ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ρέ ούτε ένα αίτημα στην ελβετική κυβέρνηση ?

Οι Τσιπροκαμμένοι καλύπτουν 
όσους έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία 




Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Sonntagszeitung, η ελβετική κυβέρνηση έχει δεχθεί πλήθος αιτημάτων από φορολογικές αρχές διαφόρων κρατών, σχετικά με καταθέτες στην Ελβετία οι οποίοι εξετάζονται στις χώρες τους για φοροδιαφυγή.

Το οξύμωρο εντούτοις είναι ότι οι Ελβετοί δεν έχουν το παραμικρό αίτημα από τις ελληνικές αρχές, γεγονός το οποίο καταδεικνύει και το... ενδιαφέρον της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να πατάξει τη φοροδιαφυγή!

Σχετικά αιτήματα έχουν υποβληθεί από μια σειρά χωρών όπως Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ινδία, Ολλανδία. 

Πουθενά όμως δεν υπάρχει αντίστοιχο αίτημα από τις ελληνικές αρχές, παρά τη μακρά συζήτηση στο εσωτερικό της χώρας περί προθέσεων πάταξης της φοροδιαφυγής από τη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και την αντίστοιχη έκταση που δόθηκε στο θέμα εκείνων που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προς εξαπάτηση της ελληνικής κοινής γνώμης.

Διαπιστώνεται συνεπώς, η πλήρης αναντιστοιχία μεταξύ των προεκλογικών εξαγγελιών της κυβέρνησης και των μετεκλογικών της έργων αλλά κυρίως εξυφαίνεται η διαρκής εξαπάτηση των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων από τις κυβερνήσεις της ψοφοδεξιάς και της αριστεράς, οι οποίες προφυλάσσουν την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου και τα προκλητικά της προνόμια ως κόρην οφθαλμού.

Γι' αυτό όλοι μαζί οι ανωτέρω, ολιγαρχία του πλούτου και κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, εξαπολύουν το βαθύ τους μίσος κατά της Χρυσής Αυγής, της Χρυσής Αυγής που επιμένει στη θέση της: Οι κλέφτες στη φυλακή!


ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!



Tα στοιχεία περί της άτυπης στάσης πληρωμών που έχει κηρύξει το κράτος στο εσωτερικό της χώρας (ενώ στους διεθνείς τοκογλύφους τα σκάει κανονικότατα…), οδηγούν τους πολίτες να μην πληρώνουν, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο.

Έτσι, με τα 418 εκατομμύρια ευρώ που προστέθηκαν τον Μάρτιο και τα 500 και άνω που προστέθηκαν τον Απρίλιο στις ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες προμηθευτές του, το σύνολο των οφειλών φτάνει τα 5 δις. ευρώ!

Παράλληλα, μέσα στον Απρίλιο προστέθηκαν στα χρέη των πολιτών προς την εφορία 602 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα τα παλιά και τα νέα χρέη προς τις εφορίες να ξεπερνούν τα 77 δισ. ευρώ. Κι αν σ’ αυτά προστεθούν και οι οφειλές προς τα τελωνεία, τα συνολικά χρέη ξεπερνούν τα 80 δισ. ευρώ.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με την τελευταία Έκθεση της Goldman Sachs, τον Απρίλιο αποσύρθηκαν από τις τράπεζες περίπου 7 δισ. ευρώ, ενώ ο συνολικός αριθμός των χρημάτων που έχουν αποσυρθεί μέσα στο 2015, είναι περίπου 28 δισ. ευρώ.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, το μόνο που απομένει είναι να γίνει το μεγάλο «μπαμ» και να μείνει τίποτα όρθιο. Που όπως φαίνεται, αυτό το «μπαμ» δε θα αργήσει και πολύ…


ΠΑΝΙΚΟΣ! ΜΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ 1.039 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ - ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΤΕΟ, ΠΟΡΘΜΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ!

