ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Την ώρα που το δημογραφικό οξύνεται, oι μνημονιακές κυβερνήσεις εξοντώνουν τους πολύτεκνους


Την ώρα που το δημογραφικό οξύνεται, oι μνημονιακές κυβερνήσεις εξοντώνουν τους πολύτεκνους
Ζητούν φόρο 10.000 ευρώ από πατέρα με 16 παιδιά!
Έχει 16 παιδιά, αλλά το κράτος τον φορολόγησε σαν να μην έχει κανένα! Ο πολύτεκνος Μιχάλης Σωτηριάδης από το Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης σήκωσε τα χέρια ψηλά και αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας από το κράτος να καθορίσει αφορολόγητο όριο για τις πολύτεκνες οικογένειες.
Η υπόθεσή του έφτασε στο ΣτΕ, που καλείται να κρίνει εάν είναι αντισυνταγματική η μη πρόβλεψη από το κράτος αφορολόγητου ορίου στον φόρο εισοδήματος των πολύτεκνων οικογενειών.
«Τον περυσινό Ιούλιο, μετά την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσής μου, προέκυψε ότι πρέπει να πληρώσω στην Εφορία φόρο ύψους περίπου 10.000 ευρώ για εισοδήματα σχεδόν 38.000 ευρώ. Φορολογήθηκα, δηλαδή, σαν να μην έχω παιδιά, κάτι που είναι εντελώς άδικο, παράλογο και απαράδεκτο» καταγγέλλει στη «δημοκρατία» ο πατέρας των 16 παιδιών.
Ο πολύτεκνος προσέφυγε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και ζήτησε να ακυρωθεί ο προσδιορισμός του φόρου που εκδόθηκε. Υποστήριξε ότι «στερείται της φοροδοτικής ικανότητας», ότι δηλαδή αδυνατεί να πληρώσει τον φόρο εισοδήματος. «Τα εισοδήματα που είχα τα χρησιμοποίησα αποκλειστικά για να καλυφθούν οι απαραίτητες ανάγκες της οικογένειάς μου, για να ζουν τα παιδιά μου με αξιοπρέπεια. Δεν μπορεί το κράτος να φορολογεί τους πολύτεκνους αγνοώντας τις ανάγκες τους» σημειώνει.
Ο κ. Σωτηριάδης ζήτησε ακόμα να εκδικαστεί η υπόθεσή του ως «πιλοτική δίκη». Το αίτημα έγινε δεκτό και η υπόθεση συζητήθηκε στην Ολομέλεια του ΣτΕ. Το όργανο καλείται τώρα να κρίνει εάν είναι αντισυνταγματική η παράλειψη του νομοθέτη να λάβει ειδική μέριμνα για τη φορολογική μεταχείριση των πολύτεκνων οικογενειών. Ο Μιχάλης Σωτηριάδης καθημερινά δίνει μάχη για να μπορέσει να συντηρήσει την πολύτεκνη οικογένειά του. Εργάζεται στον ΟΣΕ, και, όταν υπάρχουν κενά, ως αναπληρωτής καθηγητής σε εσπερινά λύκεια. Από τα 16 παιδιά, τα 12 ζουν ακόμα μαζί του και οι υποχρεώσεις εκ των πραγμάτων είναι πολλές και μεγάλες. Η σύζυγός του προσπαθεί να συνεισφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά τα οκτώ παιδιά είναι ανήλικα, οπότε δεν μπορεί να απουσιάζει πολλές ώρες από το σπίτι.
«Οι πολύτεκνοι ενισχύουμε την πατρίδα με τα παιδιά μας και, αντί να μας φέρονται δίκαια, μας φορολογούν σαν να μην έχουμε παιδιά! Η Πολιτεία πρέπει να καθορίσει αφορολόγητο όριο για τις πολύτεκνες οικογένειες, καθώς το ίδιο το Σύνταγμα προστατεύει τον θεσμό της οικογένειας» λέει και αναμένει η απόφαση του ΣτΕ να δικαιώσει όλους τους πολύτεκνους.
Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Άνευ όρων παράδοση στους λαθρομετανάστες:

 Παρτάκια με γλυκά και αναψυκτικά κάθε φορά που οι καραβιές πιάνουν στεριά





Το... δράμα των ταλαίπωρων λαθρομεταναστών, οι οποίοι εισβάλλουν κατά χιλιάδες στην ελληνική επικράτεια αναδεικνύεται σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης. Η δημοσιογράφος, η οποία είναι παρούσα σε ένα από τα εκατοντάδες συμβάντα στην Λέσβο, καταγράφει με ήχο και εικόνα το πάρτυ λαθροεισβολής που στήνεται κάθε φορά που οι καραβιές πιάνουν ακτή.

