ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Για το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Τσίπρα



Η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει τα προτεινόμενα μέτρα κατά της φτώχειας, υπενθυμίζοντας ότι είναι το μοναδικό κόμμα που διέθεσε την κρατική του χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης μέσω συσσιτίων και με ποικίλες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Ποιοί νομίζετε ότι κυβερνούν;! «ΚΟΡΙΤΣΙΑ», Ο ΣΟΡΟΣ!


Όλο το team Jeffrey στην υπηρεσία της μνημονιακής συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.....


Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια συνέχεια του εξουσιαστικού και διαπλεκόμενου ΠΑΣΟΚ είναι κάτι το ολοφάνερο, το οποίο φαίνεται από αρκετούς παράγοντες. Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω θα δούμε ότι όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ, συνηθίζαμε να μετράμε ανθρώπους του Σημίτη οι οποίοι έχουν απλωθεί στα διάφορα κυβερνητικά πόστα. Τώρα, που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, μετράμε ανθρώπους του Γιωργάκη, πάλι στα κυβερνητικά πόστα, ιδιαιτέρως δε στα οικονομικά.


Πρώτος (και χειρότερος…) ο Βαρουφάκης. Σύμβουλος του μέχρι....το 2006, πριν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές του 2009. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κοτζιάς, ο οποίος τα τσούγκρισε με τον Γιωργάκη αργότερα, όταν έβαλε υπουργό Εξωτερικών  τον Δρούτσα και ο Κοτζιάς ενοχλήθηκε γιατί θεωρούσε ότι η θέση αυτή είχε κλείσει για τον εαυτό του. Επόμενη στην σειρά η Έλενα Παναρίτη, η οποία ήρθε στην Ελλάδα επί Γιωργάκη για να μείνει, με τις δάφνες του πρώην στελέχους της Παγκόσμιας Τράπεζας, που διέπρεψε (όπως η ίδια υποστηρίζει) στο Περού, όταν στην εξουσία βρισκόταν ο δικτάτορας Αλμπέρτο Φουχιμόρι, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει του Περού το 2000. Μάλιστα, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης για δολοφονίες, κατάχρηση εξουσίας, υπεξαίρεση χρήματος και διαφθορά!



Ο Τζέφρυ, με τους γνωστούς δεσμούς εξάρτησης από τις ΗΠΑ, την κουβάλησε στην Ελλάδα και την φόρεσε «καπέλο» στο ΠΑΣΟΚ, την έκανε βουλευτή Επικρατείας (καθώς με σταυρό δεν επρόκειτο να έχει καμία τύχη). Η Παναρίτη τίμησε το… ψωμί της, υπερασπιζόμενη πλήρως την μνημονιακή πολιτική του Τζέφρυ. «Δεν είναι το  θέμα μας να κόψουμε λίγο  τους μισθούς και τις συντάξεις. Και όχι λίγο, πολύ. Το θέμα μας είναι να πάψουμε να έχουμε ελλείμματα», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, στις 17 Μαΐου 2011. 

Αυτή η στυγνή υπερασπίστρια της απάνθρωπης μνημονιακής πολιτικής είναι σήμερα σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών της «αντιμνημονιακής» συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κάποιοι, ήδη, στον ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζουν, ενώ κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν ένα άρθρο της «Αυγής» στις 3 Μαΐου 2012 υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «ο "ύποπτος" ρόλος της κ. Παναρίτη…»Αυτά, φυσικά, δεν πτοούν επαγγελματίες όπως η Παναρίτη και  ο Βαρουφάκης. Η Παναρίτη παρέμεινε στις Βρυξέλλες, παίρνοντας μέρος στις υπό τον Τσακαλώτο διαπραγματεύσεις με τα «τεχνικά κλιμάκια» (την τρόικα δηλαδή).


