ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Το μεγάλο ξεπούλημα: Αρπακτικά που στοχεύουν στο νερό, την ενέργεια και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες μαζί με τον Ολάντ!



Θυμάστε μία εποχή που οι συριζαίοι έκαναν κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των κρατικών εταιρειών που διαχειρίζονται το νερό και την ενέργεια; Πέρασαν, όπως φαίνεται, αυτές οι εποχές και τώρα βρισκόμαστε στην εποχή του «ρεαλισμού», στην οποία ο Σύριζα ως νέα πασοκονουδούλα προσβλέπει στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ως «μάννα εξ ουρανού».

Μαζί, λοιπόν, με τον πρόεδρο Ολάντ, ο οποίος ήρθε εκπροσωπώντας τα γαλλικά συμφέροντα, ήρθαν και μία πλειάδα επιχειρηματιών, προκειμένου να συζητηθεί το άμεσο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Σας παρουσιάζουμε την λίστα των επιχειρηματιών, προκειμένου να καταλάβετε τι πρόκειται να ξεπουληθεί:

- Φιλίπ Ντελέρ: Πρόεδρος του διεθνούς τμήματος της Alstom. Έχει ως αντικείμενο μεταφορικά μέσα, τραίνα, μετρό και μέσα παραγωγή ενέργειας.

- Πιέρ Κοπέ: Γενικός εκπρόσωπος της VINCI που είναι εταιρεία κατασκευών, αυτοκινητόδρομων, πάρκινγκ κλπ.

- Ερίκ Γκεμπαλί: Διευθυντής του τμήματος διεθνούς ανάπτυξης της SUEZ Environnement, που είναι εταιρεία διαχείρισης υδάτων.

- Πάρις Μουράτογλου, πρόεδρος EREN που ασχολείται με φυσικούς πόρους και ανανεώσιμες πηγές.

Κοινώς, οι γάλλοι έρχονται προκειμένου να πάρουν τον ΟΣΕ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, τα πετρέλαια, τους φυσικούς πόρους της χώρας και να μπουν στην διαχείριση της ηλεκτροδότησης της χώρας. Αυτό σημαίνει για τους Έλληνες πολίτες ότι συντόμως θα αυξηθούν οι τιμές τόσο στο νερό, όσο και στην ηλεκτρική ενέργεια.

Ακόμα σημαντικότερο, κρίσιμες δομές της χώρας, που άπτονται μέχρι και σε θέματα εθνικής ασφάλειας, περνάνε στα χέρια των ξένων, των οποίων γίνεται έρμαιο η χώρα, με τις ευλογίες ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και των πολιτικών κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής φυσικά.



Γενναία κρασοκατάνυξη Τσίπρα και Ολάντ πάνω στα συντρίμμια της Πατρίδας μας


Σε εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα η περιοδεία του προέδρου της Γαλλίας επί ελληνικού εδάφους. Ο γάλλος πρόεδρος που βρίσκεται από εχθές στην Ελλάδα, πήγε χθες μαζί με τον Τσίπρα και διασκέδασαν μαζί με Λαζόπουλο και λοιπούς συριζαίους. Σήμερα, ο πρόεδρος της Γαλλίας εξέφρασε την λύπη του διότι στην Γαλλία έγινε ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο τον αποτρέπει από το να χαρεί.


Όμως μία μέρα νωρίτερα, η Ελλάδα επλήγη από σφοδρή κακοκαιρία που ως αποτέλεσμά της είχε έναν νεκρό, μία αγνοούμενη και τεράστιες υλικές καταστροφές. Το γεγονός ότι η κακοκαιρία έφτασε να έχει ένα τουλάχιστον θύμα δεν απορρέει από την θεομηνία, αλλά από την ανικανότητα των κυβερνώντων (στην κεντρική διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση) να πραγματοποιήσουν ακόμα και έναν καθαρισμό φρεατίων.


