ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Περί διαπραγμάτευσης και εκλογολογίας,- Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !






Η εκλογολογία και το σκηνικό ρήξης γίνονται μόνο για εσωτερική κατανάλωση, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ομολογήσει πως θα πληρώνει εις το διηνεκές τους ξένους τοκογλύφους και σύντομα θα φέρει στη χώρα νέο επαχθές μνημόνιο. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου




Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !

Μια νέα υποχθόνια παραπλάνηση της κοινής γνώμης επιχειρείται το τελευταίο διάστημα. Χείλη επίσημα και ανεπίσημα, τύπος ξένος και ελληνικός κραυγάζουν υπό μορφή απειλής προς τους Έλληνες: 


Αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η Χρυσή Αυγή. 

Το ακριβώς αντίθετο:

Αν ΕΠΙΤΥΧΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η Χρυσή Αυγή. 

Το σχέδιο που υπηρετεί και φιλοδοξεί να φέρει σε πέρας η αμερικανοκομμουνιστική κυβέρνηση στοχεύει στην ολοκλήρωση του εθνοκαταστροφικού έργου των προηγουμένων μνημονιακών κυβερνήσεων. 

Μοιραία, όσο περισσότερο το εφαρμόζει-επιβάλλει, τόσο περισσότερο θα αφυπνίζεται ο ελληνικός λαός και θα στρέφεται στην Χρυσή Αυγή. Η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και η ταφόπλακα της εθνοκτόνου πολιτικής του πορείας, που θα σημάνει ταυτόχρονα την ώρα της Χρυσής Αυγής. Όσο δε και το θέλουν να δαιμονοποιήσουν την ανάρρηση στην εξουσία του Λαϊκού Συνδέσμου, η αλήθεια είναι παντελώς διαφορετική.


Απειλή, να το δεχτούμε, αρκεί να ορίσουμε για ποιούς. 

Απειλή, λοιπόν για το σύστημα. 

Ας ορίσουμε και το σύστημα: Σύστημα είναι η πολιτική εξουσία, η κεφαλαιοκρατική ελίτ, η μεγαλοσυνδικαλιστική κάστα, η δημοσιογραφική αλητεία, ο κομματικός στρατός, διεσπαρμένος στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που σε αγαστή συνεργασία διαπλοκής λυμαίνονται την χώρα. Πρόκειται για έναν ετερόκλητο εσμό ατίμων, ανηθίκων, παραδόπιστων οι οποίοι έχουν καθίσει στον  τράχηλο των Ελλήνων και ζουν εις βάρος τους. Για όλους αυτούς είμαστε απειλή, το ομολογούμε. Η κάθαρση μας θα είναι απόλυτη, νόμιμη, θεσμική. Έχουν κάθε λόγο να φοβούνται, γιατί
θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη, με πλήρη σεβασμό στο Σύνταγμα. Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης αναμένεται αμείλικτος.

Αυτός που δεν έχει τίποτα να φοβάται, αλλά πολλά, τα πάντα να ωφεληθεί είναι ο ακέραιος, ο έντιμος, ο πολεμιστής της καθημερινότητας είναι ο πλανημένος που άκριτα εισπράττει την καθεστωτική προπαγάνδα. 

Ο λαϊκός εθνικισμός θα αναστήσει την παραγωγή, στηρίζοντας τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον αλιέα, τον εργάτη, τον βιοτέχνη. Ο λαϊκός εθνικισμός θεωρεί την διακίνηση των αγαθών θεμελιώδη για την οικονομία και τους μεταπράτες απαραίτητους. Αναγνωρίζει την συνεισφορά των επιστημόνων στην πρόοδο και ευημερία της κοινωνίας και απαιτεί την αναβάθμιση του ρόλου τους μέσα σε αυτή. Η οικογένεια ως θεσμός θα ενισχυθεί στο έπακρον. Στους δε φύλακες της Πολιτείας θα αποδοθεί η αρμόζουσα θέση. Επίσης και στους διδασκάλους.



Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος



Μαθήματα ιστορίας από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο στη Βουλή: "Καταψηφίζουμε και καταγγέλλουμε την μνημονιακή Κυβέρνηση του Τσίπρα" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, ο ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος της Χώρας και μοναδική ελπίδα της Ελλάδος, διαλύει κάθε επιχείρημα της αριστεροδεξιάς Κυβέρνησης των ΣΑΝΕΛ, θυμίζοντας σε όλους γιατί το καθεστώς τον διώκει απηνώς και γιατί στο τέλος όμως θα Νικήσει...

Δείτε το βίντεο...


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια τακτική της προηγούμενης συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, η οποία είχε φέρει 27 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου, μια μεθόδευση την οποία είχε καταγγείλει.

Με την παρούσα ΠΝΠ δεσμεύονται τα αποθεματικά των ΟΤΑ και δημόσιων οργανισμών για λόγους εθνικής ανάγκης σύμφωνα με την κυβέρνηση. Είναι όμως εθνική ανάγκη η πληρωμή της δόσης στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Εννοείται όχι

Αναφέρθηκε επίσης ότι η παρούσα ΠΝΠ είναι ένας εσωτερικός δανεισμός, από τον οποίο όμως απέχει η προδοτική μεγαλοαστική τάξη της χώρας. Αν υπήρχε πραγματική εθνική ανάγκη, για να καταγγελθεί το μνημόνιο, να πούμε ΟΧΙ στους τοκογλύφους και να επιστρέψει η εθνική κυριαρχία, τότε με σύμπνοια όλοι θα συμφωνούσαμε.

Το χρέος της χώρας είναι επαχθές και το πρόβλημα της Ελλάδος δεν μπορεί να λυθεί με κινήσεις εντυπωσιασμού.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην καταγγελία του Μνημονίου και θα καταψηφίσει την μνημονιακή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.