ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ένα μήνα νωρίτερα οι εκλογές, γιατί φοβούνται τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής ! "Με τη γαλοπούλα στο στόμα" θα εκλέξουν ΠτΔ: Στις 17/12 η πρώτη εκλογή



Τις τελευταίες «πινελιές» στο χρονοδιάγραμμα των πρόωρων εκλογών, βάζουν οι σκευωροί, προκειμένου να «προλάβουν» την αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των πρώτων βουλευτών που προφυλακίστηκαν μετά το τηλεφώνημα Αθανασίου στην προϊσταμένη των ανακριτών. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω επίσπευση γίνεται ύστερα από«προειδοποίηση» της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» προς τους σαμαροβενιζέλους, γεγονός που είχε αποκαλύψει με άρθρο του ο διευθυντής της Βήμα FM, Βασίλης Χιώτης.

Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» είχε πει στους σκευωρούς ότι θα πρέπει να επισπευστεί τουλάχιστον κατά ένα μήνα το χρονοδιάγραμμα εκλογής προέδρου της δημοκρατίας, ώστε οι εκλογές να γίνουν πριν την έναρξη της «μεγάλης δίκης», στην διάρκεια της οποίας θα αποκαλυφθεί ακόμα και στον πιο ανόητο η σκευωρία και θα ξεφτιλιστούν οι σαμαροβενιζέλοι, και πριν την αποφυλάκιση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών, λόγω παρέλευσης του 18μήνου. Όπερ και εγένετο, αφού σε σημερινό άρθρο του ίδιου αρθρογράφου του «Βήματος», αναφέρεται ότι η διαδικασία εκλογής προέδρου της δημοκρατίας θα αρχίσει στις αρχές Ιανουαρίου, δηλαδή ένα μήνα νωρίτερα, όπως ακριβώς είχε πει η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη».


Ενδεικτικό του τι πρόκειται να συμβεί (αφού είναι όλα προαποφασισμένα) είναι ότι ενώ όλες οι καθεστωτικές φυλλάδες τηρούν στάση αναμονής σχετικά με τις εξελίξεις των «διαπραγματεύσεων» με την τρόικα, ο Χιώτης «δένει» τον συλλογισμό του κάνοντας λόγο για «αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στις διαπραγματεύσεις». Ό,τι ακριβώς γράφαμε ότι θα χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να επισπεύσουν την προεδρική εκλογή.

Ποιος είναι όμως ο Βασίλης Χιώτης που τόσα πολλά ξέρει για τους τακτικισμούς των σαμαροβενιζέλων; Πέρα από διευθυντής καθεστωτικού ραδιοσταθμού του ΔΟΛ, υπήρξε και συντονιστή της συζητήσεως ολάκερου του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής, επ’ ευκαιρία της εκδόσεως αντι-χρυσαυγίτικου ψευδολογήματος από τον «Βηματοδότη». Στην συνάντηση που τότε είχε ενώσει Κανέλλη, Βορίδη, Τατσόπουλο, Φραγκούλη, Αλαβάνο και άλλους, ο Χιώτης ήταν ο... οικοδεσπότης. 

Ιδού και σχετική φωτογραφία: 


Ας γνωρίζουν ότι οι τακτικισμοί τους (επίσπευση διαδικασιών, παράνομες πολιτικές διώξεις, ψεύτικες δημοσκοπήσεις, συνεργασία με καναλάρχες κλπ) δεν πρόκειται να τους κάνουν να αποφύγουν το πεπρωμένο της διόγκωσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ήδη βλέπουν τα αληθινά στοιχεία των δημοσκοπήσεων και αντιλαμβάνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά. Ας το συνηθίσουν καλύτερα γιατί αυτό δεν αλλάζει
Αυτοί  έδωσαν ελπίδα. 
Αυτοί έδωσαν φωνή. 
Αυτούς φυλάκισαν... 
Θα επιστρέψεις πίσω στη σιωπή και την υπομονή;


Σταύρος Λυγερός: Την πάτησαν στο Μαξίμου με τις παράνομες διώξεις - Κατέρρευσε το κατηγορητήριο, ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!


Η ανεξάρτητη δημοσιογραφική φων
ή του Σταύρου Λυγερού έχει αναφερθεί επανειλημμένως στο παρελθόν στην παράνομη δικαστική και πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής και έχει πει μεγάλες αλήθειες για την σκευωρία που στήθηκε κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Με άρθρο του στο "Πρώτο Θέμα" ο κ. Λυγερός αναφέρεται στην μηχανορραφία που έστησε η παραδικαστική παρέα της Λέσβου κατ΄ εντολήν Σαμαρά, επειδή η Χρυσή Αυγή παρέμεινε αδιαπραγμάτευτη και ασυμβίβαστη με γνώμονα πάντα το εθνικό συμφέρον. Στο Μαξίμου πίστεψαν ότι με τις διώξεις, τις δολοφονίες, την λάσπη και την τρομοκρατία θα εξαφάνιζαν την Χρυσή Αυγή, αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Λυγερός: "Οι ευρωεκλογές διέψευσαν αυτήν την προσδοκία".
Στην συνέχεια κάνει ένα βήμα παραπάνω και υποστηρίζει πως ούτε με την περιβόητη δίκη - αν και όποτε αυτή γίνει - θα συρρικνωθεί η Χρυσή Αυγή, αλλά αντιθέτως θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Το κατηγορητήριο είναι σαθρό, θα αποδειχθεί η πολιτική δίωξη κι όταν θα αποφυλακιστούν ο Αρχηγός και οι λοιποί παρανόμως έγκλειστοι Συναγωνιστές η Χούντα Σαμαρά και οι λοιποί σκευωροί , αν δεν έχουν καταρρεύσει και τυπικά, θα ξεφτιλιστούν παγκοσμίως!
Παραθέτουμε το απόσπασμα από το άρθρο του κ. Λυγερού: 


αρά τις δικαστικές διώξεις και τις προφυλακίσεις, η Χρυσή Αυγή δεν δείχνει σημάδια κατάρρευσης. Και βεβαίως έχει ανοιχτούς λογαριασμούς όχι μόνο με τον Σαμαρά, αλλά και με τον Μπαλτάκο. Είναι ενδεικτικό ότι υποδέχθηκε με δηλητηριώδη ειρωνεία την ίδρυση του κόμματός του.


Όπως αποδεικνύεται από το βίντεο της περιβόητης συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο οποίος είχε επαφές με τη Χρυσή Αυγή, έπεσε θύμα της στροφής που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μέχρι τότε η κυβέρνηση και το κατεστημένο ανέχονταν τις εμφανώς παράνομες πράξεις και δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής. Σχεδόν έκλειναν τα μάτια σε αυτά που τώρα υπερπροβάλλουν. Μέχρι τότε η Δικαιοσύνη ακολουθούσε τις αργόσυρτες διαδικασίες που στην πράξη ισοδυναμούσαν με ατιμωρησία. Η τελευταία έβαλε φτερά στα πόδια της μόνο όταν η κυβέρνηση έκανε στροφή. Στην πραγματικότητα το έδαφος είχε στρωθεί λόγω της απροθυμίας του Νίκου Μιχαλολιάκου να λειτουργήσει ως δεκανίκι της Ν.Δ.
Η εξήγηση για την αρχική στάση ανοχής και τη μετέπειτα στροφή είναι ότι το Μαξίμου ερωτοτροπούσε με την ιδέα να χρησιμοποιήσει τη Χρυσή Αυγή όχι μόνο ως δεκανίκι της Ν.Δ., αλλά και ως δύναμη εξισορρόπησης του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με εμφυλιοπολεμικούς όρους. Η περιβόητη θεωρία των δύο άκρων, που αντανακλούσε αυτή την πρόθεση, προϋποθέτει ισχυρή και προκλητική Χρυσή Αυγή.
Στο Μαξίμου εκτιμούσαν ότι οι δικαστικές διώξεις και η ηθική καταρράκωση των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής θα συρρίκνωναν την εκλογική επιρροή της. Προσδοκούσαν ότι οι περισσότεροι ψηφοφόροι της θα επέστρεφαν στο «γαλάζιο» μαντρί. Οι ευρωεκλογές, όμως, διέψευσαν αυτή την προσδοκία. Η ανοδική πορεία ανακόπηκε, αλλά δεν επήλθε η εκλογική κατάρρευση.
Ούτε και θα επέλθει με τη δίκη. Ανεξάρτητοι νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως τα νεοναζιστικά χαρακτηριστικά αυτού του κόμματος δεν επαρκούν στο ακροατήριο, διευκρινίζοντας ότι το κατηγορητήριο είναι ασθενές. Το γεγονός αυτό ενδέχεται να ενισχύσει τον ισχυρισμό περί πολιτικής δίωξης και κατ’ επέκταση να λειτουργήσει θετικά για τη Χρυσή Αυγή
Οι ίδιοι κύκλοι δεν αποκλείουν να επιβληθεί ατύπως ένα είδος επικοινωνιακού εμπάργκο ώστε να μη δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στα όσα θα ειπωθούν στο δικαστήριο. Η υπόθεση περιπλέκεται και από το γεγονός ότι τον Μάρτιο συμπληρώνεται το 18μηνο και ως εκ τούτου θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι άνευ περιοριστικών όρων ο Μιχαλολιάκος και τα άλλα ηγετικά στελέχη που προφυλακίστηκαν μαζί του. Για να μη συμβεί αυτό δεν αποκλείεται να τους αφήσουν λίγο νωρίτερα ελεύθερους, αλλά με περιοριστικούς όρους".
Χ.Α