ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

“Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”

Χρυσή Αυγή:
Το μοναδικό κόμμα με καθαρά χέρια




Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο φοβερός διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής με τις φυλακίσεις, τις διώξεις, τις δολοφονίες και την πολιτική τρομοκρατία, άρχισαν οι φυλλάδες και τα κανάλια και μαζί με αυτούς και οι πολιτικοί της κλεπτοκρατίας να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για ύποπτους χρηματοδότες και μαύρο χρήμα. 

Η λάσπη τους αποδείχθηκε λόγος κενόςΚαι δεν μπόρεσαν να φορτώσουν στο λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα τις αμαρτίες και τις βρωμιές που χαρακτηρίζουν το καθεστώς τους για 40 ολόκληρα χρόνια. 

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης λέει μια λαϊκή παροιμία, μία παροιμία που ταιριάζει απόλυτα με τους κατηγόρους μας και το ηθικό ποιόν τους. Οι κλέφτες των κομμάτων που λεηλάτησαν για 40 ολόκληρα χρόνια την χώρα και οι συνεταίροι τους στη λεηλασία “νταβατζήδες” κατηγορούν την Χρυσή Αυγή. Τις τελευταίες μάλιστα εβδομάδες τα κανάλια της διαφθοράς και οι φυλλάδες των σκανδάλων, που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ άρχισαν έναν συστηματικό πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής μιλώντας για την ηθική ακεραιότητα των βουλευτών και των στελεχών του Κινήματός μας. 

Μίλησαν περί διορισμών. Ας γνωρίζουν ότι στην Χρυσή Αυγή έχουν διορισθεί επιστημονικοί συνεργάτες άτομα της εμπιστοσύνης μας και βεβαίως ανάμεσα σε αυτούς και λίγοι συγγενείς των βουλευτών. Τι θέλανε να διορίσουμε χαφιέδες της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς και όχι άτομα της εμπιστοσύνης μας; Όσο για τις αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουμε συμπληρώσει ούτε το 50% των προβλεπομένων.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το κόμμα με τις λιγότερες αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων. Στην πραγματικότητα οι διορισμοί αυτοί ισχύουν μόνο για το κόμμα και όσο είναι το κόμμα στη Βουλή και δεν πρόκειται για διορισμούς όπως τα εκατομμύρια των διορισμών που έκαναν από το παράθυρο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. 

Ας περάσουμε σε ένα άλλο θέμα το οποίο επίσης χρησιμοποίησαν περί των δανείων των βουλευτών από την Βουλή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ. Γνωρίζουν γιατί έγιναν αυτά τα δάνεια; Γνωρίζουν ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής υποχρεώθηκαν από τους ανακριτές του κυρίου Μπάμπη να πληρώσουν εγγυήσεις ύψους συνολικά 160.000 ευρώ; Πού θα εύρισκαν αυτά τα λεφτά; Εάν ήταν κλέφτες σαν κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. που πληρώνουν εγγυήσεις των 500.000 ευρώ χωρίς να τρέχει τίποτε, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πήραν λοιπόν τα δάνεια για να πληρώσουν εγγυήσεις και για τίποτε άλλο.

Εξάλλου με αφορμή την περίφημη “εγκληματική οργάνωση” έγιναν εξονυχιστικοί οικονομικοί έλεγχοι σε όλους τους λογαριασμούς όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και βγήκαν όλοι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ!!! Επίσης, από τις δηλώσεις τους προκύπτει ότι κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής ούτε ήταν ούτε έγινε πλούσιος μέσα από την πολιτική όπως έχουν γίνει οι περισσότεροι πολιτικοί της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ αλλά και αρκετοί της αριστεράς…

Για αυτό λοιπόν ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΚΑΣΜΟΣ!!!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μοναδικό κόμμα με καθαρά χέρια και τα παραμύθια που πλασάρουν τα κανάλια και οι φυλλάδες των νονών της διαπλοκής και της μίζας δεν μας αγγίζουν.