ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να γκρεμίσει την Δικτατορία των διεφθαρμένων.





Τα κράτη ανά τον κόσμο διέπονται από την "δημοκρατική" διαδικασία των εκλογών.Καλούνται οι πολίτες να εκλέξουν τον νέο ηγέτη που θα έχει ως κύριο μέλημα την ευημερία του λαού του. Όπως είναι γνωστό η πλειοψηφία καθορίζει τον νικητή,αλλά μήπως η πλειοψηφία δεν εκφράζει πάντα το σωστό και το δίκαιο; Μήπως η πλειοψηφία είναι αποτέλεσμα χειραγώγησης της γνώμης και της συνείδησης της μάζας; Η λογική της παγκοσμιοποίησης προβάλλει την δημοκρατία ώς την δύναμη του λαού φέρνοντας τα παραδείγματα "Ο λαός θέλει" , "Ο λαός αποφάσισε", "Ο λαός νίκησε". Αν λοιπόν η ίδια δημοκρατική διαδικασία των εκλογών, έχει ήδη υπονομευθεί ώστε να εκλεγούν οι "πνευματικοί ταγοί" μιας χώρας προς όφελος παγκοσμίων συμφερόντων, για ποιά δημοκρατία μιλάμε;


Ο πιο συνηθισμένος τρόπος υπονόμευσης μιας εκλογικής διαδικασίας, είναι η ψευδαίσθηση της επιλογής. Το σύστημα παρουσιάζει 10 κόμματα επί παραδείγματι και ο λαός είναι καταδικασμένος να ψηφίσει έναν από αυτούς, λευκό ή να απέχει. Κόμματα και ιδέες αντισυμβατικές του συστήματος, είναι καταδικασμένες να αποτύχουν γιατί πολύ απλά ο κινητήριος μοχλός της νίκης δεν είναι η "σωστή άποψη", αλλά το χρήμα. Μια παράταξη με σωστές και καθαρές απόψεις για παράδειγμα, δεν μπορεί να σταθεί επί ίσοις όροις (Δημοκρατία?!) στην μάχη για την διεκδίκηση της διακυβέρνησης. Και θα αναλύσω τους λόγους.


1) Οπαδική ψήφος.


Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν πρώτη προτεραιότητα την δημιουργία κομματικών στρατών.Είτε με ανταλλάγματα,είτε από χαζομάρα. Στην κατηγορία της χαζομάρας εντάσσονται οι φαντασμένοι , οι οποίοι πιστεύουν στην "ιδέα" του συστημικού κόμματος. Αυτοί λοιπόν οι οπαδοί-ψηφοφόροι, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ψηφίζουν ΟΠΑΔΙΚΑ. Δεν τους ενδιαφέρει αν το κόμμα τους, διέλυσε τα πάντα, ενεργώντας αντιστρόφως ανάλογα των συμφερόντων του λαού και του Έθνους.Δεν τους ενδιαφέρει να δούν την "εναλλακτική λογική" των πραγμάτων γιατί πολύ απλά είναι προσηλωμένοι στο κόμμα τους.Τι και αν τους λές το προφανές, δεν καταλαβαίνουν. Δεν μπορούν να κρίνουν με βάση την λογική γιατί υπάρχει σοβαρότατη έλλειψη κριτικής ικανότητας η οποία είναι αποτέλεσμα ελλιπούς κοινωνικής μόρφωσης. Πόσο μάλλον δε, όταν το κόμμα, έχει εξυπηρετήσει κάποιο προσωπικό συμφέρον (δουλειά,ρουσφέτι κλπ). Τότε μιλάμε με σιγουριά για ένα μεγάλο ατόπημα της εκλογικής διαδικασίας.


2) Ψήφος συμφερόντων.


Είναι σαφές ότι το χρήμα κυβερνάει τον πλανήτη. Έτσι για τους πλουσίους, είναι ένα στοίχημα η επόμενη κυβέρνηση. Κατά πόσον δηλαδή, θα εκπληρώσει τις επιχειρηματικές τους φαντασιώσεις. Με το αζημίωτο φυσικά, γιατί η διαδικασία είναι δούναι και λαβείν. Η "επόμενη κυβέρνηση" βλέπει τον επιχειρηματία ώς δεξαμενή ψήφων και ο εκάστοτε επιχειρηματίας την κυβέρνηση ώς μέσο επιπλέον πλουτισμού.Άρα είναι όλοι τους ευχαριστημένοι και επιπλέον, είναι αδιανόητο να πιστεύει κάποιος, ότι ο επιχειρηματίας που έχει στην δούλεψή του εκατοντάδες ή και χιλιάδες εργαζομένους, δεν θα τους δώσει "γραμμή" για την επερχόμενη εκλογική διαδικασία. Μια γραμμή που θα είναι σαφέστατα απειλή, με τον μανδύα της συμβουλής. Η πλειοψηφία των εργαζομένων θα αντιδράσει θετικά φυσικά, για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν θέλουν να χάσουν την εργασία τους. Άλλωστε δεν είναι και τίποτα η απόλυση μερικών υπαλλήλων και αντικατάστασή τους με άλλους. Η Νέα Τάξη μετράει αριθμούς, όχι ανθρώπους.




