ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Οι μαϊμούδες τραγουδάνε ακόμα ...

Μνημείο γελοιότητας η δημοσκόπηση της Alco


Οι μαϊμούδες τραγουδάνε ακόμα ... Μνημείο γελοιότητας η δημοσκόπηση της Alco
Αν υπάρχουν κάποιοι που θα βάλουν φτερά στα πόδια το βράδυ των εκλογών και θα τρέχουν να κρυφτούν μαζί με τους ξεφτιλισμένους πολιτικάντηδες, θα είναι οι υπεύθυνοι των συστημικών εταιρειών δημοσκόπησης .
Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα έχει αποκαλυφθεί στο πανελλήνιο το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν και οι χαλκευμένες έρευνες που σερβίρουν στον ελληνικό λαό . Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα «Ποντίκι» που δημοσιεύτηκε πριν λίγο.
Τα τραγελαφικά ποσοστά που δίνουν έχουν ως εξής:

Σύριζα 33,8% 
ΝΔ 30,5% 
Ποτάμι 4,5% Χρυσή Αυγή 4,4% ΚΚΕ 4,1% Πασόκ 3,9% ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. 2,7% ΑΝΕΛ 2,4% Αναποφάσιστοι 10,3%
Τα σχόλια είναι περιττά ... Σήμερα αναμένονται κι άλλες μαϊμού - δημοσκοπήσεις και θα είμαστε εδώ για να τους ... κρεμάσουμε στα μανταλάκια!
Την 25η Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι πιο δυνατή από ποτέ!  Θα είναι τρίτο κόμμα και θα αναλάβει τον ρόλο της Εθνικής αντιπολίτευσης.
Όλοι οι άλλοι δεν ξέρουμε πού θα είναι ...


ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ .ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜIΣΤΩΝ.!!!


Χιλιάδες πολίτες έχουν βγει στους δρόμους των πόλεων της Γαλλίας διαμαρτυρόμενοι για το μακελειό στην εφημερίδα Charlie Hebdo, όπου το πρωί της Τετάρτης (μετά τις 11.00) ένοπλοιτζιχαντιστές εισέβαλαν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και σκότωσαν 12 ανθρώπους, τραυμάτισαν σοβαρά 4 και ακόμα δέκα νοσηλεύονται τραυματισμένοι σε σταθερή κατάσταση.


Η Γαλλία έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των τζιχαντιστών. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα τζιχαντιστές έχουν εξαπολύσει τις ακόλουθες επιθέσεις σε γαλλικό έδαφος:

1. 21 Δεκεμβρίου: 11 τραυματίες από νέα επίθεση τζιχαντιστή στη Γαλλία

2. 21 Δεκεμβρίου: «Μοναχόλυκος» τζιχαντιστής μαχαίρωσε τρεις αστυνομικούς στη Γαλλία

Το Ισλαμικό Κράτος είχε προειδοποιήσει από τις 20 Νοεμβρίου ότι θα χτυπούσε στη Γαλλία και μάλιστα Γάλλοι τζιχαντιστές είχαν καλέσει τους ομοϊδεάτες τους να επιτεθούν με κάθε τρόπο και μέσο, χτυπώντας όχι μόνο στρατιωτικούς στόχους αλλά και αμάχους. Δείτε εδώ: Ισλαμικό Κράτος: Θα κάνουμε τζιχάντ και αποκεφαλισμούς μέσα στη Γαλλία

Η Γαλλία βρίσκεται στο στόχαστρο όχι μόνο γιατί συμμετέχει στον Συνασπισμό ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος αλλά και για τις αποικιακές εμπλοκές της από το παρελθόν σε Μέση Ανατολή και βόρεια Αφρική. Ας μην ξεχνάμε ότι η Συρία υπήρξε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο γαλλική αποικία.


Το "συνταγματικό τόξο" παρακαλά για υποψηφίους. Η Χρυσή Αυγή έχει έτοιμα τα ψηφοδέλτιά της από το 2014


Συμβαίνει το εξής παράδοξο αυτές τις ημέρες...




