ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Politico: Τρελή ανοδική κούρσα σημειώνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις στρατιές των ανέργων



Ανάλυση της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, κάνει το γνωστό αμερικανικό site “Politico”, στην ευρωπαϊκή του έκδοση. Εις ότι αφορά το οικονομικό πρόβλημα, επισημαίνει ότι η λύση του μπορεί να έρθει από τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά αμφιβάλλει για τις πραγματικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις ιδιωτικοποιήσεις και τη θέληση για συνεργασία με τους Κινέζους, καταλήγοντας ως εξής: «Ο νέος δρόμος μεταξιού της Κίνας μπορεί να σώσει την Ελλάδα, αλλά με τη μόνη προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει τις κινεζικές επενδύσεις να αναζωογονήσουν τις υποδομές της χώρας».

Εις ότι αφορά το πολιτικό μέρος, φέρνει ως παράδειγμα την άλλη πλευρά του λιμανιού, το Πέραμα, όπου σύμφωνα με το Politico «η ανεργία μαστίζει την περιοχή που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό της Ρουμανίας και της Τουρκίας. Με αποτέλεσμα ακραίες πολιτικές ομάδες να ελέγχουν τις στρατιές των εξαθλιωμένων ανέργων, με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να σημειώνουν τρελή ανοδική κούρσα».

Κάτι που ασφαλώς ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Διότι, στις τελευταίες εκλογές οι άνεργοι ψήφισαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία τον ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες. Ωστόσο, έχουν περάσει ήδη τρεις μήνες από την άνοδό του στην εξουσία και αν ακόμα καταφέρνουν οι Τσιπροκαμμένοι να παραμυθιάζουν τον υπόλοιπο κόσμο με την δήθεν… «σκληρή διαπραγμάτευση» και τις δήθεν… «κόκκινες γραμμές», οι άνεργοι που εξακολουθούν να παραμένουν άνεργοι, δεν ξεγελιούνται.

Λογικό είναι, λοιπόν, οι άνθρωποι αυτοί να καταφεύγουν στην τελευταία τους ελπίδα, που δε μπορεί να είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή!

Αντίοχος



Παραμύθια τα περί εκλογών 
Έρχεται νέο μνημόνιο

Τα παραμύθια περί ρήξεως και εκλογών κυκλοφορούν μόνο για εσωτερική κατανάλωση την ώρα που ο Τσίπρας έχει υποταχθεί στη Μέρκελ, έχει αθετήσει όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις και το νέο μνημόνιο βρίσκεται προ των πυλών της χώρας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!


Με αφορμή τις επικείμενες εκδηλώσεις για την λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ακούσαμε δηλώσεις από την Μέρκελ και λοιπούς Γερμανούς, εντός ή εκτός εισαγωγικών, ενάντια στον αντισημιτισμό και τον ρατσισμό. 

Στομφώδεις οι αναμεταδόσεις των ελληνόφωνων ΜΜΕ στον ίδιο ακριβώς ρυθμό. Βέβαια στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως δεν υπήρξαν μονάχα εβραίοι αλλά και Έλληνες και άλλες εθνικότητες. Στρατόπεδα που είχαν και οι σοβιετικοί και άλλοι.


Μετά από λίγο ακούμε από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ πως η εφημερίδα των συντακτών, γνωστοί νοσογόνοι ιοί, έβγαλε στη δημοσιότητα οπτικοακουστικό υλικό από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την δολοφονία του αείμνηστου και αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, για να μας δείξει το δήθεν δολοφονικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. 

Τις προάλλες όμως είχα δει με τα μάτια μου πανό των αναρχοκομουνιστών που έλεγε πως κανένα δικαστήριο δεν θα ξεπλύνει τάχα την Χρυσή Αυγή, καλώντας σε αυτοοργανώσεις των αναρχοπρακτόρων στις γειτονιές. Βλέπουν πως δεν μπορούν να βλάψουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και γυρεύουν αίμα ελληνικό οι νεοταξίτες.

Στους αιθέρες μας όλη την εβδομάδα οι ψεκασμοί του θανάτου είναι οργιώδεις και άνευ προηγουμένου. 
Οι συλλήψεις των λαθρομεταναστών στα νησιά μας κι αυτοί άνευ προηγουμένου. 
Και τα σενάρια περί χρεοκοπίας δίνουν και παίρνουν κι αυτά.

Λοιπόν, κάτι πολύ μεγάλο, κάτι πολύ ξαφνικό, κάτι πολύ δυνατό μας ετοιμάζουν. Αλλά εμείς δεν πτοούμεθα. Καλύτερα, πολύ καλύτερα. Μια ώρα αρχύτερα. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Ορθόδοξοι, είμαστε Εθνικιστές, είμαστε Φυλετιστές. Δεν μισούμε κανέναν. Αγαπούμε τον Χριστό μας, αγαπούμε την Ελλάδα μας, αγαπούμε τους Έλληνες. Θα αναστήσουμε την Πατρίδα μας, θα την λευτερώσουμε και θα την τρανώσουμε.

ΘΕΟΣ–ΕΛΛΑΣ–ΣΤΡΑΤΟΣ–ΛΑΪΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!

Σπυρίδων Καραχάλιος