Το πρόβλημα δεν είναι, εννοείται, τα πρόσωπα αλλά ο ρόλος που παίζουν. Από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου ακόμη, όλες οι εγχώριες κυβερνήσεις κουβαλούν τεχνοκρατικά στελέχη, τα οποία προηγουμένως είχαν υπηρετήσει σε διεθνείς χρηματιστικούς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΟΟΣΑ, Παγκόσμια Τράπεζα) και τα τοποθετούν σε καίρια πόστα. Η βασική δομή της επιλογής των προσώπων αυτών δεν είναι οι όποιες ικανότητες τους, αλλά η κοινωνική αναισθησία και ο πολιτικός κυνισμός που τα χαρακτηρίζει. Είναι ικανοί (και αδίστακτοι) να στέλνουν τους Έλληνες στην εξαθλίωση και σε συνθήκες εργασιακής γαλέρας, δίχως την παραμικρή αιδώ, σαν να κάνουν μια απλή διεκπεραίωση.

Αυτά τα φυντάνια του «εκσυγχρονισμού» χρησιμοποιεί η νέα «αντιμνημονιακή» συγκυβέρνηση.


«ΚΟΡΙΤΣΙΑ», Ο ΣΟΡΟΣ!


Παλιά, όταν ερχόταν ο 6ος Στόλος, το σύνθημα που κυριαρχούσε στην Τρούμπα ήταν «κορίτσια, ο Στόλος». Τώρα, το σύνθημα που έπεσε στην… πολιτική Τρούμπα της μνημονιακής Μπανανίας Τσιπροκαμμενιστάν (πρώην Σαμαροβενιζελιστάν) είναι: «κορίτσια, ο Σόρος».

Έρχεται, λοιπόν, ο Σόρος με τα… κοπέλια του για να ψωνίσουν «μπιρ παρά»! Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ της φυλλάδας του Μπόμπολα: 

«Μπορεί η αβεβαιότητα να έχει ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες, εξαιτίας της πολιτικής αναταραχής που προκάλεσε η εκλογική διαδικασία, ωστόσο η συμφωνία – γέφυρα μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή μεγάλων επενδυτικών κεφαλαίων που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως οι αναδιαρθρώσεις εταιρειών, οι ανακεφαλαιοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων, η αναδιοργάνωση πτωχευμένων επιχειρήσεων, τα ακίνητα, ο τουρισμός, η ενέργεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», στις 26 Φεβρουαρίου βρέθηκαν στην Αθήνα και συναντήθηκαν με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη εκπρόσωποι τουλάχιστον 9 επενδυτικών κεφαλαίων και συνταξιοδοτικών funds που ψάχνουν για ευκαιρίες και θέλουν να τοποθετηθούν στην ελληνική αγορά. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ζητήσει ραντεβού αλλά και να γίνουν road shows περί τους 12-15 θεσμικούς επενδυτές και το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν οι διμερείς επαφές. Οι πρώτες συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων έγιναν με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τον οικονομολόγο Δημήτρη Λιάκο, σύμβουλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη αλλά και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα…».

-Εκτός του «Μίδα των επενδυτών» (διεθνών κορακιών…) Σόρος, κάποια άλλα ονόματα «επενδυτών» που δίνει το «Έθνος» είναι τα εξής: Ίσραελ Ινγκλάτερ και Ντέϊβιντ Αϊχορν. Ερώτηση (πανεύκολη): ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό των τριών αυτών «επενδυτών»; 


Γιώργος Μάστορας

Έρχονται τα «κοράκια»: Μυστικές συναντήσεις Συριζαίων με τον Σόρος και άλλους «επενδυτές»



ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ



Ο θυμόσοφος λαός μας λέγει ορθά πως αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσουν οι άλλοι. Το πολύ – πολύ να γυρίσουν να σε γδάρουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Αν μάλιστα κάνεις το λάθος να στηριχθείς στους εμπόρους ιδεών και συνειδήσεων, τότε να περιμένεις να δεις τον εκφυλισμό τον δικό σου και τής γενιάς σου. Διότι κράτος που στηρίζεται σε ξένες πλάτες και κατακερματίζει τις δυνάμεις του σε ξενόδουλα κομματικά φέουδα δεν είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ανεξάρτητο κράτος.

