ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Αξεπέραστο άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου για την εθνικιστική ιδεολογία



Αναδημοσίευση άρθρου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, από τον Οκτώβριο του 2012, που όμως είναι τόσο επίκαιρο.


«Τα κεφάλια του Γένους και του Κράτους.
Ο βουλευτής κι ο δάσκαλος. Τα πιάσαν
όλα τα πόστα! Νους, καρδιά, δικά τους.


Δέσαν το νου· την καρδιά τη ντροπιάσαν.
Νά το ρουσφέτι νά κι η ελληνικούρα,
τ’ άρματά τους. Με κείνα μας χαλάσαν.



Η σκέψη, νούλα. Η Τέχνη, πατσαβούρα.
Ο ψευτοαττικιστής κι ο ψηφοφόρος…»

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ



«Η περίφημη «παγκοσμιοποίηση», το «Τέλος της Ιστορίας» δεν είναι κάτι γενικό και αφηρημένο. Είναι το γέννημα μίας συνωμοσίας αιώνων και ένοχος καρπός του υλισμού με την μισαλλοδοξία. Όμως, ο εχθρός δεν είναι «παντοδύναμος», είναι απλά «μεγαλοδύναμος»… Παντοδύναμος είναι...

μόνο ο Θεός! Οι μηχανισμοί του ψυχολογικού πολέμου με σκοπό την υποταγή των Εθνών, της προπαγάνδας του παγκοσμίου συστήματος θέλουν να καλλιεργήσουν στους λαούς την πεποίθηση ότι οι σημερινοί κυρίαρχοι του κόσμου, οι αφέντες της «παγκοσμιοποίησης» είναι ανίκητοι. Ο σκοπός τους προφανής: Να αποτρέψουν κάθε δύναμη αντιστάσεως, να συντρίψουν το ηθικό των λαών, να εμποδίσουν κάθε απόπειρα ανατροπής του status quo.



Ασφαλώς τα όσα αφορούν την Ελλάδα και συμβαίνουν στην Πατρίδα μας δεν είναι άσχετα με τα όσα συμβαίνουν και σε ολόκληρο τον κόσμο, και ειδικότερα στις δυνάμεις εκείνες της πολιτικής, οι οποίες θέλουν και μπορούν να αντισταθούν στην επερχόμενη θύελλα, μια θύελλα η οποία σκοπό έχει να εκθεμελιώσει έργα χιλιετιών και να καταστρέψει ένα Έθνος, το Μεγάλο μας Έθνος, Ένα Έθνος με συνείδηση φυλετική και πολιτιστική, συνείδηση κερδισμένη μέσα στον χρόνο με το Αίμα και τις θυσίες των Ηρώων και με τα αιώνια έργα των μεγάλων δημιουργών του Πνεύματος.»



Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, το οποίο υπάρχει και δρα μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξεως. Κάθε ενέργεια και πράξη του Κινήματός μας στηρίζεται σε στέρεες και ευκρινείς Ιδεολογικές βάσεις. Πολιτική χωρίς σταθερή Ιδεολογία και πίστη για εμάς αποτελεί απάτη, καιροσκοπισμό και ψηφοθηρία. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι "σημαία ευκαιρίας" για κάθε είδους καιροσκόπους, οι οποίοι πιστεύουν ότι μέσα από το Κίνημά μας θα επιτύχουν προσωπικά οφέλη.



Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, που επιθυμεί να πυκνώσει τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πρέπει να πιστεύει και στις Ιδέες της:



ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ – ΠΙΣΤΗ – ΑΓΩΝΑΣ: Ένας άνθρωπος έχει Ιδε­ολογία όταν μοναδικό κίνητρο των πράξεων του δεν είναι το προσωπικό του συμφέρον, αλλά η Πίστη του. Δεν έχει καμία Ιδεολογία ε­κείνος που την Πίστη του δεν την μετατρέπει σε πράξη και έργο.  Έχω Ιδεολογία σημαίνει Πιστεύω και Πιστεύω ση­μαίνει με την σειρά του Αγωνίζομαι



ΕΘΝΟΣ - ΦΥΛΗ: Κυρίαρχη για την Ιδεολογία μας η Ιδέα του Έθνους-Φυλή, η Ιδέα του Αίματος. Οι ανθρώπινες Φυ­λές είναι μεταξύ τους διαφορετικές. Οι Έλληνες αποτελούν την γνή­σια συνέχεια των Ελλήνων της κλασσικής περιόδου, που δημιούρ­γησαν το θαύμα του Ελληνικού Πολιτισμού. Ονομάζεται Έθνος ένα σύνολο ατόμων με κοινή καταγωγή,  γλώσσα, κοινούς τρόπους, κοινή θρησκεία και κοινό πολιτισμό(ΗΡΟΔΟΤΟΣ). Το Έθνος είναι η εν συνειδήσει Φυλή. Το Έθνος αποτελεί κυρίαρχη Ιδέα και Πίστη για την Ιδεολο­γία μας.



ΤΟ  ΚΡΑΤΟΣ: Το Κράτος αποτελεί μια οντότητα δημοσιονομική, ένα σύστημα οργανώσεως στις σχέσεις μεταξύ τους των πολιτών και επιπλέον στις σχέσεις αυτού με τα υπόλοιπα Κράτη. Η Ιδέα του Κράτους εί­ναι δημιούργημα των ανθρώπων και όταν δεν συμβαδίζει με την Φυσική Αρχή του Έθνους - Φυλής δημιουργεί κοινωνίες εκτρωματικές. Κράτος έχουν σή­μερα και οι Η.Π.Α. και αποτελεί η ύπαρξή του ένα «Κοινωνικό Συμβόλαιο» μεταξύ των διαφορετικών φυλών που ζουν στο έδα­φος του. Για μας η Ιδέα του Κράτους είναι σεβαστή μόνο στην πε­ρίπτωση, όπου το Κράτος αυτό έχει ουσία και περιεχόμενο Εθνι­κό.



Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Ο Έλληνας δημιούργησε έναν Πολιτισμό, ένα σύνολο επι­τευγμάτων στην επιστήμη, στην Τέχνη, στον λόγο χωρίς καμία υστεροβουλία, χωρίς καμία πρόθεση θησαυρισμού και υλιστικής ιδιοτέλειας, δίχως μίσος και φθόνο, αλλά με σκοπό το ωραίο, το αληθές, το αγαθό. Σαν Έλληνες δεν έχουμε άλ­λο περιθώριο, παρά αυτόν τον μεγάλο σκοπό του Ελληνικού Πολιτισμού να υπηρετήσουμε. Να δώσουμε την μάχη για μια Τέχνη Ελληνική, για έναν λόγο Ελληνικό εμπνευσμένο και μοναδικό. Να δώσουμε την μάχη για την Πα­ράδοση μας, για την γλώσσα μας, για τα αυθεντικά Ελληνικά ή­θη και έθιμα του λαού μας.



ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ – Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ:  Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του Κράτους είναι το πολίτευμα του, ο τρόπος δηλαδή επιλογής της ηγεσίας του. Η προβλεπόμενη και συγκεκριμένη εκείνη διαδικασία με την οποία  ορίζονται τα πρόσωπα που κατευθύνουν την λειτουργία του Κράτους. Ο τρόπος της επιλογής των αρχόντων της πολιτείας πρέπει να είναι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ. Δεν είναι δυνατόν να κυβερνούν την χώρα ανάξιοι δημαγω­γοί, κόλακες των πιο χυδαίων τάσεων ενός λαού. Στην κορυφή της ιεραρχίας του Εθνικού Κράτους πρέπει να βρίσκονται οι Ά­ριστοι και όχι απλά και μόνο οι αρεστοί. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κράτος είναι μια κοινωνία Δικαίου, είναι μια κοινωνία ιεραρχημένη όχι με κριτήρια υλικά, αλλά με βάση την Αξία, το Ήθος και την προσφορά εκάστου. Είναι μια κοινω­νία με περιεχόμενο ηθικό στις σχέσεις των ανθρώπων. Ο κοινός Εθνικός Σκοπός, η ίδια αντίληψη για την ζωή και τον πολιτισμό, είναι το απαραίτητο στήριγμα που ενώνει τους πολίτες με ένα αίσθημα μιας υγιούς αλληλεγγύ­ης, ενός Σεβασμού και μιας Τιμής για τον Συνάνθρωπο. Η εγκλη­ματικότητα, η μαζοποίηση, τα ψεύτικα είδωλα, ο ωφελιμισμός είναι ότι χαρακτηρίζει σήμερα την κοινωνία. Άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους, συγκάτοικοι ευκαιριακοί μιας αρρω­στημένης πολιτείας συγκροτούν σήμερα το κοινωνικό σύνολο.


