ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μιχαλολιάκος στη Βουλή: "Όσοι ψήφισαν και όσοι θα ψηφίσουν Μνημόνια θα είναι για πάντα....προδότες" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής για άλλη μια φορά καθήλωσε με το λόγο του δίνοντας ελπίδα στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει μια πολιτική δύναμη που μπορεί και θέλει να απαλλάξει την Ελλάδα από τα εθνοκτόνα Μνημόνια..



Μέγιστος Χρήστος Παππά στη Βουλή: "Το Μνημόνιο είναι η προδοσία του ελληνικού λαού..." - ΒΙΝΤΕΟ


Κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα των πρώην φιμωμένων και ακόμη διωκόμενων Χρυσαυγιτών δικαιολογεί τον απηνή αγώνα εναντίον τους από του ανθελληνικού καθεστώτος καθώς αποδεικνύεται ότι είναι οι μόνοι που το απειλούν.

Ακούστε την ομίλια..



Το μήνυμα αντίστασης της Χρυσής Αυγής


Κάτι παραπάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει. Οι διεθνείς τοκογλύφοι κυνικοί, αδίστακτοι και επιθετικοί στο έπακρο, αδιάφοροι πλήρως για την θέληση ενός Λαού, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές έδειξε έμπρακτα την αντιμνημονιακή του διάθεση, ξεκαθάρισαν πως δεν θα ανεχθούν την παραμικρή υποχώρηση από τα «συμφωνηθέντα», δηλαδή από το πρόγραμμα εφιαλτικής δημοσιονομικής λιτότητας και «κινεζοποίησης» που έχουν επιβάλλει.

Η νέα συγκυβέρνηση προσπάθησε μέσω ενός θεατρικού σόου «σκληρής διαπραγμάτευσης» να κερδίσει κάποιο χρόνο ανοχής, ώστε στην διάρκειά του να γεφυρώσει σχετικά ομαλά το πέρασμά της από
την αντιμνημονιακή ρητορεία της αντιπολιτευτικής περιόδου στην μνημονιακή προσαρμογή της πράξης. Ανοχή μπορεί να μην υπήρξε, υπάρχει όμως μια κατανόηση για τις πολιτικές ανάγκες της νέας συγκυβέρνησης, από την οποία πλέον ζητείται να βρει μόνη της τα «ισοδύναμα μέτρα», με τα οποία θα συνεχιστεί η πολιτική των μνημονίων και θα προετοιμαστεί η υπογραφή, στις αρχές του καλοκαιριού, μιας νέας δανειακής σύμβασης και ενός ακόμη μνημονίου.

Το ζήτημα, βεβαίως, είναι να μην περιοριστούμε σ’ αυτήν την διαπίστωση. Γνωρίζοντας ότι η μνημονιακή λαίλαπα θα συνεχιστεί και από τη νέα συγκυβέρνηση, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι ταιριάζει στην πολιτική φύση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.Να διατυπώσουμε, δηλαδή, τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις για την Πατρίδα και τον Λαό και ταυτόχρονα να αγωνιστούμε για την ουσιαστική υλοποίησή τους. Απαγορεύεται αυστηρά να μείνουμε απλώς στην θέση των παρατηρητών και αναλυτών της πραγματικότητας. Το να διαπιστώσουμε και να καταγγείλουμε την μνημονιακή προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι μεν χρήσιμο και απαραίτητο, αν όμως παραμείνουμε σ’ αυτό το πεδίο δεν πρόκειται να κερδηθεί τίποτε το ουσιαστικό.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει και θα αποτελέσει την πρωτοπορία της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης απέναντι στους εγχώριους –άμεσους και έμμεσους- εντολοδόχους και συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων. Η απόφαση για διεκδικήσεις θα φέρει τους αγώνες κι αυτοί, με την σειρά τους, τις Νίκες.



Ο ΔΟΛ -με λύπη- αναγνωρίζει: Δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή στο ζήτημα της ασύμμετρης απειλής των λαθρομεταναστών!


Γράφει το «Βήμα»: «Ανοιχτό το πεδίο για τις ομάδες βίας και το ποινικό έγκλημα, εγχώριο και διασυνοριακό - Οι αναμενόμενες ισχυρές μεταναστευτικές ροές θα δοκιμάσουν τις αντοχές της χώρας - Όμηρος του τυχαίου και του μπάχαλου η κυβέρνηση Τσίπρα».

Για πρώτη φορά λοιπόν και ερχόμενος σε αντίφαση με την προπαγανδιστική γραμμή όλων των καθεστωτικών μέσων τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2012, ομολογείται από το "Βήμα" πως η βία είναι προνόμιο ακροαριστερών ομάδων σε συνεργασία με άτομα του ποινικού εγκλήματος και όχι η Χρυσή Αυγή.

