ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΞΗΓΕΙ: “ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ”


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα “Εμπρός

Η κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως” εναντίον ενός ολόκληρου κόμματος και του συνόλου της κοινοβουλευτικής του ομάδος, με βάση τη συλλογική ευθύνη και την Ιδεολογία του, δεν είναι συνηθισμένη σε μία δημοκρατία, αλλά μόνο σε καθεστώτα όπως αυτό της Σοβιετικής Ενώσεως, όπου είχαμε τις περίφημες δίκες του Στάλιν.

Σκοπός της εναντίον διώξεώς μας και της φυλακίσεώς μας δεν ήταν και δεν είναι η απόδοση δικαιοσύνης, αλλά η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής.

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την δολοφονία στο Κερατσίνι, μία δολοφονία την οποία με δημόσια δήλωσή μου καταδίκασα από την πρώτη στιγμή και η οποία έγινε από συγκεκριμένο άτομο σε συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο μάλιστα εκείνη ακριβώς την στιγμή ήταν παρόντες τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί. Πιο ξεκάθαρη περίπτωση δεν υπήρχε. Όμως, η κυβέρνηση μειοψηφίας Σαμαρά-Βενιζέλου είδε πίσω από αυτήν την ενέργεια μία ολόκληρη… “εγκληματική οργάνωση”, η οποία “εγκληματική οργάνωση” δεν ήταν άλλη από ένα ολόκληρο κόμμα!

Ας θυμηθούμε όμως τι έγινε σε ανάλογες περιπτώσεις. Πριν χρόνια, στην Πάτρα σε συμπλοκή αριστερών με στελέχη και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας είχε πέσει νεκρός ένας αριστερός καθηγητής. Όμως, στην περίπτωση αυτή δεν εδιώχθη βεβαίως, σαν… εγκληματική οργάνωση η Νέα Δημοκρατία. Ακόμη, λίγα χρόνια πιο πριν από το περιστατικό αυτό, μέλος της νεολαίας ΕΠΕΝ είχε με ένα μαχαίρι σκοτώσει έναν αριστερό. Το περιστατικό είχε συμβεί σε χωριό της Σπάρτης και επικεφαλής της νεολαίας ΕΠΕΝ ήταν ο Βορίδης. Όμως ποτέ δεν κατηγορήθηκε ο Βορίδης για την δολοφονία αυτή.

Σε συγκέντρωση στη Γαλλία του κόμματος Ζαν Μαρί Λεπέν οπαδοί του κόμματός του δολοφονούν έναν αριστερό. Ποτέ δεν κατηγορήθηκε και δεν φυλακίστηκε για αυτό ο Λεπέν. Μόλις πέρσι σε συμπλοκή μιας εθνικής οργανώσεως (οργανώσεως και όχι κόμματος) πάλι στη Γαλλία η συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας αριστερός. Ο δράστης συνελήφθη και φυλακίστηκε, αλλά δεν διώχθηκε ούτε φυλακίστηκε η ηγεσία της οργανώσεως.
Αυτά συμβαίνουν εκεί όπου λειτουργεί το κράτος δικαίου κι όχι η απάνθρωπη λογική της συλλογικής ευθύνης. Τι ευθύνη μπορώ να έχω εγώ για το γεγονός της συμπλοκής ενός οπαδού, ή εάν θέλετε και μέλους, που δεν ήταν μέλος, ενός οπαδού της Χρυσής Αυγής με κάποιον άγνωστο σε εμένα σε ένα χώρo άσχετο από την Χρυσή Αυγή; Φυσικά καμμία!

Όμως αυτό το λογικό και αυτονόητο συμπέρασμα δεν έφτασε ουδέποτε στο οπτικό πεδίο της πράγματι στην περίπτωσή μας τυφλής δικαιοσύνης, η οποία χρησιμοποίησε την ζυγαριά της σαν πολιτικός μπακάλης, συνεισφέροντας με συγκεκριμένα πρόσωπα σε μία πρωτοφανή πολιτική σκευωρία, η οποία άλλωστεεξoμολογήθηκε από τον ίδιο τον έμπιστο του Σαμαρά Μπαλτάκο.

