ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΨΗΦΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΔΩΣΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ



Η κολοβή και αντισυνταγματική Βουλή των 292, σε μια “δημοκρατία” όπου εγκάθετοι εισαγγελείς καταλύουν το Πολίτευμα, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Χούντα Σαμαρά.

Ο μνημονιακός αρχηγός της καταρρέουσας ΝΔ κατάφερε να αποσπάσει από τους κομματικούς του υπαλλήλους, με 155 ψήφους, την αυτονόητη στήριξη προς το πρόσωπο του, όμως οι μέρες παραμονής του στην εξουσία είναι μετρημένες.

Αυτή η τη διαδικασία αποτελεί το κύκνειο άσμα της προδοτικής μνημονιακής συγκυβέρνησης, καθώς αργά η γρήγορα (μάλλον γρήγορα) ο Ελληνικός Λαός θα κληθεί να αποτινάξει τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων και να εναποθέσει στο Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή τον ρόλο της Εθνικής Αντιπολίτευσης.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ 
ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ!

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα γνήσια λαϊκό. Όταν μιλάμε για λαό δεν μιλάμε σαν να απευθυνόμαστε σε κάποιο τρίτο πρόσωπο ή μία άλλη ομάδα ατόμων. Μιλάμε για τον εαυτό μας. Όταν εξετάζουμε ένα πρόβλημα λαϊκό, ένα κοινωνικό ζήτημα, είναι γιατί εμείς οι ίδιοι ως ελληνικός λαός ζούμε και βιώνουμε στο πετσί μας τις συνέπειες και τις δυσκολίες. Η ταύτιση της Χρυσής Αυγής με τον απλό βιοπαλαιστή Έλληνα δεν είναι υποκριτική, φαρισαϊκή, με πρόθεση αποκόμισης πολιτικοοικονομικών κερδών και με προσποίηση κατανόησης. Πρακτικές στυλ κουμμουνιστικού κόμματος όπου άπαντα τα.....

μεγαλοστελέχη είναι άεργοι, βαθύπλουτοι καπιταλιστές και χρησιμοποιούν τον φιλολαϊκό λόγο για να κοροϊδεύουν τον λαό, να του αρπάζουν την ψήφο, να τον αποπροσανατολίζουν και να τον εκμεταλλεύονται, είναι μακριά από εμάς.

Η Χρυσή Αυγή είναι κίνημα όλου του ελληνικού έθνους ,αλλά πρώτιστα των πλέον κατατρεγμένων, καταπιεσμένων και απλών λαϊκών στρωμάτων. Ένα πρόβλημα του Ελληνικού λαού θέλοντας και μη είναι και δικό μας πρόβλημα, των Χρυσαυγιτών, αφού στο ίδιο περιβάλλον ζούμε και δίνουμε τον ίδιο αγώνα επιβίωσης . Πολεμάμε κάθε μέρα για ένα κομμάτι ψωμί.

Ένα πολύ σημαντικό και επιμελώς κρυμμένο ζήτημα που βιώνει ο λαός μας είναι η αδυσώπητη ψυχολογική βία που του ασκείται ταυτόχρονα με την οικονομική επιδρομή που υφίσταται κα την κρατική καταστολή. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες αυτοκτονιών συνανθρώπων μας που δεν άντεξαν ψυχολογικά τις υπαρκτές συνέπιες που είχαν επέλθει στις ζωές τους από την σφαγή του μνημονίου. Τα ποσοστά ψυχασθενειών αυξάνονται δραματικά. Όλο και περισσότεροι νέοι παρουσιάζουν συμπτώματα κατάθλιψης. Οικογένειες διαλύονται. Αναρίθμητα προσωπικά δράματα λαμβάνουν χώρα ελέω των προδοτών που πούλησαν την χώρα μας.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η μακροχρόνια ανεργία, η οικονομική ανέχεια, η παντελή έλλειψη των απολύτως αναγκαίων τσακίζει την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση των πιο ελπιδοφόρων καρδίων του λαού μας, αυτών των νέων.

Ξαναλέμε ότι δεν εξετάζουμε το πρόβλημα σαν φωτισμένες υπεράνω διάνοιες. Είναι και δικό μας πρόβλημα. Το νιώθουμε , το ζούμε. Πονάμε και βασανιζόμαστε και μείς από αυτό.

