ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Στη δική μας Πατρίδα....



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Μόνο... 1000 λαθρομετανάστες εισέβαλαν στη χώρα το Σαββατοκύριακο!
Μόνο... 1000 λαθρομετανάστες 
εισέβαλαν στη χώρα το Σαββατοκύριακο!


Φανταστείτε τους αντίστοιχους αριθμούς μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού εκτρώματος!

Ομολογία-σοκ, η οποία επιβεβαιώνει ξεκάθαρα και δίχως περιστροφές τα όσα η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει για τις σκοπιμότητες πίσω από την ψήφιση του αντιρατσιστικού εκτρώματος, έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης. Τα όσα δήλωσε ο υπουργός της Χούντας Σαμαρά για την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών είναι συγκλονιστικά και ενδεικτικά της τεράστιας απειλής για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους: «Συζητάμε για 996, δηλαδή 1.000 ανθρώπους, στη διάρκεια των τελευταίων τριών ημερών, από...
.
την Παρασκευή. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός που έχουμε δεχθεί. Οι 200 διασώθηκαν από τη θάλασσα και τους υπόλοιπους τους βρήκαμε, χωρίς να έχουμε κάνει κάτι»!

Όταν λοιπόν ο Σαμαράς και στελέχη της κυβέρνησής του έκαναν λόγο για κατακόρυφη άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα, εξαιτίας υποτίθεται της «πετυχημένης» τουριστικής καμπάνιας της εγχώριας Χούντας, προφανώς εννοούσαν τη μαζική εισβολή δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι πέραν όλων των άλλων, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την καταρρέουσα ελληνική οικονομία.

Επισημαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα της Βουλής το οποίο συνέδεσε άμεσα την εισροή των λαθρομεταναστών με το υπό συζήτηση και πιθανώς ψήφιση αντιρατσιστικό νομοθετικό έκτρωμα. Τουτέστιν, με τις διευκολύνσεις και τα προνόμια τα οποία παρέχει στους λαθραίους εισβολείς που θα εισέρχονται με οποιονδήποτε παράνομο τρόπο στη χώρα.

Εάν λοιπόν, το περασμένο σαββατοκύριακο εισήλθαν στην απροστάτευτη Πατρίδα μας 1000 λαθρομετανάστες, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως αίφνης μετά την ψήφιση του «αντιρατσιστικού», οι αριθμοί των αλλοεθνών που θα εισβάλλουν παρανόμως στην Ελλάδα θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Όταν ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας κάνει λόγο για 1.000.000 πρόσφυγες που αναμένουν στα μικρασιατικά παράλια, τότε καθίσταται σαφές πως το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης όχι απλά δεν αντιμετωπίζεται, αλλά αναμένεται να ενταθεί κατά δραματικό μάλιστα τρόπο, εντείνοντας κατ' επέκταση και τις σοβαρότατες συνέπειες για την Πατρίδα και το Λαό μας.
.
Κατ' ουσίαν, εντός των ολίγων επομένων ετών, το πρόβλημα λαθρομετανάστευση δεν θα είναι απλά μείζον, αλλά μάλλον μη αναστρέψιμο

ΙΔΟΥ ΤΟ SUCCESS STORY: 250.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
999235

250.000 Έλληνες δεν πείστηκαν από το… success story και την… ανάπτυξη της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων και πήραν το δρόμο της ξενιτιάς, όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία καταγράφουν τους εργαζόμενους και τους ανέργους στη χώρα μας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ΕΛΣΤΑΤ, το σύνολο του εργατικού δυναμικού προ Μνημονίου (2009) ήταν 5.063.200 Έλληνες και Ελληνίδες (εκ των οποίων οι 477.900 ήταν άνεργοι).