Δεν είμαι στη φυλακή, λοιπόν, για κανένα έγκλημα, για καμμία “εγκληματική οργάνωση”. Είμαι γιατί τους έκοβα ψήφους, γιατί άλλαζα με τρόπο δραματικό το αρρωστημένο πολιτικό σκηνικό μίας δοξασμένης χώρας την οποία έχουν καταντήσει προτεκτοράτο οι μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι δήμιοι του Έθνους μας. Εφιάλτης κυριολεκτικός για αυτές τις “δεξιές” και “αριστερές” αντεθνικές δυνάμεις, οι ατέλειωτες πορείες δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στις λεωφόρους του Έθνους. Κατάρα βαριά ενάντια στην προδοσία τους οι χιλιάδες Γαλανόλευκες και τα Εθνικιστικά Λάβαρα και μέγα ανάθεμα που τους στοίχειωνε και τους στοιχειώνει η ιαχή: Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή”.

Για όλα αυτά έπρεπε να πληρώσω, για αυτό είμαι φυλακή.

Για αυτό είμαι πίσω από τα σίδερα περισσότερο ελεύθερος όμως από τα ανθρωπάκια που προδίδουν το Έθνος.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΚΑΤΑΧΡΗΣΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.


Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Όταν ο αείμνηστος Νίκος Φώσκολος, εν έτει 1971, έγραφε το σενάριο της ταινίας “ΚΑΤΑΧΡΗΣΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, ούτε που μπορούσε να φανταστεί πόσο επίκαιρος θα ήταν ο τίτλος του έργου του 43 έτη αργότερα.

Βέβαια στην εν λόγω ταινία, όπως και στις περισσότερες κοινωνικές ταινίες της εποχής, παρουσιάζεται μία κοινωνική κατάσταση, στην οποία ΛΙΓΟΙ διεφθαρμένοι κρατικοί υπάλληλοι εκαταχράζοντο την δοτή τους εξουσία και με την παρέμβαση κάποιων “ηρώων” αυτοί παρεδίδοντο στις ΑΔΕΚΑΣΤΕΣ και ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ διωκτικές και δικαστικές αρχές, οι οποίες απένεμαν τελικά δικαιοσύνη.

Εάν δεχθούμε το μυθιστορηματικό αλλά και ηθογραφικό χαρακτήρα των εν λόγω σεναρίων της εποχής, συνάγουμε το συμπέρασμα ότι και τότε σίγουρα υπήρχε διαφθορά και κατάχρησις εξουσιών, υπήρχαν όμως και οι αντίστοιχες ΑΔΙΑΦΘΟΡΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ.

Εάν βέβαια κάποιος επιχειρήσει να συγγράψει κάποιο ανάλογο κινηματογραφικό σενάριο για την Ελλάδα του 2014, θα πρέπει να είναι έτοιμος να προβεί σε δραματικές αλλαγές σχετικά με τα υφιστάμενα ήθη, τις σχέσεις εξουσίας με τη διαφθορά και εν τέλει με την ύπαρξη ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ και ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Πως θα μπορούσε ο “σύγχρονος Φώσκολος” να ξεγελάσει τον θεατή, παρουσιάζοντας τον ήρωα της ταινίας του να απευθύνεται στις “από μηχανής Θεό” διωκτικές και δικαστικές αρχές (ώστε να ολοκληρωθεί το σενάριο), γνωρίζοντας ότι αυτές είναι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ έως τον μυελό των οστών…

Η πιο τρανή απόδειξη για τον ανωτέρω ισχυρισμό μου είναι οι αμέτρητες περιπτώσεις ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ και ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ εγκλημάτων που τέλεσαν ή τελούν πολιτικάντηδες ή οικονομικοί “παράγοντες” (στη γειτονική Ιταλία τους λένε ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ) οι οποίοι συνεργάζονται στενά με τον κρατικό μηχανισμό και οι οποίοι απολαμβάνουν σκανδαλώδη προνόμια και δοσοληψίες με αυτόν.

Επίσης οι ανωτέρω αρχές επιδεικνύουν μία ιδιαίτερη “επιλεκτικότητα” και “ευαισθησία” στην απαγγελία κατηγοριών και την επιβολή των ανάλογων ποινών, όταν πρόκειται για τις εγκληματικές συμμορίες και τους έκνομους μηχανισμούς της ευρύτερης παρατάξεως της εγκληματικής αριστεράς.