Ατσαλάκωτοι οι λαθρομετανάστες με σωσίβια και όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας εισβάλλουν στην ελληνική επικράτεια. Μόλις πατήσουν το πόδι τους στην ελληνική επικράτεια πανηγυρίζουν, βγάζουν φωτογραφίες με τελευταίας τεχνολογίας κινητά και πάνε κατευθείαν στο αυτοσχέδιο πάρτυ που έχει στηθεί από τους τουρίστες.

Σάντουιτς, νερά, φρούτα, αναψυκτικά τους περιμένουν, χαιρετούρες και πολύ τηλεφωνικό κουτσομπολιό με τους φίλους τους, επιχαίροντας για την δύσκολη και... επίπονη μετάβαση στην Ελλάδα. Στην συνέχεια πάνε κατευθείαν στους χώρους φιλοξενίας.

Οι Ολλανδοί αντιρατσιστές τουρίστες συμμετέχουν στο πάρτυ λαθροεισδοχής, καθώς γνωρίζουν πως ποτέ κανένας λαθρομετανάστης δεν θα φτάσει ποτέ στην χώρα τους, αλλά θα μείνουν για πάντα στην Ελλάδα.

Αυτό είναι το δόγμα των πατριδοκάπηλων ψοφοδεξιών και των εθνομηδενιστών του 

Σύριζα: 

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!


ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ... 100.000 ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΙΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ...!!!


«Με κάποιες αναλύσεις που κάναμε και με βάση τα στοιχεία που έχουμε για το πόσο χρονών είναι τα παιδιά που διαμένουν στην Ελλάδα κτλ, μαζί με αυτούς που έχουν εκκρεμείς αιτήσεις, δε θα φτάσουν ούτε τις 100.000 τα παιδιά που θα λάβουν ιθαγένεια» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτική Πολιτικής κατά την συζήτησης του νομοσχεδίου για τη χορήγηση ελληνική ιθαγένειας, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής

Σύμφωνα με την κ. Χριστοδουλοπούλου οι όροι για την κτήση ιθαγένειας από παιδιά είναι:

- νόμιμη 5ετής παραμονή από έναν τουλάχιστον γονέα στην Ελλάδα.

- να έχουν γεννηθεί μέσα σε αυτή την 5ετία, κατά την οποία τουλάχιστον ένας εκ των γονέων παρέμενε στη χώρα

- να έχουν εγγραφεί στην πρώτη δημοτικού και να συνεχίζουν να φοιτούν στο δημοτικό όταν θα υποβάλλουν τη σχετική αίτηση για την κτήση της ιθαγένειας.

Παράλληλα δε, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτική Πολιτικής διευκρίνισε ότι «αν ένα παιδί γεννηθεί χωρίς ο γονιός του να είναι πέντε χρόνια στη χώρα, το δικαίωμα κτήσης ιθαγένειας αυτού του παιδιού θεμελιώνεται μετά από 10 έτη». 

newsit.gr











«Φασιστικό» Λουξεμβούργο: 78,2% ΟΧΙ στα πολιτικά δικαιώματα στους ξένους! Ελλάδα:Το ισλαμικό τόξο την περικυκλώνει.


«Φασιστικό» Λουξεμβούργο: 78,2% ΟΧΙ στα πολιτικά δικαιώματα στους ξένους!
Σε μια χρονική περίοδο στην οποία τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου επιχειρούν με το έτσι θέλω να «βαφτίσουν» Έλληνες εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, το μικροσκοπικό Λουξεμβούργο διεξήγαγε δημοψήφισμα στο οποίο συμπεριλαμβανόταν κι ένα ερώτημα για τη παραχώρηση ή όχι πολιτικών δικαιωμάτων στους ξένους.

Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, συνιστούν ένα ηχηρό ράπισμα για τους εν Ελλάδι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης: σε ποσοστό 78,2%, οι πολίτες του Λουξεμβούργου απέρριψαν την πρόταση της παραχώρησης εκλογικών δικαιωμάτων στους ξένους που διαμένουν στην χώρα και οι οποίοι αποτελούν το 46% του συνολικού πληθυσμού!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι κυριότερες εθνοτικές ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στους ξένους που διαβιούν στο Λουξεμβούργο, έχουν ως εξής:

Πορτογάλοι: 16,4%
Γάλλοι: 7%
Ιταλοί: 3,5%
Βέλγοι: 3,3%
Γερμανοί: 2,3%

Όλες αυτές οι εθνοτικές ομάδες, οι οποίες αντιστοιχούν σε 36.000 άτομα, θα αποκτούσαν εκλογικά δικαιώματα στην περίπτωση που υπήρξε έγκριση στο δημοψήφισμα που αποφάσισε ο πρωθυπουργός Ξαβιέ Μπετέλ. Η απόρριψη του αιτήματος από τον λαό, αντιμετωπίστηκε με αμηχανία: «Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και έγινε απόλυτα κατανοητό. Δεν πρόκειται για μία επιτυχία των κυβερνητικών κομμάτων. Θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

Οι συγκρίσεις με την «δημοκρατική» Ελλάδα είναι αναπόφευκτες. Στην Πατρίδα μας, εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης και πρωτοφανούς εξαθλίωσης των Ελλήνων ένα από τα πρώτα έργα της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ υπήρξε νομοσχέδιο για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Αλλά είπαμε, οι πολίτες του Λουξεμβούργου είναι... σκοταδιστές, διακατεχόμενοι από αναχρονιστικές προκαταλήψεις και «φασίστες», ενώ στην Ελλάδα οι πολιτικές ηγεσίες του αντισυνταγματικού τόξου διαθέτουν ανοιχτούς ορίζοντες και είναι -πάνω απ' όλα- «δημοκράτες»: τόσο «δημοκράτες» ώστε να μην ρωτούν το Λαό μας τι θέλει αλλά να του επιβάλλουν ως «Έλληνα» όποιον εισέρχεται παράνομα στη χώρα!

Το ισλαμικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα: 

Η Τουρκία εξοπλίζει τον αλβανικό στρατό


Τα τελευταία χρόνια η Τουρκία πολύ ορατά διείσδυε συστηματικά στους τομείς της οικονομίας και εκπαίδευσης της Αλβανίας. Επίσης είχε διαπιστωθεί πολλές φορές από την ιστοσελίδα μας το σχέδιο της Τουρκίας να υπαγάγει την Αλβανία (και την Βοσνία) σε τουρκική ζώνη επιρροής, εξαργυρώνοντας η Άγκυρα το ισλαμικό της χαρτί στα Βαλκάνια. Αυτή η υπαγωγή εννοείται ότι δεν μπορεί παρά να τελεί υπό τις ευλογίες των ΗΠΑ, αφού η Ουάσιγκτον θεωρεί την Τουρκία ως στρατηγικό της σύμμαχο στα Βαλκάνια.

Πολλά πολιτικά κόμματα της Αλβανίας και της Βοσνίας χρηματοδοτούνται από την Τουρκία και την μυστική της υπηρεσία ΜΙΤ, ένα από αυτά που λαμβάνουν αφειδώς χρήματα από την Άγκυρα είναι και το κόμμα του Kreshnik Spahiu, γνωστού διώκτη και τρομοκράτη των Βορειοηπειρωτών και αγαπημένου συνεργάτη του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών και σιωνιστικών think tanks.,

Στο επίκεντρο της πολιτικής όλων ανεξαρτήτως των αλβανικών κομμάτων κυριαρχεί η λεγόμενη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία περιλαμβάνει συν τοις άλλοις προσάρτηση ελληνικών εδαφών μέσω ένοπλης δράσης και τρομοκρατικών ενεργειών αλβανών συμμοριτών, που μην αυταπατώμεθα ήδη έχουν διοχετευτεί στην χώρα μας και αναμένουν τις εντολές τους.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα οι αλβανικοί σχεδιασμοί βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο, ενώ όσον αφορά τους σχεδιασμούς για το Κόσσοβο σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί, αφού αυτή η επαρχία της Σερβίας έχει ήδη ανεξαρτητοποιηθεί και απομένει ουσιαστικά μόνο η προσάρτηση της από τα Τίρανα, κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει με τις ευλογίες της Ουάσιγκτον.

Η αλβανική οικονομία ελέγχεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τουρκικά συμφέροντα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το σύστημα παροχής ενέργειας ελέγχεται από τουρκική εταιρία, ενώ οι αυτοκινητόδρομοι κατασκευάζονται από αμερικανοτουρκική κοινοπραξία (Bechtel-Enka). Παρενθετικά αναφέρουμε ότι ένας τεράστιος αριθμός τεμενών ανεγείρεται στην χώρα με την χρηματοδότηση της Τουρκίας και του Κατάρ, ενώ μουσουλμάνοι Αλβανοί εκπαιδεύονται ως ιεροδιδάσκαλοι στα ιερατικά σχολεία της Τουρκίας.

Η Τουρκία το τελευταίο διάστημα εκπαιδεύει αλβανούς αξιωματικούς στις τουρκικές σχολές ενόπλων δυνάμεων και ταυτόχρονα εξοπλίζει (παρέχει ως βοήθεια) τον στρατό της Αλβανίας με στρατιωτικά οχήματα και ελαφρά τεθωρακισμένα που έχουν κατασκευαστεί από την τουρκική αμυντική βιομηχανία. Χαρακτηριστική είναι η παράδοση τέτοιου τύπου οχημάτων εντελώς πρόσφατα στις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις από Τούρκους αξιωματούχους.

Η δημιουργία ισλαμοτουρκικού τόξου στα Βαλκάνια, μέρος του οποίου είναι η «Μεγάλη Αλβανία», είναι γεγονός. Η Αλβανία έχει γίνει ουσιαστικά μια στρατιωτική και πολιτική βάση της Τουρκίας. Η Τουρκία θα συνεχίσει να εξοπλίζει την Αλβανία με πολεμικό υλικό, το οποίο κάποια στιγμή στο όχι πολύ μακρινό μέλλον θα χρησιμοποιηθεί για δράση εναντίον της ελληνικής επικράτειας. Η «Μεγάλη Αλβανία» δεν είναι μόνο έμπνευση των ίδιων των Αλβανών, αλλά είναι σχέδιο και των Νεοοθωμανών, οι οποίοι προσπαθούν να επιστρέψουν στα Βαλκάνια ακολουθώντας το δόγμα Νταβούτογλου και χρησιμοποιώντας την Αλβανία ως κράτος-προπύργιο (buffer-state)

Ταυτόχρονα είναι και σχέδιο των Αμερικανοσιωνιστών οι οποίοι θέλουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Βαλκανική Χερσόνησο, ελέγχοντας τα ενεργειακά αποθέματα και τους αγωγούς υδρογονανθράκων και θέλοντας να αποτρέψουν την στρατηγική διείσδυση της Ρωσίας στη Μεσόγειο.



Θα πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη την στρατιωτική διείσδυση της Τουρκίας στην Αλβανία και τον «εκτουρκισμό» των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων. Ο αλβανικός πληθυσμός των Βαλκανίων το 2050 αναμένεται σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία να ανέλθει στα 10 εκ.  Ο αλβανικός πληθυσμιακός καλπασμός, συνοδευόμενος με τον καλπασμό της Τουρκίας, την αλματώδη αύξηση των ισλαμιστών λαθροκατοίκων στην χώρα μας και την πληθυσμιακή συρρίκνωση των Ελλήνων, αποτελεί μια «βραδυφλεγή βόμβα» στα σπλάγχνα της φυλής μας. Αν δεν εξουδετερώσουμε αυτή την βόμβα οι επόμενες γενιές των Ελλήνων κινδυνεύουν να ομιλούν Αλβανικά, Τουρκικά και άλλες ισλαμικές διαλέκτους της Ασίας..

Γ. Λιναρδής