3) Ψήφος χειραγώγησης


Όσοι πολίτες δεν βρίσκονται στις προαναφερθείσες κατηγορίες, είναι ο επόμενος στόχος χειραγώγησης. Ναι, γνωρίζει το νεοταξικό σύστημα ότι υπάρχουν και ανένταχτοι,αντισυστημικοί και σκληροί ψηφοφόροι που γνωρίζουν το βρώμικο παιχνίδι. Πολίτες πολιτικοποιημένοι και όχι κομματικοποιημένοι. Πολίτες που μένουν πιστοί στα ιδανικά και τις ιδέες τους για το Έθνος τους, την κοινωνία τους και την ανθρώπινη αλληλεγγύη τους. Την οικογένεια , τα ήθη και τα έθιμά τους. Έτσι το σύστημα θα προσπαθήσει να κάμψει και αυτήν την αντίσταση προσπαθώντας να τους χειραγωγήσει. Το μεγαλύτερο όπλο χειραγώγησης του κόσμου, είναι τα ΜΜΕ.Κανάλια,εφημερίδες και δημοσιογράφοι της πλάκας, οργανώνονται κυρίως προεκλογικά, για να διαλύσουν κάθε αμφιβολία του κόσμου και να παρουσιάσουν την κυβέρνηση (ή το αγαπημένο κόμμα) ώς μεσσία και ως μοναδική επιλογή. Αποκρύπτουν αλήθειες βρώμικες,παρουσιάζουν απόψεις (όχι γεγονότα) ,βάζουν διλλήματα, δημιουργούν εντυπώσεις και αναμοχλεύουν καταστάσεις. Η προπαγανδιστική τους λειτουργία μόνο δημοσιογραφική δεν θεωρείται και αντίκειται στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Από πότε οι δημοσιογράφοι εκφέρουν άποψη; Από πότε οι δημοσιογράφοι παρουδιάζουν ειδήσεις κατά το δοκούν; Μα φυσικά από τότε που έγινε η "ενημέρωση" γρανάζι της παγκοσμιοποίησης..Της Νέας Τάξης Πραγμάτων..


Με αυτούς τους λόγους  παραπάνω, είναι αδιανόητο να νομίζει κάποιος ότι οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, εκλέγονται με την "δύναμη του λαού". Εκλέγονται με την δύναμη των συμφερόντων και του χρήματος. Έτσι καταρρίπτεται η λογική της εκλογικής και δημοκρατικής πλειοψηφίας. Η δικαιοσύνη και η λογική, πνίγονται στην λογική της πλειοψηφίας, μιας πλειοψηφίας που εύκολα εξαγοράζεται. 

Η Νέα Τάξη είναι στυγνή και εξαγοράζει ψυχές και συνειδήσεις. Θα δυσκολευτεί να εξαγοράσει...ψήφους;

Συγγραφέας/Αρθρογράφος: Υδρογόνο



ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 :Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών

http://wwwaimos.blogspot.gr/2015/01/2015-o.html

Πιστεύω στην Ελλάδα - Ψηφίζω Χρυσή Αυγή



Με εκβιασμούς, φόβο ή ακόμα και ψεύτικες ελπίδες, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να διασώσουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν. Καλλιεργούν την πόλωση και την τρομοκρατία στους Έλληνες ώστε να τους πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Δυστυχώς όμως για κείνους και ευτυχώς για τον Ελληνισμό, σήμερα υπάρχει ένα πραγματικά ασυμβίβαστο Κίνημα με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι δεν λυγίζουν μπροστά στην αμαρτωλή τους εξουσία.

Υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΩΝΗ που είναι και η μεγάλη ελπίδα Αντίστασης σε τοκογλύφους και μπολσεβίκους.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: Μαυρίστε τον εθνομηδενισμό της αριστεράς. Μαυρίστε τις ψεύτικες υποσχέσεις των «σοσιαλιστών» με τις μεγάλες καταθέσεις και τις μετοχές.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΔ: Μαυρίστε τους όψιμους «αντικομμουνιστές, τους πατριδοκάπηλους παλιάτσους της χαζοδεξιάς που μόλις χθες θυμήθηκαν την λαθρομετανάστευση και τον «κομμουνιστικό κίνδυνο».

