ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Χατζηνικολάου: Το Κοινοβούλιο πρέπει να λειτουργεί με 300 βουλευτές - ΒΙΝΤΕΟ.Βankingnews: Η προπαγάνδα του ψεύδους που έστησαν ορισμένοι ευτελείς κατά της Χρυσής Αυγής, καταρρίπτεται εξ αριστερών



Την συνταγματική νομιμότητα, την λαϊκήκυριαρχία και την εύρυθμη λειτουργία του Πολιτεύματος υποστήριξε σήμερα ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος στηλίτευσε τα κόμματα που τάχθηκαν κατά της τοποθέτησης της προέδρου της Βουλής, ότι η Βουλή δηλαδή οφείλει να λειτουργεί με 300 και όχι λιγότερους βουλευτές, εγείροντας θέμα εγκυρότητας των μνημονιακών νομοθετημάτων που πέρασαν δίχως την πλήρη σύνθεση του Κοινοβουλίου.


Στο κεντρικό δελτίο του Star ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε χαρακτηριστικά: "Συμφωνώ με την Κωνσταντοπούλου ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν για κρίσιμα θέματα, σχετιζόμενα με προβλέψεις του Μνημονίου, οι νόμοι που ήρθαν με λιγότερες από 151 ψήφους, έχουν πρόβλημα!


Η κοινοβουλευτική και δημοκρατική τάξη απαιτεί να εκπροσωπούνται όλες οι δυνάμεις που έστειλε ο λαός στο Κοινοβούλιο. Δεν μπορεί να δίνονται επιλεκτικά οι άδειες για συμμετοχή σε ψηφοφορίες για τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής."

Η προπαγάνδα του ψεύδους που έστησαν ορισμένοι ευτελείς κατά της Χρυσής Αυγής, καταρρίπτεται εξ αριστερών



Η προπαγάνδα του ψεύδους καταρρίπτεται, τα μέσα ενημέρωσης που συκοφάντησαν από δόλο, μένος ή ιδεοληψίες την Χρυσή Αυγή βρίσκονται σε αμηχανία.



Το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφεται ένα αξιοσημείωτο γεγονός. 

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν αγάπησε ξαφνικά την Χρυσή Αυγή, όπως κωμικοτραγικά υποστηρίζουν ορισμένοι απλά έχοντας νομικές γνώσεις και τηρώντας πιστά τον κανονισμό της Βουλής…υποστηρίζει τα αυτονόητα. 

Η Κωνσταντοπούλου και είναι προς τιμήν της αδιαφορώντας για τις επιθέσεις που δέχεται και θα δεχθεί πως μια αριστερή πολιτικός «υποστηρίζει» την Χρυσή Αυγή αποφάσισε να κάνει ότι δεν έκαναν οι προκάτοχοι της, τύπου Μειμαράκη…απλά να τηρήσει το κανονισμό της Βουλής. 

Η βουλή λοιπόν και το Σύνταγμα ορίζουν ότι 300 βουλευτές εκλέγονται από το εκλογικό σώμα.

Η προκλητική και προσβλητική παρέμβαση στην δικαιοσύνη της ομάδας Σαμαρά έστειλε στην φυλακή βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Όμως οι βουλευτές είναι προφυλακισμένοι, δεν έχουν καταδικαστεί αλλά προφυλακιστεί. 

Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, το οποίο ωστόσο η κυβέρνηση της ΝΔ από πολιτικό δόλο πέταξε στο καλάθι των αχρήστων. 

Επίσης μέσω της προπαγάνδας λάσπης και τον νόμο της σιωπής που επέβαλλε στην Χρυσή Αυγή από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης εμφάνιζε το τρίτο κόμμα στην Βουλή κοινούς εγκληματίες χωρίς να υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση. 

Εν στην συνεχεία ήρθε η εισήγηση του προέδρου των Εφετών που κατέρριψε την έννοια εγκληματική οργάνωση για την Χρυσή Αυγή. 