Το ανθελληνικό αστικό κοινοβουλευτικό καθεστώς έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόλυτη ένδεια προκειμένου να γυρέψει τις προσφερόμενες «λύσεις» έξω από τα ασφαλή πλαίσια τής Φυλής. Από τής λυτρώσεως κιόλας τού κράτους από την τουρκοκρατία, οι ψευτοσύμμαχοι μαζί με τούς κληρονομικώ δικαίω ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες, τα πρώτα που φρόντισαν ήταν αυτά που έκτοτε συνεχίζουν έως την έσχατη κρίση των ημερών μας. Αιχμαλωτίζουν τούς Πολεμιστές τού Ελληνισμού, σκοτώνουν γη και ψυχές ελληνικές, γεμίζουν υπερβολικά και αχρείαστα χρέη το ελληνικό προτεκτοράτο.

Όμως ανεξάρτητο κράτος είναι εκείνο που διοικείται μονάχα από το Έθνος, από τούς νόμιμους ιδιοκτήτες του που παλεύουν για Δίκαιη, Ανθηρή και Μεγάλη Ελλάδα. Ανεξάρτητη Ελλάς είναι μονάχα η Ελλάς που στηρίζεται στους Έλληνες, στην παραγωγική βάση της, στα πλούτη των εδαφών και των θαλασσών της, στους Έλληνες που θέλουν ελληνικό ψωμί και την ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης. Τα αγαθά τής Μεγάλης μας Πατρίδος βρίσκονται στην καρδιά, στην πίστη και στα χέρια τα δικά μας. Δεν βρίσκονται μήτε στην αθεΐα μήτε στην παγκοσμιοποίηση τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Οι πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας, τού λεγομένου συνταγματικού τόξου, στήριξαν μια ολάκερη αντιπαράθεση στην διαπραγμάτευση τής αποπληρωμής ενός εικονικού χρέους με διαφορετικούς τρόπους, χρόνους και αφεντικά τάχα, όταν στο σκοτάδι των εκάστοτε διαπραγματεύσεων ο ιθύνων νους που τούς διοικεί είναι ο ίδιος. Να ανταποκριθούμε στους λαούς που μάς στηρίζουν οικονομικά, έτσι λέγουν και οι συριζαίοι, όταν τα στηρίγματα πάνε αποκλειστικά στους χρηματάνθρωπους και τα ντόπια φερέφωνά τους. Στήσανε ήδη γέφυρες χρονικές και χρηματικές για να διαβούμε γονατιστοί και μειονοτικοί πλέον σε μια χώρα που θα δεσπόζουν οι γυρολόγοι και οι άπιστοι.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν η αλυσίδα τής αιχμαλωσίας που μάς βάζουν στα πόδια έχει δέκα ή εκατό μέτρα μήκος, αφού βαρύ θα πέσει το ανάθεμα στους Έλληνες τού καιρού μας από τις ερχόμενες γενιές αν δεσμεύσουμε το μέλλον και το σπίτι τους στους εισβολείς των τόκων και των όπλων ακόμη. Και φυσικά δεν αποτελεί λύση τού προβλήματος επιβίωσης η τυφλή αναζήτηση διάφορης εταιρικής σχέσης δίχως στρατηγικό σχέδιο αναπτύξεως τού έθνους μας. Διότι το Ελληνικό Έθνος είναι καμωμένο να στηρίζεται στον σεβασμό τής Παράδοσης, στην κατακλυσμιαία υπεροχή τής αιμάτινης βιολογικής του παρουσίας και στην κατανίκηση τής βαρβαρότητας από τις δυνάμεις τής Φυλής και του Δικαίου.

