ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

Βουλγαρία: Συνελήφθη ιμάμης για τρομοκρατική δράση

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!


Ο Ιμάμης του Παζαρτζίκ, Αχμέτ Μουσά Αχμέτ ο οποίος είχε καταδικασθεί παλαιότερα για σχέσεις του με το ριζοσπαστικό Ισλάμ, συνελήφθη σήμερα, 25 Νοεμβρίου στο τζαμί της βουλγαρικής πόλης, μετά από σήμα της Κρατικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (DANS), προς τις αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Ο Ιμάμης συνελήφθη για προπαγάνδα και υποκίνηση πολέμου, καθώς και για τη διαμοίραση Video με αντι-δημοκρατική ιδεολογία, όπως σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

Η επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί, μετά από αναζήτηση στο τζαμί και σε σπίτια στην συνοικία των Ρομά του Πατζαρτζίκ. Η δράση κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες, λόγω της συγκέντρωσης οπαδών του Ιμάμη που δεν άφηνε την αστυνομία να επιτελέσει το έργο της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύλληψη του ιμάμη έγινε από την Κρατική Υπηρεσία Ασφαλείας, ενώ η χωροφυλακή απλώς επέβλεπε το χώρο.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, αναφέρει ότι έγινε αντιτρομοκρατική επιχείρηση και συλλήψεις υποστηρικτών του «Ισλαμικού κράτους» στη Βουλγαρία.

http://www.echedoros-a.gr


ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: 

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΖΑΜΙΑ 

ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΓΥΦΤΩΝ!!! 

ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ  ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!




Στη σύλληψη του ιμάμη του τεμένους Αμπού Μπεκίρ, Αχμέντ Μούσα Αχμέντ και ενός ακόμη ατόμου προχώρησε η βουλγαρική αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης στην πόλη Πάζαρτζικ, με στόχο τον εντοπισμό υπόπτων για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έρευνες σε συνοικία Ρομά στην πόλη Πάζαρτζικ και στο μουσουλμανικό τέμενος της περιοχής.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό της Βουλγαρίας ότι πριν από τις συλλήψεις, οι αστυνομικοί έμειναν πάνω από τρεις ώρες εντός του τεμένους με τον ιμάμη και υποστηρικτές του.

Εναντίον του Αχμέντ Μούσα Αχμέντ και άλλων ατόμων ξεκίνησε προανάκριση, καθώς κρίθηκαν ύποπτοι για παραβίαση του άρθρου 407 του ποινικού κώδικα, με βάση το οποίο συνιστά ποινικό αδίκημα η προπαγάνδα πολέμου, η υποκίνηση σε πόλεμο και η διανομή οπτικοακουστικού υλικού με αντιδημοκρατικό ιδεολογικό περιεχόμενο.

Σημειώνεται ότι ο Μούσα ήταν μεταξύ των κατηγορούμενων στη δίκη που είχε χαρακτηριστεί από τα ΜΜΕ «δίκη του ριζοσπαστικού Ισλάμ» και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2014.

Συνολικά 13 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα κατηγορήθηκαν για τη διάδοση αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και συμμετοχή σε μη εγγεγραμμένο παρακλάδι της ισλαμικής οργάνωσης Al-Waqf Al-Islami.

Η οργάνωση ήταν ενεργή στη νότια Βουλγαρία, στις περιφέρειες Πάζαρτζικ, Μπλαγκόεβγκραντ και Σμόλιαν, ενώ κήρυττε τις Αρχές του Σαλαφισμού, που θεωρούνται αντιδημοκρατικές.

Το δικαστήριο επέβαλε στον Μούσα στέρηση της ελευθερίας για ένα χρόνο και καταβολή προστίμου 5.000 λέβα για συμμετοχή σε παράνομη οργάνωση, διάδοση αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και υποκίνηση μίσους για θρησκευτικούς λόγους.