Εγκληματική οργάνωση σημαίνει οικονομικός δόλος και αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι δεν υπήρχε οικονομικός δόλος…άρα δεν υφίσταται η έννοια εγκληματική οργάνωση για την Χρυσή Αυγή.
 
(Η περιβόητη Συνθήκη του Παλέρμο)

Η Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρος της Βουλής πράττει το αυτονόητο. 

Δεν μπορεί οι πολίτες μέσα από την φυλακή να στέλνουν για δεύτερη φορά στην βουλή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και κάποιος δικαστής, αναρμόδιος, εμπαθής που δεν σέβεται νόμους και δικαιοσύνη να αποφασίζει ότι δεν μπορούν να βρίσκονται στην Βουλή ώστε να επιτελούν το καθήκον τους που είναι η εκπροσώπηση του λαού.

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης που είχαν αναλάβει από ιδεολογικό κόμπλεξ ή από εργολαβία την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγή, βρίσκονται προ εκπλήξεων.

Δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την Κωνσταντοπούλου που είναι τυπολάτρης απλά με τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα. 

Η προπαγάνδα του ψεύδους καταρρίπτεται, τα μέσα ενημέρωσης που συκοφάντησαν από δόλο, μένος ή ιδεοληψίες την Χρυσή Αυγή βρίσκονται σε αμηχανία. 

Αμηχανία γιατί δε ξέρουν τι να γράψουν, δεν ξέρουν τι να πουν, δεν ξέρουν τι να δικαιολογήσουν. 

Η Χρυσή Αυγή πλησιάζει η ώρα που θα αθωωθεί από την δικαιοσύνη και τότε θα αποκτήσει πάλι μια ισχυρότατη δυναμική στην κοινωνία. 

Η δικαστική αθώωση της Χρυσής Αυγής θα είναι η ενοχή και καταδίκη των συκοφαντών της…στην κοινωνία. 

Κάποιοι ευτελείς προπαγανδιστές του ψεύδους, της συκοφαντίας και της σκόπιμης διαστρέβλωσης προσπάθησαν… εκμεταλλευόμενοι την εξαφάνιση από παντού της Χρυσής Αυγής που είχε επιβάλλει ο Σαμαράς…να εμφανιστούν υπερασπιστές της δημοκρατίας ενώ δεν ήταν και δεν είναι τίποτε άλλο από καρικατούρες του προχθές.

Χαμένοι μέσα στα κιγκλιδώματα της μιζέριας τους, θαμμένοι μέσα στις εμμονές της ιδεοληψίας τους και εμποτισμένοι με μίσος οι δημοκράτες…απέδειξαν ότι είναι απλά σκουπίδια της ενημέρωσης.

www.bankingnews.gr



Να γιατί τρέμουν : Με 148 ψήφους είχε περάσει το νομοσχέδιο για τα διόδια του Μπόμπολα!