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή των Μνημονίων, το σύνολο του εργατικού δυναμικού είναι 4.813.200 άτομα (εκ των οποίων οι 1.309.200 είναι επισήμως άνεργοι).
.
Άρα, λείπουν 250.000 Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι προφανώς αναζήτησαν την τύχη τους στο εξωτερικό! Δεν είναι… θαύμα;

Πού σκοπεύουν τελικά να φθάσουν, όσον αφορά την καθημερινά αυξανόμενη και ανεξέλεγκτη πλέον εισβολή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας; Για πόσο ακόμη θα πράττουν προς βλάβη του Ελληνισμού;

Μας πάνε  & για αλλαγή Σημαίας;
Κατάργηση του σχήματος του Σταυρού 
από την Ελληνική Σημαία



Για την ιστορία, οφείλουμε να θυμόμαστε ότι αναφορά στο θέμα είχε κάνει πρώτο το κλεφτο-πασόκ, και συγκεκριμένα δια στόματος Σηφουνάκη, ο οποίος ως υπουργός Αιγαίου το 2000 είχε τοποθετηθεί υπέρ της κατάργησης του Σταυρού από την Ελληνική σημαία, μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τονίζοντας με θράσος πως είναι βέβαιος ότι ο σταυρός θα καταργηθεί, μιας και "δεν εκφράζει το σύνολο των Ελλήνων πολιτών". Το είδαμε άλλωστε και σε τηλεοπτικό κανάλι, προκειμένου να δημιουργηθεί στις μεγάλες μάζες μια πρώτη αίσθηση ότι είναι απόλυτα λογικό.

Περίπου μια δεκαπενταετία μετά, έρχεται να επιβεβαιωθεί. Είναι όμως ο Σηφουνάκης μάντης, ορνιθοσκόπος ή μέντιουμ; Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή. Τα ανθελληνικά σχέδια είναι ενορχηστρωμένα και έτοιμα από καιρό, από σκοτεινά κέντρα εξουσίας και όλοι αυτοί οι αχυράθρωποι, οι χρήσιμοι ηλίθιοι, βρίσκονται απλά στις εκτελεστικές θέσεις και εκτελούν εντολές. Αυτή είναι η δουλειά τους. Η δική μας δουλειά είναι ......
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη



Θέλουμε Μια Νέα Ελλάδα!



Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις ένα Λαό ψοφοδεή, που όνειρό του είναι το βόλεμα στο δημόσιο, ένα Λαό λιγόψυχο, δειλό και διστακτικό. Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις μια πολιτική τάξη αντεθνική, της οποίας οι κομματικοί φορείς ανταγωνίζονται για το ποιος είναι περισσότερο υποτελής και εξυπηρετικός στους ξένους. Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις ένα Κράτος το οποίο μισεί τους Έλληνες και παρέχει προνόμια στους αλλοεθνείς προκειμένου να τους καταστήσει πολίτες του ή ακόμη χειρότερα να τους βαφτίζει Έλληνες για να δημιουργήσει τα θεμέλια μιας αισχρής πολυφυλετικής κοινωνίας.

Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα..
βρεις μια Νεολαία φοβισμένη, άβουλη και αδρανή, παρατηρήτρια των εξελίξεων που τρέχουν μπρος στα μάτια της και κρίνουν το μέλλον της. Δεν θα βρεις μια Νεολαία στερούμενη Αξιών και Ιδανικών, αποπροσανατολισμένη και παρεκκλίνουσα εκ του Εθνικού Δρόμου. Δεν θα βρεις μια Νεολαία, εύκολο θύμα των εμπόρων του θανάτου αλλά ούτε κι εκείνων του πολιτικάντικου μεταπολιτευτικού ναρκωτικού που την θέλει κοιμώμενη, νεκρή. Δεν θα βρεις μια Νεολαία που θα τρέχει με τη γλώσσα έξω πίσω από στρατευμένους, βολεμένους και κρατικοδίαιτους καθηγητάδες και από επαγγελματίες πολιτευτές, ανταλλάσσοντας την αξιοπρέπειά της μ' ένα φτηνό ρουσφέτι.

Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις ένα Κράτος ανάλγητο και εκδικητικό απέναντι στον Ελληνικό Λαό. Ένα Κράτος που παράγει ανέργους, το οποίο σου στερεί το δικαίωμα στην εργασία, στη δωρεάν μόρφωση, στην υγεία, ακόμη και στη σύνταξη, διότι για εκείνο έρχεται πρώτη η ικανοποίηση των διεθνών τοκογλύφων. Ένα Κράτος το οποίο έχει μετατραπεί σε Καθεστώς επιβολής της διεθνούς και εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου επί των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις μια δημόσια εκπαίδευση της οποίας το πρώτο μέλημα είναι η δημιουργία υπάκουων υπηρετών του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Μια δημόσια εκπαίδευση της οποίας οι λειτουργοί θα διδάσκουν πως δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, αλλά νόθα Τούρκων και Σλάβων, πως οι Πρόγονοί μας ήσαν κίναιδοι και αρρωστημένοι σφαγείς, επειδή τα Ιδανικά τους είναι αντιδιαμετρικά αντίθετα από τα σημερινά κίβδηλα ψευτοιδανικά και πρότυπα.

Στη δική μας Πατρίδα τέλος, δεν θα βρεις ένα πολιτικό σύστημα διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι, του οποίου σκοπός είναι ο υπέρμετρος πλουτισμός των κεφαλαιοκρατών και των επαγγελματιών της πολιτικής. Δεν θα βρεις ένα πολιτικό σύστημα επίορκων στελεχών της εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας, οι οποίοι θα διαπλέκονται με τους εργολάβους της ενημέρωσης, οι οποίοι θα τυγχάνει να είναι και εργολάβοι των δημοσίων έργων.

Η δική μας Πατρίδα θα προστατεύεται από μια ακμαία, σκληρή μα δίκαιη, ανθεκτική και ολιγαρκή Ελληνική Νεολαία. Μια Νεολαία ωριμασμένη μέσα από Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία. Μια Νεολαία η οποία θα πειθαρχεί σε έναν απαραβίαστο κανόνα: ο Υπέρτατος Νόμος είναι η Ευημερία του Λαού μου!

Σε μια καμιά περίοδο της υπέρλαμπρης Ελληνικής Ιστορίας δεν ήταν η γενιά των μεσήλικων και των γερόντων εκείνη η οποία έσυρε το Ξίφος από τη θήκη για να υπερασπίσει τα ιερά και τα όσια του Γένους μας. Αντίθετα, ήταν ο ζήλος, ο ενθουσιασμός και η ορμή της Ελληνικής Νεολαίας τα στοιχεία εκείνα τα οποία έκριναν την έκβαση των Εθνικών μας πόθων. Από τον Τρωικό Πόλεμο μέχρι την ηρωική θυσία των Θερμοπυλών, από την εκστρατεία του Αλέξανδρου προς ανατολάς μέχρι τις ανηλεείς σώμα με σώμα μάχες στα τείχη της Βασιλεύουσας, από την επικών διαστάσεων Επανάσταση του 1821 μέχρι και την ιαχή «Αέρα» που συγκλόνισε τις κορφές της Πίνδου και του βορειοηπειρώτικου Μετώπου, από τις γεμάτες ηρωισμό μάχες της ΕΛΔΥΚ μέχρι και τις άνανδρες πολιτικές δολοφονίες των γενναίων Εθνικιστών Φουντούλη και Καπελώνη, το Έθνος τούτο εστράφη στη Νεολαία του, όταν η απελπισία και η απόγνωση πλημμύρισαν τους πολλούς, τους διστακτικούς, τους ψοφοδεείς.

Σήμερα, σε μια εποχή κοσμοϊστορικών μεταβολών, οι οποίες θα κρίνουν εν πολλοίς την πορεία του Λαού μας για την επόμενη εκατονταετία, το Έθνος στρέφεται ξανά εκεί όπου η Εθνική Ψυχή παραμένει αμόλυντη, αγνή και καθάρια για να μεταφέρει το προαιώνιο Μήνυμα του Ελληνισμού: επικρατέειν ή απόλλυσθαι! Στρέφεται δηλαδή προς την Ελληνική Νεολαία απ' όπου πηγάζουν οι ακατάλυτες Ελληνικές Αξίες που διατήρησαν ζωντανό τον Ελληνισμό ανά τους αιώνες. Εν αντιθέσει προς τους σαπισμένους συνεταιρισμούς νέων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, η Ελληνική Νεολαία, η Νεολαία της Χρυσής Αυγής, στέκει Σημαιοφόρος του Νέου Λαού που έρχεται. Δεν προσμένει τις εξελίξεις, τις διαμορφώνει. Δεν επαιτεί, αλλά ζει και μάχεται. Δεν διαπραγματεύεται, αλλά κατακτά!

Κι αν το σκότος απλώνεται ακόμη πάνω από την αγαπημένη μας Πατρίδα, μην λυγίζεις Ελληνική Νεολαία και μη ρωτάς: πίστευε και αγωνίσου με φανατισμό, γιατί η Αυγή που θα ξημερώσει θα είναι Δική μας! 

Ευάγγελος Καρακώστας