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας. Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να γκρεμίσει την Δικτατορία των διεφθαρμένων.

Στις 25 Ιανουαρίου ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ Δυναμώνουμε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να ανακαταλάβουμε την Πατρίδα μας από τους προδότες και τους κλέφτες.

Στις 25 Ιανουαρίου όσοι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην Ελλάδα, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Νίκος Κωνσταντίνου



Τρέμει το σύστημα για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής- Ετοιμάστε την διερευνητική εντολή…




Πολύ ανήσυχος φαίνεται ο «Βηματοδότης» για το ενδεχόμενο (σίγουρα λέμε όχι μόνο εμείς, αλλά και όλοι όσοι αντιλαμβάνονται την αληθινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα) να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Τρίτο Κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, λαμβάνοντας την σχετική τρίτη εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησηςΚάτω, λοιπόν, από τον τίτλο «Η Τρίτη εντολή» γράφει τα εξής:


«Το σκεφτήκατε αυτό; Ας υποθέσουμε ότι στις εκλογές κανένα κόμμα δεν κερδίζει την αυτοδυναμία. Τότε ακολουθούν, σύμφωνα με το Σύνταγμα, οι διερευνητικές εντολές. Ας υποθέσουμε πάλι ότι την τρίτη θέση καταλαμβάνει (όπως αναφέρουν ορισμένες δημοσκοπήσεις) η Χρυσή Αυγή. Τότε τι θα γίνει; Θα ζητήσει ο Ν. Μιχαλολιάκος άδεια από τον....
εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο ώστε να παραλάβει την τρίτη εντολή; Και πώς θα μεταβεί εκεί; Όπως προβλέπεται από τον κανονισμό των φυλακών, θα πάει... σιδηροδέσμιος με κλούβα και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Και όταν πάρει την εντολή, τι θα την κάνει; Θα επιστρέψει σιδηροδέσμιος στη φυλακή; Σας τα λέω γιατί όλα αυτά πρώτη φορά συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της χώρας. Ένας αρχηγός κόμματος προφυλακισμένος για εγκληματικές ενέργειες να επιδιώκει την τρίτη θέση στην εκλογική αναμέτρηση. Είναι κάτι άλλωστε που αρχίζει να προβληματίζει όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα και κυρίως το ΠαΣοΚ που φλερτάρει με την τρίτη θέση, πλην όμως κατηγορεί τον Γ. Παπανδρέου ότι του κόβει δύναμη».

Η ανησυχία (για να μην πούμε πανικός) του συστημικού δημοσιογράφου είναι ολοφάνερη  όπως, επίσης, είναι ολοφάνερο ότι προσπαθεί να «προετοιμάσει» το έδαφος ώστε να συνηθίσουν όλοι στην ιδέα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγει Τρίτο Κόμμα, παρά τις διώξεις, τις συκοφαντίες και την συνωμοσία σιωπής εναντίον της. Όσο για τις «απορίες» που έχει ο «Βηματοδότης», για το τι πρόκειται να συμβεί αν ο έγκλειστος για τις Ιδέες του Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πάρει την σχετική εντολή, δεν έχει παρά να περιμένει μέχρι εκείνη την στιγμή για να δει τι ακριβώς θα επακολουθήσει.

Εκτός, βεβαίως, και αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμπράξουν πολύ νωρίτερα απ΄όσο θα περίμενε κανείς στον «μεγάλο συνασπισμό», προκειμένου να μην εξευτελιστούν κι άλλο τόσο αυτοί όσο και το πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν, με την θριαμβευτική εικόνα του Νίκου Μιχαλολιάκου να συντρίβει ηθικά και πολιτικά το ανθελληνικό καθεστώς, ακόμη και έγκλειστος.

Λέμε «κι άλλο» γιατί η ύπαρξη ανήθικα και παράνομα ως πολιτικών κρατουμένων των εκπροσώπων ενός Εντίμου και Νομίμου Κόμματος, με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και με κατοχυρωμένη την Τρίτη Θέση, εξευτελίζει ακόμη περισσότερο την ψεύτικη δημοκρατία της μεταπολίτευσης και δείχνει το σαθρό περιεχόμενο της υποκρισίας της.

Όντως, η εικόνα της μεταφοράς του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο θα αποτελεί όνειδος. Αυτό, όμως, θα αφορά όλους όσοι βιάζουν την θέληση του Ελληνικού Λαού και δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα ύπαρξης και ελεύθερης διακίνησης Ιδεών σ΄έναν συγκεκριμένο κομματικό φορέα και μια ανάλογη πολιτική ιδεολογία.


Γιώργος Μάστορας