Με αυτή την κίνηση η κυβέρνηση προσπαθεί να μαζέψει από παντού χρήματα για να αποφύγει ένα πιστωτικό γεγονός


Με εντολή του κ. Μάρδα οι λογαριασμοί θα πρέπει να έχουν κλείσει και να μεταφερθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος έως τις 5 Ιουνίου



- Η 5η Ιουνίου είναι άλλωστε και η ημερομηνία πληρωμής της δόσης προς το ΔΝΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 1.039 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

Με απόφασή του που χαρακτηρίζεται εξαιρετικώς επείγουσα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας προχωρά στην μεταφορά 1039 λογαριασμών δημόσιων φορέων σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος. 

Με αυτή την απόφαση ο κ. Μάρδας ζητά να μεταφερθούν σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, όλα τα υπόλοιπα λογαριασμών που διατηρούν υπουργεία και άλλοι φορείς του δημοσίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στους λογαριασμούς αυτούς εντάσσονται, λογαριασμοί πορθμείων, εφοριών αρχαιότητας, κρατικά ΚΤΕΟ, καταστήματα κράτησης και δεκάδες άλλοι λογαριασμοί που ανήκουν σε υπουργεία ή άλλους φορείς. 

Η απόφαση αυτή ορίζει πως αυτή η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 5 Ιουνίου, που είναι άλλωστε και η ημερομηνία που θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να καταβάλλει τη δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη απόφαση αφορά στους λογαριασμούς που δεν έχει υπάρξει κίνηση μέσα στο 2015 και ο καθένας μπορεί να έχει έως και 99,99 ευρώ μέσα. 

Η επείγουσα απόφαση του κ. Μάρδα αφορά 1.039 λογαριασμούς που τηρούνται στην Τράπεζα Πειραιώς, στην Εθνική Τράπεζα, στην Alpha Bank και τη Eurobank. Είναι ενδεικτικό πως με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση προσπαθεί μέχρι τις 5 Ιουνίου να συγκεντρώσει από όπου μπορεί ή μη χρήματα, προκειμένου να καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό της δόσης προς το ΔΝΤ και να μην υπάρξει πιστωτικό γεγονός. 




Α ρε… άτιμο Μνημόνιο! Για χάρη σου, μέχρι και δεκανίκια των Τσιπροκαμμένων δέχονται να γίνουν οι ψοφοδεξιοί!

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ


Αμέσως μετά τα λεγόμενα του γραμματέα της νουδούλας, Παπαμιμίκου, για την ανάγκη σχηματισμού «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να… εφαρμοστεί σωστά το νέο μνημόνιο που έρχεται, και η Όλγα Κεφαλογιάννη ζητάει –περίπου- τα ίδια, αλλά για να επιτευχθεί η συμφωνία που θα φέρει το νέο Μνημόνιο.


Έτσι, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά», η μαντάμ Όλγα εμφανίζεται… αγχωμένη και βιαστική για την επίτευξη συμφωνίας με τους διεθνείς τοκογλύφους και υποστηρίζει ότι αν οι Τσιπροκαμμένοι κωλύονται (για να μην τους πάρουν με τις πέτρες οι ψηφοφόροι τους…) η νουδούλα είναι πρόθυμη να τους… συνδράμει, αρκεί να σχηματιστεί μια κυβέρνηση «εθνικής ενότητας». Ιδού:

«Η κυβέρνηση πρέπει να έρθει σε συμφωνία άμεσα. Τώρα. Δεν υπάρχει ούτε μια ημέρα για χάσιμο. Αλλιώς θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τα αποτελέσματα της ρήξης με τους εταίρους μας. Οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αν δεν θέλουν, θα πρέπει να μας το πουν. Να ομολογήσουν την αδυναμία τους στον ελληνικό λαό. Και θα βρεθεί λύση. Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας».


Α ρε… άτιμο Μνημόνιο! Για χάρη σου, μέχρι και δεκανίκια των Τσιπροκαμμένων δέχονται να γίνουν οι ψοφοδεξιοί!


Αντίοχος