Έπρεπε να εκτίσει κανονικά φυλάκιση τριών ετών, επειδή διέπραξε τα αδικήματα, ενώ είχε ήδη καταδικαστεί υπό όρους, ωστόσο άσκησε έφεση και παρέμεινε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, οι αστυνομικές επιχειρήσεις επεκτάθηκαν και στις πόλεις Πλόβντιβ και Χάσκοβο, με στόχο τον εντοπισμό υπόπτων για διασυνδέσεις με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ερευνήσει μέχρι στιγμής 40 τοποθεσίες, από τις οποίες κατέσχεσαν πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων…


www.newsbomb.gr


Μεταμφιεσμένος σε Βούλγαρο, 

αλώνιζε στην Μακεδονία μας

ο επικεφαλής της ΜΙΤ



Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Κυψέλη - Παγκράτι έχουν κάνει την διαδρομή Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλονίκη οι πράκτορες της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, γνωστή περισσότερο ως ΜΙΤ, συλλέγοντας οτιδήποτε μπορεί να αξιοποιηθεί από το καθεστώς της Άγκυρας. Είναι τόση μάλιστα η συχνότητα των επισκέψεών τους στην Βόρεια Ελλάδα (και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου) και η… πολυκοσμία, που οι επισκέψεις στην χώρα μας παραπέμπουν σε οργανωμένες εκδρομές τουριστικών γραφείων, όπως γίνεται εν μέρει και στην πραγματικότητα.

Αν αληθεύουν δε οι πληροφορίες μεγάλης ξένης πρεσβείας, μια βόλτα ίσως και παραπάνω πραγματοποίησε στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Καβάλα, τις Σέρρες και την Δράμα, όπου υπάρχουν μεγάλα στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού, ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Χακάν Φιντάν. Ο περίπατός του αυτός, έγινε κάτω από την μύτη της ΕΥΠ, που αντί να ασχολείται με την εθνική αποστολή που της έχει ανατεθεί, αναλίσκεται σε ανούσιες παρακολουθήσεις και καταγραφή προσωπικών στιγμών βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και επιχειρηματιών μη αρεστών στους σύγχρονους Νενέκους.

Ο... σουλατσαδόρος Φιντάν κατά τις περιοδείες του στην Μακεδονία (προσέξτε όχι στην Δυτική Θράκη που την θεωρεί δεδομένη από άποψη συγκέντρωσης πληροφοριών), παρουσιάζεται ως Βούλγαρος πολίτης τουρκικής καταγωγής όπως και δεκάδες χιλιάδες άλλοι που έχουν κατακλύσει την περιοχή. Έτσι, ανενόχλητος και υποδυόμενος διάφορους ρόλους, ακόμη και τον μεταφορέα καύσιμης ύλης, π.χ. πέλετ, μπορεί να κάνει το σεργιάνι του αποφεύγοντας κάθε επαφή με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας ή του προξενείου ώστε να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα. Τόσο ο ίδιος όσο και οι υφιστάμενοί του αναζητούν στοιχεία για την δεύτερη γραμμή άμυνας των Ενόπλων μας Δυνάμεων και την δυνατότητα μεταφοράς στρατιωτικού προσωπικού, μέσα στις πρώτες κρίσιμες 24 ώρες από την εκδήλωση τουρκικής επίθεσης στον Έβρο.

Ακριβώς αυτό θέλει να χαρτογραφήσει ο αμερικανοσπουδασμένος εκλεκτός του Ταγίπ Ερντογάν, με προσωπική εντολή του οποίου τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη θέση, ενώ κάποια τουρκικά δημοσιεύματα (εφημερίδα «Haberturk») τον θέλουν να προορίζεται μελλοντικά για διάδοχος του Τούρκου προέδρου. Διπλωμάτες της χώρας που έχει κάθε λόγο να παρακολουθεί με ανησυχία τις κινήσεις της Τουρκίας, όχι μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας αλλά γενικότερα στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και της Ευρασίας, υποστηρίζουν ότι δεν ενημερώνουν τις Ελληνικές αρχές, αφού οι τελευταίες στο πλαίσιο της αποψίλωσης νευραλγικών τομέων του ΓΕΕΘΑ και της ΕΥΠ από κάθε «ακροδεξιό στοιχείο», τους στέρησαν τους συνδέσμους που διέθεταν σ’ αυτούς.