Ελληνική εργασία, ελληνική οικογένεια, ελληνική οικονομία, φυλετικά και ηθικά πλέριο και άρτιο ελληνικό κράτος. Αυτή είναι η οδός τού Αληθινού Ελληνισμού. Κι αυτός ο Αληθινός Ελληνισμός, το Έθνος στην ολότητα και το σφρίγος του είναι το σώμα και ο νους τού Εθνικοκοινωνισμού μας, τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Σπάμε τα δεσμά των ξενοκίνητων που μάς περιβάλλουν. Λαμβάνουμε την σκυτάλη τής ελληνικής ωραιότητας για να φτιάξουμε νέο ελληνικό πολιτισμό. Επαναφέρουμε την οικονομία στο χώρο τής πρωτογενούς παραγωγής, στήριγμα και παρακολούθημα τής εργασίας κι όχι η εργασία πελάτης και υποθήκη στις θυρίδες των τραπεζιτών.

Η Πίστη στο Θεό και το Ελληνικό Έθνος, στην Αιώνια Αλήθεια και στον Αιώνιο Ελληνισμό είναι μια αξεπέραστη μυσταγωγία που υπαγορεύει την θέση τής Πατρίδος στις σχέσεις της με τούς ελεύθερους λαούς. Ελεύθερος λαός είναι εκείνος ο λαός που διαφυλάσσει την αυτοτέλειά του σχηματίζοντας τον συμμαχικό του περίγυρο με δική του πρωτοβουλία επάνω στους δικούς του στόχους και τις δικές του αξίες. Φιλική σχέση σημαίνει σεβασμός κυριαρχίας, ανταλλαγή αγαθών, στήριξη γεωπολιτικών προορισμών, κοινά πιστεύω, παροχή και αντιπαροχή δίχως ίχνος εθνικής οπισθοχώρησης. Δεν γλύφεις τούς Αμερικανοσιωνιστές, συνεργάζεσαι με τούς Ρώσους και όσους αναγνωρίζουν την ευεργεσία και τα δικαιώματα που αντιστοιχούν στον Οικουμενικό και Ηγεμονικό Ελληνισμό.

Δεν είναι το Ελληνικό Έθνος που χρωστάει. Είναι οι πολιτικοί και οι θεσμικοί εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας που βάλανε χέρι στην εθνική περιουσία. Αυτοί χρωστάνε και τα κλοπιμαία θα γυρίσουν εκεί που ανήκουν, στους Έλληνες. Όραμα, πεδίο δράσης, κράτος ταιριαστό στις ορμές των Ελλήνων, να γίνουμε ένα σώμα που θέλει να κατακτήσει κάθε σπιθαμή γης με ελληνική δημιουργία, να αγκαλιάσουμε όλα τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια. Να εφαρμόσουμε με πράξεις απτές την απόφαση πως δεν είμαστε άστεγοι Ευρωπαίοι και Κοσμοπολίτες, αλλά Κυρίαρχοι Έλληνες και θα παραμείνουμε Καθαροί Έλληνες βασισμένοι στην ανόθευτη Ελληνική Ταυτότητα και τις Ικανότητές μας.

Μέχρι τώρα ήμασταν πέρασμα μισελλήνων και ψευτορωμιών. Τώρα οφείλουμε να γίνουμε ανεξάρτητο κράτος. Θα κάνουμε το κράτος φυτώριο και ορμητήριο Ελλήνων που ζουν με δικό τους οξυγόνο στα πνευμόνια τής Φυλής κι όχι με τεχνητές ανάσες και ευτελείς «αξίες». Καματάρηδες, σχεδιαστές και στρατηγοί τού Ελληνισμού, όρθιοι σε έναν κόσμο που παραπατά, να ανακαταλάβουμε και να υψώσουμε λαμπρό το Κάστρο τής Φυλής μας.

 Σπυρίδων Καραχάλιος


Για τους επαχθείς περιοριστικούς όρους και την παράνομη φυλάκιση εκλεγμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής



Οι παράνομες φυλακίσεις, οι κατ΄ οίκον περιορισμοί και η απαγόρευση σε εκλεγμένους βουλευτές να μιλούν δημόσια αποδεικνύουν πως το Σύνταγμα στην χώρα μας έχει καταλυθεί και ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Κίνημα που φοβίζει το διεφθαρμένο καθεστώς.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου