ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αυτοί είναι οι 17 Συναγωνιστές βουλευτές που εκλέγονται με την Χρυσή Αυγή. Απόδειξη, η ΝΙΚΗ



Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πέτυχε μια περήφανη νίκη απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες, τις πολιτικές διώξεις, την φίμωση και την τρομοκρατία του συστήματος.
Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αυτοί είναι οι 17 βουλευτές που εκλέγει η Χρυσή Αυγή σε όλη την επικράτεια:

Α΄ Αθηνών: Μιχαλολιάκος Νικόλαος
Β΄ Αθηνών: Γερμενής Γεώργιος, Παναγιώταρος Ηλίας, Ζαρούλια Ελένη
Α΄ Πειραιώς: Κούζηλος Νικόλαος
Β΄ Πειραιώς: Λαγός Ιωάννης
Αττικής: Κασιδιάρης Ηλίας
Αιτωλοακαρνανίας: Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος
Αργολίδος: Γαλέος Γεώργιος
Αχαΐας: Αρβανίτης Μιχαήλ
Ευβοίας: Μίχος Νίκος
Α΄ Θεσσαλονίκης: Γρέγος Αντώνιος
Β΄ Θεσσαλονίκης: Γραικός Φώτιος
Κιλκίς: Χατζησάββας Χρήστος
Λάρισας: Σβερώνη - Χονδρονάσιου Δέσποινα
Σερρών: Ματθαιόπουλος Αρτέμιος
Επικρατείας: Παππάς Χρήστος

Να σημειωθεί πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος πέρα από τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, αριθμεί επιπλέον μία έδρα, αφού η Κοινοβουλευτική Ομάδα από τους 16 αυξήθηκε στους 17 Συναγωνιστές βουλευτές. Συνεχίζεται ο απροσκύνητος Αγώνας της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα!

Απόδειξη, Η ΝΙΚΗ...


Η Χρυσή Αυγή πήρε ένα 6.5%. Είναι ένα ποσοστό, ένα νούμερο. Περαν της ποσοτικής του αξίας, οποιαδήποτε αξία άν έχει, υπάρχει και μία ποιοτική διάσταση. Η Χρυσή Αυγή πήρε το ποσοστό αυτό χτυπημένη, “χρωματισμένη”,  απομονωμένη απο τα ΜΜΕ(ξαπάτησης), κατασυκοφαντούμενη και υβριζόμενη. Πήρε το ποσοστό αυτό με την ηγετική της ομάδα την φυσική, την αγωνιστική, την “σάρξ εκ της σαρκός” του λαού στις φυλακές και άλλους αγωνιστές φυλακισμένους στα σπίτια τους.

Σε αντίθεση με τα λοιπά κόμματα και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που μονοπωλούσαν τα τηλεπαράθυρα και τα ραδιόφωνα, η Χρυσή Αυγή ήταν απούσα. Αυτή η απουσία κάνει το 6.5% πολύ πιο σημαντικό απο όλα μαζί τα ποσοστα των άλλων. Οι ρεπατζούδες, τα Botox των 8 και 9 ήταν απασχολημένα στο να προβάλουν τα κόμματα και τα αποκόμματα τα εγκεκριμένα απο τους αμερικανοσιωνιστές, τους μπετατζήδες, και τους διαπλεκόμενους ολετήρες. Και όμως!  Η Χρυσή Αυγή προχώρησε. ΝΙΚΗΣΕ.

Μπορεί τα ανεξάρτητα, μαχητικά, αδεύσμετα ΜΜΕ(ξαπατησης) να είχαν ρίξει ένα πέπλο συνωμοτικής σιωπής στου Έλληνες αγωνιστές η κοινωνία όμως τους αγκάλιασε. Η κοινωνία κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο υπάρχει πίσω απο την σιωπή. Το σύστημα φοβάται. Μέχρι τώρα το κατεστημένο της διαπλοκής, καταργώντας την σκέψη, έπαιζε με τράπουλες σημαδεμένες και ζάρια καραγκιοζάκια για να διαβουκολίζει τους Ελληνες, να τους διδάσκει να σκέπτονται με συνθήματα και να τους μαντρώνει στην κομματική στρούγκα.  Οι Έλληνες το κατάλαβαν. Σήκωσαν κεφάλι αντιμίλησαν και αγκάλιασαν την Χρυσή Αυγή σαν τον γνήσιο εκφραστή του Έθνους και των πεπρωμένων του. Η Χρυσή Αυγή έδωσε στο λαό ταυτότητα και επίγνωση της δυναμής του. Η Χρυσή Αυγή μίλησε για να πεί. Το “συνταγματικό τόξο” για να επικοινωνήσει. Η Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στο μυαλό δια της λογικής. Το “συνταγματικό τόξο” στο θυμικό επενδύωντας στο φόβο ή στην ελπίδα.


Η Χρύση Αυγή αγωνίστηκε να απαλλάξει τους Ελληνες απο την ταπείνωση της φτώχειας, της εξάρτησης. Αλλωστε, είτε το ηθελαν οι ντάβατζήδες είτε όχι, τον δρόμο τον είδαν τα αγόρια και τα κορίτσια της Χρυσής Αυγής. Απόδειξη, η ΝΙΚΗ

ΜΑΞΙΜΟΣ