ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Το μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τον προϋπολογισμό.


Λίγες εβδομάδες πέρασαν από τότε που η συγκυβέρνηση του μνημονίου ζήτησε από την παράνομη βουλή ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε να συνεχίσει ανενόχλητη να επιδίδεται στο καταστροφικό της έργο. Ο ίδιος ο Σαμαράς μας έλεγε πως το τέλος του τρέχοντος έτους θα βρει την Ελλάδα σε πολύ καλύτερη οικονομική θέση από αυτή που βρισκόταν το 2009, όταν δηλαδή υπέγραψε η ΝΔ το εθνοκτόνο μνημόνιο. Μας έλεγε χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες θα ζήσουν ημέρες ανάπτυξης, σταθερότητας, ευημερίας και ότι τα πρώτα απτά αποτελέσματα της οικονομικής ανάκαμψης θα μετατραπούν σε επιδόματα, κοινωνικά μερίσματα και παροχές προς τους πολίτες.

Όλα αυτά αποδείχτηκαν ψέματα. Η ανάπτυξη σας είναι η διόγκωση του χρέους, η «σταθερότητα» αποδείχτηκε από τα κραχ των χρηματιστηρίων και τα αποτυχημένα τεστ των τραπεζών και όσο για την ευημερία… την ζούμε καθημερινά, με τις αυτοκτονίες Ελλήνων, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και τις κατασχέσεις ιδιωτικής περιουσίας από τους τοκογλύφους.

Την ίδια στιγμή το Μαξίμου για να κρατήσει τον πρωθυπουργό στην εξουσία κάνει λόγο για μεγάλες εθνικές μάχες εναντίον της τρόικα, για σκληρές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τους οποίους υποτίθεται ότι εκδίωξε από την Αθήνα και υποχρέωσε σε συμβιβασμό, καθώς η τελευταία δήθεν οριστική διαπραγμάτευση για έξοδο από τα μνημόνια έλαβε χώρα στο Παρίσι. Τέτοια ήταν η επιτυχία του Σαμαρά που η τρόικα ζητά την επιβολή νέων μέτρων μέσω e-mail!

Κανένα ίχνος αξιοπρέπειας, κανένα περιθώριο άσκησης εθνικής πολιτικής, άρα κανένα περιθώριο υπερψήφισης του κατοχικού προϋπολογισμού! Η μόνη πολιτική δύναμη που πραγματικά τάσσεται κατά του μνημονίου είναι η Χρυσή Αυγή και για το λόγο αυτό οι εγχώριοι θαμώνες των στοών επιδιώκουν να μας εξοντώσουν πολιτικά.

Νομίζουν πως με την παράνομη προφυλάκιση μας θα φιμώσουν την μοναδική φωνή αντίστασης στη χώρα. Έκαναν και κάνουν λάθος! Παραμένουμε πιστοί στο ιδεώδες μιας μεγάλης κι ελεύθερης Ελλάδας και από πατριωτικό καθήκον δηλώνουμε ότι καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό που κατάρτισε το διεθνές τοκογλυφικό λόμπι και φέρνει προς ψήφιση το ενταύθα ένοχο πολιτικό κατεστημένο.

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος φυλακών Κορυδαλλού

Το παρόν μήνυμα συνυπογράφουν, καταψηφίζοντας τον προϋπολογισμό, και οι λοιποί παράνομα έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής:


Γερμενής Γεώργιος
Ηλιόπουλος Παναγιώτης
Κασιδιάρης Ηλίας
Κούζηλος Νικόλαος
Λαγός Ιωάννης
Παππάς Χρήστος


Όλα όσα έγιναν χθες ήταν ήταν μέρος ενός στημένου σχεδίου .



Στο οποίο, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε από τη μία μεριά το κουκουλοφόρο τσογλαναριό του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αν μπείτε στον κόπο και τη δοκιμασία για τα νεύρα σας να δείτε τι γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος, θα διαπιστώσετε ότι υπερασπίζεται την τσογλαναρία μέχρι σημείου απολύτου ταυτίσεως! 

Είναι αυτή συμπεριφορά κόμματος που βρίσκεται στα πρόθυρα της εξουσίας; Όχι βέβαια… Αλλά, ο σκοπός επετεύχθη! Τρόμαξαν οι νοικοκυραίοι του λεγόμενου «μεσαίου χώρου», αυτοί που ψηφίζουν πότε το ένα και πότε το άλλο «μεγάλο» κόμμα και σίγουρα θα είπαν από μέσα τους: «αυτούς τους αλήτες θα ψηφίσουμε; Άστο καλύτερα. Χίλιες φορές Σαμαρά και Βενιζέλο, κι ας πληρώνουμε χαράτσια».

«Ύπαγε οπίσω μου κατηραμένη αυτοδυναμία», κραυγάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ και βάζουν το ένα «αυτογκόλ» μετά το άλλο! Ύπαγε οπίσω μου, γιατί μόνο με μη αυτοδυναμία και συγκυβέρνηση με άλλα κόμματα θα δικαιολογηθούμε που δε θα σκίσουμε το Μνημόνιο και θα συνεχίσουμε στα μνημονιακά χνάρια των Σαμαροβενιζέλων…

Από την άλλη μεριά, ήταν η συγκυβέρνηση. Για να είμαστε ξεκάθαροι: όποτε θέλει η αστυνομία να μη γίνουν επεισόδια, δε γίνονται επεισόδια! Όπως για παράδειγμα στις τελευταίες επετείους του Πολυτεχνείου τους, που δεν έχει γίνει τίποτα το αξιόλογο. 

Εχθές, η συγκυβέρνηση ήθελε επεισόδια κι έγιναν επεισόδια! Όλη νύχτα έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση οι Σαμαροβενιζέλοι! Όλοι ασχολούντο με τα σπασίματα και τις φωτιές και κανένας με τον νέο ληστρικό προϋπολογισμό, την «τεχνητή παράταση» του υπάρχοντος μνημονίου που θα λήξει την ημέρα έναρξης του επομένου, του ακόμα πιο επαχθούς Μνημονίου! Και τις επόμενες μέρες, με τα χθεσινά επεισόδια θα ασχολούνται… Ταυτοχρόνως, μειώθηκε και η διαφορά! 

Τουλάχιστον 2 με 3 ποσοστιαίες μονάδες κέρδισαν όλες αυτές τις μέρες και νύχτες, με αποκορύφωμα τη χθεσινή, λόγω της κατατρομοκράτησης του λεγόμενου «μεσαίου χώρου» από την κουρδισμένη αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτή είναι όλη η αλήθεια και λυπάμαι τον κοσμάκη που κλαίει τα σπασμένα, καμένα και λεηλατημένα μαγαζιά και τα κατεστραμμένα αυτοκίνητά του! 

Αντίοχος





















ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΟ ΤΟΥ REUTERS
Πολεμικό σκηνικό για αποπροσανατολισμό 























12 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...
296 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ 
43 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 
ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΜΕΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ, ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ 
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...
35 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ - 17 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... 12 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ 9 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...

ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ .........ΕΜΕΙΣ

ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΣΑ 
ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΑ ΜΠΑΧΑΛΑ


Η υποκρισία και η αθλιότητα ενός αναίσχυντου και αισχρού κατεστημένου διαφαίνεται καθ όλο το φάσμα των πολιτικών και κοινωνικών του χειρισμών και επισημαίνεται από τις πιο σοβαρές πτυχές, έως τις πλέον ασήμαντες.

Έτσι και στην Ελλάδα των Σαμαρά Βενιζέλου το βδελυρό στίγμα των κυβερνητικών αποφάσεων, καθώς και η προβολή και πληροφόρηση μιας αντεστραμμένης πραγματικότητας, αντικατοπτρίζεται στην καθημερινότητα και στην ηθική διαλεκτική της Ελληνικής κοινωνίας.

Πόσες φορές μα την αλήθεια, όποτε η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε εκδηλώσεις μνήμης ή νεολαίας, καθώς και διάφορες συγκεντρώσεις, οι ακροαριστεροί συμμορίτες και τραμπούκοι, όριζαν για τις...ίδιες ημερομηνίες αντισυγκεντρώσεις, δίνοντας έτσι την αφορμή στον υπουργό ΠΡΟ ΠΟ, να απαγορεύσει τις εκδηλώσεις ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, με την αιτιολογία αποφυγής επεισοδίων, από τα κοινωνικά αποβράσματα;

Φυσικά αυτή είναι μια λογική, η οποία όσο και αν αναλυθεί δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί. Αντί η Πολιτεία να προστατεύσει με τα αρμόδια όργανα τις εκδηλώσεις μίας πολιτικής δύναμης με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και να απομονώσει και να καταστείλει τα ακραία εγκληματικά στοιχεία που τις απειλούν, τις απαγορεύει, επιτρέποντας στην ανομία να ισχυροποιείται.

Είναι το ίδιο σαν να αποφασίζει η Ιατρική για έναν ασθενή που πάσχει από σοβαρή ασθένεια η οποία όμως επιδέχεται επέμβαση να πεθάνει, παρά να χειρουργηθεί. Είναι το ίδιο σαν ν’ απαγορεύει η αστυνομία στους πολίτες να εξέρχονται των οικιών τους, επειδή στους δρόμους κυκλοφορούν ληστές.
 
Παραλογισμός μεν, πολιτική σκοπιμότητα δε.

Η κατάλληλη και η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για την αστική δημοκρατία να φιμώσει τον λόγο και να περιορίσει την κοινωνική δράση των Ελλήνων Εθνικιστών, διατηρώντας όμως το δημοκρατικό και πλουραλιστικό προσωπείο.

Όταν λοιπόν τις τελευταίες ημέρες, οι ακροαριστερές συμμορίες συνεπικουρούμενες από την κοινοβουλευτική αριστερά που πασιφανώς ερωτοτροπεί ιδεολογικά μαζί τους, κάτω από το αλεξ(η)βρόχιο της οργάνωναν συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας υπέρ του φυλακισμένου τρομοκράτη Νίκου Ρωμανού, οι οποίες ήταν απόλυτα βέβαιο ότι θα κατέληγαν σε σοβαρά επεισόδια και εκτεταμένης φύσεως ζημιές, το υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ και γενικότερα η κυβέρνηση δεν αντέδρασαν, δεν προέβησαν σε προειδοποιητικές δηλώσεις, ούτε έλαβαν μέτρα απαγορεύοντάς τες, όπως άμεσα και αβασάνιστα θα έκαναν σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή προέβαινε σε κάποια αντίστοιχη εκδήλωση.

Άφησαν λοιπόν το Αθηναϊκό κέντρο να καίγεται, περιουσίες να καταστρέφονται, πολίτες να τρομοκρατούνται, τα γραφεία της ΓΣΕΕ να βρίσκονται υπό κατάληψη, αντί να αποτρέψουν άμεσα τα επεισόδια εφαρμόζοντας αυτό που αβασάνιστα και αδίστακτα πράττουν απέναντι στις ειρηνικές και νόμιμες πολιτικές συγκεντρώσεις των Ελλήνων Εθνικιστών. Να απαγορεύσουν αρχής εξ αρχής την συγκέντρωση.

Αλλά αφ ενός μεν εδώ δεν είχαν πολιτικό όφελος, δεν θα περιόριζαν τον Λόγο και την κριτική που τους διαπομπεύει και αποκαλύπτει τις ανομίες τους, αφ ετέρου δε, θα δυσαρεστούσαν το παρακράτος, πολύτιμους συνεργάτες, που τόσες φορές εξυπηρέτησε τους σκοπούς και τα συμφέροντά τους.

Ειλικρινά φανταστείτε τι θα είχε συμβεί, αν η Χρυσή Αυγή είχε προαναγγείλει πορεία συμπαράστασης των αδίκως φυλακισμένων Συναγωνιστών μας.

Επίσης φανταστείτε τι διαστάσεις θα είχε λάβει η αστυνομική καταστολή, εάν και εφόσον είχε επιτραπεί η πορεία, σε περίπτωση που κάποιος από τους διαδηλωτές κλωτσούσε απλά έναν κάδο σκουπιδιών. 

Αυτή είναι η αστική δημοκρατία και αυτά πρεσβεύει. Εμποδίζει τον Εθνικιστικό λόγο, αυτόν που ομιλεί για την Πατρίδα και τη Φυλή και παραδίδει το Αθηναϊκό κέντρο στα χέρια των βανδάλων.

ΟΧΙ 
ΣΤΙΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΝΑΙ 
ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