Αυτό, όμως, δεν απέτρεψε τον πρωθυπουργό από το να επιδείξει για ακόμη μια φορά προκλητική αναλγησία, ώστε να ξενυχτήσει στο Γκάζι με τον γάλλο πρόεδρο και τον Λαζόπουλο.

Πέραν της ανικανότητας, λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με μία άνευ προηγουμένου αδιαφορία απέναντι στην ανθρώπινη ζωή και το γεγονός ότι αυτή χάνεται από κυβερνητική ανεπάρκεια. 

Τσίπρας ως νέος Σημίτης: Ευχαριστούμε τους Γάλλους για... το Μνημόνιο και την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών


Η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο ταυτοχρόνως την υπογραφή ενός νέου επαίσχυντου, αριστερού μνημονίου και την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών, που έρχονται από την Τουρκία. Ως αντίτιμο για την καταστροφή που υπέστησαν οι Έλληνες πολίτες, η Ελλάδα «εισέπραξε» αιματηρά μέτρα και “Hot Spot” για να μπορεί να στεγάζει τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών.

Από την άλλη πλευρά του Αιγαίου έχει στηθεί μία ολόκληρη παρακρατική επιχείρηση, η οποία εισπράττει αφειδώς χρήμα για να αποσταθεροποιεί την Ελλάδα. Παρόλη την προφανή ενοχή της Τουρκίας, η καγκελάριος της Γερμανίας μετέβη στο «σουλτανάτο» και έδωσε «γη και ύδωρ» στους τούρκους, ήτοι 3 δισ. ευρώ χωρίς ανταλλάγματα και επίσπευση της διαδικασίας ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα δωθούν και οι κοινές περιπολίες, δηλαδή η ακύρωση των ελληνικών θαλασσίων συνόρων.

Όλα τα παραπάνω τα επικρότησε, ουσιαστικά, ο Αλέξης Τσίπρας, σπεύδοντας να επικροτήσει τις επαφές που είχε η Μέρκελ στην Τουρκία, αλλά και να τις υιοθετήσει, αφού αμέσως τόνισε ότι δεν είναι γερμανικές, αλλά ευρωπαϊκές «προσπάθειες». Έτσι, λοιπόν, ο πρωθυπουργός αποδέχεται ότι η Ελλάδα θα γίνει μία αποθήκη λαθρομεταναστών, ενώ παράλληλα οι Έλληνες θα ωθούνται στην ραγδαία κινεζοποίησή τους, την ώρα που η Τουρκία θα εισπράττει πολλαπλά οικονομικά και γεωπολιτικά οφέλη από την επιχείρηση με τους λαθρομετανάστες.

Η στάση του πρωθυπουργού θυμίζει εντόνως το "ευχαριστούμε τους αμερικανούς" μετά την τραγωδία των Ιμίων. Μόνο που τώρα ευχαριστεί τους γάλλους για το Μνημόνιο και την μετατροπή της Ελλάδος σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

..........Τελικά τα στρουμφάκια δεν είναι μπλε, αλλά χρυσά. 

Μας δουλεύουν όλοι! Κοστολόγισαν λέει τα στρουμφάκια που βρίσκονται στην ταινιοθήκη του Μέγκα 1 εκατομμύριο ευρώ. προκειμένου ο Μπόμπολας να πάρει δάνειο ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ! 

Και από αυτόν τον άνθρωπο η αριστερή κυβέρνηση ζητάει να πληρώσει μόλις 8 εκατομμύρια για να του χορηγηθεί εκ νέου άδεια για τον σταθμό του! 


Πότε θα ξυπνήσει ο Έλληνας; Το πολιτικό φιάσκο των τελευταίων ετών μας οδηγεί όλους στην κοινωνική, εθνική και πολιτισμική αυτοκτονία



Μέγας Γ. Λαγός: "Αφήνετε τους νταβατζήδες στο απυρόβλητο και οδηγείτε το λαό στο θάνατο...Αυτοί είστε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