ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.



Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Η ολιγαρχία των πλουτοκρατών και των ξενόδουλων πολιτικάντηδων που κυβερνούν επί σειρά ετών την Πατρίδα μας, έχει επιδοθεί σε έναν λυσσασμένο αγώνα για την παλινόρθωση του δικομματισμού, της πόλωσης και των τεχνητών πολιτικών «αδιεξόδων», προκειμένου να διαιωνίσει την τυραννική της εξουσία επί των ελλήνων και τα σκανδαλώδη προνόμια που απολαμβάνει ως απόρροια αυτής.

Η νομοτελειακή κατάρρευση των κλεπτοκρατικών οργανισμών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έλαβε χώρα τα τελευταία 3 έτη, κατέστησε ιδιαίτερα δύσκολη την επαναφορά των ψηφοφόρων στα μεγάλα πολιτικά «μαντριά» και ανάγκασε το σύστημα να δημιουργήσει ένα πολυσχιδές πολιτικό τοπίο, γεμάτο από πλήρως ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα πολιτικά εκτρώματα τύπου ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, Ποταμιών κλπ.

Η αδιαμφισβήτητη επικοινωνιακή «αβάντα» που επιχειρήθηκε από τα ΜΜΕ των μαφιόζων πλουτοκρατών προς τα εν λόγω απο-κόμματα, δεν είχε κανένα άλλο σκοπό από το να κατευνάσει τις αντιδράσεις των πολιτών προς τα 2 (πρώην) «μεγάλα» κόμματα και ταυτόχρονα να τους συγκρατήσει στο μέγα πολιτικό «μαντρί» του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου».

Ο λόγος προφανέστατος και ομολογημένος με τόση θρασύτητα και αυθάδεια από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ, που ξεπερνά τα όρια της αισχρότητας και της αλητείας: η ανάσχεση της Χρυσής Αυγής.

Εκατοντάδες αναιδείς ομολογίες των πραματευτάδων της «ενημέρωσης» υπήρξαν στα τηλεοπτικά κι έντυπα μέσα, περί της άρνησής τους να προβάλλουν τις θέσεις και το λόγο του τρίτου τη τάξει πολιτικού Κινήματος της Χώρας.

Η δε ΑΛΗΤΙΚΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκστρατεία συκοφάντησης και σπίλωσης του Κινήματός μας, που ήλθε να υποστηρίξει επικοινωνιακά την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ την οποία έστησαν Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας και «Παναθηναϊκάκιας», είναι η πλέον τρανή απόδειξη του βρώμικου ρόλου των ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΩΝ στην πολιτική ζωή του τόπου.

Επειδή όμως το ΧΑΣΤΟΥΚΙ του 9,5% (με πάσα επιφύλαξη για εκτεταμένη νοθεία του αποτελέσματος) στις πρόσφατες ευρωεκλογές, κατέδειξε ότι οι συκοφαντίες και η τακτική του αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από το δημόσιο λόγο, δεν απέφερε τα αναμενόμενα στους παραχαράκτες της αλήθειας και τους εμπόρους της ενημέρωσης, επιχειρούν πλέον μία νέα «τακτική».

Οι επίπλαστες και «κατά παραγγελία» δημοσκοπήσεις, που δημοσιεύονται πλέον απρόσκοπτα και κατόπιν πολιτικής παρεμβάσεως της ΝΔ, έως και 1 ημέρα πριν τις εκλογές, αποτελούν την ύστατη προσπάθεια επηρεασμού της (ούτως ή άλλως) ποδηγετημένης από τα μαφιόζικα ΜΜΕ, ελληνικής κοινωνίας.

Οι κουτοπόνηροι υπαλληλίσκοι των μεγαλοεργολάβων προσπαθούν να παρουσιάσουν υψηλά ποσοστά συσπείρωσης στο καταρρέων «μαγαζί» της ΝΔ, παρουσιάζοντας μάλιστα (άκουσον, άκουσον) «μετακίνηση ψηφοφόρων» της Χρυσής Αυγής σε ποσοστό 20% προς τη ΝΔ…

Είναι βλέπετε γνώστες της ψυχολογίας των «μαζών» και άριστοι εφαρμοστές των τεχνικών εξαπάτησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Η απόπειρα διάσωσης του θλιβερού εκτρώματος της μασονοδεξιάς βέβαια, δεν είναι τυχαία πρώτη προτεραιότητα των πραιτωριανών δημοσιογραφίσκων, όλοι αυτοί οι έμμισθοι παπαγάλοι των μεγαλοεργολάβων γνωρίζουν πολύ καλά ότι η επικείμενη κατάρρευση του πατριδοκάπηλου μορφώματος της ΝΔ θα επιφέρει νομοτελειακά την εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, κάτι που αποτελεί το μόνιμο εφιάλτη τους.

