ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Πως αντιμετωπίζει η Αυστραλία και το Ισραήλ τη λαθρομετανάστευση;


Πρόσφατα ΟΙ ισραηλινή κυβέρνηση αντέδρασε επειδή ΟΙ Άραβες λαθρομετανάστες έφτασαν ΤΟ 0,4 του συνολικού πληθυσμού υοθετώντας ακόμα πιο σκληρά μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης. Ακόμα, το η Αυστραλία ΤΟ ΤΟ ΤΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Χώρα υπόδειγμα επιτυχημένης εφαρμογής μεταναστευτικής πολιτικής.

Εμείς ΣΤΗΝ Ελλάδα ευτυχώς Εχουμε ΤΗΝ «φιλάνθρωπο» κα. Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, επισημαίνει ότι πρόκειται για πρόσφυγες και όχι μετανάστες και σημειώνει ότι η Ελλάδα πρέπει να επινοήσει λύσεις που θα ανταποκρίνονται σε έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Το Ισραήλ πέρασε ένα νέο μεγάλο αντι-μεταναστευτικό νόμο. Οι παράνομοι αλλοδαποί θα φυλακίζονται έως τρία έτη. Εκείνοι που βοηθούν τους παράνομους μετανάστες ή τους παρέχουν στέγη μπορεί να φυλακιστούν για έως και 15 χρόνια. 

ΟΙ Μετανάστες εργάζονται ΣΤΟ Ισραήλ ΘΑ αντιμετωπίζουν αυστηρές ποινές ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ μικρής σημασίας Εγκλήματα, όπως το να κλέψουν ένα ποδήλατο ή να γράψουν γκράφιτι. 

Συμφωνα ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΟΙ παράνομοι Μετανάστες ΚΑΙ ΟΙ αιτούντες άσυλο ενδέχεται ΝΑ οδηγηθούν ΣΤΗΝ φυλακή, χωρίς δίκη ή απέλαση, αν συλληφθούν να διαμένουν στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συν τις άλλοις, όποιος βοηθά τους Μετανάστες ΤΟ τους παρέχει το η Στέγη ΤΟ ΤΟ ΤΟ αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης Από Πέντε εως ΚΑΙ 15 έτη.

Η αφίσα της Αυστραλίας δείχνει μία βάρκα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα και έχει ένα μήνυμα, το οποίο αναφέρει: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας ». 


Το μήνυμα φυσικά απευθύνεται στους μετανάστες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Αυστραλία για να ζητήσουν άσυλο. Η αφίσα, μάλιστα, συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο, το οποίο έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες


Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


Ένα ντοκυμανταίρ για χιλιάδες λαθρομετανάστες που αποφασίζουν να έλθουν στο Ισραήλ. 

Πως αντιμετωπίζονται από τους πολίτες του Ισραήλ, αλλά και την επίσημη κυβέρνηση τους;

Πως αντιδρούν οι Εβραίοι σε όλους αυτούς, αλλά και σε όσους τους υποστηρίζουν;

http://defencenews.gr


ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΒΑΛΤΟΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ;



Είναι λογικό, πως όποιος θέλει να λαθρομεταναστεύσει, φροντίζει να πηγαίνει εκεί που τον θέλουν ή εκεί που τουλάχιστον θα τον ανεχθούν. Επίσης, είναι δεδομένο, πως οι δηλώσεις των διαφόρων υπουργών μιας ευρωπαϊκής κυβέρνησης για θέματα λαθρομετανάστευσης, αναπαράγονται από τα ΜΜΕ και τις πληροφορούνται οι υποψήφιοι λαθρομετανάστες, που πράττουν αναλόγως…

Κάπου εδώ, λοιπόν, αρχίζουν τα ερωτήματα:

Ανοίγοντας τις πόρτες της Αμυγδαλέζας (η οποία δεν ήταν η λύση του προβλήματος…), οι Τσιπροκαμμένοι έδωσαν το μήνυμα στα πέρατα της οικουμένης, πως η Ελλάδα είναι μία φιλική χώρα για τους λαθρομετανάστες, που τους αφήνει ελεύθερους στο κέντρο των πόλεων και μάλιστα με άδεια παραμονής για έξι μήνες. 

Τό έκαναν επειδή είναι νούμερα ή επειδή είναι βαλτοί από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, για να προσελκύσουν τους απανταχού της γης λαθρομετανάστες;

Όταν η αρμόδια υπουργός Χριστοδουλοπούλου έταζε σε συνέντευξή της… διαμερίσματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία στους λαθρομετανάστες, το έκανε επειδή είναι νούμερο ή επειδή είναι βαλτή;

Όταν η ίδια απαντούσε στην ερώτηση αν χωράνε στην Ελλάδα άλλοι «μετανάστες» ως εξής:

«Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. 

Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα», το έκανε επειδή είναι νούμερο ή επειδή είναι βαλτή;

Όταν ο ελληνολεβέντης υπουργός Εθνικής Αμύνης Πανοκαμμένος δήλωνε ότι θα στείλει τους λαθρομετανάστες «πεσκέσι στη Μέρκελ» στο Βερολίνο (άλλο που δε θέλουν!), το έκανε επειδή είναι νούμερο ή επειδή είναι βαλτός;

Όταν δύο ακόμα υπουργοί της συγκυβέρνησης (Κοτζιάς και Πανούσης) επανέλαβαν –με άλλα λόγια- το ίδιο, το έκαναν επειδή είναι νούμερα ή επειδή είναι βαλτοί;

Όταν ο υπουργός Επικρατείας Φλαμπουράρης, ρωτήθηκε για το πως θα αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό και είπε: Ο μόνος τρόπος που βλέπω είναι να τους δώσουμε διαβατήρια», το είπε επειδή είναι νούμερο ή επειδή είναι βαλτός;

Τέλος, όταν μετά τη χθεσινοβραδινή σύσκεψη για το μεταναστευτικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε επί λέξει ότι: 


«Στους Σύρους πρόσφυγες που δικαιούνται άσυλο θα δίνονται άμεσα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία θα μπορούν να ταξιδέψουν στη χώρα προτίμησής τους» -ασχέτως αν μετά το μάζεψε η συγκυβέρνηση, κάνοντάς το «Στους Σύρους πρόσφυγες που δικαιούνται άσυλο θα δίνονται άμεσα όλα τα απαραίτητα έγγραφα»-, το δήλωσε επειδή είναι νούμερο ή επειδή είναι βαλτός;

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Αντίοχος


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : ΑΚΡΑΙΑ KAI ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ;;;;;;;;; ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΒΟΥΤΣΗ... 1.650.000 ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΤΕΣ...!!!!!!!!!!

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ 
ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ..


ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ 
ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... 
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡOI ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ...


Εκρηκτικές διατάσεις έχει λάβει το ζήτημα της
εισροής παράνομων μεταναστών στη χώρα μας σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση ο οποίος μάλιστα προειδοποίησε ότι το επόμενο διάστημα το φαινόμενο θα οξυνθεί.

Παρεμβαίνοντας στην Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015 παρατηρείται αύξηση κατά 130% των προσφύγων σε σχέση με πέρυσι ενώ συμφώνησε με την πρόταση της κυρίας Φώφης Γεννηματά να υπάρξει διακομματική επιτροπή για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

«Μιλάμε για μια έξαρση. Αυτό το ρεύμα που είναι αυξανόμενο έχει σχέση με τον πόλεμο στην Συρία. Στις τρεις συσκέψεις που έχουμε κάνει με το Λιμενικό και τους άλλους αρμόδιους παράγοντες, έχουμε πλήρη γνώση. Όπως έχουμε και γνώση τι δεν έγινε το προηγούμενο διάστημα» είπε για να προσθέσει: «Στην Τουρκία βρίσκονται 2,5 εκατομμύρια Σύροι πρόσφυγες και οι μισοί από αυτούς είναι στα παράλια. Οι καταγεγραμμένοι από τις τουρκικές αρχές ανέρχονται σε 1,650 εκατ. πρόσφυγες. Στην Ιορδανία βρίσκονται 1,2 εκατομμύρια πρόσφυγες και συνολικά στα παράλια της Μεσογείου 4,5 εκατομμύρια».

Ο υπουργός υποστήριξε ότι οι πρόσφυγες «πρέπει να πάνε προς όλες τις χώρες της Ευρώπης με διαδικασίες φαστ - τρακ να βγάλουν 3μηνες άδειες παραμονής για να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν. Να υπάρξει νεα στρατηγική για μέρισμα ευθύνης και κυρίως από το Βορρά που θέλουν η χώρα μας να γίνει θέατρο μαζικής μετάβασης των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων από Συρία. Είναι μείζον θέμα».,


Η. Παναγιώταρος: Παντελώς ανίκανη η
κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση - ΒΙΝΤΕΟ




Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε:


"Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι παντελώς ανίκανη να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο διογκώνεται συνεχώς εδώ και δύο δεκαετίες.

Η μόνη λύση είναι η απαρέγκλιτη τήρηση του Συντάγματος των Ελλήνων και των νόμων του κράτους, η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η σοβαρή καταγγελία της Τουρκίας, η οποία υποθάλπει την δράση των δουλεμπόρων".


Αν είναι πατριωτισμός να φεύγουν οι Έλληνες εκτός Ελλάδας, τότε να φύγουμε όλοι.!!!