Πρόκειται γι’ αυτούς που περίπου πριν 16 μήνες «βοήθησαν» στην σύνταξη απόρρητης έκθεσης για την δράση της αναδιοργανωμένης ΜΙΤ, στην οποία λόγο έχει και ένας από τους πιο στενούς συμβούλους του Ερντογάν, ο μηχανορράφος Ε. Αλά. Όπως αναφέρεται στην έκθεση που συνέταξαν Έλληνες αξιωματούχοι, οι οποίοι έχουν παραγκωνισθεί στο σύνολό τους, στόχος, εκτός των άλλων, των Τούρκων πρακτόρων είναι και η διαμόρφωση των «εσωτερικών εξελίξεων» στην Ελλάδα με την Θράκη και την Μακεδονία να χαρακτηρίζονται ζώνες «ειδικού ενδιαφέροντος».

Σε απλά Ελληνικά, η δημιουργία ασύνδετων, φαινομενικά, μεταξύ τους επεισοδίων, όπως για παράδειγμα οι ταραχές που κάθε τόσο ξεσπούν στο κέντρο της Αθήνας αλλά και των άλλων μεγαλουπόλεων από «αριστεριστές». Υπηρέτες της Άγκυρας οι «γνωστοί άγνωστοι» Πράγματι, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, εδώ και χρόνια, όργανα της ΜΙΤ έχουν διεισδύσει σε ομάδες «αντιεξουσιαστών». Βέβαια, για να πείσουν τους Έλληνες αριστεριστές, εμφανίζονται ως Τούρκοι ή Κούρδοι που διώκονται από το επίσημο τουρκικό κράτος. Όσο για τους εγχώριους «ψευτοτρομοκράτες», έχουν μπερδευτεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην μπορούν να ξεχωρίσουν αν συνεργάζονται με Τούρκους πράκτορες ή με μέλη αριστερών ομοϊδεατών από την γειτονική χώρα.

Η αμηχανία τους για την περίεργη συμπεριφορά των Τούρκων «συντρόφων» είναι δε τόσο μεγάλη, που σε μια περίπτωση κατά την οποία προμηθεύτηκαν ελαφρύ οπλισμό απ’ αυτούς, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο άνθρωπος που τους τον παρέδωσε, είναι υπάλληλος του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή. Ο τελευταίος υπέπεσε στο σφάλμα να φωτογραφηθεί σε εκδήλωση της Τουρκικής Ένωσης Δυτικής Θράκης δίπλα στον παράνομο μουφτή και σε παράγοντες της μουσουλμανικής μειονότητας που ελέγχονται από την Άγκυρα. Η εν λόγω φωτογραφία που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, τους (εξ)ανάγκασε να είναι πλέον προσεκτικοί στις επαφές τους με οργανώσεις της απέναντι πλευράς του Αιγαίου.

Το πρόβλημά τους είναι ότι στις τάξεις της οργάνωσης Επαναστατικό Απελευθερωτικό Λαϊκό Μέτωπο (DHKP-C), την παλιά Ντεβ Σολ, έχουν παρεισφρήσει πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Όσο για την δράση των τελευταίων στο «ξέφραγο αμπέλι» που ονομάζεται Ελλάδα, είναι ενδεικτικό ότι ο πρώην Τούρκος πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ έχει αποκαλύψει ότι την ευθύνη για τις μεγάλες πυρκαγιές που μετέτρεψαν ολόκληρες περιοχές της χώρας μας σε αποκαϊδια, την είχαν Τούρκοι πράκτορες. Η υπόθεση αυτή, παρά την σοβαρότητά της, ποτέ δεν διερευνήθηκε σε βάθος και ο σχετικός φάκελος που σχηματίσθηκε εάν δεν έχει καταλήξει στον κάλαθο των απορριμμάτων, έχει τεθεί στο αρχείο, ώστε κάποια ημέρα σκονισμένος, όπως θα είναι, να πεταχθεί.