Καθήκον όλων των Εθνικιστών είναι η αφύπνιση και η διάδοση της αλήθειας προς τους στρουθοκαμηλίζοντες και τρομοκρατημένους από την ελεεινή προπαγάνδα των νταβατζήδων των ΜΜΕ, η υπενθύμιση σε όλους τους έλληνες των πραγματικών υπευθύνων της δυστυχίας και της ανέχειας που βιώνουν καθημερινά, τις συμμορίες των προδοτών, απατεώνων και κλεφτών πολιτικάντηδων.

Υποχρέωσή μας δεν είναι μόνο η ψήφος μας προς το Κίνημά μας, αλλά και η συστράτευση όλων των ελλήνων με τη ΜΟΝΗ πραγματικά πατριωτική, ανιδιοτελή και φερέγγυα πολιτική δύναμη που υφίσταται, τη Χρυσή Αυγή, αυτή που συκοφαντούν, διώκουν και εχθρεύονται παθολογικά όλα αυτά τα κατακάθια της ελληνικής κοινωνίας, οι πολιτικάντηδες και οι σιχαμεροί υπηρέτες της ολιγαρχίας τους, παπαγάλοι των ΜΜΕ.

Ας κάνουμε λοιπόν τα χειρότερά τους όνειρα πραγματικότητα!

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος


Ο ταξίαρχος ε.α. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, στρατιωτικός ακόλουθος της Ελλάδας στη Μόσχα, υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στον Έβρο.

Ταξίαρχος Πυροβολικού με άρωμα…Μόσχας 
στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής!


Η έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα σε θέματα άμυνας και πολιτικής defencenet.gr παρουσίασε την υποψηφιότητα του Ταξίαρχου Αθανάσιου Παπαδόπουλου στον Έβρο, με την οποία η Χρυσή Αυγή διεκδικεί δυναμικά ακόμα μία έδρα στην ελληνική επικράτεια.

Γεννήθηκε στα Βρυσικά Διδυμοτείχου Έβρου το 1961. Το 1979 εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από την οποία αποφοίτησε το 1983 ονομασθείς Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού.  Υπηρέτησε σε διάφορες Μονάδες εκστρατείας του όπλου του ως Αξιωματικός Βολής, Διοικητής Πυροβολαρχίας, Αξιωματικός Επιχειρήσεων και Υποδιοικητής Μοίρας.

Διετέλεσε δύο φορές επί πενταετία συνολικά, Διοικητής Μοίρας Πυροβολικού. Διετέλεσε επίσης Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου  Μεραρχίας  και Σώματος Στρατού, Διευθυντής Γραφείου Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη (Γ’ΣΣ/ΝDC-GR), Υποδιοικητής Ταξιαρχίας και Ακόλουθος Άμυνας και Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα.

Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Αμύνης. Μιλά την αγγλική και τη ρωσική. Αποστρατεύτηκε, κατόπιν επιθυμίας του, τον Ιούνιο του 2013 και έκτοτε διαμένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Είναι νυμφευμένος και έχει δύο κόρες 20 και 16 ετών.

Συμμετέχει ενεργά στον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής για μια μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.

defencenet.gr


ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ



Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές και αυξάνεται η παραπληροφόρηση, ας πούμε και ολίγα για την αυτοδυναμία.

Κατ’ αρχάς, ο ισχύων εκλογικός νόμος χαρίζει 50 έδρες στον νικητή ακόμη κι αν κερδίσει με μόνο μία ψήφο διαφορά.

Από κει και πέρα, το ποσοστό που δίνει την αυτοδυναμία δεν είναι στάνταρ και εξαρτάται από το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός βουλής. 

Όσο μεγαλύτερο είναι το συνολικό ποσοστό των κομμάτων αυτών, τόσο ο πήχης της αυτοδυναμίας πέφτει από το 39% προς το 36%, ενώ μπορεί να φτάσει και ακόμα παρακάτω, αν τα λοιπά κόμματα συγκεντρώσουν π.χ. πάνω από 11%.

Στις εκλογές του Ιουνίου 2012, στις οποίες υπήρχε μεγάλη πόλωση, τα λοιπά κόμματα συγκέντρωσαν μόλις το 6%, με τον πήχη της αυτοδυναμίας να φτάνει στο 38%. 

Ωστόσο, σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, παρότι η πόλωση θα είναι εντονότερη από το 2012 και κάποια κόμματα που κατήλθαν σ’ εκείνες τις εκλογές ανακοίνωσαν ότι δε θα συμμετάσχουν σ’ αυτές (π.χ. Δημιουργία Ξανά) ή θα κατέλθουν συνεργαζόμενα με άλλα κόμματα (π.χ. οι διάφοροι Οικολόγοι, η Δράση κ.λπ.) είναι, είναι πιθανό το ποσοστό των λοιπών κομμάτων να… αυξηθεί. 

Αυτό θα συμβεί αν μείνουν εκτός νυμφώνος το κόμμα του Καμμένου, το κόμμα του Jeffrey, ή ακόμα και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι. Στην περίπτωση αυτή, ο πήχης θα κατέβει στο 35% ή και ακόμα παρακάτω. 

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η πιθανότητα αυτοδυναμίας είναι πολύ μικρή.