ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Οι κάλπες ως το αποτέλεσμα της έκφρασης της οργής των Ελλήνων



Ο Σαμαράς βλέποντας ότι η επένδυση στην κινδυνολογία και την στρατηγική του φόβου δεν τραβάει, άρχισε τις τελευταίες ημέρες μια επιχείρηση παροχολογίας, πατώντας πάνω στην ένταση του θράσους και της άκρατης ψευδολογίας, που τον διέπουν.


Με επιχειρηματολογία και υποσχέσεις, που προσβάλλουν την νοημοσύνη κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος δεν έχει υποστεί λοβοτομή, ο Σαμαράς και το επιτελείο του καταργούν και κατακρεουργούν κάθε έννοια σοβαρότητας. 

Προφανώς ο επικίνδυνος -για την Πατρίδα και τον Λαό- αυτός τύπος θεωρεί ότι οι Έλληνες ξέχασαν τις πολλαπλές υποσχέσεις του για έξοδο από την κρίση που επέβαλε το Μνημόνιο. Την οικτρή κατάσταση της Νεολαίας, η οποία μαστίζεται από την ανεργία και μεταναστεύει στο εξωτερικό. Την συνεχή υποβάθμιση της ζωής τους σ' όλους τους τομείς. Την συνεχή άνοδο της λαθρομετανάστευσης. Την απίστευτη έκρηξη της εγκληματικότητας, τις χιλιάδες αυτοκτονίες που προκάλεσε η μνημονιακή πολιτική. Την ασταμάτητη μείωση μισθών και συντάξεων. 

Την επιβολή χαρατσίου στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Την πλήρη παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας στις αδίστακτες και αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.

Και ενώ ο Σαμαράς και οι συνένοχοί του θεωρούν ότι οι Έλληνες τα έχουν ξεχάσει όλα αυτά, έχουν το θράσος να πιστεύουν ότι «θα φάνε το παραμύθι» των ψεύτικων υποσχέσεων που, με απύθμενη αναίδεια, σερβίρει η κυβέρνηση. Υποσχέσεις που βασίζονται πάνω στην συνέχιση, με κάποιες πινελιές «φιλανθρωπίας», των ίδιων πολιτικών που επέβαλαν οι δανειστές και με αποκρουστική και άθλια διάθεση υπακοής διέπρατταν οι ντόπιοι υποτακτικοί τους.

Όσοι, λοιπόν, έχουν το θράσος να επικαλούνται την «αληθινή κατάσταση των πραγμάτων», ας θυμηθούν τα ασύστολα ψέματα που χρησιμοποίησαν προεκλογικά, τόσο το 2009 όσο και το 2012. Αυτή την φορά οι κάλπες δεν θα τους κάνουν το χατίρι, γιατί το ποτήρι της οργής ξεχείλισε

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ως ο κύριος εκφραστής τη ανάγκης επανελληνοποίησης του Τόπου και μετατροπής της οργής σε θετικό εργαλείο κατασκευής μιας Νέας Ελλάδας, θα είναι ο χειρότερος εφιάλτης στα όνειρα όλων όσοι ευθύνονται για την τραγική σημερινή κατάσταση.

Γιώργος Μάστορας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