Ο αγώνας μας, σαν κίνημα ιδεολογικό κα εθνικιστικό, που σ’ όλους τους τομείς μάχεται για κοινωνική δικαιοσύνη , δεν μπορεί να παραβλέψει και αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα. Απτήν άλλη η ψυχολογική επίδραση της οικονομικής δυσπραγίας, και για να μην μασάμε τα λόγια μας της φτώχειας και της πείνας που όλοι εμείς υποφέρουμε, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και καίρια.

Η ύπουλη υποσυνείδητη ιδέα που, ιδιαίτερα μέσω των ΜΜΕ των πλουτοκρατών που καταδυναστεύουν την πατρίδα μας, που ενσπείρετε είναι η κοινωνική στοχοποίηση των φτωχών. Ύπουλα και συγκαλυμμένα καλλιεργούν στις ψυχές συναισθήματα τύψεων και αλλότριων εμμονών ότι τάχα ο φτωχός φταίει για την φτώχεια του. Ότι ο φτωχός είναι ή κάποιος που στην καλύτερη ήταν άτυχος στην ζωή ή κάποιος που δεν πρόσεχε τι επιλογές έκανε. θέλουν να κάνουν τον λαό να μισεί τον εαυτό του τον ίδιο, να επιθυμεί μόνο να ξεφύγει απτούς άλλους , να κονομήσει αλλιώς θα πεθάνει στην κόλαση της ανέχειας. Να πιστεύει πως ο ίδιος είναι καταραμένος που γεννήθηκε φτωχός και με λιγότερα απτούς ευνοημένους της γης.

Στόχος ο απλός λαϊκός έλληνας αντί να μισεί τους δυνάστες του λαού, να μισεί τον αδελφό του που τραβάει τις ίδιες δυσκολίες. Αντί να πολεμήσει το σύστημα που γεννά την φτώχεια, την σαπίλα, την κλεψιά, το ψέμα, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, να τον σπρώξουν τον απλό έλληνα να πατάει επί πτωμάτων, να πολεμήσει το αίμα του, τους απλούς συμπατριώτες του μπας και ξεφύγει αυτός απτήν φτώχεια.

Ψευδείς υποσχέσεις για να αλληλοτρώγονται οι Έλληνες μεταξύ τους και να συνεχίσουν να βασιλεύουν οι Τύραννοι που ελληνική γλώσσα γνωρίζουν αλλά Ελλάδα στην καρδιά τους δεν έχουν.

Έτσι βλέπουμε τις διχόνοιες , τα συντεχνιακά μαχαιρώματα, τα αλληλοφαγώματα σε κάθε τομέα της ζωής του λαού μας και απτήν άλλη κατάθλιψη, φοβίες, ηττοπάθεια. Όλοι υποσυνείδητα καταριούνται που δεν γεννήθηκαν πλούσιοι. Πιστεύουν πως η φτώχεια είναι μία ασθένεια, μία τυχαία κατάρα και αυτό είναι οι άτυχοι που τους έτυχε ο κλήρος.
ΟΧΙ! Δεν είναι έτσι. Σαν Έλληνες εθνικιστές οφείλουμε να φωνάζουμε την αλήθεια και να ξυπνήσουμε με την φωνή μας όσους έχουν υπνωτιστεί. Η φτώχεια που υπάρχει δεν είναι μία ασθένεια που απλώς χτύπησε. Δεν είναι απλώς μία κρίση οικονομική ( αλήθεια πόσα μας κρύβουν πίσω από αυτήν την λέξη τα ΜΜΕ!) που θα περάσει.

Όλοι μας είμαστε θύματα μίας προσχεδιασμένης βάρβαρης συνωμοτικής επίθεσης. Η φτώχεια δεν έπεσε άπτον ουρανό. Τα διεθνή κοράκια με τους ντόπιους υποταχτικούς τους χτύπησαν δολοφονικά και πισώπλατα τον ελληνικό λαό.

