ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Εις ότι αφορά την πρόταση Σαμαρά, η οποία αποτελεί ομολογία ήττας και όχι πρόταση συναινέσεως, η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει και στην δεύτερη ψηφοφορία τον Σταύρο Δήμα, καθώς αυτό που προέχει είναι να μπει ένα τέλος στην εφαρμογή της εθνοκτόνου πολιτικής των Μνημονίων και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή


Την στιγμή που έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν για τις αποκαλύψεις των βρωμερών μεθοδεύσεων του προδότη πρωθυπουργού, το συνταγματικό τόξο της Βουλής λειτουργώντας ακόμα μια φορά ως....πλυντήριο επιχειρεί να κρύψει κάτω από το χαλί τα κακουργήματα.

Κι αν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι λογικό να θέλουν να καλύψει ο ένας τις βρωμιές του άλλου, τα υπόλοιπα ψευτοαριστερά κόμματα απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως λειτουργούν ως το καλύτερο δεκανίκι της καταρρέουσας Χούντας Σαμαρά.

Αλήθεια τι θα πουν στους ψηφοφόρους τους ο Σύριζα, η Δημάρ και το ΚΚΕ που με τις ψήφους τους εμπόδισαν την δημοσιοποίηση του ντοκουμέντου που επιβεβαιώνει τις υπόγειες μεθοδεύσεις Σαμαρά για να παραμείνει στην εξουσία;

Καλύτερα να κρυφτούν στο πιο βαθύ λαγούμι... Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πραγματική ασυμβίβαστη πολιτική δύναμη αντίστασης που συνεχίζεΙ να διατρανώνει: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!


ΑΝΟΙΞΕ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ! Βροχή οι τροπολογίες από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης - Κάνουν τα πάντα για να μπουν στην επόμενη βουλή



Επιτέλους! Μετά από το τέλμα που είχε βυθίσει την πολιτική ζωή επί 2 ½ χρόνια άρχισε να… ζωντανεύει το πράμα πολύ απότομα!

Έτσι, μήνυση στον Καμμένο και στον Χαϊκάλη (πρώην υποψήφιο βουλευτή της ΠΟΛΑ στην Αχαΐα…) ανακοίνωσε στον… αέρα του δελτίου του Μega ο φον Αντωνάκης. «Ωραία, θα του κάνω κι εγώ», απάντησε ο Καμμένος!

Την ίδια ώρα, νέα μπόμπα έπεσε από τους «ανεξάρτητους» που γέρνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ στους «ανεξάρτητους» που γέρνουν προς νουδούλα, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και… Ρυάκι. Οι Βουδούρης και Παραστατίδης, λοιπόν, άφησαν υπόνοιες κατά 4 βουλευτών (Αηδόνη, Λυκούδη, Νταβρή και Ψαριανού, ότι πήραν τα μύρια και τους κάλεσαν να μην εμφανιστούν στις επόμενες ψηφοφορίες, για να αποδείξουν ότι δεν τα πήραν.

Οι απαντήσεις των τεσσάρων ήταν εξίσου… απολαυστικές: «Είναι άθλιοι και ξεφτιλισμένοι», «πολιτικάντηδες που εκτελούν συμβόλαια», «πολιτικά σκουλήκια», «άθλιοι επαίτες», «περιφερόμενοι καιροσκόποι». Και βέβαια, οι συνήθεις απειλές για μηνύσεις κ.τ.λ.

Κι όπως έχω προβλέψει εδώ και καιρό, αν μέχρι τώρα ο κοσμάκης σιχαινόταν μια φορά τους πολιτικάντηδες, μ’ όλα αυτά που θα δει και θ’ ακούσει αυτές τις μέρες θα τους σιχαθεί… εκατόν-μία! Λοιπόν, ξεφτιλιστείτε κι άλλο κυρίες-κύριοι και… δεσποινίδες του… συνταγματικού τόξου και στις εκλογές που έρχονται θα τρίβετε τα μάτια σας!


80  ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 

Το... άρωμα εκλογών φαίνεται πως έφερε μεγάλη κινητικότητα στη Βουλή: Περισσότερες από 80 τα τελευταία 24ωρα για να προλάβουν τις κάλπες

Άρον-άρον κυβέρνηση και βουλευτές περνούν νομοσχέδια και τροπολογίες στη Βουλή, προκειμένου να προλάβουν τυχόν πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο η χώρα να οδηγηθεί πρόωρα σε εκλογές τον Ιανουάριο. Την ίδια ώρα, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία παρατείνεται μέχρι το Φεβρουάριο, για τεχνικούς λόγους, το μνημόνιο.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες στο κοινοβούλιο έχουν κατατεθεί προς ψήφιση τρία νομοσχέδια και περισσότερες από 80 βουλευτικές και υπουργικές τροπολογίες. Μόλις χθες υπερψηφίστηκαν σαράντα δύο τροπολογίες με πολλαπλάσιες διατάξεις, στην Ολομέλεια της Βουλής, μαζί με το νομοσχέδιο για τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις. Ανάμεσα στις τροπολογίες, ξεχωρίζει εκείνη που αφορά τη σύμβαση της κινεζικής Cosco με τον ΟΛΠ, για την επέκταση της εταιρείας στο δεύτερο και τρίτο προβλήτα του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά.

Ενδιαφέρον έχουν και οι τροπολογίες που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο που κατάθεσε το Υπουργείο Παιδείας για το Παρατηρητήριο Άνοιας. Εκεί περιλαμβάνεται τροπολογία για τη δίμηνη παράταση του μνημονίου, καθώς και τροπολογία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τα ECDL, την οποία η ΟΙΕΛΕ και η ΑΔΕΔΥ χαρακτηρίζουν προεκλογικό δώρο στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Η/Υ.