Με την ανάληψη της ΜΙΤ από τον Φιντάν, άλλαξε και το δόγμα της συγκεκριμένης υπηρεσίας που πέρα από την συλλογή πληροφοριών, επεκτείνεται και στις ψυχολογικές επιχειρήσεις, ενώ αποκτά καθαρά στρατιωτική δομή. Ήδη, από τις αρχές του 2013, λειτουργεί εντός των κόλπων της ΜΙΤ σώμα «κομάντος». Πρόκειται για καταδρομείς και βατραχανθρώπους εξειδικευμένους σε χειρουργικά χτυπήματα στόχων, τα οποία θα εμφανίζονται ως επιθέσεις τρομοκρατών π.χ. όπως η δολοφονία πολιτικού ή επιχειρηματία δυτικής χώρας στην Αθήνα. Η αναμορφωμένη τουρκική υπηρεσία έχει αποκτήσει και την αρμοδιότητα του «φακελώματος» του διαδικτύου, της προπαγάνδας και της δημιουργίας παρανόμων ιστοσελίδων που στο παρελθόν ανήκαν στο τουρκικό ΓΕΕΘΑ, όταν αρχηγός του ήταν ο στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ, που προφυλακίσθηκε γιατί ήρθε σε σύγκρουση με τον Ερντογάν.

Ποιος είναι ο Φιντάν και η Φενερμπαχτσέ

Με πτυχίο πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ των ΗΠΑ και διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Μπίλκεντ με ειδίκευση στην χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογιών, ο Φιντάν διετέλεσε επί σειρά ετών (1986 έως το 2001) αξιωματικός στον τουρκικό στρατό. Τα μισά απ’ αυτά τα χρόνια τα έζησε στην βάση της ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ στην Γερμανία. Ξαφνικά παραιτήθηκε και συνέχισε την σταδιοδρομία του ως σύμβουλος στην πρεσβεία της Αυστραλίας στην Άγκυρα. Και από εκεί απεχώρησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες για να αναλάβει επιτελική θέση στον τουρκικό Οργανισμό Ανάπτυξης και Συνεργασίας. Από το 2007 μέχρι το 2010 ήταν ειδικός σύμβουλος του Ερντογάν για τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επαφές ή μάλλον οι δεσμοί που διατηρούσε με τον μέντορα του Τούρκου προέδρου, ισλαμιστή ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος πλέον έχει εξελιχθεί στον χειρότερο εχθρό του.

Για τον ίδιο, υπάρχει μυστήριο τόσο για την προσωπική του ζωή (το μόνο που γνωρίζουν όλοι είναι, ότι είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών), όσο και για τις πολιτικές του βλέψεις, καθώς μαζί με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου είναι υπέρμαχοι της ανάδειξης της Άγκυρας σε περιφερειακή δύναμη. Ο 46χρονος σήμερα άνδρας που ενορχήστρωσε, σύμφωνα με αναφορές μυστικών υπηρεσιών, το περιστατικό με το πλοίο «Μavi Marmara» που μετέφερε «ακτιβιστές» (μεταξύ των οποίων και πολλοί Τούρκοι στην Γάζα και δέχτηκε την επίθεση των Ισραηλινών δυνάμεων που σκότωσαν εννέα επιβαίνοντες σ’ αυτό), φέρεται να ‘χει σχέση με την ISIS. Με μεσολάβησή του φτάνει οπλισμός στους τζιχαντιστές, πουλιέται το πετρέλαιο του Ισλαμικού Χαλιφάτου στο εξωτερικό, διευκολύνονται οι «εθελοντές» από την Ευρώπη να επανδρώσουν τις τάξεις των μουσουλμάνων φονταμενταλιστών που έχουν εγκαταστήσει υβρίδιο κράτους σε Συρία και Ιράκ.

Τελευταία ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο αλλά όχι στην χώρα του αλλά στην Δυτική Θράκη. Με παραίνεσή του άνοιξε σύνδεσμος της Φενερμπαχτσέ στα Αρριανά της Ροδόπης, μια περιοχή περίπου 35 χιλιόμετρα έξω από την Κομοτηνή, που έχει δήμαρχο μουσουλμάνο και έχει επικριθεί πολλές φορές για «αλισβερίσι» με το τουρκικό προξενείο. Επιδίωξή του φυσικά είναι να εκτουρκίσει τους μη τουρκόφωνους πληθυσμούς μέσω της στρογγυλής θεάς, δημιουργώντας πυρήνες τουρκικών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Το ίδιο πρόσωπο βρίσκεται πίσω από την σύσταση του Κόμματος Φιλίας - Ισότητας - Ειρήνης (DΕΒ), που καταγράφηκε, με ποσοστό άνω του 45% στις πρόσφατες ευρωεκλογές, σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο που απώτερη κατάληξή του θα είναι η προκήρυξη δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της περιοχής στα πρότυπα της Κριμαίας. Ο κολλητός του Φιντάν, επικεφαλής του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς πέτυχε με την ανοχή των εθνοπροδοτικών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΡΗΜΑΔ), να μεταφερθούν χιλιάδες Τούρκοι, Ελληνικής υπηκοότητας, πολλοί εκ των οποίων είχαν εκκρεμείς υποθέσεις με την Ελληνική Δικαιοσύνη, στις κάλπες που είχαν στηθεί στα μειονοτικά χωριά. Οι συγκεκριμένοι... εκδρομείς που το Ελληνικό κράτος επέτρεψε την είσοδό τους μαζί με εκατοντάδες μουσουλμάνους που εξαγοράσθηκαν, διαμόρφωσαν ένα αποτέλεσμα, που κακά μαντάτα προμηνύει για το μέλλον της χώρας μας.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το προξενείο της Κομοτηνής διαχειρίζεται στα φανερά πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και στα κρυφά υπερτετραπλάσια. Στο πρόσφατο παρελθόν είναι γνωστό ότι κάθε μέλος της μουσουλμανικής μειονότητας που δήλωνε Τούρκος έπαιρνε για την οικογένειά του μηνιαίως το ποσό των 200 ευρώ, ενώ εάν οι γονείς έστελναν τα παιδιά τους στα παράνομα, τουρκόγλωσσα σχολεία, εισέπρατταν 800 ευρώ που αυξανόταν στα 1000 αν το κορίτσι φορούσε μαντίλα.

Και βέβαια για όσους θεωρούν τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής προς τους χιλιάδες οικονομικά ασθενέστερους Έλληνες «πράξεις μίσους και ρατσισμού», να τους υπενθυμίσουμε ότι σε τακτική βάση η Άγκυρα οργανώνει, με τις ευλογίες των ραγιάδων που μας κυβερνούν, διανομές τροφίμων στην Θράκη, στέλνοντας δεκάδες νταλίκες με όλα τα καλούδια.Σε μια τέτοια εκδήλωση πέρυσι στην Ροδόπη, ο Τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, χαρακτήρισε με περίσσιο θράσος την Θράκη «κομμένο χέρι της Τουρκίας», παρουσία των Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών της περιοχής.

Το χειρότερο είναι ότι τα φορτηγά που μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, ακόμη και κρέατα, δεν υπόκεινται σε κανένα έλεγχο από την Ελληνική πολιτεία, η οποία έχει αφήσει την περιοχή στο έλεος της νεολαίας του DEB. Οι τελευταίοι, προς δόξαν των γιουσουφακίων που μας κυβερνούν, κυκλοφορούν με λευκές μπλούζες που γράφουν «Είμαστε εγγόνια Οθωμανών». Και βέβαια μην ξεχνάμε τα δάνεια που χορηγεί αφειδώς η τουρκική τράπεζα Ziraat, ακόμη και σε Έλληνες στρατιωτικούς. Έχει, κι αυτό την σημασία του.



ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΟΚΡΑΤΕΣ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ! ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!



Πολιτικές αναταράξεις προκαλεί στην Πορτογαλία η προφυλάκιση του... Σοσιαλιστή τέως πρωθυπουργού της χώρας, Ζοζέ Σόκρατες, καθώς οι δικαστικές αρχές διέταξαν να παραμείνει υπό κράτηση, μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του για διαφθορά και φοροδιαφυγή.

Η απόφαση ακολούθησε τη μαραθώνια τριήμερη ανακριτική διαδικασία μετά τη σύλληψη του Σόκρατες την προηγούμενη Παρασκευή, ενώ η υπόθεση αποτελεί σοβαρό πλήγμα για το Σοσιαλιστικό Κόμμα πριν τις επικείμενες εκλογές.

Ο Σόκρατες ήταν πρωθυπουργός με το Σοσιαλιστικό Κόμμα μέχρι το 2011 και την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης της τρόικας. Η έρευνα σε βάρος του κινήθηκε με την υποψία σωρείας σκανδάλων: φορολογικής απάτης, ξεπλύματος μαύρου χρήματος και κατηγοριών διαφθοράς.

Με τον Σόκρατες συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο προσωπικός του οδηγός που φέρεται να είχε μεταφέρει μεγάλη ποσότητα μετρητών στο Παρίσι, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια ο Σόκρατες.

Η σύλληψη του σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργού της Πορτογαλίας έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό στη Λισαβόνα.


ΒΗΜΑ:ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



Την προηγούμενη Κυριακή, το πάντα καλά πληροφορημένο (εκ των έσω…) καθεστωτικό «Βήμα» σε δημοσίευμά του με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πολιτικές επιπλοκές από τη δίκη της Χρυσής Αυγής» ανέφερε τα εξής: «Η ηγεσία της Δικαιοσύνης έχει ήδη ενημερώσει την κυβέρνηση ότι στα τέλη Φεβρουαρίου αποφυλακίζονται ο Ν. Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρά του Χρ. Παππάς και Ι. Λαγός που συμπληρώνουν το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού. Το μήνυμα της ηγεσίας της Δικαιοσύνης είναι σαφές: Αν η κυβέρνηση επιθυμεί να παραμείνουν έγκλειστοι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής Προέδρου, αλλά και οι πιθανές πρόωρες εκλογές, τότε η διαδικασία αυτή θα πρέπει να επισπευσθεί τουλάχιστον για έναν μήνα».

Μια βδομάδα μετά, το «Βήμα» επανέρχεται στο θέμα, σε ανάρτηση με τίτλο «Κλειδί» για τους 180 η πρώτη ψηφοφορία» και αποκαλύπτει ότι ο αλήτης-προδότης-Σαμαράς (όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ το 1993…) και η κλίκα του ετοιμάζουν επίσπευση των διαδικασιών εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους (τέτοια που είναι να την χαίρονται!) κατά έναν μήνα, προφανώς κατόπιν των συστάσεων της παραδικαστικής παράγκας της Μυτιλήνης. Ιδού: 

«Στο πρωθυπουργικό γραφείο υπάρχει εισήγηση, αλλά ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, να επισπευσθεί η διαδικασία εκλογής κατά έναν μήνα και αντί για τα μέσα Φεβρουαρίου να ξεκινήσει η πρώτη ψηφοφορία τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, ώστε η τρίτη ψηφοφορία να γίνει στις 27 Ιανουαρίου. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, αφού πρώτα υπάρχει σαφής εικόνα από τους πιστωτές για την επόμενη φάση της ελληνικής οικονομίας, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει συμφωνία. Ηδη πολλοί υπουργοί, όπως π.χ. ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Μάκης Βορίδης, τάσσονται υπέρ της επίσπευσης των ψηφοφοριών».

- Είμαι πολύ περίεργος να δω με τι τρόπο θα το παρουσιάσουν – με τι δικαιολογία θα κάνουν την επίσπευση… Προφανώς αυτό ψάχνουν, γι’ αυτό «δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση»!

Μα γιατί φοβούνται οι άθλιοι των Αθηνών; Αφού η Χρυσή Αυγή… καταρρέει, όπως μας βεβαιώνουν και οι «δημοσκοπήσεις» των εταίρων τους; Ή μήπως κοροϊδεύουν την  κοινωνία, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή είναι ισχυρότερη από ποτέ;

Προσοχή στην τρεμούλα του φον Αντωνάκη! Μπορεί να του προκαλέσει πάλι καμιά κρίση… ισχιαλγίας, όπως τότε τον Δεκαπενταύγουστο που τον είχαν εξαφανίσει για μια ολόκληρη βδομάδα και χαπακωνόταν με τη… σέσουλα. Για να του περάσει η… ισχιαλγία!



Η στιγμή που ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα περνάει το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού προς τα έξω, θα σημάνει την αρχή του τέλους του καθεστώτος των σάπιων! Κι αυτό το ξέρουν οι σάπιοι καλύτερα απ’ τον καθέναν, γι’ αυτό… επισπεύδουν. Αλλά, όσο κι αν επισπεύσουν, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Αντίοχος



ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.



Η υπόθεση τής εθνικής ανεξαρτησίας αφορά τα έθνη που διαθέτουν πλήρη εδαφική ελευθερία και εθνική στρατηγική αποσκοπούσα στην εξυπηρέτηση αποκλειστικά των σκοπών τού έθνους. Μπορούμε κατά συνέπεια να μιλάμε για εθνική ανεξαρτησία όταν το Έθνος διοικείται από τούς δικούς του και μόνον ανθρώπους. Σε διαφορετική περίπτωση το μόνο για το οποίο μπορούμε να μιλάμε είναι η ταχεία απελευθέρωση τής Πατρίδος.