Να γιατί τρέμουν οι απατεώνες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Με 148 ψήφους είχε περάσει το νομοσχέδιο για τα διόδια του Μπόμπολα!
Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκάλεσαν στη κοινή γνώμη οι οργισμένες αντιδράσεις των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και δη εκείνων της ΝΔ του Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, αναφορικά με τη χθεσινή συνέντευξη τύπου της Πρόεδρου της Βουλής και εις ότι αφορά τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τη νόμιμη λειτουργία της Βουλής.
Αξίζει, σε αυτό το σημείο, να σημειωθεί ότι από τις δηλώσεις της Κωνσταντοπούλου, που απηχούν τις επιταγές της συνταγματικής νομιμότητας, πήρε αποστάσεις και το κόμμα της, διά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Σακελλαρίδη και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Φίλη.
Αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως ο Σύριζα εγκρίνει και επικροτεί τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, προκειμένου να υπερψηφιστούν διατάξεις και αισχρά νομοθετήματα υπέρ των εργολάβων, των καναλαρχών και εν γένει των «νταβατζήδων»
Προς άρση των αποριών, ως προς το πού οφείλεται αυτή η συντονισμένη αντίδραση των κομμάτων της κλεπτοκρατίας σε δηλώσεις του τρίτου τη τάξει θεσμικού παράγοντα της χώρας περί αντισυνταγματικότητας των νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν εν τη απουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό ένα από τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν στην παράνομη Βουλή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, ελέω της απαγόρευσης στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να παραβρεθούν και να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Πρόκειται για το επαίσχυντο νομοσχέδιο με το οποίο επικυρώθηκαν οι συμφωνίες για την επανεκκίνηση των οδικών έργων και των αυξήσεων ως και 60% των σταθμών διοδίων!
Η παράνομη και αντισυνταγματική Βουλή των 297 έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον εθνικό εργολάβο και μεγαλοεκδότη - ενορχηστρωτή της λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, αποφασίζοντας την επανεκκίνηση των έργων για τους οδικούς άξονες.
Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερης σημασίας νομοσχέδιο, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά περιορίζεται στα 148 «ναι». Άλλωστε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Χούντας του Μνημονίου είχαν τεχνηέντως το προηγούμενο χρονικό διάστημα προϊδεάσει για τις καθεστωτικές μεθοδεύσεις: αν απειλείται η ψήφιση ενός νομοσχεδίου, προφυλακίστε κι άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
«Ναι» λοιπόν από την Χούντα του Μνημονίου στα έργα στους οδικούς άξονες, «ναι» που ισοδυναμεί επί της ουσίας με άνοιγμα της καθεστωτικής χρηματοδοτικής κάνουλας προς τους εργολάβους, την ίδια χρονική περίοδο που ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται σε οικονομική εξαθλίωση και συμπατριώτες μας χάνονται στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν.
Ήταν μάλιστα τέτοια η αναγκαιότητα να περάσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ώστε έσπευσαν στη Βουλή για να το υπερψηφίσουν τόσο ο πρόεδρος της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαράς, όσο και ο αντιπρόεδρος Βενιζέλος. Δεν κρύβονται, βλέπετε, οι συμπάθειες προς τους εργολάβους, συμπάθειες οι οποίες δεν τυγχάνουν κριτικής από τους «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους, καθώς προέχει ο πληρωμένος από το Καθεστώς πόλεμος λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής.
Σε τελική ανάλυση, μια Βουλή έκτρωμα, Βουλή των 297 και όχι των 300, Βουλή που περιφρονεί κατά τρόπο σκαιό, παράνομο και αντισυνταγματικό την εκπεφρασμένη δια των εκλογών του 2012 λαϊκή βούληση, φροντίζει να αβαντάρει τους στυλοβάτες του Καθεστώτος των Μνημονίων, μοιράζοντάς τους ζεστό χρήμα.
Άλλωστε η μηχανή παραγωγής ψεύδους και συκοφαντιών απαιτεί λάδωμα και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά το παρέχει αφειδώς, αδιαφορώντας για έναν Λαό που πεινά και ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ



Η διαγραφόμενη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και το αδιέξοδο της Νέας Δημοκρατίας

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι διωκόμενη. Η ηγεσία της ευρίσκεται στην φυλακή και είναι αποκλεισμένη από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του τόπου, τα οποία συνεχίζουν το βρώμικο παιχνίδι της διαπλοκής και της διαφθοράς. Παρ’ όλα αυτά, όλοι φοβούνται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επιτύχει γιατί αλλιώς έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που έγραψε σε άρθρο του ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Μαρτινίδης στην Καθημερινή της Κυριακής: “…Αλλά ο συμβιβασμός είχε φανεί ειδεχθής για μία ριζοσπαστική αριστερά. Θα έστελνε ψηφοφόρους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως υποστήριξαν κάποιοι. Το ότι θα στείλει πολύ περισσότερους πλέον, εάν αποτύχει σε όλα, είναι ο λόγος για τον οποίον του ευχόμαστε μακροημέρευση στην κυβέρνηση, έστω και εάν υιοθετήσει τους συμβιβασμούς των προηγουμένων”.