Η οικογένεια σαν κύτταρο και ουσία της Φυλετικής Κοινότη­τος, της Κοινωνίας, έχει σχεδόν καταργηθεί. Ο Σεβασμός στον Πατέρα, η σεμνότης απέναντι στους Πρεσβύτερους έχει αντικα­τασταθεί από ένα ανεύθυνο και αναιτιολόγητο θράσος. Καμία Αρχή, κανένα Ήθος, χωρίς αιδώ, δίχως αίσθημα Τιμής και Υπερηφάνειας είναι η κοινωνία των ανθρώπων της εποχής μας. Ο μαθητής δεν σέβεται τον δάσκαλο και ο δάσκαλος δεν θέλει να τον σέβεται ο μαθητής του, γιατί δεν αντέχει την ευθύνη του ηθικού αυτού βάρους. Η εποχή της ευκολίας, η εποχή της αναρχίας, μια εποχή χωρίς καμία ιεραρ­χία, μια εποχή γεμάτη «συμβόλαια» και «συμφωνίες» χωρίς κα­νένα Αίσθημα Ευθύνης και Καθήκον­τος. Αυτή την κοινωνία έχουμε την φιλοδοξία να την γκρεμί­σουμε! Η δική μας κοινωνία θα είναι μια κοινωνία ανθρώπων με καθήκοντα πρώτα απ' όλα και μετά με δικαιώματα.


ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Πιστεύουμε πως η οικονομία του Εθνικού Κρά­τους δεν πρέπει ποτέ να είναι αντίθετη με τις κυρίαρχες Ιδέες του. Δεν πρέπει ποτέ για παράδειγμα χάριν της αύξησης της παραγω­γής (φτηνά εργατικά χέρια, ξένοι εργάτες κ.τ.λ.) να απειλείται αυ­τή η ίδια η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Μια ισχυρή οικονομία δίνει δύναμη στο Εθνικό Κράτος, όμως δεν πρέπει χάριν της οικονομίας να θυσιάζεται ή αρχή της κοινωνικής δικαιοσύ­νης. Δεν πρέπει δυνάμεις οικονομικές να καθορίζουν την Πολιτική του Κράτους. Δεν πιστεύουμε στην αυθύπαρκτη ύ­παρξη και δυναμική της οικονομίας, αλλά σε μια οικονομία με κατεύθυνση και προέλευση Εθνική. Είμαστε αντίθετοι τόσο στην ασυδοσία του φιλελευθερισμού, όσο και στην ισοπέδωση του μπολσεβικισμού. Πιστεύουμε στην ιδιοκτησία, όχι όμως στην κερδοσκοπία και τον θησαυρισμό. Πιστεύουμε σε μια οικονομία, υπηρέτη των εθνι­κών συμφερόντων και όχι σε ένα Κράτος, υπηρέτη της οικονο­μικής σκοπιμότητας



Με ακλόνητη πίστη στην Ιδεολογία μας δίνουμε τον Αγώνα μας για μια νέα Ελλάδα.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος




Ζήτω ο Αρχηγός!