ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

«Στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές!» Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο «Παρόν της Κυριακής:


«Η βουλή έχει γίνει άντρο της πολιτικής διαφθοράς και η δυνατή φωνή της Χρυσής Αυγής είναι η μόνη που τρομάζει τους διεφθαρμένους, τους κλέφτες και τους απατεώνες. Το κόμμα μας θα αναβαπτιστεί μέσα από αυτή την περιπέτεια και θα συνεχίσει πιο δυναμικά τον αγώνα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παρόν της Κυριακής» του Μάκη Κουρή παραχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.Παρά τις προβοκατόρικες ερωτήσεις (που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τις πολιτικές μας θέσεις) ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου παρουσίασε την Αλήθεια και κατέρριψε την σκευωρία της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου. Ακολολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:

- Εκεί στη φυλακή, τους μήνες που βρίσκεστε και εσείς και οι άλλοι ομοϊδεάτες σας, μαζί με τον Αρχηγό σας, έχετε σκεφτεί ότι με τις προκλητικές συμπεριφορές σας, τις ακρότητες, τις απειλές κατά πολιτών, και τα όπλα με τα οποία κάνατε... ασκήσεις, δώσατε το υλικό, με βάση το οποίο ανακριτές και εισαγγελείς άσκησαν διώξεις εναντίον σας και έχετε προφυλακιστεί;

Η κείμενη νομοθεσία δεν προβλέπει την φυλάκιση πολιτών λόγω «προκλητικής συμπεριφοράς» ή γιατί έχουν στην κατοχή τους μία κυνηγετική καραμπίνα με νόμιμη άδεια και φωτογραφίζονται με αυτή. Οι δύο ανακρίτριες και ο εισαγγελέας Ντογιάκος που άσκησαν τις διώξεις εις βάρος μας είναι όργανα της κυβέρνησης Σαμαρά. Αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά το δεξί χέρι του Σαμαρά και γενικός γραμματέας της κυβερνήσεως, Παναγιώτης Μπαλτάκος. Δυστυχώς οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου για την κατάλυση του Συντάγματος και την ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης θάφτηκαν, με την σύμφωνη γνώμη του Σύριζα. Για να ευθυμήσουμε θα επαναλάβω τους λόγους της προφυλάκισής μου. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα λοιπόν, δεν απέδειξα ότι στο μέλλον δεν θα έδινα την καραμπίνα (που κατείχα με άδεια) σε τρίτα (άγνωστα) πρόσωπα για να κάνουν εγκλήματα! Κατανοείτε την γελοιότητα της κατάστασης; Δεν απέδειξα πως δεν είμαι ελέφαντας, γι’ αυτό είμαι φυλακή. Στο εύλογο επιχείρημά μου πως η καραμπίνα ήταν στο όνομά μου, άρα σε περίπτωση χρήσης τους η ταυτοποίηση θα γινόταν άμεσα (θα ήταν σαν να μοίραζα κάρτες «Ηλίας Κασιδιάρης – Στέλεχος Εγκληματικής Οργάνωσης») μου απάντησαν το εξής πρωτάκουστο: τα τρίτα (άγνωστα) πρόσωπα δεν θα πυροβολούσαν με την καραμπίνα μου, αλλά θα την κρατούσαν για να ανυψώνεται το ηθικό τους και να σπάει το ηθικό των αντιπάλων. Επίσης στο αιτιολογικό της προφυλάκισής μου αναφέρεται ότι η εν λόγω καραμπίνα (που την αγόρασα 300 ευρώ από γνωστό κατάστημα των Αθηνών, τα περισσότερα μέρη της είναι πλαστικά και την ίδια ακριβώς κατέχουν νόμιμα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες) θεωρείται πολεμικό όπλο που μπορεί να χρησιμοποιήθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στο Βιετνάμ!