Φυσικά και κανείς εχέφρων και νομοταγής Έλλην πολίτης δεν θα εγκαλούσε (ηθικά τουλάχιστον) κάποιον κρατικό λειτουργό, εφόσον αυτός “παραβαίνοντας το καθήκον” και “καταχραζόμενος την εξουσία” έχωνε ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ τους πολιτικάντηδες ή τους μεγαλοεργολάβους-νταβατζήδες που λυμαίνονται τα χρήματα του ελληνικού λαού.
Αυτό το σενάριο όμως, δυστυχώς, με το υπάρχον διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας χαρακτηρίζεται από ευφάνταστο, έως “παράλογο”.

Οι μόνες ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ που συντελούνται από τις αρχές αυτής της χώρας και με ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ, είναι αυτές εναντίον του Κινήματός μας.

Απαγορεύσεις πολιτικών δράσεων (διανομή φυλλαδίων), κοινωνικών δράσεων (διανομή τροφίμων), πολιτικών συγκεντρώσεων, πολιτικών ομιλιών και φυσικά το επιστέγασμα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ με την οποία προφυλακίσθηκαν, με αστείες προφάσεις, οι μισοί, εκλεγμένοι από το λαό, βουλευτές μας.

Θα θεωρούσα μεγάλη αφέλεια να μην περίμενε κάποιος σήμερα τα ΑΙΣΧΗ που συνέβησαν στο ΜΕΛΙΓΑΛΑ.

500 πάνοπλοι αστυνομικοί, έστησαν ΜΠΛΟΚΑ, έκαναν αποκλεισμό της περιοχής και προέβησαν σε κάθε είδους ασχημονίες σε βάρος ελλήνων πολιτών, οι οποίοι έπραξαν το ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ να τιμήσουν τη μνήμη ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ συμπατριωτών τους, από τους αριστερούς εγκληματίες που σε κάθε τους μάζωξη γρυλίζουν το επαίσχυντο “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”.

Βεβαίως και δεν ευθύνονται οι απλοί αστυνομικοί για τα εν λόγω ΑΙΣΧΗ τα οποία ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ (τι κάνει άραγε νιάου νιάου στα κεραμίδια) διέταξε ο Σαμαράς, σίγουρα κάποιοι “ανώτεροι” υπαλληλίσκοι θέλουν να καταθέσουν διαπιστευτήρια ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ στους πολιτικάντηδες ΑΦΕΝΤΕΣ τους, με απώτερο σκοπό να “διακοσμήσουν” με μερικά γαλόνια επιπλέον τη στολή τους, αυτή που οι πολιτικάντηδες την έχουν μετατρέψει σε πανωφόρι ενός ΕΠΑΙΤΗ, ενός ΓΛΥΦΤΗ των απατεώνων-προδοτών της Πατρίδος. 

Σίγουρα εντός του Κρατικού μηχανισμού ευρίσκονται (ακόμη και σήμερα) πολλοί τίμιοι και ευυπόληπτοι άνθρωποι, οι οποίοι όμως πρέπει να γνωρίζουν ότι η σιωπή και η συγκατάβαση σε όλες αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις της διεφθαρμένης εξουσίας αποτελεί εν δυνάμει ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Λίγοι εξ αυτών είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να καταδείξουν τις ανομίες, τις διαπλοκές και τις αυθαιρεσίες του σάπιου συστήματος εξουσίας, θα ακολουθήσουν όμως κι άλλοι.

Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν, πριν ακόμη εκπέσει αυτό το ετοιμόρροπο άθλιο και διεφθαρμένο καθεστώς που ελέγχει, εκμεταλλεύεται και καταχράζεται συστηματικά κάθε αρχή κι εξουσία σε αυτό τον τόπο, όλοι αυτοί που έγιναν, χωρίς τη θέλησή τους, όργανα των δολίων και παράνομων μεθοδεύσεων, των καταχραστών της εξουσίας, να ομιλήσουν…

Και είναι σίγουρο ότι έχουν ΠΟΛΛΑ να καταμαρτυρήσουν… 

Οι εξωνημένοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, αυτοί που δε διστάζουν να αποκηρύξουν στη στιγμή την “ιδεολογία” τους, αυτοί που στο βωμό του προσωπικού τους συμφέροντος είναι ικανοί να πράξουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, μας επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά σήμερα καταχραζόμενοι τις ΔΟΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ και πράττοντας εκ νέου ως ένα καθεστώς το οποίο δηλώνουν ότι “εχθρεύονται”, ως ΧΟΥΝΤΑ.

Την απάντηση θα τη λάβουν λίαν συντόμως από τον ελληνικό λαό…

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος