ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Άλλοι μοιράζουν τούβλα από 500ευρα σε βουλευτές και άλλοι τρόφιμα στους Έλληνες... Αυτή είναι η διαφορά της Χρυσής Αυγής με το "συνταγματικό τόξο"! - ΒΙΝΤΕΟ - Φωτορεπορτάζ

Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες προμηθεύτηκαν τρόφιμα 
στην εορταστική διανομή 
της Χρυσής Αυγής!


Ενάντια στις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις, την σκευωρία και την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.

Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών για να προμηθευτούν τρόφιμα για αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Η Χρυσή Αυγή  πιστή στο κοινωνικό της έργο συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, με όσα μέσα διαθέτει. Ακόμη και χωρίς την κρατική επιχορήγηση ο Αγώνας μας δεν σταματά και αυτό είναι που πονάει το πολιτικό κατεστημένο ακόμη περισσότερο.Από νωρίς το μεσημέρι είχαν βρεθεί στο χώρο δεκάδες συναγωνιστές για να βοηθήσουν στο στήσιμο και την κατηγοριοποίησ η των τροφίμων.
Τόνοι από πατάτες, λαχανικά, κρέας, ρύζι, φρούτα και γιορτινά εδέσματα μοιράστηκαν σε περισσότερες από 2.000 οικογένειες. Για ακόμη μία φορά όλα τα τρόφιμα πληρώθηκαν από τους μισθούς των βουλευτών και των ευρωβουλευτών του Κινήματος.
Τα μηνύματα που πήραμε από τον κόσμο ήταν άκρως συγκινητικά και μας έδωσαν δύναμη για να συνεχίσουμε αυτόν το δύσκολο, αλλά και όμορφο Αγώνα μας. Για ακόμη μία φορά τα χιλιάδες χαμόγελα που προσφέρει η Χρυσή Αυγή με το κοινωνικό της έργο δείχνουν το ποιοι πραγματικά είμαστε. Αυτά τα χαμόγελα που προσφέρουμε είναι μία από τις βασικότερες «εγκληματικές» μας ενέργειες, που έχουν κοστίσει την ελευθερία του Αρχηγού και των βουλευτών μας.
Κατά την διάρκεια της εορταστικής διανομής τροφίμων οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Βουλδής, Λάμπρος Φουντούλης ο πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη, προέβησαν στις παρακάτω δηλώσεις:

Δηλώσεις Ηλία Παναγιώταρου 

στην εοραστική διανομή τροφίμων


Δηλώσεις Λάμπρου Φουντούλη 

στην εορταστική διανομή τροφίμων

Δηλώσεις Γιάννη Βουλδή 

στην εορταστική διανομή τροφίμων




ΡΕΖΙΛΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΜΗ... ΝΕΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ... ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ..





«Απελευθέρωση» της δημοσίευσης δημοσκοπήσεων εως και μια ημέρα πριν τις εθνικές εκλογές προβλέπει νέα τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.


Με την ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών καταργείται η 15ήμερη απαγόρευση με αποτέλεσμα τα ΜΜΕ να μπορούν έως και την Παρασκευή να δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις.


Πάντως, με το άκουσμα της τροπολογίας ενισχύθηκαν οι υποψίες των περισσοτέρων βουλευτών ότι οδεύουμε ολοταχώς για εκλογές.



Δημοσκοπήσεις μέχρι και την παραμονή των εκλογών ψήφισε η Βουλή το Σάββατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Το μεγαλύτερο όπλο του καθεστώτος, στον αγώνα επιβίωσης που δίνει εν μέσω του βόθρου που άνοιξε και δεν κλείνει με τίποτα, είναι η "δικτατορία των αριθμών".

Έχει αποδειχθεί ότι μέρος του κόσμου (ο λεγόμενος όχλος), είναι μια άμορφη μάζα που κινείται βάσει προπαγάνδας και ΜΜΕ.Έτσι το βάρος του συστήματος, καθώς τα ΜΜΕ αρχίζουν και χάνουν την αίγλη τους, έγκειται στην ικανότητά του να δημιουργήσει "ρεύματα" υπέρ των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" μέσω των αριθμών και των δημοσκοπήσεων.


Με αυτό τον τρόπο έφερε το "Ποτάμι" στην Ευρωβουλή, με αυτό τον τρόπο έφθασε στις Ευρωεκλογές η ΝΔ στο 22%, όταν ένα μήνα πριν είχε.....
16,5%. Έτσι πήρε το ΠΑΣΟΚ 8% ενώ στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτο.

Το Σάββατο λοιπόν κατατέθηκε τροπολογία,  με την οποία επιτρέπεται να δημοσιοποιούνται και να ενεργούνται δημοσκοπήσεις μέχρι την παραμονή των εκλογών, με το αιτιολογικό ότι "με την απαγόρευση δεν κερδίζουμε κάτι αλλά χάνουμε σε αξιοπιστία και ανεξέλεγκτη".

Εκλαϊκευμένα το "συνταγματικό τόξο" θα μας φλομώσει στις....μαϊμούδες μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες.




Δημοσκόπηση zougla.gr: 
15,7% η Χρυσή Αυγή




Μπέπε Γκρίλο: Παπατζής ο Τσίπρας, θα μείνει στο μνημόνιο



Συνέντευξη τύπου στην Ένωση Ανταποκριτών της Ρώμης έδωσε ο αρχηγός του ιταλικού κόμματος των Πέντε Αστέρων, Μπέμπε Γκρίλο και σε κάποια φάση κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Και είπε βεβαίως τα αυτονόητα: 

«Αν ο Αλέξης Τσίπρας μείνει στο ευρώ θα παραμείνει και εντός των συνθηκών του ενιαίου νομίσματος. 

Αν ο Τσίπρας είναι η Αριστερά, στην Ελλάδα δεν χρειάζεται πια η Δεξιά».

Καν να έχετε υπόψη σας, πως την ίδια ώρα που ο Γκρίλο έλεγε τα παραπάνω, ο mister Tsipras ο… μνημονιοσχίστης, διαβεβαίωνε τους διεθνείς τοκογλύφους με συνέντευξή του στο Reuters, ότι έχει δεσμευτεί να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ και να νη μην προβεί σε μονομερείς ενέργειες. Επιβεβαιώνοντας τον Γκρίλο, αλλά και την φράου Μέρκελ, που είχε πει προ ημερών ότι η παραμονή στην ευρωζώνη προϋποθέτει «σεβασμό στους κανόνες».

Όποιοι καλοπροαίρετοι άνθρωποι περιμένουν από τον mister Tsipra να… σκίσει το Μνημόνιο, πιο πιθανό είναι να δουν τον ήλιο να βγαίνει από τη… Δύση, παρά αυτό!

Για να μην απογοητευθούν, λοιπόν, έχουν μία και μόνη επιλογή: την Χρυσή Αυγή! Που δε θα τους πουλήσει ποτέ!

Αντίοχος