Διαβάζοντας τα site και τα υπόλοιπα ΜΜΕ παρουσιάζεται μια τρομερή αδυναμία όλων των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" να βρουν υποψηφίους για τις εκλογές.



Η ΝΔ παρακαλά κουμπάρους, μπατζανάκηδες, αδερφές κτλ μήπως και συμπληρώσει τα ψηφοδέλτια με καθωσπρέπει υποψηφίους αφού τα μεγαλοστελέχη (Παυλόπουλος, Ιωαννίδης, Σπηλιωτόπουλος κ.α.) συνταξιοδοτούνται πρόωρα λόγω... εκλογικού στραπάτσου.

Στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Οι μαζικές αποχωρήσεις για το κόμμα του ΓΑΠ έχουν φέρει τον Βενιζέλο σε απόγνωση. Μέχρι και ανακοίνωση εξέδωσε για εκδήλωση ενδιαφέροντος όσων θέλουν να είναι υποψήφιοι. 

Τα αποτελέσματα....οικτρά!

Στο κόμμα του Θεοδωράκη το πράγμα είναι εντελώς γελοίο. Λόγω έλλειψης υποψηφίων σε αρκετές περιφέρειες θα καλυφθούν οι θέσεις από.... Αθηναίους, ενώ σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχει υποψήφιος ούτε για δείγμα!!!

Το ίδιο συμβαίνει και με το νεοσύστατο κόμμα ΓΑΠ. Θα τοποθετηθούν Αθηναίοι στην επαρχία. 

Για Αν.Ελ., ΔΗΜΑΡ και κάτι κόμματα του 1% δεν έχει νόημα να συζητήσουμε. Αυτοί προσπαθούν μέσω twitter να πείσουν κανένα φαντασμένο να κατέλθει στις εκλογές. 

Στο ΣΥΡΙΖΑ σφάζονται για το ποιος θα μπει και αν θα μπει, ενώ το ΚΚΕ με άνωθεν εντολή διατάζει τους υποψηφίους του ακόμη και σε ποια περιφέρεια θα πάνε.




Η μόνη πολιτική Δύναμη ωστόσο που έχει συμπληρώσει τα ψηφοδέλτιά της.....από το 2014 είναι η Χρυσή Αυγή. 



Ενδεικτικό της οργάνωσης και της αξιοποίησης των στελεχών της που οσονούπω θα εκπλήξουν τον ελληνικό λαό.

Και θέτουμε την εξής ερώτηση προς το λαό..

Γιατί άραγε κανείς δεν θέλει να είναι υποψήφιος με τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου ενώ συνωστίζονται σε μια "εγκληματική οργάνωση";!



Κομισιόν: στο δίλημμα «Τσίπρας ή Σαμαράς» είμαστε ουδέτεροι, διότι «τι Τσίπρας τι Σαμαράς»!



Δηλώσεις σχετικά με την στάση της Κομισιόν στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα, έκανε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσχοβισί, σχολιάζοντας τη δήλωση που είχε κάνει στις 29 Δεκεμβρίου, όταν είχε πει ότι θεωρεί «σημαντική μία ευρεία υποστήριξη εκ μέρους των Ελλήνων ψηφοφόρων και των μελών της πολιτικής ηγεσίας προς την αναγκαία διαδικασία των ευνοϊκών προς την οικονομική ανάπτυξη μεταρρυθμίσεων». Και διευκρίνισε, ότι τα λεγόμενά του δεν συνιστούν επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, καθώς η Κομισιόν είναι ουδέτερη στο δίλημμα «Τσίπρας ή Σαμαράς», γιατί προσβλέπει σε συνεργασία με τον mister Tsipra, που «έχει εξελιχθεί», όπως είπεΕννοώντας, πως έχει εξελιχθεί σε μνημονιακό ον, όπως ακριβώς «εξελίχθηκε» παλαιότερα ο κάποτε «αντιμνημονιακός» (για τα μάτια του κόσμου…) o Αντωνάκης. 

Ιδού η επίμαχη δήλωση:

«Δεν πρόκειται για έκκληση για την ψήφιση του ενός ή του άλλου. Οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν ελεύθερα τους ηγέτες τους. Σε περίπτωση που ο κ. Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός τότε, θα συζητήσουμε μαζί του επί τη βάσει των προτάσεών μας. Μπορούμε να συνεργασθούμε μαζί του υπό ορισμένους όρους, εάν βρούμε μία κοινή γλώσσα. Δεν πρέπει να θεωρούμε ότι αποκλείεται να συνεργασθούμε με τον κ. Τσίπρα».

 Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! 


                              ΣΟΥΛΤΣ: 

Ο MISTER TSIPRAS ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, 

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

Εμμέσως πλην σαφώς υπέρ του mister Tsipra, ετέθη ο γερμαναράς πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, υποστηρίζοντας ότι συζητάει πολύ συχνά μαζί του κι έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι κοροϊδεύει την ελληνική κοινωνία λέγοντας πως θα… σκίσει το Μνημόνιο, για προεκλογικούς λόγους. Δείτε:  

«Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να συζητούμε καν για αυτό το θέμα (σ.σ.. εάν η Ευρωζώνη θα άντεχε μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας ευκολότερα από ό,τι πριν από τρία χρόνια). Η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωζώνης και θεωρώ ότι θα παραμείνει. Ο Τσίπρας γνωρίζει ότι μεταξύ της προεκλογικής ρητορικής και ενός κυβερνητικού προγράμματος συχνά υπάρχει διαφορά. Εγώ ο ίδιος έχω μιλήσει με τον κ. Τσίπρα αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Γνωρίζει ότι μεταξύ της προεκλογικής ρητορικής και ενός κυβερνητικού προγράμματος συχνά υπάρχει διαφορά. Η συμβουλή μου είναι να περιμένουμε πρώτα πώς θα ψηφίσουν οι Έλληνες».

Ασφαλές συμπέρασμα: 



Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! 



Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!



ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΙΣΙ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...






Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την εγκληματική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, η οποία είναι ένα δείγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας στην οποία θέλουν να μετατρέψουν το εθνικό κράτος των Ελλήνων τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο Σύριζα και οι λοιπές δυνάμεις του "συνταγματικού" τόξου.

Η υποκρισία και ο ψευτοανθρωπισμός πρέπει να λάβουν ένα τέλος.

Για να μην γίνει και η Αθήνα Παρίσι απαιτείται εθνική πολιτική στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και αυτήν την πολιτική εγγυάται μόνο η Χρυσή Αυγή.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ … Που είναι όμως στο χέρι μας να παραμείνει σενάριο ! Πάμε για συγκυβέρνηση Σαμαρά Παπανδρέου;

Αυτό που τον Οκτώβριο του 2014 προκάλεσε ευθυμία και έτρωσε την σοβαρότητα του εκστομίσαντος την «είδηση», σήμερα φαντάζει σοβαρό και πολύ πιθανό.