Φυσικά δεν είναι η μόνη δημόσια δήλωση επί του θέματος. Δηλώσεις είχαμε τόσο από Έλληνες, όσο και από διεθνείς αναλυτές για την ενδεχόμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Της Χρυσής Αυγής που είναι φανερό ότι δεν “τέλειωσε” από την πολιτική σκευωρία και δίωξη της παρέας Σαμαρά-Βενιζέλου.

Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ακόμη ασυλία έναντι της κοινής γνώμης, αλλά αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ. Οι ελπίδες για καταγγελία του μνημονίου και για βελτίωση της εθνικής οικονομίας θα διαψευστούν μέσα στους επόμενους μήνες. Επί πλέον το μνημόνιο θα συνεχιστεί όποια ονομασία κι αν του δώσουν. Το γεγονός αυτό θα σημάνει και την αρχή της πτώσεως του κυβερνητικού στρατοπέδου, το οποίο αναμένεται να έχει διαρροές τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά. Όλοι γνωρίζουμε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου 2015 τον ψήφισαν ακόμη και δεξιοί και ότι κυριάρχησε περισσότερο η ψήφος κατά του Σαμαρά, παρά η ψήφος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Τον ψήφισαν δυστυχώς ακόμη και πολίτες οι οποίοι στις Ευρωεκλογές είχαν ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύμφωνα με τις εταιρείες πολιτικών ερευνών. Όλοι αυτοί δεν πρόκειται να μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν πρόκειται να πάνε και στην Ν.Δ.

Η Ν.Δ. ευρίσκεται σε μία πολύπλευρη κρίση. Δεν είναι μόνο το θέμα ηγεσίας, το οποίο έχει ήδη φανεί στον ορίζοντα. Είναι πάνω απ’ όλα ο δεδομένος πολιτικός εγκλωβισμός της Ν.Δ. στην πολιτική του μνημονίου, ο οποίος της αφαιρεί κάθε δικαίωμα να ασκήσει αντιπολίτευση ουσίας. Χωρίς αποδεκτή ηγεσία λοιπόν και χωρίς πολιτική πρόταση και πολιτική είναι δεδομένο ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να καταστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κόμμα εξουσίας. Εκτός εάν έχουμε μέσα στα πλαίσια των συνομιλιών με την τρόικα που έγινε “θεσμοί” μια οικουμενική κυβέρνηση. Στην περίπτωση αυτή σαν τρίτο κόμμα αξιωματική αντιπολίτευση θα καταστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ό,τι και να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι και να κάνει η Ν.Δ., μέσα στα πλαίσια αυτού του ανελέητου χρηματοπιστωτικού συστήματος και με αυτό το τερατώδες χρέος, λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας δεν πρόκειται να υπάρξει και η λύση είναι η ρήξη. Μία ρήξη η οποία μπορεί να οδηγήσει από μία αναγκαστική επίλυση του ελληνικού προβλήματος στα πλαίσια της Ευρωζώνης, ή μία απελευθέρωση της χώρας από την ξενοκίνητη οικονομική τυραννία. Αυτή είναι η επιλογή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και για αυτό φοβούνται την Χρυσή Αυγή ακόμη και μέσα από την φυλακή.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ο αγώνας μας δεν τέλειωσε και η αθωότητά μας στην σχιζοφρενική αυτή κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως” είναι στην συνείδηση του λαού δεδομένη. Ό,τι και να κάνουν το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Για αυτό και χρέος πέφτει βαρύ σε όσους έχουν την τιμή να είναι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες να συνεχίσουν τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία, για δικαίωση και Εθνική Αξιοπρέπεια.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