- Γιατί κρατουσατε αρχείο με φωτογραφίες, βίντεο από όλες αυτές τις... πολεμικές ασκήσεις και στρατιωτικές... επιδείξεις σας; Έχετε δει καμία άλλη πολιτική οργάνωση να ασκείται με όπλα;

Δεν εμφανίζομαι πουθενά σε πολεμικές ασκήσεις ή στρατιωτικές επιδείξεις, όπως εμφανίζεται ο υπουργός της ΝΔ Παπαδόπουλος συνοδεία οπλοφόρων με στολές παραλλαγής. Έχω δει την κα. Κανέλλη, τον κο. Παπούλια, τον κο. Αβραμόπουλο και πολλούς άλλους πολιτικούς να φωτογραφίζονται με όπλα, να πυροβολούν ακόμη και με ραβδωτα, πολεμικά τυφέκια. Έχω δει επίσης οργανωμένα μέλη του ΚΚΕ να εκπαιδεύονται στις πολεμικές τέχνες στα πλαίσια κομματικών τους δραστηριοτήτων. Όσα όπλα έχω στην κατοχή μου σε φωτογραφίες, τα κατέχω με νόμιμη άδεια, που έλαβα από την Ελληνική Αστυνομία. Ασκούμαι στην σκοποβολή επίσημα από το 1999, δηλαδή επί 15 συναπτά έτη, έχω λάβει μέρος σε εκατοντάδες σκοπευτικούς αγώνες και τρέφω μεγάλη αγάπη για τον φορητό οπλισμό λόγω καταγωγής. Όλες αυτές οι δραστηριότητές μου γίνονται στα πλαίσια του Νόμου και ουδέποτε παρέβην την κείμενη νομοθεσία.

- Μόνιμη η κατηγορία που απευθύνετε εναντίον των δικαστών ειναι ότι όλοι συνήργησαν για να σας κλείσουν στη φυλακή, υπακούοντας στις εντολές της κυβέρνησης. Είναι δυνατόν; Συμβούλια, Εισαγγελείς, Ανακριτές, όλοι ξαφνικά κάθισαν και είπαν να παραπέμψουμε συλλήβδην την Χρυσή Αυγή; Είχαν κανένα προσωπικό λόγο;

Η ερώτησή σας βασίζεται σε ένα κραυγαλέο ψέμμα. Ουδέποτε κατηγορήσαμε όλους τους δικαστές.Αναφερθήκαμε σε συγκεκριμένους επίορκους κρατικούς υπαλλήλους, τους οποίους και κατονομάσαμε, ως υπευθύνους για τον διασυρμό του δικαστικού σώματος. Όταν ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχεται μέσα στη βουλή ότι τηλεφώνησε στην προϊσταμένη των αναριτών, Τσάμη, την ώρα της ανάκρισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, κατανοείτε πόσο ωμές είναι οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην λειτουργία της Δικαιοσύνης. Ο Σαρκοζί στην Γαλλία, για ένα τηλεφώνημα του δικηγόρου του σε δικαστή, οδηγήθηκε με χειροπέδες στο κρατητήριο. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, η Δικαιοσύνη έχει πληγωθεί θανάσιμα από μία διεφθαρμένη κυβέρνηση, γι’ αυτό και οι κλέφτες, οι απατεώνες και τα λαμόγια, αντί να είναι στη φυλακή βρίσκονται στη βουλή και ψηφίζουν εθνοκτόνα μνημόνια. Ανατρέξτε στην πρόσφατη συνέντευξη του πρώην οικονομικού εισαγγελέα Μουζακίτη, που επιβεβαιώνει απολύτως την άποψή μου.

- Δεν έχετε καμία ευθύνη σε τίποτα;

Αναλαμβάνω την ευθύνη για κάθε πράξη μου. Ασφαλώς και έχω κάνει λάθη. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα. Δεν έχω κάνει όμως εγκλήματα. Εκτός αν θεωρείται έγκλημα το χαστούκι στην Κανέλλη, που ήρθε ως απάντηση στο χτύπημα και την υβριστική επίθεση που πρώτος εγώ δέχτηκα.

- Αν αύριο βγαίνατε από την φυλακή, θα ακολουθούσατε την ιδια τακτική, όπως στο Μελιγαλά, στις Θερμοπύλες, στις επιθέσεις κατά μικροπωλητών, στην δολοφονία του Φύσσα από στέλεχος σας τον Ρουπακιά;

Η «παρέλαση» στον Μελιγαλά ήταν ένα επικοινωνιακό λάθος. Ήταν δική μου πρωτοβουλία, εντελώς αυθόρμητη. Σκέφτηκα ότι δεν μπορούμε να πάμε σε έναν χώρο θυσίας, σαν να πηγαίνουμε «πικ-νικ». Αν δείτε το βίντεο προσεκτικά θα καταλάβετε ότι δεν είμαστε «παραστρατιωτική οργάνωση», γιατί οι συγκεντρωμένοι δεν μπορούν ούτε καν να βρουν το βήμα. Αν έλεγα στον κο. Κουρή «εν-δυο, εν-δυο» θα έβρισκε το βήμα, οι συγκεντρωμένοι στον Μελιγαλά όμως δεν τα κατάφεραν. Η τελετή στις Θερμοπύλες ήταν δικής μου σκηνοθεσίας. Κάποιοι θεώρησαν υπερβολική εικόνα τις αναμμένες δάδες. Ακούστε τον ήχο που συνοδεύει την σκηνή. Είναι οι στίχοι του Σιμωνίδη για τους 300 και τον Λεωνίδα. Όλη η τελετή είναι εμπνευσμένη από την ελληνική αρχαιότητα. Δεν βρίσκω κάτι ακραίο σε αυτό.

Οι ενέργειές μας κατά του παρεμπορίου σε Ραφήνα και Μεσολόγγι ήταν συμβολικές και κανένας πολίτης δεν ενοχλήθηκε. Ουδέποτε επιτεθήκαμε σε μικροπωλητές, απλά βρέθηκαν στο έδαφος κάποια χαρτόκουτα, που συσκεύαζαν προϊόντα λαθρεμπορίου. Ο βουλευτής μας Μπαρμπαρούσης και στελέχη μας που κατηγορήθηκαν για την ενέργεια αυτή αθωώθηκαν πανηγυρικά πριν λίγες μέρες. Η είδηση θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.

Το χέρι που δολοφόνησε τον Φύσσα, δολοφόνησε και την Χρυσή Αυγή. Από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε αυτό το έγκλημα, ενώ την ίδια ώρα στο Μαξίμου πανηγύριζαν, γιατί είχαν βρει την αφορμή να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για την πιο σκοτεινή δολοφονία στα χρονικά της μεταπολίτευσης. Ο άνθρωπος που κάλεσε τον δολοφόνο στο Κερατσίνι, κάποιος απότακτος (και όχι απόστρατρος) ονόματι Δήμου, είναι ελεύθερος άνευ όρων! Το βίντεο με την σκηνή της δολοφονίας από παρακείμενο κατάστημα δεν κατασχέθηκε ποτέ από την αστυνομία! Μετά από 10 μέρες φέρεται να το αναζήτησε ο τότε αρχηγός της ΕΛΑΣ Παπαγιαννόπουλος, αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ, γιατί του είπαν πως είχε σβηστεί και θεώρησε πως δεν μπορούσε να ανακτηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια! Αν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς αυτές τις ανοησίες. Σύμφωνα με τις αρχικές καταθέσεις όλων των αστυνομικών, στο σημείο του φόνου βρισκόταν μόνο το θύμα, ο δράστης και δύο ομάδες ΔΙΑΣ! Ουδείς άλλος! Και οι ομάδες ΔΙΑΣ δεν επενέβησαν, παρά άφησαν δύο πολίτες να σκοτώνονται.

- Εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας αν δεν σας επιτρέψουν να έρθετε στη Βουλή απο τις φυλακές οπου κρατείσθε για να ψηφίσετε, θα παραιτηθείτε όλοι οι βουλευτές και όλοι οι συνυποψήφιοι που μετείχαν στις εκλογικές περιφέρειες που εκλεγήκατε; Ειναι οριστική απόφαση σας;

Ήδη έχει καταλυθεί το Σύνταγμα με την στέρηση του δικαιώματος της ψήφου από εν ενεργεία βουλευτές.Έχει καταλυθεί η λαϊκή κυριαρχία, αλλά κανείς ψευτοδημοκράτης της βουλής δεν μιλά, άρα είναι όλοι τους συνένοχοι. Αν επιχειρήσουν να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας με λιγότερους από 180 ψήφους, λόγω της παράνομης κράτησής μας στις φυλακές, τότε άμεσα θα παραιτηθούμε όλοι και θα οδηγήσουμε την χώρα σε εκλογές.

- Και αν κάποιοι από τους υποψήφιους δεν παραιτηθούν, ποια θα είναι η αντίδραση σας;

Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

- Στη δίκη, όποτε γίνει, αν δεν επιτρέψει το Δικαστήριο την απ' ευθείας μετάδοση της διαδικασίας, θα αντιδράσατε και πώς;

Ακόμα δεν έχουμε παραπεμφθεί σε δίκη και είναι πολύ πιθανό να μην παραπεμφθούμε τελικά. Η πρόταση Ντογιάκου δεν περιλαμβάνει κανένα απολύτως στοιχείο σε βάρος πολιτικών προσώπων, παρά μόνο ομιλίες και άρθρα μας. Αν τελικά μας παραπέμψουν σε δίκη θα μιλάμε για οριστική απώλεια της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης. Τότε βεβαίως θα απαιτήσουμε τηλεοπτική κάλυψη. Όλα στο φως και σε ζωντανή μετάδοση! Μόνο έτσι θα καταπέσει η άθλια σκευωρία σε βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Η αντίδρασή μας σε κάθε ενδεχόμενο καταπάτησης των ατομικών μας δικαιωμάτων θα έχει αντίκτυπο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ήδη έχουμε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ δεκάδες ευρωβουλευτές εθνικών κομμάτων θα έρθουν στην Αθήνα ως παρατηρητές σε περίπτωση που βουλευτές μας παραπεμφθούν σε δίκη.

- Πώς εξηγείτε το γεγονός οτι οι δυο ευρωβουλευτές σας δεν έχουν ακολουθήσει στο Ευρωκοινοβούλιο την φρασεολογία και τις ακρότητες των βουλευτών Χρυσής Αυγής στις συζητήσεις Βουλή και ποτέ δεν δημιούργησαν επεισόδιο στο Ευρωκοινοβουλιο, ούτε τους είδαμε στα βίντεο και στις στρατιωτικές ασκήσεις σε κατασκηνώσεις, όπου κι εσείς ο ίδιος εμφανίζεσθε;

Οι τρεις – και όχι δύο – ευρωβουλευτές μας ακολουθούν την επίσημη γραμμή της Χρυσής Αυγής, την οποία τηρεί και η κοινοβουλευτική μας ομάδα στην ελληνική βουλή. Έχουμε καταθέσει πάνω από χίλιες ερωτήσεις, σχέδια Νόμου για την ΑΟΖ, την κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων κοκ. Έχουμε ένα εξαιρετικό κοινοβουλευτικό έργο το οποίο αποσιωπούν οι πάντες.

Οι ευρωβουλευτές μας δεν έτυχε να έχουν απέναντί τους τον Βενιζέλο να τους υβρίζει και να τους προκαλεί, όπως τον είχα εγώ στην προανακριτική για την λίστα Λαγκάρντ. Τότε ναι, είπα μία κουβέντα παραπάνω και άναψαν κάπως τα αίματα. Νομίζω όμως πως ο θυμός μου ήταν απόλυτα δικαιολογημένος και εξέφραζε τα αισθήματα ενός ολόκληρου λαού. Το ίδιο και όταν τους βάλαμε τις φωνές μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας απαντώντας «κλέφτες, λαμόγια, πού είναι η λίστα Λαγκάρντ» στις προκλήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχουν πουθενά στρατιωτικές ασκήσεις σε κατασκηνώσεις. Για μία αθώα «βλακεία» που έκανα πριν δέκα χρόνια στο χωριό μου φορώντας μαγιό έχετε το δικαίωμα να με κρίνετε σε προσωπικό επίπεδο. Όλοι όμως κάναμε τέτοιες αθώες «βλακείες» όταν είμασταν πιο νέοι και αυτό δεν είναι έγκλημα.

- Έχετε μετανιώσει; Αν ξεκινούσατε τώρα στη Βουλή, την ίδια τακτική θα ακολουθούσατε; Γιατί πριν μπείτε στη Βουλή δεν είχατε προκαλέσει επεισόδια;

Θα ακολουθούσαμε την ίδια ακριβώς τακτική που τον Σεπτέμβριο του 2013 μας είχε φτάσει στο 20%. Θα αποφεύγαμε μόνο κάποια επικοινωνιακά λάθη, όπως η εμφάνιση στον Μελιγαλά που προανέφερα. Θα υπηρετούσαμε την Αλήθεια και – ναι – θα υψώναμε τους τόνους όποτε χρειαζόταν. Η βουλή έχει γίνει άντρο της πολιτικής διαφθοράς και η δυνατή φωνή της Χρυσής Αυγής είναι η μόνη που τρομάζει τους διεφθαρμένους, τους κλέφτες και τους απατεώνες. Τα ίδια που είπαμε μέσα στη βουλή τα λέγαμε και πριν μπούμε σε αυτή.

Αν εννοείτε «επεισόδια» το χαστούκι στην Κανέλλη και τους πάγκους του παρεμπορίου, για τους οποίους αθωωθήκαμε, θα σας πρότεινα να δείτε τα υποβρύχια του Βενιζέλου, τα ψευδή πόθεν έσχες του Παπαντωνίου, τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, τις παρεμβάσεις Αθανασίου στην Δικαιοσύνη, τα διόδια του Μπόμπολα που κάθε μήνα αυξάνονται, τις τροπολογίες για απαλλαγή των τραπεζιτών για τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα, την Energa (με συνήγορο τον Βορίδη και απόν το Δημόσιο από τη δίκη), τον Γριβέα (φίλο του Βορίδη) που «δεν θεωρείται ύποπτος φυγής» και είναι ελεύθερος, τη λίστα Λαγκάρντ και την εντολή σε Πεπόνη-Μουζακίτη να κατεβάσουν τα μολύβια, τις off-shore του Καρατζαφέρη, το ΣΔΟΕ που δεν αγγίζει κανένα κόμμα (πλην Χρυσής Αυγής που βρέθηκε πεντακάθαρη), τις μαύρες σακούλες του Τσουκάτου, τον Μαντέλη και όλα τα μεγάλα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης για τα οποία δεν μπήκε κανείς φυλακή.

- Ποιος τελικά ήταν ο σκοπός σας όταν πετύχατε να μπείτε στη Βουλή;

Να αγωνιστούμε για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία. Να απαλλαγεί η χώρα από τα δεσμά της διεθνούς τοκογλυφίας. Να μπορεί ο Έλληνας να ζήσει τίμια στον τόπο του, να εργαστεί, να κάνει οικογένεια ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Έθνος. Να ανοικοδομήσουμε την χώρα βασιζόμενοι στην εργασία όλων των πολιτών, στις δικές μας δυνάμεις, στον ορυκτό πλούτο μας που είναι τεράστιος και ανεκμετάλλευτος. Ένας είναι ο σκοπός της Χρυσής Αυγής: η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.

- Πώς εξηγείτε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής συνεχώς πέφτουν;

Δεν είστε καλά ενημερωμένος. Σύμφωνα με τον Καθηγητή Πανά, που στις ευρωεκλογές πέτυχε την εγκυρότερη πρόβλεψη, τα ποσοστά μας δεν πέφτουν, αλλά ανεβαίνουν. Οι συστημικές εταιρίες δημοσκοπήσεων που απέτυχαν οικτρά στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και κάνουν έρευνες κατά παραγγελία, μας δίνουν τα ίδια «πετσοκομμένα» ποσοστά που μας έδιναν και πριν τον Μάιο. Άρα η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει, παρ’ ότι η ηγετική μας ομάδα και οι μισοί βουλευτές μας είναι στην φυλακή και οι υπόλοιποι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Οποιοδήποτε άλλο κόμμα και αν είχε δεχθεί αυτόν τον άθλιο διωγμό από ολόκληρο το Σύστημα των «νταβατζήδων» θα είχε διαλυθεί. Εμείς όμως αντέχουμε, γι’ αυτό και στο τέλος θα είμαστε νικητές.

- Πώς περνάνε οι ώρες εκεί στη φυλακή; Με τι ασχολείστε; Διαβάζετε και ποια βιβλία; Πιστεύατε όταν συστρατευθήκατε με τον Νίκο Μιχαλολιάκο αυτή την κατάληξη;

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ’ το να ζει ένας αθώος την ζωή του στη φυλακή. Παρ’ όλο αυτά έχω καταφέρει να βελτιώσω σε μεγάλο βαθμό την φυσική και πνευματική μου κατάσταση και να διατηρώ άριστη ψυχολογία. Η περίοδος αυτή άλλωστε είναι μία παρένθεση και πολύ γρήγορα η άδικη ταλαιπωρία μας θα τελειώσει. Γυμνάζομαι και μελετάω πολλές ώρες την ημέρα. Διαβάζω κυρίως ιστορία και φιλοσοφία. Ακόμα περισσότερες ώρες γράφω. Έχω ήδη ολοκληρώσει ένα βιβλίο με ιστορικά διηγήματα και τώρα γράφω το δεύτερο βιβλίο της φυλακής, ένα βιβλίο πολιτικό αυτή τη φορά. Πρόκειται για το χρονικό της συνωμοσίας σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου. Εξιστορώ, με ύφος αυτοβιογραφικό, όλα τα γεγονότα που αντιμετωπίσαμε από την ημέρα που μπήκαμε στη βουλή μέχρι σήμερα. Θα κυκλοφορήσουν και τα δύο μόλις απελευθερωθούμε. Θεωρώ πως η ημέρα αυτή δεν θα αργήσει.

Όταν συστρατεύθηκα στον εθνικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου υπό την άξια καθοδήγηση του Νίκου Μιχαλολιάκου ήξερα πως όσο πιο ψηλά φτάσει αυτή η αγνή και καθαρή προσπάθεια, τόσο πιο μεγάλοι θα είναι οι κίνδυνοι και οι απειλές που θα αντιμετωπίσει. Το Σύστημα εκτός από διεφθαρμένο είναι και αδίστακτο και όσο ανεβαίναμε, τόσο πιο άθλια και παράνομα μέσα μεταχειριζόταν για να μας σταματήσει. 

Όταν μπήκαμε στη βουλή με το σύνθημα «οι κλέφτες φυλακή», ξέραμε ότι οι κλέφτες δεν θα πήγαιναν στη φυλακή οικιοθελώς, ούτε θα ομολογούσαν αυθορμήτως τα κακουργήματά τους ή θα δέχονταν αδιαμαρτύρητα τις συνέπειες. Έτσι, προσωρινά πρόλαβαν οι κλέφτες και με δόλια μέσα έκλεισαν εμάς φυλακή. Είμαι βέβαιος όμως πως η Χρυσή Αυγή θα αναβαπτιστεί μέσα από όλη αυτή την ιστορία και θα συνεχίσει ενισχυμένη τον αγώνα της, έπειτα από αυτόν τον ολοκληρωτικό πόλεμο που της κήρυξε το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.



Η δημοσκόπηση του zougla επιβεβαιώνει την «βόμβα» της εφημερίδας «Ακρόπολη»: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

Λίγες μέρες μετά τα εγκεφαλικά που προκάλεσε η δημοσκόπηση «δυτικής» πρεσβείας στην εφημερίδα «Ακρόπολη», έρχεται η δημοσκόπηση του zougla.gr να επιβεβαιώσει τα δεδομένα, κάνοντας τον πρωθυπουργό να… ανοίξει το συρτάρι με τα φάρμακα για την… ισχιαλγία.

Η δημοσκόπηση του zougla.gr που έχει διαχρονικά δείξει την εγγύτητα που εμφανίζει με τα πραγματικά αποτελέσματα, επιβεβαιώνει τρεις πολύ σημαντικές παραμέτρους της δημοσκόπησης που δημοσίευσε η «Ακρόπολη»:
  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτυγχάνει στην στρατηγική αυτοκαταστροφής του με τα συνεχόμενα «αυτογκολ», αφού δεν επιτυγχάνει αυτοδυναμία, παρά τις παλινωδίες της κυβέρνησης.
  2. Η ΝΔ καταρρέει υπό το βάρος των συνεχών «χαστουκιών» που τρώει από την τρόικα και της αντιλαϊκής, εθνοκτόνας πολιτικής που ακολουθεί εδώ και χρόνια.
  3. Η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη πολιτική δύναμη του τόπου, όντας και αξιωματική – πέρα από Εθνική – αντιπολίτευση.

                                          Δείτε τα ποσοστά της δημοσκόπησης: 
Η ΝΔ πλέον συγκρατείται από το να γίνει ένα νέο ΠΑΣΟΚ μοναχά από τη νομή της εξουσίας. Μόνο το γεγονός ότι μπορεί ακόμα να ρουσφετολογεί και να εξυπηρετεί συμφέροντα κρατά τη Νέα Δημοκρατία από το να πάει κοντά στο 3%. Φυλλορροεί, μάλιστα, προς ΣΥΡΙΖΑ δευτερευόντως και προς Χρυσή Αυγή κυρίως, γεγονός που απολύτως λογικό, αφού οι νεοδημοκράτες έχουν πλέον αηδιάσει και καταστεί περίγελος ολόκληρης της κοινωνίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις συνεχείς παλινωδίες και την μνημονιακή στροφή του πλέον αρχίζει  και χάνει ψηφοφόρους μαζικά προς την Χρυσή Αυγή. Αυτό δείχνει ότι την επαύριο της αναλήψεως της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της ροζ αριστεράς θα εμφανίσει διαλυτικές τάσεις, ενώ η Χρυσή Αυγή θα εκτοξευτεί.
Όσον αφορά το «Ποτάμι» που όλες οι δημοσκοπήσεις των εργολάβων εμφανίζουν ως τρίτο κόμμα, κάνοντας χάρη στον Μπόμπολα, βρίσκεται πολύ πίσω με μόλις 5,2%, ξεπερνώντας ίσα ίσα το ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται λίγο πριν τις μαζικές φυλακίσεις και την διάλυση.
Η λαϊκή ετυμηγορία δεν θα αργήσει για τους σκευωρούς και θα είναι αμείλικτη, ενώ η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τον ρόλο της Εθνικής Αντιπολίτευσης.

Δικηγόρος του Άκτωρα κατά του δημοσίου, σύμβουλος του υπουργού. Εξαιρετική επιλογή.Η διαπλοκή στο μεγαλείο της

Η διαπλοκή στο μεγαλείο της: 

Ο  Χρυσοχοΐδης προσέλαβε τον νομικό σύμβουλο του Μπόμπολα


Η διαπλοκή στο μεγαλείο της: Ο Πασόκος Χρυσοχοΐδης προσέλαβε τον νομικό σύμβουλο του Μπόμπολα
Αποκαλυπτικό άρθρο με ντοκουμέντα από την ιστοσελίδα newsbomb.gr
Για περισσότερο από 30 χρόνια, η περίφημη κάθαρση αποτελεί για τους πολιτικούς της χώρας κοινό τόπο. Όχι μόνο για τους κυβερνώντες, αλλά και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Όλοι σηκώνουν την παντιέρα αυτή στοχεύοντας στο φιλότιμο των Ελλήνων που ζητούν να φύγουν αυτοί που βουτούν επανειλημμένα το χέρι στο μέλι και δίνουν (πολλά ή λίγα ανάλογα την περίσταση) και στους ημέτερους.
Κάπως έτσι φαίνεται πως είναι δομημένο το σύστημα και στο υπουργείο Υποδομών, ένα από τα «πλουσιότερα» υπουργεία ακόμα και σε περίοδο κρίσεως, καθώς απορροφά πάντα το μεγαλύτερο μέρος των κονδυλίων, γεγονός που το κάνει «ποθητό» από τους επίδοξους υπουργούς.
Η «φάμπρικα» στο πρώην Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε και νυν υπουργείο Υποδομών είχε στηθεί πολύ καλά από τις αρχές της δεκαετίας του '90 και γιγαντώθηκε με το πέρασμα των χρόνων. Τεράστια κονδύλια έπεσαν σε αυτό το υπουργείο για έργα Υποδομών που δεν έγιναν ποτέ, άλλα που γίνονται και ακόμα... τελειώνουν και πολλά που έγιναν, δίχως να τηρηθούν οι στοιχειώδης προδιαγραφές. Υπέρογκα ποσά μοιράστηκαν και εξακολουθούν να μοιράζονται στους μεγαλοεργολάβους. Φωτογραφικοί διαγωνισμοί πραγματοποιήθηκαν και πραγματοποιούνται για να δοθούν «δουλειές» στα «δικά τους παιδιά».
Μια τέτοια περίπτωση λοιπόν αποκαλύπτει σήμερα το Newsbomb.gr, φέρνοντας στο «φως» το «φωτογραφικό» διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε από το υπουργείο Υποδομών για την πρόσληψη νομικού συμβούλου που θα εκπροσωπήσει το ελληνικό δημόσιο στη διαμάχη, για την ανάθεση της Σύμβασης Παραχώρησης «Μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του έργου της μόνιμης υποθαλάσσιας οδικής ζεύξης Νήσου Σαλαμίνας».
Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε στις 18 Νοεμβρίου, ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους . Έτσι ακριβώς και έγινε. Πέντε μεγάλα δικηγορικά γραφεία κατέθεσαν τις προσφορές τους, τα δύο αποκλείστηκαν και τελικά έμειναν στην τελική φάση μόνο τρεις.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Διαβάζοντας όμως ποιοι είναι οι τρεις διαγωνιζόμενοι αρχίζουμε να... πονηρευόμαστε! Πρόκειται λοιπόν για τους εξής: Κουρκουμέλης και Συνεργάτες - δικηγορική εταιρεία, Τροβά και Συνεργάτες – δικηγορική εταιρεία, Σφηκάκης και συνεργάτες – δικηγορική εταιρεία.
Από τους ως άνω διαγωνιζόμενους, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΒΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», που προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή (ενιαίο ποσοστό έκπτωσης 70 %). Από την υπόψη προσφορά η προκύπτουσα συνολική δαπάνη για τη σύμβαση ανέρχεται σε 129.150€, από τα οποία 105.000€ για τις νομικές υπηρεσίες και 24.150€ για Φ.Π.Α.(23%).
Και που είναι το μεμπτό θα μας πείτε;
Η δικηγορική εταιρεία «Τροβά και συνεργάτες» ανήκει στη σύζυγο του κ. Παναγιώτη Σκουρή, συμβούλου του υπουργού Υποδομών κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Αναζητώντας μάλιστα στοιχεία για τη συγκεκριμένη δικηγορική εταιρεία βλέπουμε ότι στην ιστοσελίδα τους στο διαδίκτυο η επωνυμία είναι «Δικηγορικό γραφείο Παναγιώτη Σκουρή και Ελένης Τροβά».
Ο ίδιος ο κ. Σκουρής διαμηνύει πως δεν έχει καμία σχέση με το δικηγορικό γραφείο και πως έχει αποχωρήσει από αυτό από το 2012. Δεν έχουμε λόγο να διαψεύσουμε αυτό του τον ισχυρισμό, αλλά το γεγονός ότι ο διαγωνισμός κατοχυρώνεται υπέρ της συζύγου του προκαλεί ερωτηματικά για τις συνθήκες διαφάνειας.
Ποιος είναι ο κ. Παναγιώτης Σκουρής και ποια η σχέση με τους μεγαλοεργολάβους;
Στις 9 Αυγούστου του 2013, ο υπουργός Υποδομών κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης, προσλαμβάνει στο πολιτικό του γραφείο, τον κύριο Παναγιώτη Σκουρή του Βασιλείου.
Πού είναι το περίεργο θα μου πείτε; Πρόκειται για εκλεκτό επιστήμονα, με εκλεκτό γραφείο και εκλεκτούς πελάτες. Δείτε με ποιούς κολοσσούς συνεργάζεται:
Ναι, το δικηγορικό γραφείο του συνεργάτη του υπουργού Υποδομών συνεργάζεται με τον Άκτωρα του κυρίου Μπόμπολα!
Δείτε όμως και πόσο δύσκολες υποθέσεις αναλαμβάνει... «Μεγαλοεργολάβος, κατά του Ελληνικού δημοσίου»!
Δηλαδή, ο σύμβουλος του υπουργού σήμερα, αναλάμβανε κατά το παρελθόν υποθέσεις κατά του δημοσίου, για λογαριασμό των μεγαλοεργολάβων.
Πώς είναι δυνατόν το δικηγορικό γραφείο του συμβούλου του υπουργού Υποδομών, να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πελατών του, απέναντι στον υπουργό Υποδομών;
Δηλαδή, ο δικηγόρος του Άκτωρα κατά του δημοσίου, σύμβουλος του υπουργού. Εξαιρετική επιλογή.
Είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη η παροχή διευκρινίσεων και εξηγήσεων από τον υπουργό Υποδομών κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Με ποια κριτήρια προσέλαβε σύμβουλό του ένα δικηγόρο που κάποτε μάχονταν κατά του ελληνικού δημοσίου;
Πόσο διαφανείς είναι οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την πρόσληψη νομικού συμβούλου; Εδώ δεν ισχύει το ασυμβίβαστο;
Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι στο διαγωνισμό για την υποθαλάσσια οδική ζεύξη της Σαλαμίνας έχει καταθέσει πρόταση και η εταιρεία «ΑΚΤΩΡ», την οποία υπενθυμίζουμε ότι υπερασπίστηκε και συνεργάστηκε μαζί της ο κ. Σκουρής. Υπουργείο Υποδομών το... μεγαλείο σου!