Αμερικανός Οικονομικός Αναλυτής, σύμβουλος σε πολλά Funds, που συμμετείχε στο  International Conference onApplied Business and Economics   τον Οκτώβριο του 2014 στους Δελφούς, γνώριζε  από τότε μετά βεβαιότητος ότι δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.  Ενώ αντιμετωπίστηκε με θυμηδία όταν προέβλεψε ότι  θα συνεχίζει να συγκυβερνά η Νέα Δημοκρατία με μία μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ και με άλλον αρχηγό, πιθανολογώντας ότι αυτός μπορεί να είναι και πάλι ο Γ.Α.Π!
Η σημερινή πραγματικότητα έρχεται να τον δικαιώσει.
Οι νεώτερες πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από Ελληνοαμερικανούς Οικονομικούς Παράγοντες  που δραστηριοποιούνται σε μία σειρά ξένων Χρηματιστηρίων και περιλαμβάνουν ένα σενάριο το οποίο κάποιοι μπορούν να το χαρακτηρίσουν είτε ως αποκύημα επιστημονικής φαντασίας, είτε ως τον χειρότερο εφιάλτη!
Συγκεκριμένα φουντώνουν οι συζητήσεις που προβλέπουν νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές και Κυβέρνηση συνασπισμού στην οποία θα συνυπάρξουν οι πάλαι ποτέ συγκάτοικοι των φοιτητικών τους χρόνων: Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου ο πρώτος επί κεφαλής της Νέας Δημοκρατίας και ο δεύτερος επί κεφαλής του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ (τίτλος που παραπέμπει  στο ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ του Ζίγδη,πολιτική αφετηρία του μπένι).
Στο πρώτο κυβερνητικό σχήμα θα συμμετάσχουν και ανεξάρτητοι Βουλευτές, ενώ σταδιακά τις υπουργικές θέσεις θα καταλάβουνυποδεικνυόμενοι κατ’ εξοχήν φιλομνημονιακοί εξωκοινοβουλευτικοί τεχνοκράτες.
Μία κυβέρνηση η οποία θα εξαντλήσει την τετραετία επιβάλλοντας σκληρότατα μέτρα και ατσάλινη πειθαρχία στους πολίτες εφαρμόζοντας τα χειρότερα Εθνικά, Οικονομικά και Κοινωνικά σενάρια
Τούτο βεβαίως σημαίνει ότι ο Α. Σαμαράς γνώριζε όλα τα παραπάνω και γι’ αυτό προκήρυξε πρόωρες εκλογές για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.  Και βεβαίως η υποτιθέμενη κόντρα με τον Γ.Α.Π. καθώς και οι οι ισχυρισμοί του περί σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την ενδεχόμενη μεθόδευση με την οποία η χώρα ρίχτηκε στα νύχια του ΔΝΤ και της Μέρκελ αναδεικνύονται σε ένα ακόμη ηχηρότατο ψέμα.
Το σενάριο δεν σταματά εκεί. Εμπλέκει και την αξιωματική αντιπολίτευση η οποία εν μέσω ψευτο-λεονταρισμών δεν απαντά επί της ουσίας στην ασκούμενη ψηφοθηρική τρομοκρατία.
Στο τελευταίο, για παράδειγμα, μπορώ να παρατηρήσω ότι όντως δεν δίνεται πειστική απάντηση στους ισχυρισμούς Σόϊμπλε και ντόπιων μνημονιακών περί εξόδου της χώρας από το Ευρώ, αφού τούτο και ο Σύριζα το έχει αποκλείσει, αλλά και διά στόματος Ευρωπαίων αξιωματούχων μετά τις εκλογές του 2012 είχε ομολογηθεί ότι δεν υπάρχει τρόπος να εκδιωχθεί μία χώρα από την Ευρωζώνη. Γενικότερα η επικοινωνιακή τακτική του Σύριζα δυναμιτίζεται από τις «δήθεν προσωπικές απόψεις» πρωτοκλασάτων στελεχών.
Ωστόσο στην SWAT ανάλυση του σεναρίου, λαμβάνεται υπ’ όψιν και η αντίδραση των εν δυνάμει ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, στην πιθανότητα να υποθέσουν στο πλάι του Αντώνη Σαμαρά τον Γεώργιο Παπανδρέου. Ενώ υπολογίζεται και ο  κίνδυνος να «σύρουν» δια της ψήφου τους οι Έλληνες ψηφοφόροι τον Σύριζα, πιθανότατα και τους Α.Ν.ΕΛ. στην εξουσία, τινάζοντας στον αέρα τα σχέδια του Διεθνούς Οικονομικού κατεστημένου.
Ι. Δέμος