ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Διευθυντής του Capital.gr,πρώην ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ γράφει την άποψή του για την συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ: "Ηλίθιοι, άσχετοι... Ένα τσίρκο μας κυβερνά"



Η σιχασιά που ένιωθε ολόκληρος ο κόσμος για την συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, είχε οδηγήσει και τους πιο πιστούς νεοφιλελεύθρους, πρώην οπαδούς της, να απομακρανύνονται και να στρέφονται προς άλλες πολιτικές λύσεις.

Ενδεικτικότερο παράδειγμα όλων ήταν ο Δειυθυντής του γνωστότερου οικονομικο-πολιτικού site στην Ελλάδα, capital.gr, κος. Μαυρίδης, ο οποίος λίγο πριν τις εκλογές δήλωνε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και με τα δύο χέρια και προέτρεπε και τους αναγνώστες του να κάνουν το ίδιο. 

Λίγους μόλις μήνες μετά, ο ίδιος άνθρωπος που με τόση θέρμη υποστήριξε τον mr Alexis και αργότερα τον Yani και τον σκαφάτο Πρόεδρο, χρησιμοποιεί πεζοδρομιακές φράσεις, για να περιγράψει την συγκυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς τη "περιφερόμενο θίασο", "τσίρκο", και τα στελέχη της.....
"άσχετους", "γραφικούς" και "ηλίθιους".

Φθάνει δε σε τέτοιο σημείο που καλεί τον Καμμένο να... αυτοκτονήσει καθώς έχει γίνει περίγελος των Αμερικάνων, που του φέρονται ως "παιδί για τα θελήματα", καρπαζοεισπράκτορας από τους Αλβανούς και... ρωσόφιλος χωρίς.. ρούβλια!

Το πλέον καταδεικτιτό της απογοήτευσής του είναι πως φθάνει στο σημείο να αναπολεί το... Σαμαρά και θεωρεί δεδομένο ότι το τέλος της παράστασης του "περιφερόμενου θίασου" φθάνει.

Ο βούρκος που δημιουργήθηκε από κυβερνώντες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και διατηρήθηκε στο ακέραιο από τους ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ. είναι καιρός να... καθαρίσει. Για να τον "μυρίζουν" ακόμη και οι έχοντες ανοσία στην πολιτική δυσωδία και διαφθορά, δημοσιολογούντες η ώρα για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού είναι όλο και πιο κοντά!


Αινείας















"Η Χρυσή Αυγή μόνη εναλλακτική λύση απέναντι στο πολιτικό καθεστώς που έχει τελματώσει"