγκοσμιοποίησης", το οποίο δεν λαμβάνει υπ' όψη του τα ιστορικά δεδομένα και την εν γένει Ελληνική πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο θα θεωρείται αδίκημα η άρνηση του ολοκαυτώματος των Εβραίων κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά δεν θα θεωρείται αδίκημα η άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων σε Πόντο και Μικρά Ασία, καθώς και των υπολοίπων χριστιανικών πληθυσμών της πάλαι ποτέ Οθωμανικής επικράτειας.

Οκτακόσιες χιλιάδες νεκρούς είχαμε στον αγώνα της ανεξαρτησίας το 1821. Όμως αυτό θα μπορεί να το αρνηθεί ο οιοσδήποτε χωρίς ποινικές συνέπειες. Όπως θα μπορεί να αρνηθεί και τη σφαγή της Χίου, την σφαγή στην έξοδο του Μεσολογγίου και τέλος για να έλθουμε στα πλέον πρόσφατα ιστορικά γεγονότα την σφαγή του Ελληνισμού στην Μικρά Ασία.

Φαίνεται πως για τους συντάκτες του νομοσχεδίου οι Έλληνες δεν έχουν ψυχή… Σημειώνεται επί τούτου ότι έχει τονιστεί σε δημοσιεύματα η σφοδρή αντίδραση της Τουρκίας σε περίπτωση αναγνωρίσεως της γενοκτονίας Ελλήνων, Αρμενίων και λοιπών χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας.

Δεν είναι όμως αυτό το μόνο σκοτεινό σημείο του εν λόγω νομοσχεδίου. Εάν ένας Έλληνας διαπράξει ένα αδίκημα εναντίον ενός αλλοδαπού κινδυνεύει άμεσα να θεωρηθεί το αδίκημα του ως "ρατσιστικό", αντίθετα εάν ένας ξένος διαπράξει αδίκημα εναντίον ενός Έλληνα δεν προβλέπεται να θεωρηθεί το αδίκημα αυτό ρατσιστικό. Είναι σαφές, επομένως, ότι υπάρχει διάκριση επιβαρυντική εις ό,τι αφορά τους Έλληνες, είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο θεωρεί τους Έλληνες πολίτες β' κατηγορίας και υπόπτους σε όλες τις περιπτώσεις ως "ρατσιστές"!

Η Χρυσή Αυγή ασφαλώς και θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο αυτό, το οποίο απαγορεύει την ελευθερία της γνώμης και στρέφεται ευθέως εναντίον της ισότητος όλων των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι ζουν στην χώρα αυτή. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 21 Αυγούστου


ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΑΔΑ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr


Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Πλ. Βικτωρίας που βρίσκεται υπό αφγανική κατάληψη



Σε κατάσταση "πολιορκίας" βρίσκονται οι Έλληνες στην Πλατεία Βικτωρίας από τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την περιοχή. Έτσι μια πλατεία από τις ομορφότερες της Αθήνας έχει γίνει ξένος τόπος για τους κατοίκους της που μόνο το πρωί μπορούν να περάσουν η να απολάυσουν τον καφέ τους.
Γιατί μόλις πέσει ο ήλιος η εικόνα της πλατείας αλλάζει. Πάνω από 500 λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει την πλατεία. Στην προσπάθεια να περάσει κανείς μέσα από τον κλοιό που έχουν σχηματίσει πίνοντας, βρίζοντας και αναζητώντας ερωτική συντροφιά έναντι κάποιων χρημάτων προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι στην Ελλάδα και όχι σε κάποια τριτοκοσμική χώρα.  
Σύμφωνα δε με την επιτροπή κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλατείας Βικτωρίας το σκηνικό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή. Με την ελλιπή αστυνόμευση όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν η πλατεία που κάποτε ήταν γεμάτη από ανθρώπους ξέγνοιαστους που κάνανε τις νυχτερινές τους βόλτες ανέμελοι και χαίρονταν την ομορφιά του αττικού ουρανού έχει πλέον μετατραπεί σε «πατρίδα» λαθρομεταναστών που κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες την περιοχή και αναγκάζουν τους κατοίκους να φύγουν από την ίδια τους τη γειτονιά μη αντέχοντας άλλο όπως λένε χαρακτηριστικά τη συνύπαρξη με άτομα τα οποία είναι μέθυσοι, επικίνδυνοι, βίαιοι ενώ επιπλέον καταγγέλλουν επιθετικές συμπεριφορές που τους έχουν κάνει να νιώθουν τρομοκρατημένοι.
Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής οι λαθρομετανάστες λειτουργούν ως ανασταλτικό στοιχείο για την έλευση πελατών στα καταστήματά τους αφού πολλοί πλέον είναι οι πελάτες οι οποίοι παραπονούνται ότι δεν αντέχουν πλέον το «λαϊκό παζάρι ξεδιαντροπιάς» με εικόνες βιαιότητας που τους προκαλούν φόβο και απέχθεια.
«Ζητάμε την παρέμβαση και την ουσιαστική παρουσία της αστυνομίας, όχι μόνο τις πρωινές ώρες αλλά κυρίως τις βραδινές ώρες που εδώ γίνεται χαμός όπως βλέπετε με τα ίδια σας τα μάτια», θα πει ιδιοκτήτης καφετέριας ο οποίος είναι απεγνωσμένος και ψάχνει να βρει τρόπο να λύσει το θέμα της μειωμένης προσέλευσης του κόσμου στην περιοχή ελέω… λαθρομεταναστών που έχουν κάνει όπως λέει χαρακτηριστικά κατάληψη στα παγκάκια.
«Πίνουν όλη μέρα, πλακώνονται στο ξύλο, πας να τους κάνεις μια παρατήρηση και βλέπεις ότι έρχονται κατά πάνω σου να σου επιτεθούν. Ψάχνεις να βρεις προστασία, βοήθεια, ψάχνεις να βρεις ένα αστυνομικό να έρθει να λύσει το θέμα αλλά που…», θα συμπληρώσει εξοργισμένος.
Επιπλέον όπως λέει ο κ. Μεταλληνός θεωρεί αδιανόητο να έρχονται τρεις και δυο συνεργεία του Δήμου και να κάνουν ελέγχους για παρατυπίες… αστείες της λογικής ένα τραπεζοκάθισμα πάνω ένα κάτω τη στιγμή που έτσι και αλλιώς η περιοχή κινδυνεύει όχι απλά να ερημώσει αλλά οι μαγαζάτορες βλέπουν την πιθανότητα να κατεβάσουν ρολά ορατή στον ορίζοντα όσο ποτέ αφού ο κόσμος κυριολεκτικά γύρισε την πλάτη στην περιοχή.
«Έρχονται μετράνε τραπεζοκαθίσματα, μια βρίσκουν τα τετραγωνικά του μαγαζιού 40 μέτρα πάνω μια 40 κάτω, αυτό ενδιαφέρει το Δήμο πως θα πάρει χρήματα; Και να πάρει αλλά από πού ακριβώς; Από εμάς που κρατάμε με νύχια και δόντια τα μαγαζιά μας αφού οι κάτοικοι φοβούνται πλέον ειδικότερα μετά τις 8 το βράδυ να κατέβουν στην πλατεία μη τυχόν και τους έρθει καμία ξανάστροφη από κανέναν λαθρομετανάστη που έχει πιει και προκαλεί καβγάδες; Έλεος όμως. Πρέπει να γίνει άμεση παρέμβαση όχι πια από το Δήμο αλλά από το αρμόδιο Υπουργείο», θα σημειώσει με νόημα χαρακτηρίζοντας την πλατεία Βικτωρίας ως… πλατεία Αφγανιστάν!
Την ίδια ώρα με σχετική επιστολή που έχει στείλει τόσο στη ΓΑΔΑ όσο και στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης η επιτροπή κατοίκων Αγγελοπούλου- Πλατείας Βικτωρίας καταγγέλλει διακίνηση και διαμονή λαθρομεταναστών με 30ήμερα υπηρεσιακά σημειώματα στην πλατεία Βικτωρίας και στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με το Γιάννη Παγώνη εκπρόσωπο της επιτροπής το πρόβλημα με τους λαθρομετάναστες διογκώνεται στην περιοχή επειδή επί της ουσίας, όπως λέει χαρακτηριστικά, καταπατάται ο νόμος του Ελληνικού κράτους αφού λέει: «Χορηγείται στους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα έγγραφο 30ημρης προθεσμίας οικειοθελούς αποχώρησης το οποίο δεν αποτελεί έγγραφο νόμιμης διαμονής στη χώρα. Μετά την παρέλευση του 30ημερου και αυτό σε κάποιο τυχαίο έλεγχο αν γίνει και όποτε γίνει μόνο και μόνο τότε συλλαμβάνονται οι λαθρομετανάστες και απελαύνονται, αν απελαύνονται κιόλας… Ο υπουργός πρέπει να παρέμβει προσωπικά εδώ και τώρα και να δώσει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε και να βοηθήσει στην αναβίωση της πλατείας Βικτωρίας και όχι στον αργό θάνατό της», καταλήγει. 
defencenet.gr