Tο γνωρίζουν πολύ καλά στο ΔΟΛ κι ας σιωπούν προς όφελος των οικονομικών τους συμφερόντων- είναι μονάχα μια ισχυρή Χρυσή Αυγή.


Άγγλος φιλόσοφος, John Gray: 

Όταν ξεφτιλιστεί ο Σύριζα, θα γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή!


Άγγλος φιλόσοφος, John Gray: Όταν ξεφτιλιστεί ο Σύριζα, θα γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή!
Πολλαπλασιάζονται συνεχώς οι φωνές που προλέγουν τα μελλούμενα, όχι επειδή έχουν μεταφυσικές ικανότητες, αλλά επειδή μπορούν και βλέπουν την αδιάψευστη πραγματικότητα του ελληνικού πολιτικού σκηνικού. Θυμίζουμε ότι ακριβώς τα ίδια, με διαφορετικά ενδεχομένως διατύπωση, είπαν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι ΛεγκρένΚρούγκμανΝόαμ Τσόμσκυ καιΑλέξης Τσίπρας.
Συνέντευξη έδωσε, λοιπόν, στο αγγλικό Vice ο φιλελεύθερος, Άγγλος φιλόσοφος John Gray, πρώην καθηγητής του London School ofEconomics, πρώην σχολείου του George Soros. Στον ρου της συνεντεύξεώς του ο Άγγλος φιλόσοφος ερωτήθηκε και για την πορεία των διαπραγματεύσεων της συγκυβερνήσεως με τους «εταίρους».
Ιδού η απάντησή του:«Δεν νομίζω ο Σύριζα να επιτύχει διότι η δομή της ευρωπαϊκής ισχύος εδράζεται στην Γερμανία και αυτοί δεν πρόκειται να αφήσουν τον Σύριζα να κάνει ό,τι θέλει. Πιθανότατα θα τον αναγκάσουν στην υποταγή, θα τον απονομιμοποιήσουν πολιτικά. Όχι τώρα, αλλά σε έξι μήνες από τώρα, γιατί τώρα δείχνουν καλή θέληση. Αλλά, ας υποθέσουμε ότι σε έξι μήνες από τώρα η λιτότητα επανεισάγεται από τον Σύριζα. Τι θα γίνει τότε; Ποιος είναι ο τελικός προορισμός της στρατηγικής αυτών των εγκεφάλων στις Βρυξέλλες; Έχουν αναρωτηθεί τι θα συμβεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει; Έχουν αξιολογήσει αυτό το ενδεχόμενο οι ιδιοφυείς πολιτικοί των Βρυξελλών; Θα οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε σημείο εξευτελισμού και ήττας η οποία θα οδηγήσει σε μια ακόμα χειρότερη κατάσταση: να γίνει η Χρυσή Αυγή κυβέρνηση».
Αυτό που δεν ξέρει ή κάνει ότι δεν ξέρει ο Άγγλος φιλόσοφος είναι ότι ο Σύριζα εξελέγη κοροϊδεύοντας τους ψηφοφόρους του, ενώ παράλληλα έδινε διαβεβαιώσεις στην διεθνή πλουτοκρατία στα διάφορα φόρα, όπως το Brookings, το London School of Economics, στο Σίτυ του Λονδίνου, στα γραφεία του ΔΝΤ και αλλού. Όμως αυτό που λέει στη συνέχεια ο John Gray ισχύει.Όταν (και όχι αν) ο Σύριζα επανεισάγει την λιτότητα, δηλαδή ψηφίσει μνημονιακά μέτρα, όντως θα εξευτελιστεί και θα ξεφουσκώνουν τα ποσοστά του, που τώρα κρατιούνται μόνο χάριν της αγαστής συνεργασία των ολιγαρχών - εργολάβων των καναλιών και των φυλλάδων.
Όταν ο Σύριζα καταστεί ξεμούτσουνα ένα μνημονιακό κόμμα και πιθανόν συγκυβερνήσει με νουδούλα, κλεφτοπασόκ ή το «ποτάμι» των εργολάβων, τότε θα γίνει αντιληπτό από ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι στην χώρα υπάρχει μία και μόνη πραγματικά αντιμνημονιακή δύναμη, η Χρυσή Αυγή.
Και τότε η πορεία προς την Εθνική Διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορεί να ανακοπεί, όπως έγινε μέχρι σήμερα με φυλακίσεις, τρομοκρατία, πολιτικές διώξεις, δολοφονίες και κατασυκοφάντηση. Τότε θα έχει ανοίξει ο δρόμος για την Ελευθερία της Ελλάδος.