ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Βράζει η βάση της ΝΔ - Νέο ισχυρό ρεύμα ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή


Φυγή δεκάδων χιλιάδων ψηφοφόρων της ΝΔ και τη μετακίνησή τους προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο, επιβεβαιώνεται ήδη. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για τεράστια εκροή απογοητευμένων πατριωτών από το κόμμα του Σαμαρά. Είναι αρκετά λογική αυτή η εξέλιξη μετά τον οριστικό εναγκαλισμό με τον Βενιζέλο και το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ. Οι μάσκες έπεσαν οριστικά και ο κόσμος ξυπνάει.
Η δημοσκοπική άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι προάγγελος της οριστικής ρήξης της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού με το σαθρό πολιτικό κατεστημένο. Οι πάντες πλέον κατανοούν πως η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανατρέψει το άθλιο και ανθελληνικό σύστημα εξουσίας είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος. 
"Βράζει" η βάση της ΝΔ από την ανίερη συγκυβέρνηση - Ισχυρό ρεύμα προς Χρυσή Αυγή
Ούτε μία ελάχιστη δήλωση συμπαράστασης στην συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχει ακουστεί από την πλευρά της ΚΟ της ΝΔ η οποία είναι ένα καζάνι που "σιγοβράζει" και το θέμα είναι πότε θα ... εκραγεί στο πρόσωπο των Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλου. Ούτε ένας (!) βουλευτής δεν βρέθηκε να στηρίξει τις επιλογές του Α.Σαμαρά καθώς όλοι (κυριολεκτούμε στο "όλοι") έχουν δεχθεί οργισμένα μηνύματα από την βάση του κόμματος που ξεκινούν από το "Εμείς ψηφίσαμε Νέα Δημοκρατία όχι Νέο ΠΑΣΟΚ" και φτάνουν στο "Εμάς ξεχάστε μας, θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή".
Πολλοί βουλευτές της ΝΔ φοβούνται ότι η εξέλιξη σηματοδοτεί διεύρυνση του ρήγματος και αύξηση του ρεύματος πατριωτών νεοδημοκρατών που κατευθύνονται προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο που έχει τηρήσει συνεπή αντι-μνημονιακή πολιτική. Δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς το ΠΑΣΟΚ πήρε όλα τα αβανταδόρικα υπουργεία και άφησε όλα τα υπουργεία-"αγκάθια" στη ΝΔ:
Το υπουργείο Εξωτερικών που το πήρε ο ίδιος ο Ε.Βενιζέλος, το υπουργείο Υποδομών το πήρε ο Μ.Χρυσοχοΐδης, το υπουργείο ΠΕΚΑ (πετρέλαια-υδρογονάνθρακες) τοπήρε ο Γιάννης Μανιάτης και το κτίσιμο της νέας ΕΡΤ το ανέλαβε ο Παντελής Καψής. Ακόμα και το Οικονομικών ο πασοκικής προέλευσης Γιάννης Στουρνάρας. Αν περιλάβουμε και το Αγροτικής Ανάπτυξης που είναι κρίσιμο για τον έλεγχο των συνεταιρισμών και το έχει επίσης το ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ έμειναν μόνο τα υπουργεία υψηλού πολιτικού κόστους, όπως το Υγείας, το Εσωτερικών, το Διοικητικής Μεταρρύθμισης κλπ.
Σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα αυτής της δυσαρέσκειας. Έρχονται δημοσκοπήσεις-φωτιά για τους συνεταίρους της τέταρτης μνημονιακής κυβέρνησης...