Ναι λάθη έγιναν σε ατομικές περιπτώσεις. Ο καθένας μας έκανε λάθη στην ζωή του με πρώτο και κύριο η στήριξη που προσφέρονταν έργω και ψήφο στις εγκληματικές οργανώσεις της Νέας Πασοκοκρατίας. Δεν οφείλεται η εξαθλίωση στα λάθη του απλού λαού, δεν είναι συνέπειες κάποιων αμαρτιών μας. Δεν ευθυνόμαστε εμείς. Εμείς είμαστε τα θύματα ενός γιγαντιαίου εγκλήματος. Κανένα αίσθημα ενοχής. Το σαδιστικό εγχείρημα να προσπαθούν να στοχοποιήσουν το θύμα δεν θα τους περάσει. Οι ξένοι μιλάνε για τεμπέληδες Έλληνες , ενώ ντόπιοι πολιτικάντηδες-δοσίλογοι μας κατηγορούν ότι μαζί τα φάγαμε.

Νέε Έλληνα κλείσε τα αφτιά σου στους αλήτες που θέλουν να σε λυγίσουν. Τα λάθη του λαού ήταν που εμπιστεύονταν τους κουμμουνιστοκαπιταλιστές να ελέγχουν την μοίρα της χώρας. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Κατάφεραν και μας έριξαν αλλά μπορούμε να ξανασηκωθούμε .Πετάμε από πάνω μας κάθε ιδέα αυτολύπησης. Είμαστε οι απόγονοι της πιο ένδοξης Φυλής. Αν τα καθάρματα μας χτύπησαν δεν θα γίνει αυτό η αφορμή να κλαίμε την μοίρα μας.

Όποιες και αν είναι οι συνθήκες που βιώνουμε, οφείλουμε να σφίξουμε τα δόντια και ξανασηκωθούμε. Νέε όσο δύσκολα και αν περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ-ΑΓΩΝΑΣ.

Οι κλάψες , οι αυτοκτονίες , η πνευματική μιζέρια είναι τους άλλους. Ο νέος Χρυσαυγίτης ξέρει να επιβιώνει. Θα σφίξει τα δόντια. Δεν θα λυγίσει.

Οι καπιταλιστές χρησιμοποιούν την ανεργία για να εκβιάζουν τις λαϊκές μάζες. Ε λοιπόν δεν θα τους περάσει. Έχουμε την Σημαία μας, το ιερό μας σύμβολο, έναν Μαίανδρο στην καρδιά μας να φλέγεται. Οι προγονοί μας γνώρισαν διώξεις, αιώνιες σκλαβιές , γενοκτονίες. Ντροπή εμείς να λυγίσουμε με πολύ λιγότερα.

Φτύστε κατάμουτρα ότι σας μειώνει. Όχι απελπισία, όχι ηττοπάθεια, όχι μιζέρια. Εμείς δεν θα αυτοκτονήσουμε γιατί δεν έχουμε λεφτά. Μας κάψαν την πατρίδα μας και το μέλλον μας; Ε λοιπόν εμείς μέσα από τις στάχτες θα γεννήσουμε τα όνειρα μας και τους εφιάλτες τους. Θα σηκωθούμε μέσα από τον βούρκο που μας έριξαν. Θα τους βάλουμε… στο σύστημα τους .

Η απάντηση είναι δύσκολη, σκληρή αλλά αληθινή. Πονάει αλλά είναι η μόνη ζωντανή και πραγματική. Πεινάς; Πολέμα τους. Πονάς; Πολέμα τους. Είσαι μόνος ; Πολέμα τους. Μην τους κάνεις την χάρη να παραδοθείς. Η ζωή είναι αγώνας και ειρήνη υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία..

Σαν ψυχολογικό πόλεμο που εξαπέλυσαν απάντα τους σαν Σπαρτιάτης. Σε θέλουν να κλαις, να μαζεύεσαι τρομαγμένος , να απλώνεις χέρι να ζητιανεύεις ένα κομμάτι ψωμί όταν θα περνάνε από μπροστά σου με τους σωματοφύλακες τους και τις θωρακισμένες λιμουζίνες. Απάντα σ όλα αυτά σαν Χρυσαυγίτης. Κάψτους το σύστημα. Φτύστους περήφανα και αντρίκια όταν θα θέλουν να σε εξαγοράσουν. Πολέμα τους και τσάκισε τους. Είμαστε τόσο μικροί όσο οι φόβοι μας και τόσο μεγάλοι όσο τα όνειρα μας. Μην λυγίσεις, πέρνα στην επίθεση.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΕΛΛΑΣ-ΝΙΚΗ
Γιώργος Α.