Είναι σαφές λοιπόν ότι η Ελλάς σήμερα έχει να αντιμετωπίσει και να αποτινάξει από το Σώμα της έναν τριπλό ζυγό δουλείας. Τούς ξενοκίνητους πολιτικούς που την κρατούν δέσμια θανατερών ψευτοσυμμάχων, τούς ίδιους τούς ψευτοσυμμάχους που μάς έχουν επιτεθεί με μνημόνια και ενίσχυση των γειτονικών μας ψευτοκρατών και τούς Βαρβάρους που ονειρεύονται ανάσταση μιαρής αυτοκρατορίας.

Οι πολιτικάντηδες αργοπορούν ανεπίτρεπτα στην χάραξη τής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης όταν αναλίσκονται ταυτόχρονα στα ψεύδη περί εξόδου από μνημόνια και τρόικα. Οι συζητήσεις για περαιτέρω εκχωρήσεις λαϊκών δικαιωμάτων στους τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού βαθαίνουν κάτω από νέες ονομασίες σχεδίων που έχουν τον ίδιο σκοπό τεμαχισμού κυριαρχίας και εδάφους ελληνικού. Οι παρακρατικοί και η Αριστερά εκμεταλλεύονται πάσα ευκαιρία για πολυτεχνεία και «αντιφασισμούς». Και οι έτεροι ψευτορωμιοί σοσιαλφιλελεύθεροι παραδέχονται αυτά που έχουν έγκαιρα πει οι δήθεν κακοί εθνικιστές, ότι παρακρατικοί και λαθρομετανάστες είναι ενεργούμενα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι ψευτοσύμμαχοι δώσανε τις πληροφορίες και τις εντολές προς τα πολιτικά τους ενεργούμενα προκειμένου να προφυλάξουν τις πρεσβείες τους και την κατοχική αστική ψευτοδημοκρατία. Συμμετέχουν στις ασκήσεις των Τούρκων και ενισχύουν την παρουσία τους στο Αιγαίο και την Κύπρο Μας, αφού χρειάζονται τούς τουρκομογγόλους ως μαντρόσκυλα τού ενεργειακού μας πλούτου και γέφυρα στο γεωπολιτικό παρατηρητήριο τής Ανατολικής Μεσογείου. Να μοιράσουν τα ελέη τής περιοχής με νατοϊκή πλειοψηφία, να κάμουν κουφάρι την Ελλάδα, να θέσουν την Ρωσία εκτός νυμφώνος και να στήσουν νεοταξικό μπαϊράκι στην κορυφή τού κόσμου.

Οι Τούρκοι από την δική τους σκοπιά βλέπουν πως χρειάζονται την αναπλήρωση των εδαφών που θα χάσουν στα ανατολικά τους δια των Κούρδων. Θέλουν να λάβουν εδαφικό μα και οικονομικό μερτικό στα δυτικά τους, σε βάρος τής Ελλάδος μας, που οφείλει πλέον να εγείρει εκείνη τις δικές της δίκαιες αξιώσεις στα βόρεια και ανατολικά εδάφη και νερά, άπαντα πλήρη ελληνικότητας. Διότι η Τουρκία προκειμένου να διατηρήσει τη δική της εδαφική ακεραιότητα, πρέπει να παραμείνει χρήσιμη στις ΗΠΑ και τούς συμμάχους τους. Κι αυτό θα το κάμει αν βάλει πόδι στους υδρογονάνθρακες κι αν μάς στερήσει εδάφη και αληθινές συμμαχίες τής Ελλάδος στην κορυφή ενός Ορθόδοξου Άξονα.

Μπορούμε να δούμε πλέον ξεκάθαρα ποιος ευνοείται από τα ισλαμικά κράτη, την λαθρομετανάστευση, τα τεχνητά κράτη τής Ελληνικής Χερσονήσου τού Αίμου, αλλά και τις οικονομικές κρίσεις. Είναι εκείνος που στήνει αντιρατσιστικά νομοσχέδια, μνημόνια, εσωτερικές αναταραχές και πολεμικές συγκρούσεις τάχα για ελευθερία και δημοκρατία. Είναι ο χρηματοδότης «δημοκρατιών», ο κατασκευαστής συμμαχικών οργανισμών, ο παγκοσμιοποιητής τύραννος που πολεμάει με λύσσα να στήσει τον πολυφυλετικό του πολτό με άξονα τραπεζίτες και τρομοκρατικούς στρατούς επάνω από τον άξονα τού Έθνους, τής Ορθοδοξίας και τής Ελευθερίας.

Η Ελλάς πήγε στην συνάντηση με την θυγατέρα Κύπρο και την Αίγυπτο, αλλά δεν κόμισε δικές της φιλοδοξίες. Θέτει τα ενεργειακά της κοιτάσματα στην διάθεση τής ψευτοευρωπαϊκής ενεργειακής επάρκειας και μιλάει για δήθεν λύση τού κυπριακού επάνω στην ολέθρια βάση τής διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που διατηρεί την Τουρκία στην γεωπολιτική μας αυλή. Ανοίγει την όρεξη στους Τούρκους που βλέπουν στις ελληνόφωνες πολιτικές παλλακίδες τού νεοταξισμού την ευκαιρία να αναβιώσουν τα περιφερειακά τους όνειρα. Αλλά χώρος για περιφερειακές δυνάμεις δεν υπάρχει πολύς. Ή η Ελλάς ή η Τουρκία.

Το ψευτορωμέϊκο όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Αληθινή Ελλάδα. Δεν είναι ελληνικό το μόρφωμα που διοικείται από κομματικές συμμορίες στις οποίες οι υπουργοί εθνικής αμύνης κι όχι μόνο εκλέγονται από τον νατοϊκό στρατό τού σιωνισμού. Η Ελλάς αποτελείται από τούς Πολεμιστές τής Ελληνικής Πίστης και Φυλής, από τον Ελληνικό Στρατό της, από την Ατσάλινη Ορμή ενός ολάκερου λαού να ελέγξει τα χώματα και τις πολεμίστρες τής Φυλής μας. Είναι οι Έλληνες που βγάζουν απευθείας τις βουλές και τα σχέδια για την ανάπτυξη και την επέκταση τής Ελληνικής Πατρίδας. Έλληνες που σχηματίζουν τούς Άξονες με γνώμονα την ζωή των παιδιών τους σε μια Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάδα.

Η Ελλάς δεν θα βαλτώσει ανάμεσα σε μια οκνηρή προεδρία τής δημοκρατίας και μια ξένη «διασωστική» μέγγενη. Η Ελλάς θα βάλει στέμμα στην κώμη της και θα φτιάξει λαϊκή και εθνικιστική εξουσία. Η Ελλάς θα αποτινάξει την τριπλή κατοχή ψευτοκράτους, παρακράτους και εισβολέων. Ο δεσμός που αναζωπυρώθηκε με τις στρατιωτικές ασκήσεις Ελλαδιτών και Κυπρίων αδερφών μας θα γίνει υγρό πυρ που θα φτιάξει το έδαφος για την νέα Αγία Ελληνική Ρωμανία. Η Ελλάς υπό Λαϊκή και Εθνικιστική Διοίκηση και σε μια ελληνοδιοίκητη συμμαχία με Ρωσία, Σερβία, Αρμενία και λοιπές ομόδοξες δυνάμεις θα αυξήσει κράτος, οικονομία, εδάφη και επιρροή.

Η Εθνική Ανεξαρτησία μας τώρα θα γίνει πραγματικότητα. Τα λόγια των σοφών και των πιστών τώρα θα γίνουν ξίφος αμείλικτο. Φωτιά και σίδερο σε κείνους που μπήκαν στον κόρφο τής Φυλής μας. Τούς δε Ιερούς Πολέμους τούς κάμουν Ελευθερωτές Πιστοί και Αλύγιστοι κι όχι αλαζόνες δολοφόνοι και ψευτοδυνατοί. Και Ιερότερος Σκοπός μας είναι η έξοδος τής λαίλαπας από όλα τα Ιστορικά Ελληνικά Εδάφη.

Σπυρίδων Καραχάλιος