Να φύγουμε όλοι, να το κλείσουμε το μαγαζί, και να πάμε στον Καναδά στην Ιαπωνία στην Γερμανία, και να γράφουμε μετά ιστορίες και ανέκδοτα, ότι έχουμε στην καρδιά μας την πατρίδα, - αλήθεια ποια πατρίδα - αυτή που δεν θα έχει πλέον Έλληνες ;;; 

Μήπως προτείνετε εσείς που είστε στο εξωτερικό και εσείς που υπερασπίζεστε αυτούς που φεύγουν, να φύγουμε και οι υπόλοιποι από την Ελλάδα;

Ρωτάω. Μας προτρέπετε να φύγουμε όλοι - όλοι από την Ελλάδα; 

Τα γράφω αυτά γιατί βλέπω ότι για άλλη μια φορά ο Έλληνας αντί να δημιουργήσει...ευκαιρίες, ψάχνει ευκαιρίες, ξεχνώντας ότι για να κερδίσεις μια ευκαιρία πρέπει πρώτα ο ίδιος να την έχεις δημιουργήσει. 

Όλοι αυτοί που μεταναστεύουν είναι οι δειλοί και οι ανώριμοι, οι οποίοι νόμιζαν ότι η πατρίδα τους χρωστούσε και τώρα που βλέπουν ότι δεν έχει η πατρίδα να τους δώσει αυτά που νόμιζαν ότι τους χρωστούσε, φεύγουν. 

Βέβαια δεν φταίνε αυτοί, φταίνε αυτοί που τους έμαθαν μόνο να ζητούν από την πατρίδα, αντί να προσφέρουν στην πατρίδα. 

Ο Έλληνας για άλλη μια φορά παρουσιάζετε κατώτερος των περιστάσεων, αντί να πεισμώσει και να ψάξει να τρόπους να σηκώσει ψιλά την πατρίδα του, την εγκαταλείπει και πάει να υπηρετήσει ξένες πατρίδες. 

Ξέρω πολλοί από εσάς δεν θα συμφωνήσετε μαζί μου, αλλά από πότε έγινε η γνώμη των πολλών χρησιμότερη από αυτήν των λίγων; 

Η Ελβετία χωρίς να έχει κανένα δέντρο σοκολάτας κρατά στα χέρια της το παγκόσμιο εμπόριο σοκολάτας, γιατί έχει πιο έξυπνους ανθρώπους από αυτούς που την καλλιεργούν και η μικρή Ολλανδία παρόλο που μόνο το 4% του πληθυσμού της είναι αγρότες, εν τούτοις είναι η τρίτη, η τρίτη μεγαλύτερη εξαγωγική χώρα αγροτικών προϊόντων παγκόσμιος. 

Δεν είναι καλύτερη πατρίδα η Σουηδία γιατί έχει καλύτερο χώμα, είναι καλύτερη γιατί έχει πιο έξυπνους και πιο άξιους πατριώτες. 

Αυτά μήπως και καταλάβουμε τι εννοούσε ο Ελευθερίου Βενιζέλος όταν έλεγε: Ο άντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα. 

Δηλαδή εμείς πρέπει να κάνουμε την πατρίδα δυνατή και όχι η πατρίδα εμάς, μόνο που για να γίνει η πατρίδα δυνατή πρέπει κάποιοι που δεν θα είναι δειλοί να μείνουν εδώ, οι δειλοί ας φύγουν, πάντα φεύγουν οι δειλοί από το πρόβλημα, πάντα!! 

Αυτοί που έχουν φύγει από την Ελλάδα δεν υπηρετούν την Ελλάδα, υπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα των κρατών για τα οποία δουλεύουν και προσφέρουν οικονομικά σήμερα και που μετά από 20 χρόνια θα υπηρετούν τα παιδιά τους τους ξένους στρατούς, όχι τον Ελληνικό. 

Εσείς ξέρετε πολλά παιδιά Ελλήνων της Αυστραλίας που να υπηρετούν τον ελληνικό στρατό;

Το Καστελόριζο είχε 10.000 κατοίκους πριν 100 χρόνια, σήμερα έχει μόνο 400, οι υπόλοιποι έφυγαν προς Αυστραλία Αμερική κτλ, και εγώ σας ρωτάω, ποιοί είναι πιο χρήσιμοι για την πατρίδα οι 400 που έμειναν ή οι 9600 που έφυγαν; 

Αν είχαν φύγει και οι υπόλοιποι, τώρα δεν θα μιλούσαμε καθόλου για ΑΟΖ ανατολικά της Κρήτης. 

Κάπως έτσι θα χαθεί και η Θράκη, όπως περίπου χάθηκε και η Ίμβρος, σε λίγο θα χαθεί και η Λήμνος. 

Για αυτό να φύγετε όλοι οι δειλοί πριν ακόμη σας κηρύξουν τον πόλεμο οι Τούρκοι, εμείς θα μείνουμε. 


«Κάθε έθνος που θεωρεί πιο σημαντικές την ευκολία και την άνεση από την ελευθερία του, θα χάσει σύντομα την ελευθερία του. Και η ειρωνεία είναι, ότι σύντομα θα χάσει επίσης και τις ευκολίες και τις ανέσεις του»

Σόμερσετ Μωμ, 1874-1965